Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

Без нормално мислещо и работещо задклавиатурно устройство всичко отива по дяволите!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 299,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

току-що, Емил Костов написа:

Без нормално мислещо и работещо задклавиатурно устройство всичко отива по дяволите!

Е то с всичко е така, не само в тази област.

• 2 седмици по-късно...

Most Secure Browser? Chrome vs Firefox vs Edge

Mozilla Firefox - 93%
Google Chrome - 95.67%
Microsoft Edge - 100%

или с други думи - Microsoft SmartScreen в действие. Има добавки в лицето на "Microsoft Defender Browser Protection", която май е заменена от "Application Guard Extension" за Firefox и Chrome, но според ревютата не са добри като нативната поддръжка в самия Edge и дори май не работят с всички издания на Windows 10, а само с Pro и Enterprise.

преди 15 часа, Лудият Учен написа:

https://www.av-comparatives.org/tests/malware-protection-test-september-2022/

Тест на AV-Comparatives за Септември 2022 г.

Не ми изглежда достатъчно  обосновано и доказано.  Например Дефендерчо на Микрософт за своя си браузър при  Win 10 Pro осигурява защити по репутация и виртуализация.   Няма си само качествена стена и затова му добавих тази на Комодо. Хипса и автосандбокса на Варанчо  мога и да си ги изключвам или включвам - когато поискам.    Като говорим за безплатна защита -нека тя е максимална.     Тестващите това нямат интерес да го проверяват - защото няма кой да им финансира такова мероприятие.

преди 4 часа, attj написа:

Microsoft Defender от близо година е в групата на най-добрите   https://www.comss.ru/page.php?id=10135

Все още обаче, безплатните решения на водещите АВ са за предпочитане.

преди 48 минути, Joss Bomon написа:

Все още обаче, безплатните решения на водещите АВ са за предпочитане.

Да бе уточнил кои имаш предвид  и защо.   Разни експерти тестват по всевъзможни начини.  Американци, руснаци, китайци и т.н.  все своето си предпочитат.  На мен всичките ми са като любими занимавки.  Нормално е да се надбягват.    

И след 53 страници спорове вирусите все още побеждават антивирусните ;)

• Автор
преди 7 часа, attj написа:

Microsoft Defender от близо година е в групата на най-добрите   https://www.comss.ru/page.php?id=10135

Сериозно ли даваш новина от началото на годината за тестове направени преди година ? 🙂

преди 1 час, Емил Костов написа:

И след 53 страници спорове вирусите все още побеждават антивирусните ;)

Вирусите ходят при тези, от които имат файда, и при тези, които си мислят, че знаят нещо по въпроса, но в същност то не е достатъчно.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Вирусите ходят при тези, от които имат файда, и при тези, които си мислят, че знаят нещо по въпроса, но в същност то не е достатъчно.

Така е просто написах поста като шега :)

преди 22 минути, nikssi написа:

Сериозно ли даваш новина от началото на годината за тестове направени преди година ? 🙂

Той още се развива. След толкова години със Симантек тук от няколко месеца ми е интересен за лични тестове и пробвания Дефендерчо.  Подценявал съм дълго  -така излиза. 

преди 19 минути, Joss Bomon написа:

Намери поне един, който да може да преодолее безплатната ми защита.  Имаш каса бира от мен.

преди 3 минути, attj написа:

Намери поне един, който да може да преодолее безплатната ми защита.  Имаш каса бира от мен.

Това какво общо има с написаното от мен?! Не си наясно явно с принципа на зараза и как става на практика, за да пишеш, че очакваш да получиш файл, който да ти пробие защитата. А Дефендъра все още е зле откъм false positive аларми и др., но това да му е проблема...

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

А Дефендъра все още е зле откъм false positive аларми и др., но това да му е проблема...

Нямам подобни впечатления.  За да е пълноценен трябва да се ползва само с браузъра на Микрософт.  Win 10 Pro  се продава за 300 лв - реално не е безплатно.

• Автор
преди 57 минути, attj написа:

Той още се развива. След толкова години със Симантек тук от няколко месеца ми е интересен за лични тестове и пробвания Дефендерчо.  Подценявал съм дълго  -така излиза. 

Все едно,че чета лоботомиро 🤣 как се гърчи 

Абе човек, статията е от началото на годината, тестовете са правени преди година октомври 2021. Как още да ти обясня ,че това което си дал като новина е брадясало отдавна то другите понеже не се развиват...

преди 15 минути, nikssi написа:

Все едно,че чета лоботомиро 🤣 как се гърчи 

Абе човек, статията е от началото на годината, тестовете са правени преди година октомври 2021. Как още да ти обясня ,че това което си дал като новина е брадясало отдавна то другите понеже не се развиват...

Купи си Win 10 Pro,  пробвай лично и тогава пиши.  За да не е спам.

• Автор
преди 3 минути, attj написа:

Купи си Win 10 Pro,  пробвай лично и тогава пиши.  За да не е спам.

Алоууу що си мислиш,че ... ма големо пъчене ,че си купил Windows 10 Pro ... мамале ...

image.png.fe914fa47b5ea81c11e859edb0014804.png

Сега е Windows 10, версия 22H2 -  тогава Дефендерчо е пълноценен.   Някакви 300 лв ли ти се свидят?   След три години и същият ще е със спряна поддръжка.  Ще си купуваме следващите.  Ще има и  пак тестове.    

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.