Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Просто сега много хора си отвориха очичките заради все по-лесният достъп на информация през интернет

Да са живи и здрави хора като Асанж, Сноудън и другите като тях! Глобалистите, както и нашите разноцветни политически тикви недооцениха, че веднъж като изпуснеш духа от бутилката е много трудно да го вкараш обратно вътре.

Публикувано изображение

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

ДПС просто не са очаквали хората да реагират,и да си пробутат Пеевски където им е удобен.Сигурно са си мислели тоя Пеевски кой го знае ...  докато ГЕРБ бяха на власт ,той не се вясвал в парламента.

Е, чак толкова прости не са.

Доган е умен, хитър и предвидлив и винаги знае какво и как да постигне.

Е, чак толкова прости не са.

Доган е умен, хитър и предвидлив и винаги знае какво и как да постигне.

А може и да не е чак толкова хитър ,все пак вече е на годинки,и може да има леко разминаване,ако си мисли че народа са ония бунаци от '90-те години ,дето ни правеха на маймуни.Може пък просто да си е мислел че още сме "пердета"

Умен/хитър/тъп ...всеки прави грешки.

А и кой знае кой турски генерал му дърпа конците и на него...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Не можете ли да приемете нещата по-простичко, без конспиративни теории.

На хората просто им омръзна

Десет причини за това защо всички протестират

Да и аз това казвам. Случващото се у нас е част от глобален процес.

Инак, продължавам да се чудя защо Волен Сидеров работи в полза на протестите и по-точно на Празидента - ТУК Това ще даде обратния ефект, според мен. Плевнелиев ще започне да се представя за национален герой, който с риск да бъде отстранен е защитил демократичния ред.

Конспиративните теории са относно кой зад кого стои в правителството,и т.н..

Що се отнася до протестите ,аз съм на твоето мнение,просто чашата преля.

Но виж тук във форума има хора ,които си мислят ,че Бойко е платил на 60 000 софианци да протестират :)

Хубу...и кой шЕ дойде на тяхно място бе, МиГ-29? Кой?

А, ти какво предлагаш? Или, дайте да оставим комунистите и ДПС да управляват на всяка цена и да правят гаф след гаф, защото те едва ли не са месиите, които ще ни оправят. Е, благодаря от такива месии. Видяхме, че не стават за нищо и е време да си вървят, ако ще и да има избори до дупка. Все ще се намери един свестен и кадърен.

Бойко е платил на 60 000 софианци да протестират :)

Баси! Както казах аз съм от прецаканите - ни кафе, ни пари, ни нищо. Явно съм бил 60 001 и парите не са стигнали до мен... :no-no:

Без да съм чел тази статия, ще кажа, това, което отдавна мисля и многократно съм повтарял. Причината е една единствена: монетарният капитализъм, водещ до "живот на кредит"! Просто няма как- "днес" да харчиш пари, които ще заработваш "утре", а ще трябва да връщаш "вдруги ден", при това с лихва! От къде ще дойде тази лихва, чисто математически, ако тази схема бъде разпростряна върху всички! Идва от напечатването на реално НЕ съществуващи пари! И ако това бъде разпростряно върху цялото общество- следва пълен блокаж на системата!

В момента просто тече разпад на тази система... С капитализма в сегашният му вид е свършено: вече бях давал преди два дни клипче по въпроса!

Инак, продължавам да се чудя защо Волен Сидеров работи в полза на протестите и по-точно на Празидента - ТУК Това ще даде обратния ефект, според мен. Плевнелиев ще започне да се представя за национален герой, който с риск да бъде отстранен е защитил демократичния ред.

Не мисли че Болен има такъв аналитичен капацитет, за да предвиди реалните неща от действията си.

Както писах по-напред, има някакви интереси от коалицията, но реагира първосигнално към протестиращите, президента, ГЕРБ и най-вече към хората който не го подкрепят или не харесват. Това правеше преди с ДПС и БСП, но сега имат общи задкулисни интереси. 

Комбинацията от тези интереси и първосигналното му поведение, пораждат противоречивото му поведение.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Но виж тук във форума има хора ,които си мислят ,че Бойко е платил на 60 000 софианци да протестират 

Ако разделиш на 10- ще те призная за обективен!

колега, от известно време ми стана симпатичен, ама дай да четем по-малко криминалета....става ли?  :)

Редактирано от 9K35 Стрела-10 (преглед на промените)

Комбинацията от тези интереси и първосигналното му поведение, пораждат в теб противоречивото му поведение.

:) Нещо друго май искаш да кажеш от това, което си написал.

А че не е в час и му дойде в повече новата роля, с това съм съгласен.

монетарният капитализъм

Аха. Бинго. Дали ще му викаме така или неолиберализъм, няма значение.

колега, от известно време ми стана симпатичен, ама дай да четем по-малко криминалета....става ли?  :)

Без конспиративни теории светът ще е сив и скучен. ;) Всъщност, казах само, че поведението на Волен не е в полза на настоящето управление. Не съм казвал, че го прави съзнателно, защото не зная какъв му е "аналитичният капацитет", както се изрази колегата по-горе. Просто се питах.

Обаче, я кажете нещо друго. Къде, според вас, ще прелеят гласовете на тези, които са гласували за Атака, но са се разочаровали - към БСП или към ГЕРБ? Моите чисто субективни впечатления са, че мнозинството от тях ще подкрепят ГЕРБ или някаква друга дясна алтернатива, ако се пръкне такава.

:) Нещо друго май искаш да кажеш от това, което си написал.

А че не е в час и му дойде в повече новата роля, с това съм съгласен.

Аха :) редактирах се

Обаче, я кажете нещо друго. Къде, според вас, ще прелеят гласовете на тези, които са гласували за Атака, но са се разочаровали - към БСП или към ГЕРБ? Моите чисто субективни впечатления са, че мнозинството от тях ще подкрепят ГЕРБ или някаква друга дясна алтернатива, ако се пръкне такава.

Така мисля и аз

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Къде, според вас, ще прелеят гласовете на тези, които са гласували за Атака, но са се разочаровали - към БСП или към ГЕРБ? Моите чисто субективни впечатления са, че мнозинството от тях ще подкрепят ГЕРБ или някаква друга дясна алтернатива, ако се пръкне такава.

Мислех друго да напиша, но.....я първо да попитам тези, които са гласували за Атака: "Защо гласувахте за Атака???" Отговорът на този въпрос ще даде отговор на твоят въпрос!

я първо да попитам тези, които са гласували за Атака: "Защо гласувахте за Атака???" Отговорът на този въпрос ще даде отговор на твоят въпрос!

Mнозина, според мен, подкрепиха Атака като алтернатива на статуквото, както и заради националистическата реторика насочена срещу ДПС. Но сега останаха разочаровани. Но пак казвам, че това са мои субективни впечатления от разговори с познати, които са гласували за Атака. Не мога да правя обобщения.

Няма ли видео? Не че вече не сме гледали такава сценка.

За сега само това, видео не виждам да има

И двете страни заявиха, че ще излъчат видеоматериала си от сблъсъка, за да докажат правотата си.

За сега само това, видео не виждам да има

Те и двете страни си ги бива - ето предишния им сблъсък.

Цирк, както казва Майчето!

Mнозина, според мен, подкрепиха Атака като алтернатива на статуквото, както и заради националистическата реторика насочена срещу ДПС. Но сега останаха разочаровани. Но пак казвам, че това са мои субективни впечатления от разговори с познати, които са гласували за Атака. Не мога да правя обобщения.

• "алтернатива на статуквото"- донякъде може би, да
  • "реторика срещу ДПС"- ако някой е гласувал заради това, то това е много плоско и елементарно! А и отдавна Атака не е имала такова говорене, характерно за 2005 г. Изобщо се учудвам на хората, които гласуват за дадена партия, само защото тя била против цигани или турци 

Тези две групи, явно наистина ще бъдат разочаровани...но това показва, че те изобщо, ама изобщо не са чели нито програмата, нито са следили предизборната кампания, нито са улавяли сигналите, които излъчват партиите. Аз бях убеден, че Атака ще бъде твръдо против Герб, и ще играе с БСП! Това просто прозираше през цялата кампания, а и доста преди нея!

Честно казано, доста от избирателите и на Атака и на БСП на тези избори, в момента са доста объркани, и просто няма за "какво да се хванат"! Точно "романтичните" и носталгични леви  избиратели, в момента са най-разочарованите в левият спектър...и те търсят алтернатива! За съжаление, докато в дясното виждаме, че започнаха някакви процеси на търсене на нещо ново, то в ляво няма такова нещо....което не е добре!

мисля си че е усетил че е сгрешил за БСП и ДПС  и сега е уплашен а уплашените така реагират

Тц, тц, тц....цялата форумна гилдия в България, и по-специално соросоидите и тиквите, ви тресе голЕма треска от тоя Волен...голЕма треска! Всяка втора дума- или Волен или Атака! Споко- няма да има избори скоро!

Ще има, ще има .

Тц, тц, тц....цялата форумна гилдия в България, и по-специално соросоидите и тиквите, ви тресе голЕма треска от тоя Волен...голЕма треска! Всяка втора дума- или Волен или Атака! Споко- няма да има избори скоро!

Нито съм соросоид, нито съм тиква. Обаче не мога да приема поведението на този психично болен фашист, който си мисли, че щом е депутат, може да си позволява всичко. Беше ми симпатичен навремето, обаче при него проблемът е, че много често нещо му прещраква в главата и става тотално неадекватен. Особено неадекватно беше поведението му в последните седмици и смятам, че той е наясно с факта, че вече е политически труп. Затова със зъби и нокти драпа да се запази това правителство. При нови избори абсурд да мине бариерата, дори и да я смъкнат на 3%

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.