Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Zamunda.net не ми зарежда

Featured Replies

Здравей те на всички днес реших да си сваля някой филм от Zamunda.net ала сайта не иска да се отваря.Каква може да е причината до сега не съм имал такъв проблем.Да речем че Нета ми е слаб не е 10MB е.Ползвам браузера CometBird 11.0 прототип на FireFox.Опитах през Интернет Ехплорер да отворя Zamunda пак не иска. :shock11:Публикувано изображение

• Автор

Еми сега ще им звънна един телефон

мерси много ако неми дадът отговор пак ще пиша

Имаш ли инсталиран Malwarebytes Anti-Malware ?! Преди го бях инсталирал и ми блокираше някои "подозрителни" сайтове ...

Имаше малък проблем, който беше успешно решен ;) Все пак не се гарантира отварянето на сайта при наличието на компютъра на определени софтуери...

• Автор

Проблемът е решен оказа се ,че след като се Обадих на Интернет доставчика че съм имал 3 блокирани връзки/порта от страна на замунда и ся си влизам спокойно и си тегля какво ми трябва :D

• 8 месеца по-късно...

Някой има ли проблем и двата сайта- zamunda.net и zamunda.se не ми се отварят?

Искам да попитам да ли се забелязва някакъв проблем със Zamund.net ? При мен въобще не се отваря сайта. Не зная от колко време е това. Благодаря!

И при мен не ноже да се отвори.Явно пак някой прави бекъп! :D

Някой има ли проблем и двата сайта- zamunda.net и zamunda.se не ми се отварят?

И при мен е така и пуснах също тема. Ако модератор забележи, моля да я премахне поради съществуващата вече.

Току що писах в една стара тема и двата сайта не се отврят, на единия след дълго зареждане ми изписа, че са в профилактика и след няколо часа са на линия!

От няколко дни на началната им страница стои съобщение за профилактика и възможни временни прекъсвания.

мда, няма я замундата

без замундата ще умрете бе хора... съвземете се малко... времето е хубаво, птичките пеят, пчеличките се роят...

без замундата ще умрете бе хора... съвземете се малко... времето е хубаво, птичките пеят, пчеличките се роят...

Ще умрем не, ами направо ще пукнем! И стига с тези пчелички, моля - търтея, и той е човек!

Спокойно - .net си зарежда нормално, поне преди 10 секунди я затворих, а за .se пише, че е в профилактика и скоро ще е на линия.

Спокойно - .net си зарежда нормално, поне преди 10 секунди я затворих, а за .se пише, че е в профилактика и скоро ще е на линия.

И при мен е подобно.

Имат и нов адрес .

Иначе работи в момента и на двата адреса - другия е . ch

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Баси Маймунда-ците как се клонират - NET : SE : ch :D Просто видях,че се е писало и реших да пробвам---при мен сега - в този момент(не знам как  e било по-рано)всички се отварят!

Всъщност като кликна на новия клонинг ch си се отваря Маймундека NET!

Tуй за протокола :)

Работят всичките, спокойно! И колкото повече, толкова повече.

Всичките си работят, а за .SE пише:

2013-09-12 - Поради профилактика на сървърите може да има смущения в работата на сайта в следващите няколко часа. Моля да ни извините за неудобството.

Пред мен са извинени! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.