Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Нямаше нужда от картинки, за да се обяснява за какво се отнася темата. С картинките толкова се "разпъва" прегледа на теми, че доста време минава докато стигнеш до края.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 минута, nikssi написа:

Това тук нещо не ми е ОК

image.png

Да, и аз за него писах в другата тема, че се скролва до над половин страница до новите теми. А и с тези картинки...

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Да, и аз за него писах в другата тема, че се скролва до над половин страница до новите теми. А и с тези картинки...

При мен си е наред и на компютър.

Capture d’écran (51).png

преди 26 минути, Bubbles написа:

При мен си е наред и на компютър.

Capture d’écran (51).png

Оказа се рекламния блокер причината за това. При изключен или ръчно блокиране на празното пространство Нови теми се качват на мястото си.

За тези които не харесват "картинките" в разделите си има предвидено бутонче най в дясно за отваряне и затваряне на раздела / + и - /

image.png

преди 43 минути, цър-вул написа:

Що така ми изчезна стрелката "Най-горе"?

За да си в час с всички ни 😉

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Оказа се рекламния блокер причината за това. При изключен или ръчно блокиране на празното пространство Нови теми се качват на мястото си.

При мен си ги има Новите теми с два включени адблокера (AdGuard и uBlock Origin).

При мен на браузер google chrome известия съобщения са напълно умрели и ме кара да обновявам страницата а на мобилната версия влезнах от браузер пак хрома и там няма проблеми всичко си работи както трябва.

Също така като влезнах в инспектиране забелязах няколко сериозни проблема след ъпдейта, които правят форума неизползваем. В конзолата (F12) излизат следните грешки:

1. Uncaught SyntaxError: Function statements require a function name (това се случва на ред 462 и вероятно чупи скриптовете).

2. STATUS_BREAKPOINT – браузърът крашва и ме изхвърля при опит да отворя известията.

3. asyncjs.php:1 Failed to load resource – явно не зарежда асинхронните функции.

Също така липсва бутонът за "Нагоре" и черната тема изглежда доста разместена. Надявам се информацията да е от полза на екипа за фикса!

преди 8 минути, Rudy M. написа:

За да си в час с всички ни ;)

При мен си ги има Новите теми с два включени адблокера (AdGuard и uBlock Origin).

То и при мен си ги имаше, но се мъдреха в средата на полето в дясно и при разпънати раздели си падаше голямо скролване. Като се свият разделите за мен вече е добре.

преди 58 минути, Joss Bomon написа:

Оказа се рекламния блокер причината за това. При изключен или ръчно блокиране на празното пространство

Да, реално това го прави cosmetic филтрирането. Ако се изключи оченцето проблема изчезва.

Иначе това със сгъването на картинките става май само за главната страница. В подразделите като се влезе май не видях такава опция. Иначе би било супер ако може да се направи пак листовидна подредбата. Поне аз така съм свикнал. Ако не, ще се свиква наново.

преди 47 минути, vlado1985 написа:

При мен на браузер google chrome известия съобщения са напълно умрели и ме кара да обновявам страницата а на мобилната версия влезнах от браузер пак хрома и там няма проблеми всичко си работи както трябва.

Също така като влезнах в инспектиране забелязах няколко сериозни проблема след ъпдейта, които правят форума неизползваем. В конзолата (F12) излизат следните грешки:

1. Uncaught SyntaxError: Function statements require a function name (това се случва на ред 462 и вероятно чупи скриптовете).

2. STATUS_BREAKPOINT – браузърът крашва и ме изхвърля при опит да отворя известията.

3. asyncjs.php:1 Failed to load resource – явно не зарежда асинхронните функции.

Също така липсва бутонът за "Нагоре" и черната тема изглежда доста разместена. Надявам се информацията да е от полза на екипа за фикса!

Напиши код, скрипт, регфайл... ти си човека... giphy.gif

преди 1 час, vlado1985 написа:

Същата работа, но не само в Chrome. Opera, FF.... изобщо няма реакция на известията и ЛС.

преди 13 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Иначе би било супер ако може да се направи пак листовидна подредбата. Поне аз така съм свикнал. Ако не, ще се свиква наново.

Вече разделите и подразделите са си класическия изглед. Супер и благодарности! )

Има проблем с добавката Zoom Page we

преди 5 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Вече разделите и подразделите са си класическия изглед. Супер и благодарности! )

Писал си нов пост в "Новини, ревюта и дискусии на тема Хардуер", който не се вижда в темата. Последният видим пост е от събота. Иначе новият се вижда в профила ти.

току-що, Rudy M. написа:

Писал си нов пост в "Новини, ревюта и дискусии на тема Хардуер", който не се вижда в темата. Последният видим пост е от събота. Иначе новият се вижда в профила ти.

Щото се хванах на една първоаприлска шега (бях прочел само заглавието и бях забравил, че днес е 1-ви) и го изтрих "уж". D

Ама явно е бъгче на новата форумна система. )

преди 28 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Щото се хванах на една първоаприлска шега

Досетих се аз 😉 . Сутринта ми започна с "новината" за новообявените Nikon Z9II и Sony A7RVI, така че си имам едно наум коя дата е.

Аз подкрепям промените в облика, едно от най-тъпите неща е застоят. Такива , като Анеоблиза са от каменния век и е най-добре там да си стоят. Дребните проблеми така или иначе ще бъдат премахнати.

преди 36 минути, Rudy M. написа:

Досетих се аз 😉 . Сутринта ми започна с "новината" за новообявените Nikon Z9II и Sony A7RVI, така че си имам едно наум коя дата е.

Нищо не може да остане скрито от детективите в този форум. D Както се казва "BUSTED/ИЗЛОВЕН". D

Ее, браво. Новата визия на форума е много хубава!

Сега ако премахнете раздел "Политика", всичко ще си дойде на мястото.

преди 3 часа, "Саша" написа:

Че то половината активност на форума е в "Политика" 😄. Няма да стане.

Че то по битер от активност от хардуер форума ще стане

Най-добре е да остане само един раздел и една тема: "Празни приказки дрън-дрън".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.