Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря ви, че сте обърнали внимание на снимката ми!

Не съм някакъв си(определен) фотограф, пътешественик съм, който се опитва да покаже това, което е видял през своите очи.

Дали сполучливо или не, въпрос на вкус!

Belge, имам един въпрос към теб!

С тази преработка какво точно целиш, потупване по рамото ли?

Имаш го, те са те похвалили за това!

Аз не бих го направил обаче!

Да, харесва ми как си изрязал половината детайли и си наслагвал отгоре, чудя се само ако беше отворил и ръцете й , дали нямаше да се търкули чавето!. . . мислиш ли че само ти го можеш това?

При промяна на снимка, без някакъв коментар от твоя страна, има една думичка за това-плагиатство!

И за последно,пак ще те попитам, тъй като не ми отговори, но иначе си зададе въпроса, а аз съм конкретен човек и държа на диалога!

Какво точно не ти харесва в цвета на детето и какво трябваше да е общото със SA?

Редактирано от Van Doich (преглед на промените)

Шаренко

.

To че е убава-убава е (бразилката)-ма нали щеше да постваш и други---ади ,че да плакнем очите :P -на таз вече и аз знам колко диаманти има :D

Публикувано изображение

. . . Homeless

Уникално красива и със смисъл и вкус фотография.

За мен е от най добрите които видяхме до сега.

To че е убава-убава е (бразилката)-ма нали щеше да постваш и други---ади ,че да плакнем очите :P -на таз вече и аз знам колко диаманти има :D

За оплаквене на очите направо търси в гугъл с думите the met art

там ще видиш как ги правят качествените снимки.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Така както си ги снимал стават за корица на една приказка на Андерсен, само трябва леко да се перефразира заглавието.

Още една от една пещера-кой ще познае от коя ;)Хайде ще дам и Joker,че е от същата пещера както и от снимката ми от предния пост-казвам го,защото имам много снимки от пещери :)Публикувано изображение

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Eми ти криеш от нас цвета на кожата на онова дете. Варианти на цвета на човешката кожа има много, а при цръно-бела снимка не се разбира дали е в розово или жълненикаво или бежово и т.н. Не искаш да ни разкажеш цялата истина. Опитваш се да ни манипулираш. Понеже знам че в ЮАР има всякакви раси, та ми се искаше да имам цялостна представа за детето. За това те питах какъв му е цвета на детето. Предполагам че знаеш, че повечето мъже нямат проблем с възприемането на нюансите на цветовете. Само на всеки 12-ти му куца по някой от трите основни цвята и съответно нюансите му бягат.

http://4coolpics.com/photo-forum/5/33231.html

Та като виждам цветно, пък ти нарочно ми показваш нещо, което в действителност не съществува, т.е. няма сиви хора, аз се чувствам лекичко измамен от теб. ( а то си има и специлна тема за цръно-бели снимки)

Сега за последната ти снимка.

Първо реших само да ти покажа че трябваше да има повечко въздух пред погледа на жената и разтегнах снимката вдясно. Всъщност, донарисувах я вдясно. За да се повиши усещането за пространство вдясно, съкратих това вляво от жената. 

После, без да ми е било първоначална цел, разкарах бетонния блок, щото ми се струваше излишен, бъркаше ми в очите един вид. Него ли да гледам или жената ? Подредих каменните блокове, поразчистих и стана по-малко претрупан кадъра.

И от твоята визуално недоказана претенция за бездомност ( няма ги личните вещи на истинсикте бездомни, чували, сакове, картони и т.н.), се получи друга снимка нецеляща самоцелно ровене в мизерията, ами внушаваща надежда в далечното бъдеще, че някога като порасне момченцето, ще има пари за обувки например. Жената най-вероятно е мюсюлманка, значи набожна, а те вярващите са на мнение че ако алах иска, може да им помогне.

Та от твоя мерак да ни караш да бъркаме в кофите за боклук, аз го извъртях да е по-малко негативно посланието. Понеже предпочитам по-веселите истории. И аз снимам чернички понякога, ама ги показвам цветни.

За оплаквене на очите направо търси в гугъл с думите the met art

там ще видиш как ги правят качествените снимки.

Ами, не знам, но продължавам да не ти схващам смисъла на изказването! Какво толкова ти пречи детето или черно-бялата снимка( виждам че и ти си падаш по черничко, ама със шаренко) ;)  и в каква връзка не спираш да ми вмъкваш Южна Африка в случая? Наистина не ти схващам смисъла в поста!

Ако правилно долавям онази задна нотка на . . . забравих на какво беше, тъй като горе-долу те познавам от Фото-форума и знам що за личност си, ще ти отговоря така-" Аз също не очаквам да ми показваш белгийския принц Филип в снимките си"!!!

Извинявай, ако наистина се чувстваш измамен от нещо, но проблема все пак си е само твой, понеже виждам в тази тема се показват всякакви снимки, така че ще го преглътнем някак си. 

Все пак и ти, както също виждам малко по-назад в темата, пускаш си "птичките", въпреки, че и за тях има отделна тема, нали, но бъди споко, аз самия не се чувствам измамен от това.

Харесвам пернати, дори преди години имах папагал каро, но умря след 7 годишно съвместно съжителство! :sobbing:

За съжаление не успях да отворя посочения сайт, тъй като ми изкача това:

Публикувано изображение

И като завършек, приемам критики, особено когато са градивни, предполагам че и ти също приемаш!

На мен също доста от снимките ти не ми грабват вниманието от първия път( някой и от втория), но не отправям забележки за това.

Та дори и в последните, в едната ми се набива някакъв дебел човек със скъсани гащи и прекалено много прегоряло в дъното.

На другата, ако изключа това, което се намира под шаренкото, на пръв поглед виждам един "травестит" с отрязани крака!

Но все пак това си е мое виждане и не ти правя забележка, защото знам, че нито моето мнение е важно, и че чуждото око-друго вижда.

Както и да е!

Всяка сутрин се будя на температури от 4-6 градуса - и вече две седмици така... Тази снимка е от миналия месец, когато беше приятно времето и успях да 

гостувам на сестра си. Последната е на снимката...

Публикувано изображение

Много лилави тия белгийски гълъби ... :cool:

По-голям завистник от тебе няма да се роди.

А гълъбите изядоха цял един голям хляб днес.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Всяка сутрин се будя на температури от 4-6 градуса - и вече две седмици така... Тази снимка е от миналия месец, когато беше приятно времето и успях да 

гостувам на сестра си. Последната е на снимката...

Сладурана!

Ето от мен едно залезче от преди няколко дни, когато се качих на баира да снимам планинско колело-ездене. Само че другите снимки са множко и искат подбор, после ще публикувам и от тях...

Публикувано изображение

• Автор

Здравейте приятели!!!

Пътувайки за вилата в петък вечерта имах щастието да се любувам на страхотна двойна дъга, е, спрях за да я снимам, наваля ме хубаво, ама живи и здрави, мисля, че си заслужаваше :)

Публикувано изображение

В оригинал ЛИНК :)

=

Публикувано изображение

=

Публикувано изображение

Тази последната, панорамната, не стана както исках, ама телефона не можеше да зацепи панорамата, ако го бях вдигнал по-високо, за това се наложи да отрежа върха на дъгата, а в последствие ръчно изрязах и колата ми, да не се вижда...

Както и да е,

надявам се да ви хареса :)

Поздрави!

п.с.

И трите снимки са правени от 3 различни места :)

Още една от една пещера-кой ще познае от коя ;)Хайде ще дам и Joker,че е от същата пещера както и от снимката ми от предния пост-казвам го,защото имам много снимки от пещери :)

аааааа, Ягодинската??? :(

аааааа, Ягодинската??? :(

бббббб,нееее :) От пещарата Бачо Киро ;) -Благодарско,че ти единственна се направи труда да отговориш на питанката ми ,макар и неуспешно :P

бббббб,нееее :) От пещарата Бачо Киро ;) -Благодарско,че ти единственна се направи труда да отговориш на питанката ми ,макар и неуспешно :P

е, аз щото само в две съм ходила и затова все тях споменавам :grimace: Нещо не съм им фен! "Снежанка" и "Ягодинската" , та опита ми е беден! Лекинко ме подтискат тези подземия .........Иначе се надявах да позная и да си искам награда :clap:

е, аз щото само в две съм ходила и затова все тях споменавам :grimace: Нещо не съм им фен! "Снежанка" и "Ягодинската" , та опита ми е беден! Лекинко ме подтискат тези подземия .........Иначе се надявах да позная и да си искам награда :clap:

Щом си ходила само в тези двете ти е простено.И....айде от мен да мине -сега ще имаш награда на лични :) И...стига сме спамили,че ша ядям бой :hush:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.