Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

За лице става. Особенно ако я сравним с Кунева, а да не говорим с Фидосова. За съжаление това е съвсем недостатъчно, за да е убедителна. Но де да знам какво ще им хрумне на нашите сънародници. Ако и бях ПР щях да пусна слух, че баба Ванга е предсказала, че ще ни оправи и ето ти нов спасител. ;)

Не е достатъчно грамотна и агресивна, иначе като вариант жена - министър председател не е лоша идея :)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не е достатъчно грамотна и агресивна

E, без капризи - вие сега да не искате някакво съчетание между Ангела Меркел и Анджелина Джоли? ;)  

E, без капризи - вие сега да не искате някакво съчетание между Ангела Меркел и Анджелина Джоли? ;)  

Аз харесвам Капка и се надявам да се стегне и да "издуха" Болен, за мен той е предател!

Пропусна Маргарет Тачър и Дилма Русев - все жени със стил!

ми и Капка и тя не е агресивна

така е, подви си опашката вместо да избие зъбите на Волен, обаче ми харесва начина по който говори и това което казва естествено, може би това е ахилесовата пета при нея, че не е достатъчно агресивна. Иначе извън темата в България липсва политичиска класа, хващат от пътя куцо и сакато и превръщат в идол по едни или други причини, а липсват грамотни политици с добро реноме и т.н .

Човека на който биха повярвали в момента Българите не са от лявата страна, тази идея умря, историята я отрече, може би е нужно повече достойнство и чест на българския политик и със сигурност възрастовата му граница не е 50 години, ред е да се даде път на младия човек - образован и компетентен!

Редактирал си поста след като го цитирах. Мммм да Бойко е виновен за всичко и за първото и второто пришествие също :)

Редактирано от Nemeria (преглед на промените)

Пропуснах ги съзнателно. Тачър, Индира Ганди или Голда Меир са легенди. За Дилма също имам добро мнение, но политическата и кариера тепърва има да се развива, ако не допусне някоя фатална грешка. За съжаление, е неуместно да поставим Илияна и Капка в тази компания.

Аз харесвам Капка и се надявам да се стегне и да "издуха" Болен, за мен той е предател!

Дилма яко й пари под опашката. Малко се осведоми за протестите в Бразилия. Там също стана мръсна и кървава историята...

май ГЕРБ се разцепва Борисов ще е зад завесата

http://tinyurl.com/pdxsc6s

Не се отваря - поне при мен...

ми не излиза директния линк и го пуснах с пренасочване

http://u.to/4kTgAw

Ужас! Това ли е алтернативата на статуквото?

А инак за продължителността на живота на настоящия кабинет е показателна следната новина.

май ГЕРБ се разцепва Борисов ще е зад завесата

http://tinyurl.com/pdxsc6s

Много е жълта медията вероятно и не хваща дикиш...кънекцията от първия път :D

• Автор

Не е достатъчно грамотна и агресивна, иначе като вариант жена - министър председател не е лоша идея :)

И това ще го преглътнем, ако ни го наложат ;)

"МЕДИАНА" : "Атака" е аут с 2.5%, БСП- 20%, ГЕРБ- 18.6%, ДПС- 7.6%, като 60% - НЕ искат нови избори сега!

..............

Извода: Запазва се прогнозираното от мен статукво и т.н. "златно сечение"- 60 (БСП-ДПС):40 (ГЕРБ)! Изборите НЯМА да доведат до нищо ново! Все пак обаче, аз мисля, че при реална изборна ситуация - Атака ще влезе....трудно, но ще влезе!

"МЕДИАНА" : "Атака" е аут с 2.5%, БСП- 20%, ГЕРБ- 18.6%, ДПС- 7.6%, като 60% - НЕ искат нови избори сега!

..............

Извода: Запазва се прогнозираното от мен статукво и т.н. "златно сечение"- 60 (БСП-ДПС):40 (ГЕРБ)! Изборите НЯМА да доведат до нищо ново! Все пак обаче, аз мисля, че при реална изборна ситуация - Атака ще влезе....трудно, но ще влезе!

НИКОЙ ама НИКОЙ не иска избори, освен някакви платени викачи. Първо искаме (предполагам всеки трезвомислещ човек, аз, Вие, Скепсис, колежките и т.н.) промяна на няколко много важни закона и тогава вече с чест могат да си подадат оставката като правителство и депутатите и 90% от тях е време да се пенсионират, тогава дори лично ще отида да им ръкопляскам ако приемат исканите от обществото закони преди оставката, защото ще значи, че наистина са ни чули. В противен случай... "Кучето си лае - кервана си върви"

Утешение е , че БСП , ДПС, Атака , Герб ще си "отидат" както това стана със СДС , после с НДСВ и подобните им по-дребни риби които извършиха предназначението си.

За БСП не е сигурно> :D

За БСП не е сигурно> :D

Прогнозата ми е, че тези протести, противно на всеобщото очакване, ще налеят вода в мелницата на БСП по линията- анти-Герб и анти-дясно! Агресията води до контра-агресия, и реално ще имаме титаничен сблъсък ляво-дясно, а от всичко друго ще "хвърчи перушина"!

Вчера гледах Референдум по БНТ.

Темата бе промени в изборния кодекс.

Мая Манолова - БСП  искат изцяло да се променят нещата/правилата в изборния кодекс

Красимир Ципов - ГЕРБ искат промени само в честа за избирането на народни представители, понеже протестиращите желаят по-пързи избори.

Останалите участници бяха на мнение да не се правят кръпки, а трябва изцяло да се променят нещата/правилата в изборния кодекс, но това не може да стане за 3 месеца, а някъде за година.

Сега какво правим, сваляме правителството на момента и без промени, оставяме го още малко или чакаме една година?

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Всеки Сорос-седераст иска ГЕРБераст на власт!

Няма ГЕРБераст на власт, седераста е в колАпс.

Прогнозата ми е, че тези протести, противно на всеобщото очакване, ще налеят вода в мелницата на БСП по линията- анти-Герб и анти-дясно!

Очаквам и ти да се включиш в протестите в такъв случай. ;)

Агресията води до контра-агресия, и реално ще имаме титаничен сблъсък ляво-дясно, а от всичко друго ще "хвърчи перушина"!

Титаничният сблъсък е между различните олигархични кръгове, на които им е през оная работа за ляво и дясно.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Титаничният сблъсък е между различните олигархични кръгове, на които им е през оная работа за ляво и дясно.

Е не е като да не си прав....ама т'ва е положението! Няма алтернатива! А и да се появи нещо читаво отляво, ще бъде задушено. Трудно, много трудно ще се промени нещо, тъй като хората НЕ се променят! Аз бях вече казвал, че проблема не е в системата, а в хората! А хората от хиляди години са едни и същи...човека не се променил драстично, когато въпроса опира до пари! Затова си мисля, че това, което можем реално да правим- е граждански контрол, какъвто вече е видно, че има! Но подмяна на вота е недопустимо да се допуска...това би създало опасен прецедент!

На предстоящите (незнайно кога) избори, е ясно, че всеки ще отиде да гласува на принципа на "по-малкото зло", изхождайки от неговата позиция за "зло"!

Трудно, много трудно ще се промени нещо, тъй като хората НЕ се променят! Аз бях вече казвал, че проблема не е в системата, а в хората!

Mи ти въобще не си марксист, а по-скоро привърженик на Хобс. ;)

Това, което казваш е една от основните критики срещу историциския еволюционизъм от хегелиански и марксистки тип.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Mи ти въобще не си марксист, а по-скоро привърженик на Хобс. ;)

Това, което казваш е една от основните критики срещу историциския еволюционизъм от хегелиански и марксистки тип.

Е тука вече ме матира!  ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.