Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

преди 1 минута, Eclipse2G написа:

Той ти казва, като изключи антивирусната, стартира файла и после пусне защитата.

Е да де...Какво общо има антивируса с другите модули?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 300k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

преди 6 минути, attj написа:

Как ще ме убедите?   

Не трябва да те убеждаваме, една ракия и си готов. :P

току-що, Eclipse2G написа:

Не трябва да те убеждаваме, една ракия и си готов. :P

В последно време само мисълта за Kaspersky  го опиянява....

Re: CIS Certifications, Test Results & Reviews
« Reply #2219 on: Today at 08:31:11 AM »

We had a bad AV update couple of weeks back, although that was swiftly dealt with but unfortunately affected the usability results.
Product fundamentals are not changed and we hope to get back to Top Product in next review.

Thanks
-umesh
100 false positives. RIP Top Product dream.  :'(
https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-10/june-2018/comodo-internet-security-premium-10.2-182215/

Това е отговора на Умешко един от екипа на Комодо груп
Ползвах CIS 10 години без нито една зараза,но от година и половина ми писна от невъзможноста на 
тази програма да се напасне правилно към най новите билдове на Уиндоус 10 и затова я разкарах акуратно....
преди 6 минути, NIKISHARK написа:

След една ракия - все едно нищо не съм пил...    След 3-4 ракии в опиянено състояние даже може и да харесам Касперски ....  Като изтрезнея обаче - първата ми работа е да деинсталирам Касапчо....Пийнал човек въобще не може да разчита на тази руска странност - тя въобще няма да те защити.   По-добре с Кихчо, Сепчо, Комодко или Авастчо.  Имат и хубави безплатни версии и не е нужно да се мотам да им преодолявам защитите на лицензионните права, за да ги ползвам без пари.   Аз си признавам -фен съм на всички пирати.  Тяхните постижения са ми достъпни.  Нека и те да  са живи и здрави!

току-що, NIKISHARK написа:

О... носим му тогава една дамаджана. :D

Цитат

Това е отговора на Умешко един от екипа на Комодо груп
Ползвах CIS 10 години без нито една зараза,но от година и половина ми писна от невъзможноста на 
тази програма да се напасне правилно към най новите билдове на Уиндоус 10 и затова я разкарах акуратно....

И дори не допусна,че това може да е по вина на Windows?Дали си спомняш колко врътки трябваше да правят Comodo заради кейлогърите на Windows!?

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

току-що, attj написа:

След една ракия - все едно нищо не съм пил...    След 3-4 ракии в опиянено състояние даже може и да харесам Касперски ....  Като изтрезнея обаче - първата ми работа е да деинсталирам Касапчо....Пийнал човек въобще не може да разчита на тази руска странност - тя въобще няма да те защити.   По-добре с Кихчо, Сепчо, Комодко или Авастчо.  Имат и хубави безплатни версии и не е нужно да се мотам да им преодолявам защитите на лицензионните права, за да ги ползвам без пари.   Аз си признавам -фен съм на всички пирати.  Тяхните постижения са ми достъпни.  Нека и те да  са живи и здрави!

Ей, шматко, Касперки е основал компанията си през 97-ма година. Много малко компании са били основани тогава. Второ - Евгени Касперски е завършил Института по криптография, телекомуникации и компютърни науки. През 89-та е открил вируса  Cascade  и е направил програма за да го премахне. Къде ми го сравняваш с някакви смрадливи китайски помии, които взимат назаем чужди енджини и бълват FP?

Всичко,след " шматко " е вярно....Спазвай добрия тон...

Поздрав...напомняте ми за

Nikssi поздрава е и за теб...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 7 минути, NIKISHARK написа:

И дори не допусна,че това може да е по вина на Windows?Дали си спомняш колко врътки трябваше да правят Comodo заради кейлогърите на Windows!?

Не не е по вина на Уиндоус,просто екипа на Комодо не може адекватно да се справи с новите предизвикателства,

Сложно е ,Уиндоус 10 е първата стъпка към изкуствения интелект и контрола на масите от Големия брат

Тук си прав..Не одобрявам изкуствения интелект да има контрол над масите...може би и от там е "неадекватното" предизвикателство...

преди 2 минути, NIKISHARK написа:

Тук си прав..Не одобрявам изкуствения интелект да има контрол над масите...може би и от там е "неадекватното" предизвикателство...

Не си се изразил правилно, изкуствения интелект няма да контролира масите,а ще бъде верен помощник на Големия брат 666

преди 21 минути, Eclipse2G написа:

Ей, шматко, Касперки е основал компанията си през 97-ма година. Много малко компании са били основани тогава. Второ - Евгени Касперски е завършил Института по криптография, телекомуникации и компютърни науки. През 89-та е открил вируса  Cascade  и е направил програма за да го премахне. Къде ми го сравняваш с някакви смрадливи китайски помии, които взимат назаем чужди енджини и бълват FP?

Това ми е известно  Ползвай си неадекватната руска програма и не ме занимавай с глупости.  И нещо не си ме разбрал - защитата на лицензионните им права не е препятствие за мен и мога все безплатно да ги ползвам....   Друг е въпроса, че въобще не харесвам програмите на Касперски... Това е до вкус и лични предпочитания.Замисли се доколко е реалистична преценката ти.Нищо не е идеално.

Напротив,израза ми е правилен...Comodo е една от малкото програми,в която се засича почти всяка неадекватна дейност...Няма сляпо подчинение на "подписано от..следователно е безвредно" ..това е валидно и за Kaspersky...въпрос на настройки....Спомняш си за делата между Microsoft...въпреки,че там нещата бяха представени като политическа война....

преди 1 минута, nikssi написа:

Жа та разцелувам :wub:

Ей,да не обърка темата...:cantbelieve:..Поздрави!

• Автор
преди 12 минути, NIKISHARK написа:

Ей,да не обърка темата...:cantbelieve:..Поздрави!

Нали така се бъзикахме заедно с Михнев и Пламен. :D Споко бре.

пп. Гледам съм с модераторски права в темата, да трия поста или направо цялата тема? Ах как се изкушавам само....да я драсна тая тема.:lol6:

на 30.07.2018 г. в 21:11, nikssi написа:

Нали така се бъзикахме заедно с Михнев и Пламен. :D Споко бре.

пп. Гледам съм с модераторски права в темата, да трия поста или направо цялата тема? Ах как се изкушавам само....да я драсна тая тема.:lol6:

Ще стане ли касапчо номер едно - ако драснеш темата?  За мен той трудно ще стане предпочитана програма...

• Автор
преди 44 минути, attj написа:

Ще стане ли касапчо номер едно - ако драснеш темата?  За мен той трудно ще стане предпочитана програма... 

Хубаво де. Поста ми беше един вид шега.

на 30.07.2018 г. в 21:11, nikssi написа:

да я драсна тая тема.:lol6:

да я драснеш или да  забършеш леко?

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.