Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Малко природа!

. . .

Някой май пунтира фона на една операционна система :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поглеждайки първата, веднага го асоцирах със твоя отговор. Ти си като врачките бе!

Смятах точно това да напиша под снимката(XP), но предпочетох сами да я оприличите.

Благодаря!

Редактирано от Van Doich (преглед на промените)

Тези от къде са ?

Obersee - Berchtesgaden National Park (Germany)

Снощи карах колело с един приятел (Greak от форума) и направих няколко снимки, май станаха зле, но все пак са с телефонa ми... :)

Редактирано от capnemo
размер и брой! (преглед на промените)

Снощи карах колело с един приятел (Greak от форума) и направих няколко снимки, май станаха зле, но все пак са с телефонa ми... :)

Моля прочетете тази тема: http://www.kaldata.com/forums/topic/187127-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%BB/

и препоръките в нея за размер и брой на снимките в пост

Избиват се кои да ми осер*т климатика терасата и цветята

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Избиват се кои да ми осер*т климатика терасата и цветята

на втората снимка, ооооопределено са взели решение , къде още да оакат :mad:

Ето малко от мен (от двора на фирмата в която работя), правени с телефон Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от plamen74 (преглед на промените)

Ето малко от мен (от двора на фирмата в която работя), правени с телефон Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802  

Много големи ги пускаш бе Пламене.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Ха :)  Изнамерих още дна снимка на онази двойната дъга :) Абе помня ,че бяха 2 снимки ,но мислех ,че другата съм я изтрил пък тя в една друга папка (за инсталациите) :D Сега случайно я открих.Ето я и нея Публикувано изображениеНе е качествена,но дъгата си е хубава :)

Предпочитам да не ги минавам през Gimp, за да си бъдат оригинални, и за това ползвам BB кода от Picbg ;)

E аз понеже гледам какво ще ми изклюкари един мой софтуер, та видях че пише ГИМП

Никой няма екран с 2560 пиксела широчина, така че не ни е възможно да ги видим в цял ръст. Едни 1024 пиксела са достатъчни за да ни покажеш една мътна роза. 

E аз понеже гледам какво ще ми изклюкари един мой софтуер, та видях че пише ГИМП

Публикувано изображение

Никой няма екран с 2560 пиксела широчина, така че не ни е възможно да ги видим в цял ръст. Едни 1024 пиксела са достатъчни за да ни покажеш една мътна роза. 

Нещо ти е нередовен софтуера! Ама така е като ползваш уин.  :D

Ето виж сам инфото:

Публикувано изображение

п.с.Ето ти едно от изображенията качени в сайт различен от Picbg и виж сам какво ще ти покаже софтуера ти:

Публикувано изображение

http://i42.tinypic.com/a1oe4m.jpg

За тази последната не показва ГИМП.

Изкарва версията на фирмуеъра на телефона ти или на софтуера ползвам за прехвърлянето на снимките.

----------- ---------- ------------ ------------ -------------

Нямам снимащ телефон, беден съм за такиви постижения на съвременната техника. За това ще пусна една снимана със сапунерка. 

Публикувано изображение

.

Ето 2 с корабчето отпреди и 1 панорама, от която сте виждали само първата половинка :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.