Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Махнах три и сега стига до към 190.За сега е по-добре.Мерси!Само последен въпрос имам една неактивирана добавка avast online security ,но нямам бутон за деинсталиране,как мога да я премахна?

тук в настройките на Avast! Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 364,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

тук в настройките на Avast! Публикувано изображение

Аз съм с версия Avast pro 2014 и не виждам такива настройки в нея.

ами ако искаш пиши в темата за avast!

Е не е толкова голям проблем няма нужда само да спамим.Просто се сетих да попитам между другото.Благодаря ви за помощта!

Здравейте, някой може ли да ми каже как мога да направя java deployment kit активиран, както останалите приставки в мозилата ? Проблема е че мозилата го изкарва като уязвим и не иска да го активира. Четох в съпорта на java, но нищо не се получи ...  ако някой е имал същия или подобен проблем нека да сподели :)))

пробвай с инсталация на най-новата версия на Java,после пробвай тук http://www.java.com/en/download/testjava.jsp дали firefox ще ти разреши приставката.

пробвай с инсталация на най-новата версия на Java,после пробвай тук http://www.java.com/en/download/testjava.jsp дали firefox ще ти разреши приставката.

Пробвах, но нищо не се получи.

здравейте от около 1 месец на сам лиско започна да ми прави проблеми,както стоя във фейсбук и рефрешвам нещо или гледам снимки,изведнъж спира да отваря самия сайт Facebook а другите страници си зареждат,проблема го има само през него,а през другите браузъри всичко си върви нормално и няма проблем със зареждането,пробвах да изчистя кеш,история и прочие но проблема си остава и след време се оправя сам,версията която ползвам е 26 на Windows 8 Pro х 64 ето и какви добавки имам инсталирани

Публикувано изображение

бисквитките изчисти ли?

рестартирай с изключени добавки и ги включвай една по една да видиш евентуално дали някоя от тях прави мизерии.

виж в инструменти-информация за страницата-права дали ще можеш да промениш нещо

Ще може ли да ми кажеш къде се намира "инструменти" ? Търся, но не нещо не мога да го открия.

menu bar->tools->page info->permissions(предпоследната иконка).

Благодаря, но не се оправи ;s

• 4 седмици по-късно...

Как да премахна клавишната комбинация Sift+С, с която отскоро ми се отваря YouTube (само в Mozilla Firefox го прави)!!! Искам да пиша в полето на търсачката, а и навсякъде другаде дума (на англ.), започваща с главна буква "С"... и хоп - отваря ми  YouTube! :no-no:  ... Така и не можах да открия от къде ми дойде това,...а и не съм голям почитател на бързите (клавишни) неща, та да съм направила такава настройка и да съм забравила! :help wanted4: Помагайте, моля!

Редактирано от Vanyna (преглед на промените)

Vanyna,рестартирай с изключени добавки(помощ-рестартиране..) и после ги включвай една по една,в краен случай анулирай Firefox(помощ-информация за отстраняване на неизправности-анулиране...).

имах проблеми с браузъра а именно вкарах АСК а по късно и някъква руска търсачка

открих че като откача браузъра от лентата на задачите и го деинсталирам си решавам проблема

след нива инсталация браузъра е чист

Добър вечер, имам малък проблем с мозилата.

Преинсталирах си лаптопа, всички драйвъри съм инсталирал, но имам малък проблем с Мозила.

Като кликна с десния буто на мишката да копирам или да поставям текст, или където и да кликна с десен бутон винаги ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/32/A0/c8dee30b984e32a0.jpg трябва да кликна по 2 - 3 пъти, че да ми се изпишат опцийте. http://store.picbg.net/pubpic/1B/82/ca1c9060cfe21b82.jpg

Лаптопа е с 8 гб рам, intel core i5 2.4 gh  процесора му работи от 0 до 10% макс рамта на 19 - 23 %.

Слагах и google chrome няма проблем при него, но съм свикнал с мозилата.

Имате ли идея от какво може да е това и как да се оправи.

Благодаря предварително.

zvetelin13,рестартирай с изключени добавки и включвай една по една,може би някоя от тях прави проблем,в краен случай анулирай Firefox(помощ-информация за.....-анулиране...).

Здравейте колеги. Откакто съм с Win7 имам проблем с размазването на текста в мозилата. Опитвах да променям настройките на Adjust clear type text, но без успех. Ето и снимка за какво по-точно говоря:
Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.