Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Медуза :) Добре, че баджанака я видя, че к'ъвто съм заплес...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 161k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пустото море във Варна

снимката е от днес и не е нищо особено и качеството е много кофти, защото е правена с старият ми телефон

Публикувано изображение

• Автор

Да кача още някоя и друга снимчица :)

Публикувано изображение

Кучока на френдката. Намери нещо като дупка и веднага легна в нея... Голям лигльо е обаче. Снимката е от около 2 седмици...

f/5.6; 1/125 sec; ISO-800; 55 mm

Публикувано изображение

Това вече от тази Събота. Ремонтираното колело. Знам, че се вижда пране на заден фон, ама заради слънцето... Както и да е, снимката не е кой знае какво, но на мен си ми харесва, заради труда, вложен по ремонта на колелото и спомените, които върна.

f/4.5; 1/640 sec; ISO-200; 30 mm

Публикувано изображение

И нещичко от Флаш Моб-а, докато се вихреха "народни" танци, в центъра влезна двойка, които решиха да танцуват нещо като валс, танго, нещо подобно?

f/3.8; 1/200 sec; ISO-800; 22 mm

Поздрави на всички, надявам се тази събота и неделя и другата седмица да намеря време да поснимам "цветовете на есента", искам да се пробвам, ама да видим как ще стане :)

Да кача още някоя и друга снимчица :) Кучока на френдката. Намери нещо като дупка и веднага легна в нея... Голям лигльо е обаче. Снимката е от около 2 седмици... f/5.6; 1/125 sec; ISO-800; 55 mm Това вече от тази Събота. Ремонтираното колело. Знам, че се вижда пране на заден фон, ама заради слънцето... Както и да е, снимката не е кой знае какво, но на мен си ми харесва, заради труда, вложен по ремонта на колелото и спомените, които върна. f/4.5; 1/640 sec; ISO-200; 30 mm И нещичко от Флаш Моб-а, докато се вихреха "народни" танци, в центъра влезна двойка, които решиха да танцуват нещо като валс, танго, нещо подобно? f/3.8; 1/200 sec; ISO-800; 22 mm Поздрави на всички, надявам се тази събота и неделя и другата седмица да намеря време да поснимам "цветовете на есента", искам да се пробвам, ама да видим как ще стане :)

Песа е сладур, но като му гледам очите е дивак като Ерик :)

А за цветовете - не очаквай добри цветове, при тези области всичко е толкова "измито" :)

• Автор

Песа е сладур, но като му гледам очите е дивак като Ерик :) А за цветовете - не очаквай добри цветове, при тези области всичко е толкова "измито" :)

За "есенните" цветове ли говориш? Иначе песа е толкова глупав, но е толкова сладък... Знае как да се подмазва и лигави... И всички му се радват и го харесват, ама той си е той и се лигави и прави глупости, тъпотии, като да си гони опашката, докато се качва по стълбите... Не искам да ти казвам как завърши това! Абе Хъски!!! При това от взето от Перник :D :D Колко майтапи отнесе по тоя повод това куче :D

За "есенните" цветове ли говориш? Иначе песа е толкова глупав, но е толкова сладък... Знае как да се подмазва и лигави... И всички му се радват и го харесват, ама той си е той и се лигави и прави глупости, тъпотии, като да си гони опашката, докато се качва по стълбите... Не искам да ти казвам как завърши това! Абе Хъски!!! При това от взето от Перник :D :D Колко майтапи отнесе по тоя повод това куче :D

Да, за цветовете. И исках да напиша облаци, не области :)

А за песа - ми хъски :)

Връх Орля в гр.Тетевен (сутринта, когато почна да се вдига мъглата 7х zoom):

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

А тази е с птици в полет (не знам колко zoom е, защото я е снимала дъщеря ми):

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Прииска ми се да вмъкна, че твоите снимки ми носят невероятна естетична наслада.

Професионален фотограф ли си?

Поздрав!

На това чудо плодовете му са с големината на френско грозде, но е отровно (макро фокус без zoom):

Публикувано изображение

Тук ми харесаха есенните цветове на тези листа:

Публикувано изображение

Дива зелка - интересното е, че я снимах без да мога да гледам дисплея, и не знаех дали съм фокусирал добре:

Публикувано изображение

Капитане, тази се надявам да ти хареса - снимана с макро фокус на лозов лист отдолу през който се процеждаше слънчевата светлина:

Публикувано изображение

Снимка на котарака качил се да се пече на един камък (4х zoom):

Публикувано изображение

А това е кучето на братовчед ми (казва се Сара) - трудно успях да го снимам, и не излезе много фокусирано, но това чудо не стои на едно място (5х zoom) - малко с стил "Що ме снимаш бе ей" :D :

Публикувано изображение

Редактирано от plamen74 (преглед на промените)

Първата и мачката са готини

---------- ----------- ---------- ---------------- ---------------- ------------------

Със сапунерка дешни от Германия

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

гр. Трир.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Е те такава реклама не бях виждал. Щатска му работа.

П.П. Почитателите на кемтрейлс ще са във възторг :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Здравейте приятели,

то какво мислех, то какво стана :)

Време не остана, други ангажименти имах, само малко се разходих из Борисовата градина, естествено не беше обагрена в жълто (може би и аз много бързам :) )

Нищо, да се отбележа все пак:

Публикувано изображение

Ооооо, глупчо се учи да минава през височини в кучешкият парк :D Горкия, толкова го беше страх по едно време :D

После намери друго Хъски и се сбиха..............

* f/3.5; 1/640 sec; ISO-200; 18 mm.

---

Публикувано изображение

Един Лабрадор (ако не се лъжа) го учеха да минава през тунела, нашият, естествено, реши че трябва да провери какво става :D

Запуши тунела,, изяде му храната и после се сби и с него........

Тук вече трябваше да напуснем кучешкият парк :D

* f/3.5; 1/640 sec; ISO-200; 18 mm.

---

Публикувано изображение

И нали бях тръгнал да снимам парка есенно време... Е, не беше точно "есенно", ама направих една/две снимки, та едно една от "многото" :D

* f/3.5; 1/200 sec; ISO-200; 18 mm.

---

Поздрави и лека и спокойна вечер!!!

Прекрасни снимки!  :wors: 

Два кадъра от днес:

Доста е трудно да снимаш пеперуда и то на макро режим от 5-6 метра (късно се сетих, че съм оставил включено макрото) :D

Публикувано изображение

А тази мисля, че се получи добре (пеперудата, като че ли нарочно позираше да я снимам):
Публикувано изображение

Доста е трудно да снимаш пеперуда и то на макро режим от 5-6 метра (късно се сетих, че съм оставил включено макрото) 

Аз ги снимам от 95 см пеперудите с обектива Тамрон 70 - 300 мм макро 1:2 

Тези са от една и съща градинка от една и съща разходка, от преди няколко дена

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Като им свикнеш не е трудно да ги снимаш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.