Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Предложението със Сандра Бълок

p_79970.jpg

супер филмче 10 Х

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 361,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

Four Weddings and a Funeral / Четири сватби и едно погребение

opt1420446317x.jpg

Гледам го за трети или четвърти път, но все с голямо удоволствие.

Последнада част на Хобит, хареса ми, но края беше много тъжен :)

Защо тогава имаш ухилена емотоиконка!?!Малко извратено ми се струва!!!

По темата:

ДЖЕЗАБЕЛ

I Origins

hqdefault.jpg

Допадна ми. Най-после нещо различно! Оценка 8,5.

Споделям,че е нещо различно и без наблъскване на поредни спец.ефекти!..В този филм се прокрадват все още частиците за човешката сродна душа на онова явление в конфигурации на Обич-та,а не само израз за секса,обвит в опаковката на любовта..

В един полюсен вариант е филм ,дори като заглавие и вътре в сюжетната линия и достатъчно в две изречения,като почти цитирам - Аз съм бог..и ти си ми роб е препратка още с реплики от друг филм и под название" Fourt kind"

Този тежък филм е под надслов -The Taking of Deborah Logan и не го препоръчвам за слабонервни и без медицински познания!

Ще си позволя да попитам за мнение и ако си го гледала тоз български филм,разбира се - "Вила Роза"..?40493.jpg

Безсъници в Сиатъл

654-poster.jpg

никога няма да ми омръзне да го гледам

The Drop / Мръсни Пари

Том Харди. Няма, какво повече да добавя. 8/10

the-drop-poster.jpg

Редактирано от Bulgaria8 (преглед на промените)

В IMDB рейтинга е 7.2/10

Да, но моята е 8/10, извинявам се, че не бях достатъчно конкретен. 

И да добавя, че филмът не е за фенове на "Умирай Трудно" и други подобни заглавия.

Да, но моята е 8/10, извинявам се, че не бях достатъчно конкретен. 

И да добавя, че филмът не е за фенове на "Умирай Трудно" и други подобни заглавия.

Значи, щом харесвам "Умирай трудно" не трябва да го гледам!?!?Да не си психолог!?!

По темата:

За втори или трети път го гледам!

Редактирано от atridi (преглед на промените)

Всички части на "Паранормална активност" за 2 дни и не ми се отрази много добре :D

Гледах първата част миналата година мисля. Една седмица не можах да заспивам нормално. И разбира се го гледах не с оригиналния край. Втората не ме впечатли. Другите не знам как са... Но първата ме смути сериозно, пък принципно не ми се отразяват филми на ужасите по такъв начин. 

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Gone Girl / Не казвай сбогом

bfi1419792708c.jpg

Има трилъри, които могат да се гледат 2-3, че и повече пъти, при това такъв има и в портфолиото на Дейвид Финчър - "Седем" е откровен шедьовър. Тоя път майсторът е създал филм за еднократно гледане, но пък какъв! Качествен сценарий, т.е. с доста по-малко от обичайната за жанра лесна предвидимост, съчетан с много стойностна игра на Розамунд Пайк, Бен Афлек и Кери Кун.

Оценка 8.

И аз го гледах. Хареса ми филма, а сцената дето убива Дези...ме остави буквално с отворена уста, в смисъл това беше последното, което очаквах. В началото се пообърках кой е виновен, но се сетих. Хареса ми точно това, че се наложи да мисля и да се объркам - качество, което много малко филми притежават в последно време.

Силен, много силен Афлек, той си ми е и слабост! 

9 оценка от мен, защото в началото изискваше малко повече търпение. :)

Before I go to sleep

before-i-go-to-sleep-poster1.jpg

Разчупен, размислящ те и все пак малко нереален ми се видя в някои моменти. Кидман, както винаги, е уникална. Оценка 8 от 10.

Свалка за две нощи

7847812U.jpg

става за :popcorn2:

Твърде лично.

Препоръчвам го! Въпреки критичните оценки по разни ревюта от критици, филма е много стабилен и няма много фантасмагории, тоест близък до реалността екшън,изпълнен с напрежение.

Моята оценка е 8/10

MV5BNjM5MDU3NTY0M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTk2

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Exodus

MV5BMjI3MDY0NjkxNl5BMl5BanBnXkFtZTgwNTM3

Може и да не се гледа :) Нещо като мотивационен клип на  Ministry of Education Israel 

със скъпи визуални ефекти. Не разбрах защо участва Сигорни Уивър с пет погледа тип "Дързост и Красота" и две реплики колкото да и се чуе гласчето...

Твърде скучен и лишен от напрежение!

Поне за мен е много слаб филм на Киану :P

Свалка за две нощи

7847812U.jpg

става за :popcorn2:

Тъкмо се канех да го пробвам довечера, но пуканките мигом изпариха едва пробудилото ми се желание.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.