Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Борисов подаде оставка на правителството - НС я прие!

Featured Replies

Цирка е пълен, Борисов уволнява Дянков ( кара го да си подаде оставката), после след оставката на Борисов Дянков оттегля своята - щял да работи за второ правителство на ГЕРБ.

Ще види второ правителство ли, втори мандат ли? Как мислиш? Тупкаше се в гърдите колко е желан, а сега хората са почти готови да го изхвърлят на улицата. Първо говореше за втори мандат, тия дни говореше как щял да изкара 4 месеца, сега направо си подава молбата за напускане - интересно, нали? Не е изключена задна мисъл и политически трик, но тия "отстъпки" най-малкото изглеждат несериозни и на човек, който не държи на казаното и обещаното от себе си. Фурнаджийски лопати, че и нагли..все по-нагли...ех... Развитието не ми допада не защото ГРОБ се маха, а защото няма действителна алтернатива, която да може да бъде избрана.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 250
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Док, разсъждаваш логично, но липсват условията, широките народни маси действат първосигнално - не влагам никакви лоши чувства в това. 

Точно първосигнало действат - абсолютно си прав - от 2-ти часа слушам колеги, пациенти, чета тук, в нашия форум, във фейбук, в новинарските агенции - всичко живо обсъжда как Станишев щял да се върне на власт или как Пръмова щяла да спечели.

А според мен е точно обратното - те са губещите от ситуацията.На предстоящите избори никой с акъл в главата си няма да гласува за тях, защото знае какви са и съответно ще гласува за алтернативата им.

А коя е тя ? 

Ами  ГЕРБ , разбира се.

Всъщност - в момента ГЕРБ и лично Бойко си изпират името, изчестват си всички дела и илизат чисти като бешеко дупе.

Нали ти казвам -гледам Дянков и не мога да повярвам до къде може да стигне наглостта им  :mad:

Досега беше лесното,викахме "оставка,оставка,оставка..." ,сега трябва да се помисли кой ще е на тяхно място.

Дянков даде едно бързо интервю преди 15 мин,на което каза доста истини.За всичко това ще трябва да се мисли преди да се гласува ,защото наистина тоя батак е благодарение на решения ,взети от Костов ,Станишев ,и всички останали плъхове преди сегашното правитество.

Каквото и да стане,ще минат много години преди да се видят положителни резултати.

Не може тая държава да я крадат 22 години,и сега да оправим всичко за половин година.

Някой замисля ли се че из цялата държава има хиляди корумпирани пумиярчета ,на най-различни отговорни постове,които дърпат конците за най-различни работи.Всичката тая смрад трябва да изчезне.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

...А според мен е точно обратното - те са губещите от ситуацията.На предстоящите избори никой с акъл в главата си няма да гласува за тях, защото знае какви са и съответно ще гласува за алтернативата им.

А коя е тя ? 

Ами  ГЕРБ , разбира се...

Първосигналността има и други форми (много ми се ще ти да си правият, а аз - кривият), и аз слушам коментарите на колегите наоколо - "тия (ГЕРБ) и Бойко се осра*а, та ще трябва пак за Станишев да гласуваме" - цитатът е почти буквален. Народът твърде бързо забравя предходните правителства.

Не съм гласувал никога за ГЕРБ, но видимо ще ми се наложи, защото другата перспектива е ужасяваща.

Не съм гласувал никога за ГЕРБ, но видимо ще ми се наложи, защото другата перспектива е ужасяваща.

Дали? Сиеръгейчъу поне не беше нагъл и не говореше с наглост в степен на ГРОБ. Иначе са все същата работа. Ако се издигне някаква платформа, която да ме спечели - бих подкрепи нея. ГЕРБ - никога!

Грешиш приятелю.. Понеже съм от Хасково, мога да ти потвърдя, че кметът подкрепян от БСП си ги напазарува. И ГЕРБ загуби катастрофално в града (38% на 62%). 

Кметът на Хасково е свършен факт от времето на предишни избори(2011, че и по-предишните и по-предишните на по-предишните), освен това подкрепата на БСП не отменя факта, че е ДПС-ар, нищо че е българин. Просто са се договорили на местно ниво...Преди това пък беше подкрепен от СДС, и тогава поне му съвпадаха мимикрийните турско-сини разцветки...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Точно първосигнало действат - абсолютно си прав - от 2-ти часа слушам колеги, пациенти, чета тук, в нашия форум, във фейбук, в новинарските агенции - всичко живо обсъжда как Станишев щял да се върне на власт или как Пръмова щяла да спечели.

А според мен е точно обратното - те са губещите от ситуацията.На предстоящите избори никой с акъл в главата си няма да гласува за тях, защото знае какви са и съответно ще гласува за алтернативата им.

А коя е тя ? 

Ами  ГЕРБ , разбира се.

Всъщност - в момента ГЕРБ и лично Бойко си изпират името, изчестват си всички дела и илизат чисти като бешеко дупе.

Нали ти казвам -гледам Дянков и не мога да повярвам до къде може да стигне наглостта им  :mad:

а колко са с акъл в главата си, защо народа иска беляне

Дали? Сиеръгейчъу поне не беше нагъл...

Би ли го превел на български?

а колко са с акъл в главата си, защо народа иска беляне

Народът или Станишев? Референдумът си беше печеливш за (почти) всички.

...според мен всички протести, подаването на оставка на правителстовто и т.н.  е една много добра постановка, организирана и проведена изцяло в полза на Бойко...

... А според мен е точно обратното - те са губещите от ситуацията.На предстоящите избори никой с акъл в главата си няма да гласува за тях, защото знае какви са и съответно ще гласува за алтернативата им. А коя е тя ?  Ами  ГЕРБ , разбира се.   Всъщност - в момента ГЕРБ и лично Бойко си изпират името, изчестват си всички дела и илизат чисти като бешеко дупе....

Кратко и точно изказана цялата истина.

А не намираш ли, че най-печеливш е самият Бойко Борисов ? 

Защо мисля така ли ? 

Ами : 

1.)ако изборите бяха редовни - при продъклжаващите протести - само до месец нямаше да има кой да гласува за него

2.)ако беше останал трябваше да отнеме лиценза на ЧЕЗ, както "обеща" вчера.Сега това няма да стане.

3.)Дянков си остава министър на финасите до края - оставката му все още не е гласувана от парламента.

4.)Който и да стане сега служебен премиер, или следващ - Бойко ще се изправя и ще пледира, че е чист като изворна вода, и ако е останал на власт е щял да промени всичко.Всъщност -тепърва Бойко ще печели дивиденти от ситуацията .няма да се изненадам, ако след месец се присъедини на улицата към хората.

5....

абе -може още ползи за Б.Б. да изброя, но според мен всички протести, подаването на оставка на правителстовто и т.н.  е една много добра постановка, организирана и проведена изцяло в полза на Бойко.

p.s. гледам в момента самодоволната физономия на Дянков по телевизията, и ми иде да си строша телевизора  :mad:

Ъъъъ, док....Всъщност отнемането на лиценза на ЧЕЗ, е работа на ДКЕВР, не на настоящият министерски съвет. След като се даде обосновано становище, че има условия за отнемане на лицензията, което доста време ще отнеме, дори може и да не се стигне до точно такова становище, тогавашният енергиен министър, само трябва да разпише готовият документ, може би и тогавашният премиер също, макар че за премиера не съм сигурен..

Би ли го превел на български?

Е, хубава работа..и таз добра... за СерГЕЙ Станишев не си ли чувал? Хайде, сега е време за приказките "Кой не скача е червен!"

И веднага след тези събития по всички телевизии изпълзяха всякакви политически влечуги, който пламенно започнаха да ни обясняват какво трябва да се направи. Това, че Борисов подаде оставка, не значи че хората искат да се върнат старите управляващи или някои, който вече са управлявали. Не трябва да се позволява на политически мъртъвци като Костов, Сидеров, турската партия и всички като тях да се мешат повече в управлението на държавата. Всички парламентарни партии не трябва да участват не само в служебно правителство, ако има такова, а и във Никое Следващо. Борисов трябва да бъде последван от всички, които са в парламента.

Борисов трябва да бъде последван от всички, които са в парламента.

И кой тогава ще управлява, помисли ли? Много ми се иска да има достоен кандидат, но къде е?

Е, хубава работа..и таз добра... за СерГЕЙ Станишев не си ли чувал? 

И какво променя това?

...Не трябва да се позволява на политически мъртъвци като Костов, Сидеров, турската партия и всички като тях да се мешат повече в управлението на държавата. Всички парламентарни партии не трябва да участват не само в служебно правителство, ако има такова, а и във Никое Следващо. Борисов трябва да бъде последван от всички, които са в парламента.

Опитай се да ги спреш.

И кой тогава ще управлява, помисли ли? Много ми се иска да има достоен кандидат, но къде е?

Аз! Ако ми разгледаш в историята на постовете, май два или три пъти съм се самопредлагал, даже си имам и лайкване под тези коментари. Но бяха доста отдавна и не помня в кои точно теми и дали за премиер, вице или за шеф на някакво подчинено министерство :D Предлагал съм и дофтора, наскоро май беше :whist:

И какво променя това?

Трябва да съединявам за теб с линийки от А до Б до В ли? Казвам, че Сергейчо е същата стока, но поне не говори нагло като всички от ГЕРБ. Лично аз искам друга кандидатура, която да подкрепя, тези маскари не ми трябват.

Аз!

Ами успех. Прави партия, издигай кандидатура и така!

..Всъщност отнемането на лиценза на ЧЕЗ, е работа на ДКЕВР, не на настоящият министерски съвет. След като се даде обосновано становище, че има условия за отнемане на лицензията, което доста време ще отнеме...

Тази сутрин казаха, че процедурата отнема минимум 6 месеца, при това без да се брои неизбежното обжалване от страна на ЧЕЗ, та ще иде до по-по-следващия кабинет...

Тази сутрин казаха, че процедурата отнема минимум 6 месеца, при това без да се брои неизбежното обжалване от страна на ЧЕЗ, та ще иде до по-по-следващия кабинет...

Знам, не случайно го написах онова отгоре :)

Единственият политик, когото харесвам и за когото бих гласувала, е Кристалина Георгиева.

Жалко че не може

:(

Трябва да съединявам за теб с линийки от А до Б до В ли? Казвам, че Сергейчо е същата стока, но поне не говори нагло като всички от ГЕРБ. Лично аз искам друга кандидатура, която да подкрепя, тези маскари не ми трябват.

Задръж си линийката, може да ти е в помощ при намирането на кандидата. 

Единият говори нагло, а другият маже с мистрията, рисувайки светло социалистическо бъдеще - разлика някаква да намираш? Единият ще ми го набие с гол ***, другият ще използва лубрикат, ама все в моя г*з отива.

Единственият политик, когото харесвам и за когото бих гласувала, е Кристалина Георгиева.

Жалко че не може

:(

Защо?

Единият ще ми го набие с гол ***, другият ще използва лубрикат, ама все в моя г*з отива.

Разликата е, че единият ще влезе по-меко и плавно и от там може по-малко да боли. СерГЕЙ по-добре ще ти обясни, той ги разбира.

Разликата е, че единият ще влезе по-меко и плавно и от там може по-малко да боли. СерГЕЙ по-добре ще ти обясни, той ги разбира.

Е, не съм по тая част, но патилите твърдят, че болката е малка, срамът е голям.

А не намираш ли, че най-печеливш е самият Бойко Борисов ? 

Защо мисля така ли ? 

Ами : 

1.)ако изборите бяха редовни - при продъклжаващите протести - само до месец нямаше да има кой да гласува за него

2.)ако беше останал трябваше да отнеме лиценза на ЧЕЗ, както "обеща" вчера.Сега това няма да стане.

3.)Дянков си остава министър на финасите до края - оставката му все още не е гласувана от парламента.

4.)Който и да стане сега служебен премиер, или следващ - Бойко ще се изправя и ще пледира, че е чист като изворна вода, и ако е останал на власт е щял да промени всичко.Всъщност -тепърва Бойко ще печели дивиденти от ситуацията .няма да се изненадам, ако след месец се присъедини на улицата към хората.

5....

абе -може още ползи за Б.Б. да изброя, но според мен всички протести, подаването на оставка на правителстовто и т.н.  е една много добра постановка, организирана и проведена изцяло в полза на Бойко.

p.s. гледам в момента самодоволната физономия на Дянков по телевизията, и ми иде да си строша телевизора  :mad:

Колкото повече мисля все повече се убеждавам, че е точно както казваш.

Още от оставката на Дянков до лъжите за намаляване на тока и отнемане на лиценза всичко е било театър предварително подготвен

защото се е знаело, че ще подаде оставка и няма нужда нищо да изпълнява.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.