Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

Avira Free Antivirus 15.0

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 299,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

@B-boy/StyLe/

Отдавала ли ти се е възможност да тестваш новата безплатна версия на Bitdefender? Интересно ми е какво е мнението на човек, който се занимава активно с премахването на зловреден софтуер.

Според мен, Bitdefender отново ще бъде добра конкуренция на безплатната версия на Kaspersky, особено след като част от потребителите на Kaspersky обмислят да премахнат софтуера от техните компютри, или вече са го направили.

преди 3 часа, Тонев написа:

Според мен, Bitdefender отново ще бъде добра конкуренция на безплатната версия на Kaspersky,

Според мен, НЕ.

2.png

d37e841a-6346-4cd2-92b7-0996aaf9c72b.png

Аз също съм на мнение, че Kaspersky е по-добрият вариант, аз също продължавам да си използвам безлатната Kaspersky Security Cloud. На този етап не виждам основателна причина да я заменя. Едно е опасения, друго са доказателства, доказващи злоупотреби от страна на компанията.

Имах предвид, че хората, решили да премахнат продуктите на Kaspersky от своите машини, биха могли да се възползват от безплатната версия на Bitdefender, като тук изобщо не правя съпоставка между Kaspersky и Bitdefender. Като цяло, ако изключим Windows Defender, то няма кой-знае колко голям избор на други безплатни алтернативи. Ако от Bitdefender са запазили същата ефективност, както в предходната им безплатна антивирусна, очакванията са, че останалите безплатни алтернативи ще се представят по-зле.

• Автор
преди 1 час, Тонев написа:

Аз също съм на мнение, че Kaspersky е по-добрият вариант, аз също продължавам да си използвам безплатната Kaspersky Security Cloud. На този етап не виждам основателна причина да я заменя. Едно е опасения, друго са доказателства, доказващи злоупотреби от страна на компанията.

Това го дъвчат от десет години. 

На базата на какво ще се ограничавам да ползвам продукти на Касперски Лаб? Държавните институции да си ползват каквото искат, мене как и защо ще ме ограничават?

преди 2 часа, Тонев написа:

Като цяло, ако изключим Windows Defender, то няма кой-знае колко голям избор на други безплатни алтернативи. Ако от Bitdefender са запазили същата ефективност, както в предходната им безплатна антивирусна, очакванията са, че останалите безплатни алтернативи ще се представят по-зле.

Явно не сте пробвали условно безплатни пълнофункционални версии на  Symantec,McAfee, Comodo, Qihoo.    Недоокомплектовани ми изглеждат в сравнение с тях  безплатните версии на румънската и на руската програми.  Има си за  споменатите програми   самостоятелни теми в този форум.  

преди 1 час, attj написа:

Явно не сте пробвали условно безплатни пълнофункционални версии на  Symantec,McAfee, Comodo, Qihoo.    Недоокомплектовани ми изглеждат в сравнение с тях  безплатните версии на румънската и на руската програми

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Да напомня само за името на темата.  Да не я разводняваме излишно.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други.

Благодаря предварително.

Нека пишат и за други лични впечатления от свои тестове - според мен това си е по темата.    Отдавна не следя тестове на съмнителни ведомства.   За тях е важно кои им плащат и това предопределя резултати и изводи. Затова ползвам и хваля безплатни възможности.

• Автор
преди 25 минути, attj написа:

Нека пишат и за други лични впечатления от свои тестове - според мен това си е по темата.    Отдавна не следя тестове на съмнителни ведомства.   За тях е важно кои им плащат и това предопределя резултати и изводи. Затова ползвам и хваля безплатни възможности.

По-темата се коментират тестовете не се обсъждат разни политически лица и да не говоря за постове само с емотиконки ... 

Цитат

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Цитат

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

Поздрави

Понеже има актуална промоция...ето и един тест на SecureAPlus

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.