Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Теодор Александров

Хубаво е, поне да се посочват авторите.

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

И тази ли ти си я снимал?... 

Кърджали в прегръдката на Арда, качена от автора ѝ преди почти 6 години.

Чакай малко, първата снимка е от днеска. Не е лично моя, но имам правото да я кача Тази която е на куритото на арда, е правена наскоро. Преди да построят водното огледало.!!! Снимката е на Генч, нямам правото да му качвам неговите снимки.!!! Но тази е снимана, преди да построят водното огледало.!!!

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Чакай малко, първата снимка е от днеска. Не е лично моя, но имам правото да я кача. Тази която е на куритото на арда, е правена наскоро. Преди да построят водното огледало.!!! Снимката е на Генч, нямам правото да му качвам неговите снимки.!!! Но тази е снимана, преди да построят водното огледало.!!!

Извини ме, но името на темата е"Покажете вашите авторски снимки част 3". Така че даже и да имаш разрешението не е уместно да публикуваш снимки, които не са снимани лично от теб

Извини ме, но името на темата е"Покажете вашите авторски снимки част 3". Така че даже и да имаш разрешението не е уместно да публикуваш снимки, които не са снимани лично от теб

Разрешение нямам, но от никой нищо не съм крадял.!!! Днескашната снимка е правена от друг, човек но с моя фотоапарат, затова си позволих да я кача.!!!

Чакай малко, първата снимка е от днеска. Не е лично моя, но имам правото да я кача Тази която е на куритото на арда, е правена наскоро. Преди да построят водното огледало.!!! Снимката е на Генч, нямам правото да му качвам неговите снимки.!!! Но тази е снимана, преди да построят водното огледало.!!!

Трябва да те баннат за такиви подигравки с публиката.

Аз спирам да гласувам за снимки пуснати от теб.

Трябва да те баннат за такиви подигравки с публиката. Аз спирам да гласувам за снимки пуснати от теб.

Не разбирам, защо да се подигравам. Да съм те накарал, на сила да ги харесваш.? Това, че друг е снимал от моя апарат, и ми позволи да кача снимката е подигравка.?

Приятел!

Виж заглавието на подфорума и ако не си забелязал, това е третата му част. Прави са хората като те упрекват. Ето: "

"Покажете вашите АВТОРСКИ снимки част 3"

Дано  и тук "Rude Boy"" не каже, че съм се изчерпал, но много хора съвсем тактично ти подмятаха за снимките. Трябваше да се усетиш овреме Качвай снимки само като техен автор, а кой е снимал с фотоапарата ти, никой  не пита. И аз отдавна забелязах, но си мислех, че повече няма да се повтаря.Действието ти се нарича плагиадство и е недопустимо, дори и да имаш разрешение, защото ние тук не сме чули за съгласието между Вас! И аз поставям почти на всички постващи оценка, но никога не бих се съмнявал примерно в "Пламен 11".Няма да се обиждаш за така направените забележки от страна на колегите. Между другото, Белгиеца е прав и слава Богу, че още не са те баннали.

Приятел! Виж заглавието на подфорума и ако не си забелязал, това е третата му част. Прави са хората като те упрекват. Ето: " "Покажете вашите АВТОРСКИ снимки част 3" Дано  и тук "Rude Boy"" не каже, че съм се изчерпал, но много хора съвсем тактично ти подмятаха за снимките. Трябваше да се усетиш овреме Качвай снимки само като техен автор, а кой е снимал с фотоапарата ти, никой  не пита. И аз отдавна забелязах, но си мислех, че повече няма да се повтаря.Действието ти се нарича плагиадство и е недопустимо, дори и да имаш разрешение, защото ние тук не сме чули за съгласието между Вас! И аз поставям почти на всички постващи оценка, но никога не бих се съмнявал примерно в "Пламен 11".Няма да се обиждаш за така направените забележки от страна на колегите. Между другото, Белгиеца е прав и слава Богу, че още не са те баннали.

Качих две снимки, които не са лично мои само

Не разбирам, защо да се подигравам. Да съм те накарал, на сила да ги харесваш.? Това, че друг е снимал от моя апарат, и ми позволи да кача снимката е подигравка.?

Ами защото авторството на снимките ни показва какъв човек си ти, как ти виждаш заобикалящата те действителност, какво ти привлича вниманието и ти е интересно.

Та като ни пробутваш чужди снимки, ти се опитваш да ни излъжеш че си друг човек. Особено пък обработвани снимки, за които явно и понятие си нямаш как са докарани да изглеждат така. Ти не си човекът който е обработил моста по този начин. Ако си чернокоса циганка и пуснеш в сайт за запознанство снимката на ето тази дама:

Публикувано изображение

после някой кандидат ще вземе да се влюби в нещо което ти всъщност не си. Ако имаш приятен глас и си говорите по телефона, той човека ще клъвне на въдицата. Ама после като му се покажеш че си чернокоса циганка, той ще ти каже че си се подиграла с него. Защото за него е важно външността ти каква е.

Еми по същият начин, за нас тук е важно отвътре какъв си, какви снимки ти можеш и обичаш да правиш.

Нас не ни интересува просто да гледаме "хубави" снимки, ние си "лафиме" тука ( без думи), общуваме си чрез показването на снимките ни. А ти като не си способен да направиш твои снимки за да участваш с тях в раздумката, все едно че нищо не казваш, или само лъжи бръщолевиш.

Освен това, трябва да знаеш че в гугъл има една функция, с която се търсят сходни изображения и много лесно ще те ловят навсякъде ако пускаш чужди снимки, качени вече от друг човек на някой сайт. Моста ако го беше завъртял вертикално щеше по-трудно да го изровят от интернет. Някои хора понякога крадат части от чужди снимки и ги вкарват след обработка в техни снимки, ама то това си е голяма разправия и човекът крадец си е направил кефа да си създаде негов вариант, който му харесва така на него. Един вид, пак се е изразил себе си, въпреки че е откраднал една част от картинката. Изразил е майсторлъка си да сглоби отделни елементи в едно общо цяло.

А това което ти си изразил с твоите постъпки е, че се бъзикаш с нас. Не ни уважаваш, не си честен към нас, лъжеш ни, подиграваш ни се и ние повече не искаме да си играем с теб ( на показване на снимки ).

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Ами защото авторството на снимките ни показва какъв човек си ти, как ти виждаш заобикалящата те действителност, какво ти привлича вниманието и ти е интересно.

Та като ни пробутваш чужди снимки, ти се опитваш да ни излъжеш че си друг човек. Особено пък обработвани снимки, за които явно и понятие си нямаш как са докарани да изглеждат така. Ти не си човекът който е обработил моста по този начин. Ако си чернокоса циганка и пуснеш в сайт за запознанство снимката на ето тази дама:

Публикувано изображение

после някой кандидат ще вземе да се влюби в нещо което ти всъщност не си. Ако имаш приятен глас и си говорите по телефона, той човека ще клъвне на въдицата. Ама после като му се покажеш че си чернокоса циганка, той ще ти каже че си се подиграла с него. Защото за него е важно външността ти каква е.

Еми по същият начин, за нас тук е важно отвътре какъв си, какви снимки ти можеш и обичаш да правиш.

Нас не ни интересува просто да гледаме "хубави" снимки, ние си "лафиме" тука ( без думи), общуваме си чрез показването на снимките ни. А ти като не си способен да направиш твои снимки за да участваш с тях в раздумката, все едно че нищо не казваш, или само лъжи бръщолевиш.

Освен това, трябва да знаеш че в гугъл има една функция, с която се търсят сходни изображения и много лесно ще те ловят навсякъде ако пускаш чужди снимки, качени вече от друг човек на някой сайт. Моста ако го беше вавъртял вертикално щеше по-трудно да го изровят от интернет. Някои хора понякога крадат части от чужди снимки и ги вкарват след обработка в техни снимки, ама то това си е голяма разправия и човекът крадец си е направил кефа да си създаде негов вариант, който му харесва така на него. Един вид, пак се е изразил себе си, въпреки че е откраднал една част от картинката. Изразил е майсторлъка си да сглоби отделни елементи в едно общо цяло.

А това което ти си изразил с твоите постъпки е, че се бъзикаш с нас. Не ни уважаваш, не си честен към нас, лъжеш ни, подиграваш ни се и ние повече не искаме да си играем с теб ( на показване на снимки ).

Кажи ми, как да ти докажа, че снимките са мои.? Освен последната на моста

Една моя авторска. Може да потърсиш подобни в google и да ме хванеш ! Кажи ми какво искам да изразя.

джокер: Крайно отчаяние. Персонала са се направили на маймуни днес.Лошо че нямам алтернатива.

Публикувано изображение

Аз му обещах предния път и сега вече ще го кача и в тубата. Предния път му се размина.

http://www.youtube.com/watch?v=N1n7PZu9nHA&feature=youtu.be

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

capnemo, не само не е уместно, но е пряко нарушение на т. 2.10 от правилата на форума. 

Ти и quickJO следите темата, не знам защо не са взети мерки ... 

Една моя авторска. Кажи ми какво искам да изразя.

джокер: Крайно отчаяние. Персонала са се направили на маймуни днес.Лошо че нямам алтернатива.

Искал си да изразиш ( във видеото ) съня на заспалия. 

Понеже те е яд на него че има готино гадже и си го сънува.

Ето така си го сънува човека, пък ти си го снимай:

Публикувано изображение

.

capnemo, не само не е уместно, но е пряко нарушение на т. 2.10 от правилата на форума. 

Ти и quickJO следите темата, не знам защо не са взети мерки ... 

Ами защото гледат мир да има.

Искал си да изразиш ( във видеото ) съня на заспалия. 

Понеже те е яд на него че има готино гадже и си го сънува.

Ето така си го сънува човека, пък ти си го снимай:

Толкова да ме е яд че се наложи да му фотошопна снимката и да му изтрия другарката от джакузито, много треперех да не ме хваниш понеже минаваш за профи в бранша.

Ето какви ми води в мое отсъствие ама спи и те скучаят явно ! Като Митьо Пищова е ...

Публикувано изображение

И стига ги снима тия яки родопчанки по сцените ами дай нещо дето си в по близки отношения и по кльощаво да е.

Нещо такова

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И една на нощна светлина че да чуя критика как да настройвам светкавицата !

Публикувано изображение

Толкова да ме е яд че се наложи да му фотошопна снимката и да му изтрия другарката от джакузито, много треперех да не ме хваниш понеже минаваш за профи в бранша.

Ама аз те излових че си ни спестил женското присъствие и заради това ти отговорих със снимка на която е изтрит един мъж, за да се сетиш че ги знаем и можем и ние тези номерца.

Да бе, изтрит е, останало е отражението от панталона му по плочите долу.

Я да пусна доказателство тука, че тука разни хора може да не ми повярват, те с чужда пита помен правят и не са им ясни тия работи.

Публикувано изображение

и ръката му между двете дами съм я махнал, нарисувал съм коза на мястото й.

И стига ги снима тия яки родопчанки по сцените ами дай нещо дето си в по близки отношения и по кльощаво да е.

Нали ти пуснах една циркаджийка по-горе бе, какво не ти харесва ?

Ама аз те излових че си ни спестил женското присъствие и заради това ти отговорих със снимка на която е изтрит един мъж, за да се сетиш че ги знаем и можем и ние тези номерца.

Да бе, изтрит е, останало е отражението от панталона му по плочите долу.

Я да пусна доказателство тука, че тука разни хора може да не ми повярват, те с чужда пита помен правят и не са им ясни тия работи.

Нали ти пуснах една циркаджийка по-горе бе, какво не ти харесва ?

Бъзикам се де ... аз не редактирам снимки, много рядко и само ако са от колата и се виждат прозорци или врати от вътре.

Ами тая  циркаджийка трябваше да я по вталиш малко имах в пред вид за пред зрителите. То не е само да направиш качествена снимка ами трябва и малко естетически вид да предадеш да е приятно на окото.

Панаира у врачанско... мноо ми ареса контрстъ на балонете с куминя...ей, мноо пустиняци имаше тамe...

Finepix S4500

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.