Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Тест на любимата програма на @Емил Костов Appcheck

Не ми е любима просто си върши работата. Вече спря 3 атаки на криптовируси. 

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 306,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Не ми е любима просто си върши работата. Вече спря 3 атаки на криптовируси. 

Това по-скоро беше закачка. Но и във видеото се справи добре. ;)

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Това по-скоро беше закачка. Но и във видеото се справи добре. ;)

Тая закачка щеше да върне фирмата в 1 клас. Програмата се справя доста добре даже и при потребители, които пипат където не трябва. Аз съм доволен от нея и съм безкрайно благодарен за това, че ми я предложихте да я ползвам. 

преди 15 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Тест на любимата програма на @Емил Костов Appcheck

Добра работа върши. И аз я ползвам. Музиката към клипчето също е добра. 😎

на 14.07.2022 г. в 18:15, Proshark написа:

Тук нещата загрубяват още повече....накрая се стига до неработеща система...Звука е малко кофти,но и така се разбира за какво става дума....

ESET NOD32 Internet Security 15.2.11.0

p.s. Няма да коментирам теста...то е ясно...и не съжалявам ,че съм подпрял EAV с Comodo...знам им възможностите...особено на гущера....:fly2:

Нод-а още от едно време беше говно. Помня много добре, как изскачаше едно червено око, при засичане на бацил. Чистиш, след малко пак се появява и така в цикъл. Пълен боклук е тоя робот.

преди 44 минути, S197 написа:

Нод-а още от едно време беше говно. Помня много добре, как изскачаше едно червено око, при засичане на бацил. Чистиш, след малко пак се появява и така в цикъл. Пълен боклук е тоя робот.

Преди си бях доволен от ЕСЕТ НОД не , че не хващах вируси , а просто не работих чисто и не спазвах нормални хигиенични навици. Та на задклавиатурното устройство малко му обръщат внимание всеки гледа да обвинява щом си е платил и се е заразил разработчика е виновен. Да ама не не съм съгласен. Нямате ли компютърна грамотност и елементарна хигиена си носите кръста.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

OSArmor срещу ransomware Magniber:

Желязо

преди 15 минути, Gangosa написа:

Преди си бях доволен от ЕСЕТ НОД не , че не хващах вируси , а просто не работих чисто и не спазвах нормални хигиенични навици. Та на задклавиатурното устройство малко му обръщат внимание всеки гледа да обвинява щом си е платил и се е заразил разработчика е виновен. Да ама не не съм съгласен. Нямате ли компютърна грамотност и елементарна хигиена си носите кръста.

Тогава съм бил на 15-20 години и съм експериментирал с различни защити. Помня и Аваста със синята сфера в трея. Сканираше в буут режим, дрънкаше, че има нещо. На следващия рестарт, пак сканира в буут режим, намира и т.н. Caution, a virus has been detected, дрънкаше некой. И чадърчето съм пробвал, но тя беше (сигурно още е така), много параноична. Човек не можеш да си кракне една игра/програма, като хората. След време попадна на Касперки версия 6 със едни зелени диоди и червени, ако набараше нещо. Тогава си тествах много пачове и единствено тази програма ми е спасявала задника и то неведнъж. От тогава станах фен на този софт. Пробвал съм закратко и BD, Gdata. Не е това което търсех.

Ооо да аваст беше голяма екстра рестарт и боот мод вирус сърч учудващо беше. Мен Есет антивирус ми харесваше , като свалях торенти и мълчеше нямах проблеми. После тук в калдата.ком ми подсказаха за инструментите на ххайренс буут страшна система от типа всичко в едно , но авира мисля е една от най добрите.

• 3 седмици по-късно...

Windows Defender все още не се справя с Magniber, което е леко разочароващо, защото MS имаха цял месец да подобрят нещата в тази насока. Просто HINT да поставите подпомагане на WD срещу ransomware за всеки случай (като Appcheck, WiseVector StopX, Comodo, OSArmor и т.н. и задължително бекъп);

на 21.07.2022 г. в 22:20, Gangosa написа:

Ооо да аваст беше голяма екстра рестарт и боот мод вирус сърч учудващо беше. Мен Есет антивирус ми харесваше , като свалях торенти и мълчеше нямах проблеми. После тук в калдата.ком ми подсказаха за инструментите на ххайренс буут страшна система от типа всичко в едно , но авира мисля е една от най добрите.

Нод-а тогава го пачвах  и даваше лиценз за не знам си колко хиляди дни. :D Толкова лесно се кракваше.

преди 16 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Стойте настрана от Abelssoft Anti-Ransomware 2022

https://odysee.com/@Shadowra:f/Abelssoft-Anti-Ransomware-2022:a

От такива незнайни войни, аз бягам далеч.

Тест на Watchdog Antivirus 2022

Започна като rebrand на Zemana Anti-Malware и след това мисля, че я бяха пренаписали изцяло.

Все пак на този етап бих се въздържал от ползването и (особено след като за 50 долара на година мога да си инсталирам доказало се решение или да си ползвам някое безплатно комбо).

Приятно гледане:

https://odysee.com/@Shadowra:f/Watchdog-Antivirus-2022-(Stable-Final-Version):4

преди 20 минути, нушо написа:

Той колегата е публикувал резултатите от този тест малко по-нагоре:

на 7.08.2022 г. в 23:56, Лудият Учен написа:

Ето и още за Avira Free. За който не му се гледа целия тест, линка започва от заключителните проверки.

Bitdefender Free:

Тук автора на теста показва никаквата разлика в ефективността на платената и безплатна версия относно защитата:

Kaspersky free vs Kaspersky Total Security with latest malware - YouTube

https://www.av-test.org/en/news/security-vs-ransomware-34-solutions-in-the-advanced-threat-protection-test/

Подробен тест на най-добрите 34 антивирусни програми срещу най-опасните RANSOMWARE заплахи от AV-TEST

преди 19 минути, Proshark написа:

Тест на Avast

p.s. Ти да видиш....:cantbelieve:

Ползваме я на смартфоните с Андроид и не е лоша.   Тя  обаче не може да се сравнява с  корпоративната безплатна версия на Сепчо -  SEP 14   https://www.comss.ru/page.php?id=569

на 29.08.2022 г. в 21:37, B-boy/StyLe/ написа:

Една гъска ми събира погледа -а виетнамското нещо само се проверява при Вирустотал     https://www.virustotal.com/gui/file/da664e0b7133f62e59bf7d4a37cfc7f006abcd4c1e7711847598aa6b5ac5c533/detection/f-da664e0b7133f62e59bf7d4a37cfc7f006abcd4c1e7711847598aa6b5ac5c533-1661431824

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.