Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Публикувано изображениеПубликувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 161k
  • Създадено
  • Последен отговор

Със 18-55 няма да стане. Но с това, че "няма такъв обектив" от предният ти пост - не съм много съгласен - например с това или 17мм-овия мисля че ще се получи...

Буря над Лас Вегас:

Публикувано изображение

И от мен един плюс, ама много голям!

Със 18-55 няма да стане. Но с това, че "няма такъв обектив" от предният ти пост - не съм много съгласен - например с това

Абе слез на земята българска бе, кой ще тръгне да харчи 2000 долара за обектив само за да снима някаква си смотана църква ???

Чистенето на кабелите е без пари на компютъра.

А и съм точно 100% сигурен, че този обектив няма как да "види" същото нещо както друг който е отдалечен и "вижда" повече от ония зелените кубета. Тоя обектив дето си го показал, само ще изправя сградите да не са "полегнали" назад, но не може да ти създаде същата гледна точка от която аз съм снимал там.

любимия ми Созопол,не бях го виждала откъм тази му страна,браво :wors: невероятни снимки

Още две чашки, към колекцията :D

Публикувано изображение

Един въпрос!

Колко време ти се задържа 'колекцията? :beer:

Публикувано изображение

Малко снимки от една бърза разходка. Не ме съдете строго, това ми е първа среща с тази камера :)

Публикувано изображение

Невероятно, красиво куче имаш капитане. Живо и здраво да ти е, и повече да те слуша. :)

Невероятно, красиво куче имаш капитане. Живо и здраво да ти е, и повече да те слуша. :)

Тази е снимана на късмет, както се вижда е тъмно, със светкавица и той постоянно мърда :)

Иначе си е дивак

Тази е снимана на късмет, както се вижда е тъмно, със светкавица и той постоянно мърда :)

Иначе си е дивак

Тогава въпрос! Може ли? 

А ако го сравниш със жената??..........Не е задължително да отговаряш ни публично, ни на лични!

За почитателите на този стил.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

ама много грозно му стоят тия пусти кабели брей, ц ц ц ... Значи всички готини снимки на същото са менте, чистени  са после, щото няма такъв обектив който да го изкара със същата перспектива без кабелаците.

Няма, няма, и с телефона и с новия апарат съм се въртял... Единствено, ако снимаш от страни, като застанеш с/у входа, да отидеш в твое ляво, около 20-30 метра... Или ако искаш да си останеш с/у входа - трябва да отрежеш купола... И не само...

Един психотест , на какво ви приличат формите на канала ?

Аз си знам, че съм за лудницата!!!

...

капитане, да не си сменил машинката? п.с. Не съм ходил никъде да снимам тия дни, ще потърся нещо по-старо, да не е съвсем СПАМ поста ми.

Няма, няма, и с телефона и с новия апарат съм се въртял... Единствено, ако снимаш от страни, като застанеш с/у входа, да отидеш в твое ляво, около 20-30 метра...

Или ако искаш да си останеш с/у входа - трябва да отрежеш купола... И не само...

Аз си знам, че съм за лудницата!!!

капитане, да не си сменил машинката?

п.с. Не съм ходил никъде да снимам тия дни, ще потърся нещо по-старо, да не е съвсем СПАМ поста ми.

Да, сега съм с FZ62. Не е голяма смяна в категориите, но така се получих нещата :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.