Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

Макафи с такъв висок резултат? Че и искан...пак са текли едни пари в една посока

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 306,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

преди 32 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Нали Комодо се дъни в перформънса.:D

The performance results are screwed up due to very different results in their environment for network file transfer.We are working with them to address it.Thanks-umesh

Резултатите от изпълнението са изкривени поради много различни резултати в средата им за прехвърляне на мрежови файлове.

Работим с тях, за да се справим с тях.

Дъни се на нечия празна кратуна.

На моя лаптоп лети като ракета... 

Редактирано от slim7788 (преглед на промените)

Знам че сте професори тука всички! Или не ти е известно че една антивирусна на един компютър може да се държи добре на друг зле.Въпроса е на всички да се държи добре.

Всичко пак си е лъжа и стъкмистика - няма ги Сепчо, Кихчо и още кой знае друг....

• Автор
преди 10 часа, attj написа:

Всичко пак си е лъжа и стъкмистика - няма ги Сепчо, Кихчо и още кой знае друг....

Кихчо шпионина не ми го хвали а Симантек е корпоративен продукт и тестовете са други на друг адрес.

us-banned-kaspersky-tops-windows-10-ente

Освен потребителски тестове на антивирусните програми за ОС Windows, компанията AV-TEST тества и корпоративните решения. За пореден път в средата на операционната система Windows 10 най-добре се представиха антивирусните пакети на Kaspersky Lab, Symantec и Trend Micro.

пп. Само дето Касперски не е забранен в щатите, ама това е друга бира.

360 TS е на този ми компютър с  Win 8.1  непрекъснато вече 860 дни. Не съм го сменял и само добри думи мога да кажа за безплатния китаец.   Изглежда  всички са шпиони за разработчиците си.  SEP непрекъснато е на служебния компютър с Win 7 повече от 10 години.  У дома на стационарния Win XP сега са в уникално сработване   Privatefirewall 7 и промоционалната  Zemana.  Останалите не могат да се доредят дори за право на пробно инсталиране.  Всички пропускат и пак всеки е с личните си изводи.

преди 1 час, attj написа:

360 TS е на този ми компютър с  Win 8.1  непрекъснато вече 860 дни. Не съм го сменял и само добри думи мога да кажа за безплатния китаец.   Изглежда  всички са шпиони за разработчиците си.  SEP непрекъснато е на служебния компютър с Win 7 повече от 10 години.  У дома на стационарния Win XP сега са в уникално сработване   Privatefirewall 7 и промоционалната  Zemana.  Останалите не могат да се доредят дори за право на пробно инсталиране.  Всички пропускат и пак всеки е с личните си изводи.

Баш тоа китаец, преди време, ми  намери сума работи в папка Windows. Добре, че не му дадох да трие. Симантека пък постоянно се чупеше. 

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

преди 22 часа, viperdick написа:

Windows Defender забелязвам че доста "дърпа" нагоре...

вярно е, но за всеки случай си сложи ZHPCleaner и adwcleaner, защото все нещо остава в машината

преди 9 минути, Stoyannnov написа:

Доста глупав съвет.

ти си спецът, не споря

преди 2 часа, Eclipse2G написа:

Баш тоа китаец, преди време, ми  намери сума работи в папка Windows. Добре, че не му дадох да трие. Симантека пък постоянно се чупеше. 

Доста зависи от това как си ги настроил.   

Нищо не бях пипал. Ама да ти вика, че има бацили у папка Windows -  това е ултра big fail.

преди 11 минути, Eclipse2G написа:

Нищо не бях пипал. Ама да ти вика, че има бацили у папка Windows -  това е ултра big fail.

Вчера при подробна проверка Кихчо при мен си намери 4 съмнителни файла - просто потвърдих препращане за допълнителни проверки.  Моите настройки не са по подразбиране -те са комбинирани  китайско-германо-румънски и затова харесвам безплатния азиатец. Нормално е  да се внимава и за фалшиви тревоги.

преди 10 минути, attj написа:

Вчера при подробна проверка Кихчо при мен си намери 4 съмнителни файла - просто потвърдих препращане за допълнителни проверки.  Моите настройки не са по подразбиране -те са комбинирани  китайско-германо-румънски и затова харесвам безплатния азиатец. Нормално е  да се внимава и за фалшиви тревоги.

С Касапа съм и никога не съм имал фалсове.

преди 27 минути, Eclipse2G написа:

С Касапа съм и никога не съм имал фалсове.

Също като всички останали и Касперски допуска пропуски и фалшиви тревоги.   Не съм го харесал - защото не е равностоен на предпочитаните от мен.   Касапът и на Комодо не е равностоен, според мен.Пробвайте и тествайте.

• Автор

Не си го харесал понеже не си го ползвал. Поне като ти чета умнотиите. Как се не спираш като някакъв папагал да преповтаряш едно и също?

Нали знаеш приказката за кривата ракета и космоса ?...

преди 19 часа, nikssi написа:

Не си го харесал понеже не си го ползвал. Поне като ти чета умнотиите. Как се не спираш като някакъв папагал да преповтаряш едно и също?

Нали знаеш приказката за кривата ракета и космоса ?...

Че защо трябва да го пробвам пак?  Радват ме  Privatefirewall 7 и промоционалната  Zemana. Също Кихчо и Сепчо.  Първа резерва им е Комодко - а на Касапчо засега не му стигат силите да се вреди в този списък.  Не зная, след време това може и да се промени.Иначе е вярно - всички изводи и преценки са субективни.  При Касперски нищо не ми харесва и през ум не ми минава да го пробвам, камо ли да го купувам. Има толкова програми с възможно безплатно ползване.

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Cerber-а още ги мъчи (явно липсата на System Watcher-a се усеща):

И Dr.Web Katana на препоръчителни настройки се дъни (жалко, че не е тестван на параноични настройки):

Най-после добро представяне на MBAM 3 срещу криптори и на инструмента на ZoneAlarm:

Все пак е безплатно, не може да се очаква, че ще работи като платения.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.