Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

... Дано да Ви, харесат :)

Дано да си си прекарал добре ;) Иначе са красиви
  • Отговори 2k
  • Прегледи 161,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дано да си си прекарал добре ;) Иначе са красиви

Пожелавам, на всеки да посети тези места. Красотата не може да се опише, със снимки трябва да се види на живо. Иначе си прекарах страхотно. След 1/2 месеца ще покажа снимки от "Статоята на свободата".

Една созополска луна....цветът ѝ беше такъв, досега не бях виждала такава.

Публикувано изображение

АвстрияПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Извинявам се!!! Последните снимки са от Австрия а не "Австралия". Моя грешка извинявам се :)

Извинявам се!!! Последните снимки са от Австрия а не "Австралия". Моя грешка извинявам се :)

Няма страшно. Те двете се бъркат лесно. само гледай "...След 1/2 месеца ще покажа снимки от "Статоята на свободата"."

Дано попаднеш на оригинала, а не на някоя си статОя. :)

Редактирано от ihm (преглед на промените)

до Румъния и обратно. 

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И аз като ги видях много се зачудих кога прескочи и до близка Австралия. Затова като ги видях, не съм ти поставял оценка, която обикновено на всеки от този раздел поставям!Да знаеш - в Австралия има много овце, докато австрийците гледат повече - говеда, заради млякото и ...шоколада! Не си мисли, че се бъркам със Швейцария!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз като ги видях много се зачудих кога прескочи и до близка Австралия. Затова като ги видях, не съм ти поставял оценка, която обикновено на всеки от този раздел поставям!Да знаеш - в Австралия има много овце, докато австрийците гледат повече - говеда, заради млякото и ...шоколада! Не си мисли, че се бъркам със Швейцария!

Благодарен съм на Капитана, че е забелязал грешката ми и ми каза на лични.!!! Просто съм се объркал, не е било нарочно да се направя, че съм ходил до "Австралия", или нещо подобно от този сорт. Извинявам се отново  :)

Благодарен съм на Капитана, че е забелязал грешката ми и ми каза на лични.!!! Просто съм се объркал, не е било нарочно да се направя, че съм ходил до "Австралия", или нещо подобно от този сорт. Извинявам се отново  :)

Аз забелязах грешката още като постна снимките, но не исках да ти развалям настроението. Нали сме приятели!

Аз забелязах грешката още като постна снимките, но не исках да ти развалям настроението. Нали сме приятели!

Да ми разваляш настроението.? На мен ще ми е хубаво, даже някой да ми казва къде бъркам, как да го направя по-добре и т.н. Както и да е , качвам снимките за удоволствие а не да събирам харесвания....

Да ми разваляш настроението.? На мен ще ми е хубаво, даже някой да ми казва къде бъркам, как да го направя по-добре и т.н. Както и да е , качвам снимките за удоволствие а не да събирам харесвания....

И аз така правя! Само, че не качвам, за да не разваля настроението на...Белгийчето!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

до Румъния и обратно. 

Публикувано изображение

:cant believe:

Това много ми прилича на една моя снимка от днес:

Публикувано изображение

Само че я направих в Балчик, Ботаническата градина ...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Моя грешка отново, за което се извинявам.!!! Аз обаче ще ида да дръпна една "бургаска"

Публикувано изображение
Публикувано изображение

Без да съм на 100% сигурен, но тава е снимано в БГ. Само ние може да се оградим с 5-6 метра зид.

Публикувано изображение

На снимката в далечината е Мама, и точно това си говорехме... нито сме по-умни, нито по-богати от "Австралийците"...

Без да съм на 100% сигурен, но тава е снимано в БГ. Само ние може да се оградим с 5-6 метра зид.

Да. Няма как, такъв е теренът, а има и басейн и е по-спокойно, когато не надничат любопитни съседи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.