Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Кой всъщност е той, никъде в постера не виждам заглавие?

ТИЛТ

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 361,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

Да, вярно, сега се сетих, защото го гледах преди време - групичката, дето продаваше ... пред паметника на Съветската армия. Споделям, че на фона на останалите нови наши филми "Тилт" е добро попадение, но като цяло не ме впечатли.

Martyrs, 2008

Първия половин час не разбирах нищо от филма, но трябва да се гледа заради финала!

https://www.youtube.com/watch?v=TV9ebqTpuJI

Earthlings.Аз го гледах.Разтърсващ,документален,за отношението на хората към животните.Само за хора с много,много ама много здрави нерви.Още не съм посмял да го гледам втори път.

12 Rounds 2: Reloaded / 12 рунда 2: Презареждане

cqs1438924637e.jpg

Твърде бледо и жалко продължение на първата част, в която все пак имаше и известна доза напрежение. Не си струва изгубеното време, оценка 5.

Ангелско лице

8289574z.png

може и да не се гледа

Clouds of Sils Maria / Облаците на Силс Мария

bwy1439186167q.jpg

Добър филм с много добри изяви на Жулиет Бинош и Кристин Стюърт. Оценка 7.

Два филма, с които убих няколко часа... 

Не ги препоръчвам, всъщност..

И двата видях в линк с 25-те най-красиви филми в последните 4 години... и започнах да попълвам пропуснатото, ама с тези ударих на камък...

Laurence anyways, давам му 5 от 10 и то заради музиката предимно.

Laurence-Anyways-Poster.jpg

Post tenebras lux  - 4 от 10. Тук съвсем се измъчих. Рядко съм на мнение, че съм си изгубила времето в гледане на филм, но тези двата надминаха очакванията ми в отрицателен аспект.

Post_Tenebras_Lux_(film).jpg

Dark Places / Тъмни места

cqs1440138482z.jpg

Много добър трилър, напоследък все по-рядко правят такива. Оценка 8.

Изгледах всички филми номинирани за Оскар тази година. Всеки си има предимства и недостатъци за мен.

Само едно ще кажа. Ако Американски снайперист вземе Оскар, повече няма да гледам тази церемония. 

Изгледах всички филми номинирани за Оскар тази година. Всеки си има предимства и недостатъци за мен.

Само едно ще кажа. Ако Американски снайперист вземе Оскар, повече няма да гледам тази церемония. 

Ами той вече е спечелил Оскар, за озвучаване мисля, че беше...

Иначе последно и аз като @hlevoust гледах Dark Places. Много доволен останах от филма.

Редактирано от Bulgaria8 (преглед на промените)

...Ако Американски снайперист вземе Оскар, повече няма да гледам тази церемония. 

Че от какъв зор да я гледам, след като на сутринта в n-броя места мога да прочета кои са победителите? Да гледам с часове фалшиви усмивки и помпозност, граничеща с абсурда?! Не, благодаря!

masterminds-2015.jpg

Доста безмислен с грозни актьори и не достатъчно смешен... Даже го гледах на кино!

Грешка на времето

8329311p.png

много откачен филм

:D

"Гранд хотел Будапеща" - изключително прехвален филм. Добър, но чак пък номиниран за Оскар? Любимата ми сцена бе как откраднаха онази картина и поставиха на нейно място творба с две лесбийка на Егон Шиле (Шиле е моят любим художник):

https://www.youtube.com/watch?v=2bTbW70umbQ

Снощи започнах и днес довърших един от добрите филми на Кубрик - "Бари Линдън". На всички, на които темата за изкачването в социалната йерархия е интересна, филмът ще допадне.

https://www.youtube.com/watch?v=dZGPy4C2XVw

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Godzilla / Годзила (версия 2014)

MV49OdeqYwH.jpg

Гледал съм "класическата" версия от 1954 г., която преди 60 години е била връх в японското кино, макар че ефектите (то какво ли друго може да се търси в подобен сюжет?) днес изглеждат наивно-комични. Харесвам версията от 1998 г., защото и ефектите са добри, но и заради добрия актьорски състав, придаващ и комични моменти в нарочения за напрежение сюжет. 

Но в пародията, която гледах снощи, надмина и най-песимистичните ми очаквания - тотално безсмислен сюжет, нулева актьорска игра и ефекти под всякакви критика. Оценка 1, защото в сайта не е предвидена 0.

Metropia (2009)

режисьор: Tarik Saleh (гледах филма само заради него, защото е режисьор на много от клиповете на любимката ми Lykke Li). Имаше оригинална идея, но с тези подобия на хора и с мудността на моменти, филмът не беше кой знае какво... Общата идея за контрол над хората също не бе достатъчно сполучливо разработена. Някак не му се получи на Салех. 

https://www.youtube.com/watch?v=hGxF2tfFD70

Atomised, 2006 ("Елементарните частици" по романа на Мишел Уелбек)

Те тоя филм ме отнесе. Тези дни ще го гледам отново. Депресария, направена по немски. Жестоко изживяване!

https://www.youtube.com/watch?v=_OW5npzhHdU

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.