Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 6 AV / IS

Featured Replies

Ако в антивируса изключиш процесите на Comodo, дали се наблюдават блокажи ? Или не си го пробвал?

Не съм!Пак ще попитам, ще успее ли да се надгради автомат. или трябва нова инсталация?
  • Отговори 771
  • Прегледи 84,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уж всичко разреших, но без успех

Публикувано изображение

Мисля, че не се се вгледал в снимката в поста ми. Тя е това, което ти е дал и amat. :)

Apparently (subject to confirmation) CIS 6.0 going for another mods review (Beta RC) before possible public release.

Maybe Egemen is very determined to get a 2012 date :)

Best wishes

Mouse

Източник: https://forums.comodo.com/beta-corner-cis/comodo-internet-security-602590572639-beta-released-downloads-suspended-t88554.180.html

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Това ли е актуалната версия към момента:

Публикувано изображение

Защото при обновяване ми дава това:

Публикувано изображение

Това е актуалната версия, беше пусната друга, но поради бъг в нея премахнаха линка за сваляне. Сега се чува, че до Нова Година ще има RC. Дава ти такава грешка понеже при БЕТА версиите автоматичното обновя на модулите е недостъпна функция. При RC вече ще е достъпно ъпдейтване на модулите автоматично.

Прясна новина:

Version 6.0.260739.267419 December / 2012

Промените - http://downloads.comodo.com/cis/download/updates/release/inis_2000/release_notes.html

Програмата може да се обнови, чрез обновяващият механизъм до последната версия :)
Пълен езиков съпорт :)
Снимки:

Публикувано изображение
Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение

Във този форум,явно човек не бива да бърза да задава въпроси.А трябва да чете(внимателно).Браво на екипа и всички ентусиасти,тук не е като на други места да ти нахвърлят програмите и ти да се оправяш със допълнителни настройки и т.н.Почти за  всяка програма,която ме интересуваше намерих толкова информация,че ми се завъртя свят :D //////

Единственото,което не ми става ясно е ще може ли след като програмата влезе във стадий RC(RealiseCandidate) да си я актуализираме от 5.12 или за 6.** ще трябва да се ползва отделен инсталатор?

kaldata is a better choice :clap:

Редактирано от NLSoldier (преглед на промените)

Деинсталиране и инсталиране на чисто се препоръчва.

Аз надградих, за сега не виждам проблеми. Това беше, вече Комоденцето официално остава на моята машина :)

Аз надградих, за сега не виждам проблеми.

От 5 към 6 ли?

Официално пише, че утре ще е достъпен инсталатора... от къде го докопа бе агенте :) жив да си :)

Не, от .2626 съм последната 6-ца... в предния ми пост има малко снимки.

Аз говоря че при преход към по голяма версия се препоръчва деинсталиране и инсталиране на чисто.

Официално пише, че утре ще е достъпен инсталатора... от къде го докопа бе агенте :) жив да си :)

http://friends.comodo.com/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Днес :)  е датата, но американското време може да се окаже с малко разминаване поради часовите пояси.

Инсталаторчето.

Тоя инсталатор има само 4 езика и дава грешки при инсталиране.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

По-добре до затрий от коментарите си, че после ще има 1000 питанки...

Готово  ;)

Прясна новина: 

Version 6.0.260739.267419 December / 2012

Промените - http://downloads.comodo.com/cis/download/updates/release/inis_2000/release_notes.html

Програмата може да се обнови, чрез обновяващият механизъм до последната версия :)

Пълен езиков съпорт :)

Бях забелязал в бета 2626, че групите портове в защитната стена са объркани. Имам предвид, че в групата HTTP не бяха зададени портове 80, 443, а бяха зададени някакви други, при което, ако се зададе на някой браузър правилото "Web Browser", то тогава той няма достъп до интернет.

Искам да попитам, при обновяването на програмата портовете оправиха ли се?

Иначе в 3-тата бета 2639, която свалиха от сървърите си, портовете бяха наред.

Бях забелязал в бета 2626, че групите портове в защитната стена са объркани. Имам предвид, че в групата HTTP не бяха зададени портове 80, 443, а бяха зададени някакви други, при което, ако се зададе на някой браузър правилото "Web Browser", то тогава той няма достъп до интернет.

Искам да попитам, при обновяването на програмата портовете оправиха ли се?

Иначе в 3-тата бета 2639, която свалиха от сървърите си, портовете бяха наред.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Значи относно новата версия, някой твърдят, че е RC други мислят, че е финална версия.. официално няма новина.

Но аз мисля. че ако беше RC щеше да е упоменато някъде в интерфейса на програмата както пишеше BETA.....

Публикувано изображение

Такива грешки дава новият инсталатор.

Или направо ми забива BSOD...

Явно е измъкнат от някой контекст този инсталатор, предполагам ще излязат с новина Комодовци... и тогава ще пуснат така да се каже инсталаторът, иначе след обновяването на .2626 BETA, всичко работи отлично.

Аз понеже ъпдейтнах и си бях добавил пълната виртуализация би ми било интересно дали вече е аднато и не трябва да бърникат потребителите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.