Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

само тази "зелена" снимка ли имаш?? :shy11:

По назад в същата тема съм публикувал и други подобни.Имам много снимки от този замък ,но се въздържам,че капитана ша ми са кара вече :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

И само още една-заради Rudeboy като фен на сградите,заради капитана като фен на покривите и Ведра-заради зеленината-всичко на едно място 3в1 :) 

благодаряяяя

п.п. Белгиеца ми хареса с неговата "серия " гълбарска сага ......ако след време покаже и яйчицата и малките, ......е .......ще си заслужава ! :wink12: гоненето на гълъбите с фотото! :mark:

Ей ся ше мине белгиеца да ти осече дърветата

Аз пък пускам от следобедното кафе

Публикувано изображение

Иво!

Телефончето в джоба бе батка! Ай го е видял "белгийчето" ай го папуросал. Неговият е стар и струва 12 евро!

Иво!

Телефончето в джоба бе батка! Ай го е видял "белгийчето" ай го папуросал. Неговият е стар и струва 12 евро!

Опаааа взимам си бележка

п.п. Белгиеца ми хареса с неговата "серия " гълбарска сага ......ако след време покаже и яйчицата и малките, ......е .......ще си заслужава ! :wink12: гоненето на гълъбите с фотото! :mark:

Няма нужда от гонене, те са ни приятели, сами си идват.

Публикувано изображение

А яйцата са на високо, на една църква.

Иво!

След толкова облъчване от какви ли не антени, вече паметта ти е станала на решето.

Запиши си сега, нов Самсунг с вибратор за само 20 евро. Така ни глезят тука.

Имаше и СИМ карта с 5 евро кредит от оператора който се надяваше да му стана клиент, (ама му се размина, щото тука не им дават да ги заключват към тяхната си фирма). 

И само още една-заради Rudeboy като фен на сградите ...

Мерси, ама ако на това му викаш цяла сграда ... ;)

Това имам предвид:

Публикувано изображение

Архитектурен пейзаж - има цял хотел, палми, борче, знамена, даже и вятърна мелница :) .

Мерси, ама ако на това му викаш цяла сграда ... ;)

Това имам предвид:

Архитектурен пейзаж - има цял хотел, палми, борче, знамена, даже и вятърна мелница :) .

Палмите да , но ........борчето къде видя ?? :rolleyes:

1.Харесва ми снимката на ,,белгиеца,,и си му давам + (мисля тук се оценяват снимките,не мненията и коментарите)иначе не разбирам защо толкова се заяждате тук-не визирам само него.2 Rudeboy -замъка е толкова огромен,че може да се снима или от много далеч,при което няма да се виждат детайлите,или от хеликоптер (вийдал съм такива снимки в нета)-там пък (в замъка) си има обсолютно всичко-цял замък :) ,много,ама много зеленина-такава,каквато не съм виждал никъде на друго място,огромно езеро с лебеди,патици,голям папагал,фазани,пауни и каквото там се сетите,много скулптури,картини,дори собствен параклиз---абе не мога да изброя всичко-наистина уникално място.Иначе от малко по-далеч още две снимки от пред отмен (на едната е едната половина-на другата-другата половина)за да се добие долу-горе представа за размера му макар и далеч не точно ,защото това само част от това огромно пространство  :)  Иначе ще се строи и ,,доизкусурява,,още сто години-така ми каза собственика-имах честа да се запозная с него :) Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Е тУй Убаво ама де са намира :rolleyes:

Несебър :) .

Само там и в Созопол съм виждал вятърни мелници, вградени в съвременни сгради:

Публикувано изображение

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Не искам да прекалявам със снимките от замъка.Имам наистина много снимки от това място,но и аз имам мярка и мисля ,че публикувах достатъчно за да добие човек поне малка представа за това приказно място.Не правя реклама,мисля и че не е нужно.Просто след първите публикувания на снимки видях ,че има интерес на хората посещаващи този чудесен раздел.Затова сега ще си позволя да публикувам и една последна снимка от това място,в която мисля има голям смисъл и олицетворява мечтата на един човек.Дано и тя да Ви хареса :)  Публикувано изображение

• Автор

Е, ето и нещичко от мен :) Този път много скромно и много ей така (не, че другото е професионално, ама за спорта) :) :

1. Публикувано изображение

В орифинал

Тук да кажа, че имах адския махмурлук, даже не можах да карам и ме возеха, снимката е правена в движение, каквото е станало - просто ми хареса, ама не можех да гледам :(

===

2. Публикувано изображение

В орифинал

Полегнал под лозята с чаша бира в ръка... Тук биричката ми беше за "бульон трезве", за това и бях полегнал, ама ми хрумна, че трябва да снимам :)

===

3. Публикувано изображение

В орифинал

Тоя бужур не помня да съм го снимал, ама е в телефона ми, значи да... Явно по някое време съм ходил в градината...

===

4. Публикувано изображение

В орифинал

Абе помня, че гоних някаква гадинка, явно е тоя скакалец. ТОй трябва да е!

===

5. Публикувано изображение

В орифинал

Това е след като се върнах в нас в апартамента. Харесаха ми и си ги купих от Кауфланд, закачих си ги за вътрешната страна на вратичката на 1 шкаф в кухнята и ги напълних с подправки - червен пипер, сол, босилек, чубрица, шарена сол. Като се замисля, май по-ниско щеше да е по-добре, ама минало заминало :)

===

Е, това е от мен. Един доста, доста такъв Weekend, ама пак. Колкото и непрофесионално и ей така на момента, пак да споделя нещичко :)

От любов към спорта :) Иначе знам, че снимките са много така, никакви :)

Поздрави!

p.s. Ииии, макар и забележката как давам линковете, така ми харесва повече и ми допада повече. Пък това, че качвам в два различни сайта и си играя да пиша всички кодове на ръка, то това си е за мен :) Просто така ми изглежда по-подредено :)

...Тук да кажа, че имах адския махмурлук, даже не можах да карам и ме возеха, снимката е правена в движение, каквото е станало - просто ми хареса, ама не можех да гледам :(... Aм пий по-малко ба мод :D Иначе като за пийнал снимките са убави :) Майтап да става -да ни са убидиш ся ;)     

• Автор

...

На майтап държа, не се притеснявай :)

Ама дай да не СПАМ-им темата :)

Публикувано изображение

Снимка от фейса ми :)

p.s. Подарък (като букет) за РД. И двете са на една дата :)

Разбирай намека както си искаш :D

На майтап държа, не се притеснявай :)

Aми знам ,че носиш на майтап ,защото съм наблюдавал в един друг раздел какви ги вършите-иначе не бих си позволил да се майтапя :D И за да не е спам ша постна и аз една снимка Публикувано изображение

Здравейте, тъй като това е първият ми пост в тази тема, моля за извинение ако някъде съм сгрешил!

Както виждам, ка4вате снимки на всякаква тематика, затова предполагам няма да има проблем какво се показва!!!

Публикувано изображение

. . .

Публикувано изображение

. . .

Публикувано изображение

Лека ве4ер!

Редактирано от Van Doich (преглед на промените)

За огъня се подсетих от предната страница ((:  :

Публикувано изображение

А тази е правена с телефон:

Публикувано изображение

"Летя в пространството, летя над бездната, летя над себе си и над света"

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.