Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Борисов подаде оставка на правителството - НС я прие!

Featured Replies

За кого? :mad:

няма за кого

:(

• Отговори 250
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо си мислиш така? Около 30 000 хиляди в МО и около 60 000 в МВР, как я виждаш работата? Плювни си в пазвата да не се стига до там.

мо-20 000 мвр- 180 000

А ти защо си мислиш, че на изборите ще гласуват толкова или по-малко, колкото на референдума?

По въпроса за АЕЦ-а всичко е ясно, стане ли Станишев премиер, още на следния ден багерите ще атакуват площадката.

дано да си прав, но за 50стотинки киловатчаса при бсп на едно мнение сме нали

За никои от сегашните, каквото и да говорят, те са еднакви. Щом няма за кой да се гласува, няма да се гласува пак за тези. Трябва ни промяна на модела. Тези са дотук.

Промяна на модела, на статуквото, на конституционния ред и държавното устройство. Това е единственото решение, според мен. От тук-нататък нещата ще се влошат, но ако сме активни и не позволяваме на разни лумпени и псевдоводачи да овладеят протестите, има шанс случващото се да е за добро.

На всичкото отгоре - служебно правителство не може да отнема лиценза на ЧЕЗ, да променя изборен кодекс, не може да се променят и други  закони и  наредби до редовните избори.

Баси ! 

Бойко направо *ба мамата на пейзажа - осра всичко и като засмърдя подаде оставка и се маха, пък след него-потоп :mad:

В момента го гледам по телевизията -речта му в парламента.

p.s. за разлика от горе изказвали се, аз обаче чувствам облекчение.Това може би трябваше да се случи преди година или две.Не да се чака кръв да се лее по Орлов мост.

Колкото до бъдещето - каквото и да стане - все ще е промяна на статуквото. Все ще е по-интересно от досегашните калинки.ще се сменят хората, ще влязат нови хора във властовите структури. А в коя посока ще тръгне управлението, къде, какво ще става - няма никакво значение.Ще видим, ако не ни хареса -ще простестираме пак.Важното е, че се свърши с досегашното положние.

Докторе, позволявам си да не се съглася с теб за кръвта на Орлов мост. Аз почти всеки ден проливам кръв на работа, щото такава ми е работата - опасна. Това, че на някой безделник му спукали главата при напълно оправдана операция на жандармерията, е смешно на фона на това, което правят всички работливи българи за оцеляването и просперирането си! Съжалявам, не може някакви сополанковци, дето мотика не са хващали през живота си, да ми дават наклон на оная работа!

Промяна на модела, на статуквото, на конституционния ред и държавното устройство. Това е единственото решение, според мен. От тук-нататък нещата ще се влошат, но ако сме активни и не позволяваме на разни лумпени и псевдоводачи да овладеят протестите, има шанс случващото се да е за добро.

За жалост управлението е най-видно и оплювано, но реално нашия живот зависи от тия, коитоп са зад кулисите - мафия, алчни капиталисти, корумпирани чиновници...как смяташ да контролираш управляващите, след като вече дадохте картбланш на мафията и капиталистите, направили отдавна плановете и разчетите си как още веднъж да напълнят джобовете си?

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

...дано да си прав, но за 50стотинки киловатчаса при бсп на едно мнение сме нали

Не знам колко стотинки ще стане, но от моя гледна точка Станишев = АЕЦ Белене, което намирам за крайно неприемливо.

За когото и да е, но така ще се чуе и твоя глас, иначе съм споменал кои групи ще определят кой да ни управлява. Имаш родители, приятели познати. Все ще избереш някоя партия, дори и да не ти отърва. Като не отидеш да гласуваш ще дадещ шанс на тези дето ги водят под строй да гласуват /цигани и турци/.

Редактирано от andreygg (преглед на промените)

Е сега направо я втасахме... Възрастните ще гласуват за БСП,''ромите'' за дпс и България затъва с скоростта на светлината. Ако бсп и дпс се качат на власт ще продадат България на турчалята!

Не бъди толкова сигурен. Възрастните отдавна не гласуват за БСП по простата причина, че техните майки наричахме "червени бабички", а сегашните възрастни бяха млади и зелени ;) Съдя по себе си разбира се, щото след още 23 години може да се намери някой като теб и да повтори заучената фраза за "червените бабички" и да ме изкара "червен дядо". Да, ама не позна. Може да съм на изчезване тогава, но все още ще бъда БЪЛГАРИН!

Дкак смяташ да контролираш управляващите, след като вече дадохте картбланш на мафията и капиталистите, направили отдавна плановете и разчетите си как още веднъж да напълнят джобовете си?

Аз не съм романтик, но ти какво предлагаш? И кои сме тия ние дето сме дали картбланш на мафията и капиталистите? Тези от клипа ли:

Не разбирам подобен цинизъм. Макар и с огромно закъснение, т.нар. демос се пробуди. Това трябва да ни радва, а не да се превръща в повод за подобни коментари. Изказването ти е цинично и обидно за за всеки, който се опитва да си изкара прехраната по нормален и честен начин.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Не знам колко стотинки ще стане, но от моя гледна точка Станишев = АЕЦ Белене, което намирам за крайно неприемливо.

Това да е проблема на държавата :)

Да де, аз едните ги определих какви са, а за полицаите ни, които са най-много като брой на глава от населението(май само в Северна Корея са повече?)също ли да давам мнение...или рушвет да им дам...Те от това най-добре разбират...

Имах предвид друго. Едно време имахме 100 000 армия. Сега имаме около 30 000 армия и около 60 000 полиция, което е приблизително 90 000. При военно положение не играе роля само армията, а и полицията. Надявам се да си ме разбрал какво имам предвид.

За никои от сегашните, каквото и да говорят, те са еднакви. Щом няма за кой да се гласува, няма да се гласува пак за тези. Трябва ни промяна на модела. Тези са дотук.

Да разбирам ли, че Станишев ще е безработен, Доган, ще си отвори някаква фирма и никой от сега присъстващите в палрамента няма да влизат през входа?

Аз не съм романтик, но ти какво предлагаш? И кои сме тия ние дето сме дали картбланш на мафията и капиталистите?

Ами така наречените "лумпели". Който както иска да си ги нарича. Аз предлагам народното недоволство да се насочи към капиталистите, които му вземат почти всичко, което заслужава за работата си. Всъщност, много правилно недоволството се насочи към монополите, но вместо да продължи в посока поравителство, стрелката трябваше да посочи Лукойл и всички едри и дребни мошенници, които са истинския грабител на народа и заради които нямаме пари да си платим смешните сметки за ток. Щото са си смешни, ако ги сравним със сметките, които плащат в белите държави. 

Така и така се освобождава място предлагам форума да състави интернет партия - и на изборите. 

Така и така се освобождава място предлагам форума да състави интернет партия - и на изборите. 

Ще се избием, повярвай ми :) 

Имах предвид друго. Едно време имахме 100 000 армия. Сега имаме около 30 000 армия и около 60 000 полиция, което е приблизително 90 000. При военно положение не играе роля само армията, а и полицията. Надявам се да си ме разбрал какво имам предвид.

Точно така, роля играят...Дано да се откажат от представлението, че зрителите ще си набият и статистите, не само актьорите.

И какво ще правиш с вече подписаните договори? От къде ще плащаш неустойките и лихвите, като държавата няма собствено производство и реално е фалирала?

Тези пари които влизат, трябва и да се върнат.

Аз не разбрах, като Бойко подава оставка, дали това остава в сила за намаление на цената на тока 8%

Не.

Ами така наречените "лумпели". Който както иска да си ги нарича. Аз предлагам народното недоволство да се насочи към капиталистите, които му вземат почти всичко, което заслужава за работата си. Всъщност, много правилно недоволството се насочи към монополите, но вместо да продължи в посока поравителство, стрелката трябваше да посочи Лукойл и всички едри и дребни мошенници, които са истинския грабител на народа и заради които нямаме пари да си платим смешните сметки за ток. Щото са си смешни, ако ги сравним със сметките, които плащат в белите държави. 

Лумпените, които имах предвид са футболните агитки. Нали знаеш кои са им тарторите, както и на кого се отчитат те... В момента нещата са неизбистрени. Нужно е малко време хората да хората да осъзнаят какво се случи само за седмица.

Стотина подкрепиха Борисов пред парламента досега

Сигурно днес ще има стълкновения между агитки.

Ех, народе български, от акъла си патиш... :(

"Искаме Бойко!" Взимайте си го и не се връщайте!!! Достатъчно съсипа България и той... От 23 години всяка партия лъже, че всичко  ще  е по-добре ако изберат нея... Резултат ? Бойко магистрали строи, докато хората се молят за жълки стотинки да си вземат хляб... :angry::swear2:.

Както иван костов (позволявам си да го напиша с малка буква), така и мафиота бойко е замесен в http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEqQRs... Всичките са една паплач идиоти... Също така няма смисъл да се гласува - това кой ще краде България следващите 4 години  се знае много преди гласуването, въобще зачитат ли нашия глас ? Гласа на народа ? Предпочитам си стария комунистически режим, където има работа за всеки, всичко е по-спокойно, децата не знаят повече от родителите си и т.н. Пропаганда от всякъде... :( Няма какво повече да кажа - всъщност имам много да пиша по темата...

Редактирано от Greak (преглед на промените)

И Бойко може да не беше стока, но го предпочитам пред Станишев, Костов, Доган и Волен! 

Е, време е да препрочетем Ленин - той ги е разбирал тези неща, т.е. що е революционна ситуация. Всъщност Ленин е преписвал от Аристотел, но това не е от значение. Преценете сами:

1) управляващите не могат да съхранят статуквото, а подтиснатите не желаят да живеят по старому; 2) всички условия на живот на подтиснатите класи се влошават драстично; 3) масите се активизират... Цитирам по памет. Политическата философия не ми е силна страна.

Професор по психология: Обстановката се усложнява, хората ще се вдигнат едни срещу други

Натам вървят нещата и дано някой не си е поставил за цел точно това.

Професор по психология: Обстановката се усложнява, хората ще се вдигнат едни срещу други

Натам вървят нещата и дано някой не си е поставил за цел точно това.

Не. По-вероятно е, някои политици да настроят едни хора, против тези които си изразяват справедливият протест.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.