Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за правене на миксове

Featured Replies

;) Дори и най-добрия dj-ки софтуер би тропал ако не можеш да изравняваш,нямаш набито ухо и ако не знаеш кое е силното време за да пуснеш микса.Трите най-важни неща за един d.j.Такива,които изравняват сами не ми ги хвалете.То при това положение 1000-дарките на пайнер за нищо не стават тогава,макар че имат биит каунтер и мастер темпо. Не могат да изравняват сами.

...

П.П.А ЕТО какво намерих с търсачката,друг път и ти я ползвай :)

KiriL Cox аз също намерих въпросната тема, но точно за това съм споменал определени характеристики на които искам да отговаря съответната птограма... не вървеше да инсталирам една по една всички, за да разбера коя става и коя не и за това направо питам;)

Иначе огромно БЛАГОДАРЯ за съдействието и оказаната помощ, въобще за линка и оказанията! Ще опитам с BPM Studio щом ми я препоръчвате за целта.

Трактора за електронна музика е върха на айзберга. Всички останали програмки за смесване са за аматьори(ТРОПАТ ЯКО). Пробвал съм ги до една.

Аз също смятам, че една от най-добрите програмки за миксове е тракторчето, но както споменах имам проблем с версийте 1 и 1.10 при някой прачета не ми дава верен бийт... ако ти се струва странно ще ти дам линк на два трака, които с версия 2.5.3 ми ги изравнява без проблем и бийтовете са сходни (129-130) ,да става въпрос за хаус музика, но при 1-цата едното от парчетата скача на 170, което е ненормално! Най-простичка и ефективна обаче ми се вижда точно 1-цата, при 2.5.3 записа на микса е нещо ненормално осложнено...

Пропуснах да кажа. Записваш си сетовете в реално време(така работи Трактор). Като свършиш експорт в .wav.Има даже опция да ти разделя микса на тракове. И после ги конвертираш в мп3.

Това за коя версия? Ако е за 1-цата там няма ядове за записа,обясни обаче как се експортват в 2.5.3?!

Features не си прави труда да отоговаряш на ЛС-то,след като ти писах там видях линка тук! Благодаря!

Трактора за електронна музика е върха на айзберга. Всички останали програмки за смесване са за аматьори(ТРОПАТ ЯКО). Пробвал съм ги до една.

Такаааа,сега ти явно натискаш бутона,който автоматично изравнява биитовете,и после само пускаш и чакаш да стане микс....нЕма начин ! ясен си ми,ако така миксираш ...

И по повод на това дето казваш за аматьорите искам да ти кажа,че всеки Dj,който не пуска плочи е аматьор.

Точно пък за електронната музика се иска най-прецизно изпълнен микс.

С програми за компа това е невъзможно,защото при докато вървят двете тракчета в микс Dj-я с едната ръка намалява високите или баса на единия трак(примерно),а с другата усилва същите на новото тракче,което влиза,ей това с РС-то няма как да стане,или ако можеш в всяко USB си сложи по една мишка,защото досега не ми харесва как става работата с hot-keys(пробвал съм всички програми от този пакет,че и други ..).

batzeto,кажи какви по-специални изисквания имаш към програмата,пък може и да те насочиме към друга.От сега мога да ти кажа за BPM Studio,че най-големия плюс според мен е че има Master Tempo,всички останали програми,които съм пробвал нямат.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Публикувано изображение

Процедурата е следната:

Преди да започнеш сета трябва да е натиснат бутона master(най-левия отгоре)

След това цъкаш reset.

После play mix за да почне трактора да записва.

Започваш своя mix. Горепосоените бутони по-време на микса не ги пипаш.

Като приключиш натискаш save. По този начин запаметяваш файл на трактора с микса, но той не е експортиран в wav или mp3. Чрез този файл можеш в последствие да експортираш колкото пъти искаш.

След това -> load и посочваш въпросния файл на трактора с микса.

След това -> write Посочваш директория и вече експортираш в wav. Има опция "cut tracks"(С нея разделяш микса на парчета)После като искаш да не заема място конвертираш в mp3.

Не е никак сложно.

В предния пост бях объркал линка за 2.5.3. Оправил съм го. За лекарството му пиши ЛС.

Успех и поздрави

:P

Публикувано изображение

Процедурата е следната:

Преди да започнеш сета трябва да е натиснат бутона master(най-левия отгоре)

След това цъкаш reset.

После play mix за да почне трактора да записва.

Започваш своя mix. Горепосоените бутони по-време на микса не ги пипаш.

Като приключиш натискаш save. По този начин запаметяваш файл на трактора с микса, но той не е експортиран в wav или mp3. Чрез този файл можеш в последствие да експортираш колкото пъти искаш.

След това -> load и посочваш въпросния файл на трактора с микса.

След това -> write Посочваш директория и вече експортираш в wav. Има опция "cut tracks"(С нея разделяш микса на парчета)После като искаш да не заема място конвертираш в mp3.

Не е никак сложно.

В предния пост бях объркал линка за 2.5.3. Оправил съм го. За лекарството му пиши ЛС.

Успех и поздрави

:)

Здрасти MDMA:) Аз за няколкото часа, които проведох с тракторчето докато чаках отговор успях да стигна до начина на записване...не казвай само,че не е сложно;) При 1-цата беше уникално опростено,а тук... Само една поправка да направя...започва да записва като натисна record , защото колкото и да се опитвам не мога да натисна play mix след като вече съм ресетнал:) Не ми стана ясно обаче как се релоадва,т.е. как ако записвам даден собствен микс на 35-тата минута не успея да вкарам добре следващото парче, как избегна процедурата наново, а вместо това директно да лоадна микса до 34-тата (примерно) и от там да продължа? Няма да се разсърдя, ако отново ми го обясниш като предния път за да схвана от първия път:) Още веднъж благодаря!

Редактирано от batzeto (преглед на промените)

Грешката е моя. В бързане да отговоря така става. Записването верно че става с record. Продължаването е още по-лесно. Просто load да заредиш сета и след това record. И микса продължава. Enjoy yourself

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

Здрасти MDMA:) Аз за няколкото часа, които проведох с тракторчето докато чаках отговор успях да стигна до начина на записване...не казвай само,че не е сложно:) При 1-цата беше уникално опростено,а тук... Само една поправка да направя...започва да записва като натисна record , защото колкото и да се опитвам не мога да натисна play mix след като вече съм ресетнал:) Не ми стана ясно обаче как се релоадва,т.е. как ако записвам даден собствен микс на 35-тата минута не успея да вкарам добре следващото парче, как избегна процедурата наново, а вместо това директно да лоадна микса до 34-тата (примерно) и от там да продължа? Няма да се разсърдя, ако отново ми го обясниш като предния път за да схвана от първия път:) Още веднъж благодаря!

За да избегнеш повторно миксиране си инсталваш Sound Forge или Аddobe Audition.Зареждаш си целия микс,режеш това което не ти харесва и прикачаш наново.Така можеш да миксираш всички парчета по отделно и накрая да си ги събереш и нарежеш на отделни тракове.

Извини ме не те бях разбрал правилно. Това става с <<; І<< и >>; >>І (вдясно от redo и cut). С тях можеш да връщаш микса един трак съответно назад или напред за да можеш ако разтропаш да се поправиш. Успех и поздрави

• 2 години по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

iovi

tova koeto ste go dali za izteglqne na programite za mixirane nishto ne stava

nemoje da se iztegli

1. Пиши на кирилица.

2. Темата е от близо 3 години. Ето свеж линк:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=206...ight=Virtual+DJ

• 1 година по-късно...

Ех,имах една такава ама си сложих друг линдолс и сега не се сещам как се казваше. DJ Music Mixer v2.1 незнам,тази не съм я пробвал

• 2 седмици по-късно...
:huh: Професионална програма за миксиране /мастеринг/ - Cakewalk Sonar 8. :cool::huh:
  • 5 месеца по-късно...

Здравейте! Трябва ми програма за миксиране на песни, но да се запаметяват като мп3-ки. Пробвах с AVS video editor, но при запаметяването на музиката ( в случая ) се появява някакво лого на самата програма и няма начин за премахванел Опитах и същата програма с крак ( така ми казаха ) и пак не става нищо. Моля, ако някой знае такава програма да пише! ппс:.задължително да е без никакво лого защото ми е нужно за записване на диск! Благодаря придварително!!!! :wors::down:

Здравейте! Трябва ми програма за миксиране на песни, но да се запаметяват като мп3-ки. Пробвах с  AVS video editor, но при запаметяването на музиката (  в случая ) се появява някакво лого на самата програма и няма начин за премахванел Опитах и същата програма с крак ( така ми казаха ) и пак не става нищо. Моля, ако някой знае такава програма да пише!

ппс:.задължително да е без никакво лого защото ми е нужно за записване на диск! Благодаря придварително!!!! :):ph34r:

Virtual DJ,Traktor 3,MixMeister Pro и тнт....

Здравейте! Трябва ми програма за миксиране на песни, но да се запаметяват като мп3-ки. Пробвах с AVS video editor, но при запаметяването на музиката ( в случая ) се появява някакво лого на самата програма и няма начин за премахванел Опитах и същата програма с крак ( така ми казаха ) и пак не става нищо. Моля, ако някой знае такава програма да пише!

ппс:.задължително да е без никакво лого защото ми е нужно за записване на диск! Благодаря придварително!!!! :):ph34r:

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=399

• 2 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Air Alex ти Dj ли си ? Щото ако е така ще се радвам да намеря някой колега тук.

Иначе от 13 години си изкарвам хляба миксирайки,и на който съм препоръчал BPM Studio-то за любителски нужди никой не се е оплакал.

Трактора може да ходи да оре според мен,макар че някои колеги си бачкат с него в дискотеките ама там толко и миксират.

Ккато и да е момчето има право да избира и ако реши да опита BPM Studio нека ми пише ЛС ако има проблеми,с удоволствия ше помогна с каквото мога.

Здр Искам да се опитам да правя миксове но все още не са ми ясни всички неща . Работил съм с Magix Music Maker , Virtual DJ - ....

Редактирано от capnemo
2.10 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Virtual Dj е програмата ако питаш мен и все пак зависи за у вас ли ще си миксираш просто ей така за кеф или искаш да се занимаваш професионално ако е така може да опиташ с BPM Studio за миксиране или Fruity loops за още мн екстри като например разделянето на вокала от саундтрака като така можеш да правиш ремикс на някои песни :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.