Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Днес наобед си подремнах под една ей такава дебела сянка :) Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето още от мен (снимани днес отвоно със същия телефон):

Публикувано изображение   Публикувано изображение   Публикувано изображение   Публикувано изображение

Публикувано изображение   Публикувано изображение   Публикувано изображение   Публикувано изображение

п.с.Белгиец, виж сега какво ще ти покаже програмата ти, понеже ги качих отново във Picbg?!

Редактирано от plamen74 (преглед на промените)

Всъщност, какво точно трябва да показва въпросната програма?

Ясно, всъщност наистина на някой от снимките на Exiftool-a показва GIMP 2.8.4, но това какво значение има!

• Автор

За съжаление големият план за тази събота беше съкрушен непредвидено... Ама какво да се прави... Понякоа трябва да се отзовеш в помощ...

Както и да е. 1 снимка искам да ви покажа. Снимана е с ръка високо във въздуха, никаква идея какво точно се е виждало, но след като прегледах всички направени снимки, тази ми се вижда най-добре. Не е толкова артистична или качествана (напротив, дори е малко размазана), но мисля, че най-добре представя атмосферата и чувството.

И тук ви моля да не я гледате от гледна точка на фенове на Левски или ЦСКА или който и да е там отбор, а просто като снимка, запечатала определен момент! Тук не сме да обсъждаме футбол!!! (надявам се да ме разбирате какво НЕ искам да се случи в темата)

И така: Левски - Лудогорец, 18.05.2013 г., стадион Герена, София!

Публикувано изображение

В оригинал.

Поздрави и лека неделен следобед и вечер!

• Автор

И какво се случва на снимката ?

Любовта на феновете към отбора, който в сряда (разбирай 15.05.2013 г.) загуби купата на старната след изтощителен мач с 3:3 и след това две продължения по 15 минути и дузпи... Разбирай привържеността на феновете, които бяха натъпкани един до друг (Сектор А е събирен и се гради на ново, с цел празника на отборо - 100 години от основаването през 2014-та година). Тук не се вижда, но организаторите, бяха натъпкали фойерверки в разрушеният (чрез взривяване) сектор А, които озариха небето, а Сектор Б (най-закоравелите фенове) запалиха факли и озариха стадиона в мача. който беше най-важен за отбора, с който много малко преди края на сезона, се изкачиха на 1-во място в групата. Защото двата отбора бяха на 2 точки разлика на върха на класираното. И въпреки загубата и мъката от преди точно 4 дни, футболистите намериха силата, а публиката не отстъпи и беше там. Отдавна не бях виждал хора, които да плачат и да се прегръщат. Аз бях там и се прегръщах и целувах с хора, напълно нпознати за мен и изживях моемн на тотална нервна криза и на невероятн екстаз!!! А снимката, те олицетворява атмосферата (когато въпреки трагичната загуба) от хилядите фенове, така и от вярата на ръководството на тима (събореният сектор е затворен и никой нямам как да пристъпи, та те бяха сложили зарята) и цялата подкрепа в купом създаде тази атмосфера. Снимката обелязва как Сектор Б (най-запалените) и ръководството (сложили зарята в Сектор А, който е съборен) пожелават успех на отбора и изказват вярата си в него, при това абсолютно координирано. За съжаление нямам професионален фотоопарат, но имаше един велик момент, който ако са го хванали от телевизията, ще го извадя като кадър от предаването, но колко често виждате цял стадион да крещи, а вратарят да е по средата на игрището, на колене, и ръце, свити в молитва? Да, не е клипче, не се чуват възгласите. Но аз бях там и усетих атмосферата, скачах и виках с всички и плаках както всички. За това тази снимка, лично за мен, олицетворява всичко, което видях и изпитах за тези 90 минути футбол. И за това я поства. А и съм я правил без да гледам във "визьора" (разбирайте екрана на телефона), защото ръката ми беше вдигната високо във въздуха и реално не виждаш какво ще заснемя. И снимката ми харесва, лично на мен. Ето за това я поствам тук, във форума.

На път към Барселона. Пожелавам на всеки да посети тези чудни кътчета, просто с снимки не може да се опише красотата. post-311067-0-86898700-1368979260_thumb.  

Парк Гюел, Барселона post-311067-0-95191100-1368979276_thumb.  

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Една неделна почивка на язовир Кърджали

post-311067-0-37673300-1368979081_thumb.

Малко шаранчета за обяд с биричка   :)  post-311067-0-94996500-1368979102_thumb.  

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Ето и още розички и един трендафил:  

Пламене, аз че съм далтонист това едно на ръка, ама ми се струва че червеното много е избягало :)

Все едно виждам езерото зад кметството в Хановер :)

Все едно виждам езерото зад кметството в Хановер :)

Езерото е в Бремен :)

Пламене, аз че съм далтонист това едно на ръка, ама ми се струва че червеното много е избягало :)

Бялото е трендафила, или не си виждал бял трендафил?!

Бялото е трендафила, или не си виждал бял трендафил?!

Бялото (според моето зрение) е ОК ама на другите червеното ми е странно :)

Ами на четири от снимките розата не е червена, а е в розов цвят с бели отенъци (вижда се на четвъртата снимка)!

Само втората и тази след трендафила са червена роза, но бяха много осветени от слънцето, когато ги снимах с телефона!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.