Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 час, "Саша" написа:

Реално по темите много пъти влезнах в спор с въпросния потребител и ако трябва да бъда честен, резултата от тези спорове е около 15 на 0 за мен. Това се дължи на това, което се вижда и в този спор. Когато притисна потребителя, той прибягва до обиди и лични нападки или се извъртя като червей и измества разговора в удобна за него посока, не отговаря адекватно на въпрос и се заяжда грозно.

Оле, майкооооо... 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

резултата от тези спорове е около 15 на 0 за мен.

Ще обясниш ли защо видяхме няколко различни страници от форума, които си отворил на няколко различни устройства?

Ще обясниш ли от къде знаеш за потребители като Грухи и особено за Сергеев, след като тези профили изчезнаха от форума доста преди ти да регистрираш този си акаунт? 

на 14.11.2025 г. в 22:23, "Саша" написа:

Половината форум? 😆 Ехооо, ти и дядо Джони заедно с Грухи и Белгиеца, сигурно мозъка на великата група от половин форум е Сергеев? 😆😆😆😆😆

преди 6 часа, communismatic написа:

Въпроса е, че през 10 минути задава тъпи въпроси, понеже абсолютно всеки (с малки изключения) знае, че "Саша" преди беше Дзвяра, преди беше Гренландия, преди беше staff., преди беше NovakJ, преди беше... там вече не знам, влизам от една година някъде. Освен това подозирам и че с Баалбек фактически са един и същ човек. И пак повтарям - на мен ми е през оная работа, просто ми е много смешно като вземе, да ми се оправдава, сега даже го играе и обиден. Все едно не се издава всеки път... Най-малкото... Каква е логиката, да си поства снимка, в която е отворил kaldata.com цели четири пъти от различни устройства?

Хайде стига вече, на всички ни писна да ви четем глупостите. И как пък не се усещаш, че си и противоречиш? Последно какво твърдиш, че "Саша" си е сменил името от "Дзвяра" или че пише от различни акаунти. Защото двете се изключват, не може хем да си е променил името от едното на другото, хем да пише от двата акаунта. Всъщност първото е лесно за проверка, когато потребител си смени името и му влезеш в профила се вижда историята на промяната на никнейма, след известно време историята изчезва обаче. И реално той си беше сменил името от Дзвяра на Саша. Но това не го е и отричал (до колкото знам), отрича че пише от различни акаунти. Аз лично не виждам никакъв проблем някой да си смени името, форума дава тази възможност и няма нищо лошо който има желание да се възползва от нея.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Шизофренията е пълна, добре е да се намеси модератор и да разчисти последните две страници че темата заприлича "Съдебен спор".

преди 33 минути, Gaming_Solutions написа:

Но това не го е и отричал (до колкото знам), отрича че пише от различни акаунти.

Мхм. И ти му вярваш... 😆

Силно Ви препоръчвам да се спрете. Темата е "Проблеми с форума", а не "Селски задявки".

Благодаря.

Редактирано от Underwater (преглед на промените)

Как да правя корекции в локацията на създадена от мен група? По-точно да променя пощенския код.

Предварително благодаря!  

преди 5 часа, Люцик написа:

Как да правя корекции в локацията на създадена от мен група? По-точно да променя пощенския код.

Предварително благодаря!  

Справих се сама.  Прощавайте, за пръв път ползвам интерфейса Ви!

на 11.12.2025 г. в 9:37, ostavime написа:

Използването на 2-3-4... профила от един и същи потребител НЕ е нарушение на правилата, освен, ако с това не се заобикаля вече наложено наказание. 

@В. Велев - @Miusuka ?

преди 1 час, Miusuka написа:

Сашке престани със селските задявки...

Велев, защо да престана? Да не би да не е приятно, а? 😆 

Вие кога ще престанете? 

преди 12 минути, "Саша" написа:

Велев, защо да престана? Да не би да не е приятно, а? 😆 

Вие кога ще престанете? 

Нали искаше форумът да е приятно място? Що цапаш тази тема? Ако мислиш че някой заобикаля правилата,  има бутон "докладвай"

И администратор те помоли да спреш да сереш в темата, ама ти никакво уважение нямаш към никого. Пълен дебил, сър :getout:

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Нали искаше форумът да е приятно място?

Това е невъзможно при положение, че ти си в него......  🤭

И, ей така между другото. Никой не ти е искал мнението! 

Това е невъзможно при положение, че ти си в него......  🤭

И, ей така между другото. Никой не ти е искал мнението! 

Боли ли :giggle1:

Яд те, че ти преча да си разиграваш коня както ти се иска, щото всеки път когато те хвана, те завирам в под на кучето опашката, а  :laughing5:

пп: не смятам да цапам повече тази тема. Плякай си отговора и си мисли че си ме "затапил". Аз ще те насирам в другите раздели :)

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Боли ли :giggle1:

Яд те, че ти преча да си разиграваш коня както ти се иска, щото всеки път когато те хвана, те завирам в под на кучето опашката, а  :laughing5:

Тъжното в този коментар е, че ползваш моите реплики! 😆

Тошев, кога ще измислиш твои реплики? Имаш ли капацитет за подобно начинание? :lol6: Знаеш ли какво е умствен "капацитет" или "начинание"? 😆 Ползвай чат GPT за да разбереш...... :lol6:

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Здравейте и добра вечер! Имам само едно бързо питане, а то е: Защо се получават тези недъзи за емоджитата през Edge Browser - Version 143.0.3650.96 (Official build) (64-bit)

Благодаря ви!

emoprobe.png

Най-вероятно е в браузъра ще кажете, нали?

преди 10 часа, Artomax написа:

Най-вероятно е в браузъра ще кажете, нали?

Пробвайте да почистите кеша на браузъра.

Оправи се, благодарности!☺️

• 2 седмици по-късно...

ЧВГ! За много години!

преди 50 минути, communismatic написа:

Ъ... умнице, смяташ ли тая година, да спреш, да ме цитираш през 10 минути? Знам, че нямаш личен живот, ама не си ли на работа по това време?

"Ъ... умнице"? Това е велика мисъл, написана от много умен човек.... 😆

"смяташ ли тая година, да спреш, да ме цитираш през 10 минути?"  Това е долна лъжа, която всеки може да провери.

"Знам, че нямаш личен живот"? Измислица, която вероятно тежи на автора на коментара. Написана е с цел да натежи и на @БаалБек

"ама не си ли на работа по това време?" Тук какво има предвид автора не се знае, само можем да предполагаме/гадаем. Коментара е написан в темата за "Войната в Украйна". Вие преценете дали има нещо общо написаното с темата или коментара е изцяло написан към потребител с цел да го засегне/обиди и провокира! 🙂  Такива са 90% от коментарите, които е написал, това колко хиляди коментара са, вие си го сметнете. 

Този коминтар ясно показва защо въпросния потребител е изгонен и блокиран в другите форуми, в които е дръзнал да си направи регистрация. Пиша тук защото темата е точно за това. Благодаря за вниманието и успешна година!

преди 12 часа, "Саша" написа:

ЧВГ! За много години!

"Ъ... умнице"? Това е велика мисъл, написана от много умен човек.... 😆

"смяташ ли тая година, да спреш, да ме цитираш през 10 минути?"  Това е долна лъжа, която всеки може да провери.

"Знам, че нямаш личен живот"? Измислица, която вероятно тежи на автора на коментара. Написана е с цел да натежи и на @БаалБек

"ама не си ли на работа по това време?" Тук какво има предвид автора не се знае, само можем да предполагаме/гадаем. Коментара е написан в темата за "Войната в Украйна". Вие преценете дали има нещо общо написаното с темата или коментара е изцяло написан към потребител с цел да го засегне/обиди и провокира! 🙂  Такива са 90% от коментарите, които е написал, това колко хиляди коментара са, вие си го сметнете. 

Този коминтар ясно показва защо въпросния потребител е изгонен и блокиран в другите форуми, в които е дръзнал да си направи регистрация. Пиша тук защото темата е точно за това. Благодаря за вниманието и успешна година!

А къде е проблема с форума?! Моля, ползвайте тази теми за проблеми с форума, не за решаване на лични проблеми! 

И аз по разбираемо не мога да го кажа, съжалявам. Това, по повод един пост, който написах в темата за Украйна. 

Дръжете се така, все едно сте на живо и говорите с човек, който стои срещу вас. Толкова ли е трудно? Да, за повечето явно Е! 

На повечето тук им е лесно, защото имат някаква анонмност, която им развързва езиците/пръстите. Сменят мрежи, акаунти, ВПН-и, проксита... И са вече обиди, заплахи, нападки, псувни... Добре, че нямате оръжие. Е така ли се държите в реала? Така ли общувате с ваши опононети на живо? Такива ли сте наистина? За един спор и то пак казвам, такъв, в който нищо не зависи от вас и няма да промените 0.000000000000001% от каквото и да било сте готови да се избиете. Е това ли е нормалното ви ежедневно държание и поведение сред живи хора? Ако е така, евем ти и разумните човеци, дето се пишете, че сте.  Някакви примати по-скоро сте ми се струва, че сте се събрали тука. Ходете на някакъв спорт нещо. Запишете са на бокс ли, на борба ли... разтоварвайте някъде това напрежение. Жените ли не ви пускат често, де да знам и аз от къде това напрежение?!

Политиката вече решават, световните проблеми видиш ли ще оправят, глада и войните ще спират, България ще оправят, а се държат като обикновени, необразовани и дори смешни простаци. Ниско, мнооооого ниско ниво. Извинявам се, че го казвам, но отстрани сте точно такива. Не, не изглеждате, ами направо сте си. Нямате никакъв, ама никакъв обективизъм и уважение към събеседниците си. Най-вече уважение. Е язък, дето се представяте за големите разбирачи и професори по всички теми. Гледам, доста често се случва един потребител се изказва и за икономиката, и за политиката, и за културата (а не, забравих, те отсъства), пише и за Русия, и за САЩ, и за България, добър е, явно от всичко разбира... абе за всичко и всички. 20 теми - и в двайсетте писал. Браво, хубаво. Умен човек ясно. Обаче идва някой, казва му, че не е прав и оня директно: А бе я си е*и майката и #*#$^%#$@^#& 

И на финала естествено: Другарко, тоя ме скубе, даже ме ухапа. Накажете го! 

Нормални ли сте?!? 

преди 2 минути, ostavime написа:

Нормални ли сте?!? 

Че кой пишещ във някой форум е нормален? Вместо да идем на ресторант или сред природата, общуваме тук със себеподобни откачалки.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.