Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

преди 11 минути, Eclipse2G написа:

Все пак е безплатно, не може да се очаква, че ще работи като платения.

Всъщност зависи. Kaspersky Anti-Ransomware for Business също е free, но има System Watcher и предполагам ще го спре (пак няма гаранция разбира се, но шанса е по-висок).

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 299,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

Какво би значело "User dependent" при Microsoft, Да не би да е от вградения Smart screen в 10... Но и той блокира без да пита потребителя за решение... Е, дава такава опция само....

• 1 месец по-късно...
преди 1 час, ТHEBOSS написа:

Резултатите от този тест ми изглеждат по реални https://www.comss.ru/page.php?id=4534

Смях в залата - Сепчо е някъде около последното място, а Кихчо и Комодко въобще не участват.Най-използваните програми в света са най-добри. Аз ги ползвам с години и просто го потвърждавам.  Изглежда много им завиждат за стотиците милиони ползватели.

Редактирано от attj (преглед на промените)

преди 13 минути, attj написа:

Смях в залата - Сепчо е някъде около последното място, а Кихчо въобще не участва.Най-използваните програми в света са най-добри. Аз ги ползвам и двете с години и просто го потвърждавам.  Изглежда много им завиждат за стотиците милиони ползватели.

:offtopic_s:А сега познай,ако включат и бирата,кой ще е на първо място?

преди 23 часа, NIKISHARK написа:

:offtopic_s:А сега познай,ако включат и бирата,кой ще е на първо място?

Вече с години и след много бири съм фен и ползвател на Сепчо, Кихчо и Комодко.  Риско им е първа резерва. Останалите бог знае докога ще ги догонват....  Още дълго някои хора сами ще си четат стъкмистики с псевдотестове.      През същото време стотици милиони ползватели са с най-популярните тези защитни програми и не се впечатляват как и къде са класирали ползваната от тях предпочитана програма...Накратко -бирата въобще не може да ми промени мнението.Поздрави!

• 4 седмици по-късно...

Аз забелязвам голям напредък на microsoft, от три месеца насам... . Изравняват средно ниво. По скоро - вече не са на дъното...

И не мога да разбера как при тях има резултат в жълто "зависещо от потребителя". В Windows Defender няма ХИПС, или някакъв блокер, и то интерактивен... - да прехвърля решението към потребителя.

Може да е Smartscreen фитъра им...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

на 11/16/2017 в 18:07, ТHEBOSS написа:

Taka като гледам май пандата гласят за шампион тази година

Аз не вярвам на платени тестове. Къде пък тия испанци? Това е пълна пародия. Все едно гледам бг "футбол".

Върнах се с години назад и при Win XP от 2002 година за мен абсолютен шампион е Privatefirewall 7!   Системата е по-пъргава сравнено с Win 7 със SEP 14 и Win 8.1 с 360TS!  Иначе и трите ги харесвам това са предпочитани и любими защити за мен.  Тестовете си ги пробвам сам.

преди 15 часа, attj написа:

Върнах се с години назад и при Win XP от 2002 година за мен абсолютен шампион е Privatefirewall 7!   Системата е по-пъргава сравнено с Win 7 със SEP 14 и Win 8.1 с 360TS!  Иначе и трите ги харесвам това са предпочитани и любими защити за мен.  Тестовете си ги пробвам сам.

Върнах се с години напред и при Win 10 Pro 1709 bild 16299. 64  за мен абсолютен шампион е Kaspersky Total Security 2018 за 14 лв. годишен лиценз !   Системата е по-пъргава сравнено с Win XP ,Win 7  и Win 8.1   Иначе го харесвам това е предпочитаната и любима защита за мен.  Тестовете си ги пробвам сам.

преди 1 час, slim7788 написа:

кихо от както орязаха QMV модула за да намалят фълшивите засичания са жив зян горките

чудя се защо есета и аваста ги дават по тежки от другите

мисля че е точно обратното

Редактирано от ТHEBOSS (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
преди 13 часа, slim7788 написа:

Касап Лаб добре се е представил.

Цитат

Тест пройден

Только эти антивирусные программы / инструменты получают сертификат "MRG Effitas 360 Assessment" за 3 квартал 2017 года:

Уровень 1. Все угрозы обнаружены при первом выполнении, с помощью проактивной защиты или в течение 24 часов.

Уровень 2. Не менее 98% угроз обнаружено и обезврежено / система восстановлена до или во время первого сканирования.

Сега обаче,след като го забраниха в "империята на злото" ще получава по малко

информация по KSN относно новите заплахи и детекцията му рязко ще падне

за сметка на Симантичните ;)

на 11/24/2017 в 12:47, slim7788 написа:

Върнах се с години напред и при Win 10 Pro 1709 bild 16299. 64  за мен абсолютен шампион е Kaspersky Total Security 2018 за 14 лв. годишен лиценз !   Системата е по-пъргава сравнено с Win XP ,Win 7  и Win 8.1   Иначе го харесвам това е предпочитаната и любима защита за мен.  Тестовете си ги пробвам сам.

Къде пък 14 лева за годишен лиценз?

преди 48 минути, Eclipse2G написа:

Къде пък 14 лева за годишен лиценз?

Черная пятница уже здесь!

Не упусти возможность купить максимальную защиту по небывало низкой цене!
999 рублеси за 2 лиценза Kaspersky Total Security това си е 14 лв.за лиценз ,яка далавера!!!!!
Закупих с кредитна карта,пратиха ми ключа по мейла,активирах чрез руско прокси,щото промото е за СССР 
и полетях..........
Това беше на 24 ноември,черния петьк,но ти не се коси,бутай на трайьл ресетьри и бьди щастлив.....
  • 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.