Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

конфигурация до 850 лева

Featured Replies

Ти сериозно ли не можеш да събереш 28 лв. за няколко месеца? Кажи от къде си пък да съберем по 10 ст. в форума и да купим нечия стара записвачка.

Много мъка има по-този свят ама на такова оплакване не бях попадал.  :no-no:

Проблемът не е в бобината, а в магарето ;) След като миналото лято се опарих с една евтина записвачка на LG  от Nikem,  вече и записвачка ме е страх да избера. Няма голям избор, а мненията по тоя въпрос все клонят към флашката. Ама мен флашка не ми върши работа, та затова съм се насочил към LiteOn  и евентуално Asus.  Но първия модел , дето съм хвърлил око, не се продава все още в БГ, а втория като чета, има някои проблеми със скоростта на запис. Като цяло търся нещо, дето да не се чува като работи. Ей затова и не бързам да се хвърлям на какво да е. Отдавна мина времето, когато вземах първото нещо от раз. Но идеята за десетте стотинки е добра. Съберете ги, а аз ще добавя два пъти по толкова за нуждаещите се наистина от пари :)

• Автор

За завършек на историята с моята покупка да ви кажа, че от nikem ми бяха изпратили компа без кабели за cd-то и без сата кабел за харда, тоест харда изобщо не беше вързан. Днес им се обадих и ми се обясни, че нямало как да не са ми дали кабелите и че конфигурацията била тествана.

В крайна сметка връзката прекъсна мистериозно. :)

За завършек на историята с моята покупка да ви кажа, че от nikem ми бяха изпратили компа без кабели за cd-то и без сата кабел за харда, тоест харда изобщо не беше вързан. Днес им се обадих и ми се обясни, че нямало как да не са ми дали кабелите и че конфигурацията била тествана.

В крайна сметка връзката прекъсна мистериозно. :)

Можеше да откажеш поръчката като не доокомплектована.

• Автор

sliderum, предпочетох да си купя кабелите.

• 1 година по-късно...
  • Автор

Здравейте,

2 години по- късно ми трябва нова конфигурация.

Цената е отново към 850 лева.

Компютъра ще се използва главно за обработка на музика и игри.

Отделно ми трябва и външна саунд карта.

Последния път купих предложението на  The_Reaver и останах много доволен.

Моля помагайте!

В такъв случай не ти трябва нова машина тъй като старата е актуална.

Като начало взимаш още 4ГБ рам от същата

Потърси втора ръка I5 и примерно 270.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Няма нужда да даваш още 850лв за друга конфигурация. Както каза Наруто конфигурацията ти е актуална. Само смени процесора с I5 и видеото с 270/270Х и още 4GB RAM или, ако искаш да обработваш по-бързо нещата си вземи SSD Samsung 120GB 840 EVO - http://nikem-bg.net/computer-components/Samsung-120GB-SSD-840-EVO-SATA-6Gb-s тъкмо и ОС ще инсталираш на него.

След това, ако искаш си продай стария процесор и старата видео карта :-)

• Автор

Мерси за съветите, но явно не съм се изказал ясно.

Трябва ми още една машина отделна от тази, която имам.

Иначе сега като казахте се замислих дали да не вложа в допълнителна рам и за старата. Мерси!

• Автор

Мерси за предложенията!

Взехме второто предложение на monicho.

Мерси за предложенията!

Взехме второто предложение на monicho.

Честно казано добре си направил,конфигурацията е доста добре балансирана,също ти препоръчвам да си събереш 70-ина лева и да си вземеш още една плочка от същите да ти станат двуканален режим с 2 по 4...

Като цяло кутията е много качествена,вентилатора тих и той качествен.Дъното е хубаво,gigabyte предлагат най-доборо качество според мен.Процесора и картата се разбират добре...Ако ще ъпгрейдваш в бъдеще,то ще трябва да е ссд и още една плочка рам. Честито !

• Автор

Мерси за допълнителното инфо, monicho! Машината действително работи много добре и тихо. Момчетата, за които я взехме останаха много доволни.

Поздрави

Бойко

Човека вече го е купил та не знам що се натискаш?

Ок, не видях.

Потребителя,каза че е избрал конфигурация,но в твоето предложение липсва най-важното процесор.Как ще стартира този компютър ?

След като си редактира поста,виж хронологията.Когато написах мнението липсваше.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.