Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Имам някаква папка на име virusdefs-2.5-E, която съдържа 7,91 гб памет от Ц-то ми и много ми натоварва компютъра.Имате ли идея дали е важна и дали мога да я изтрия ..

Редактирано от Difero (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Symantec :tongue2:

Имам някаква папка на име virusdefs-2.5-E, която съдържа 7,91 гб памет от Ц-то ми и много ми натоварва компютъра.Имате ли идея дали е важна и дали мога да я изтрия ..

http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Clearing-out-virscan-dat-files/td-p/54958

Могат да се трият.

virusdefs-2.5-E

https://www.google.bg/search?q=virusdefs-2.5-E&rlz=1C1GTPM_bgBG560BG566&oq=virusdefs-2.5-E&aqs=chrome..69i57j69i59&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8&sei=t0WrUpDIIobEsgbvzIDQBg&gbv=2

You better not shout,You better not cry,You better not pout,You can not ask why,Santa Claus is pwning your town.He knows when you are sleeping,He knows when you're away,He knows when you've bad or good,He works for the NSA.

:giggle1:

http://www.techdirt.com/articles/20131217/11261425589/wall-street-journal-calls-snowden-sociopath-insists-any-rolling-back-nsa-programs-would-harm-everyone.shtml

Първият коментар.

За всички.Празници идват! :beer:

Поздрав и от мен

Пууу...докато намеря нормален клип..."В този клип има съдържание на EMI..."

Джон не би имал нищо против да споделя това видео...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Новината не заслужава да е в тази тема , но не знам къде да я побликувам и в същото време да не вкарам някой модератор във филми.

До 20 януари 2014 година можете да получите безплатно и завинаги 1 ТВ в облака на Mail.RU независимо дали вече ползвате облачната услуга или сте нов потребител. Условието е да инсталирате програмата им улесняваща достъпа ви до облака на смартфона или компютъра ви.

Лично аз се възползвах , не всеки ден раздават по 1 ТВ свободно пространство в облак :cheers:

Публикувано изображение

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Новината не заслужава да е в тази тема , но не знам къде да я побликувам и в същото време да не вкарам някой модератор във филми.

До 20 януари 2014 година можете да получите безплатно и завинаги 1 ТВ в облака на Mail.RU независимо дали вече ползвате облачната услуга или сте нов потребител. Условието е да инсталирате програмата им улесняваща достъпа ви до облака на смартфона или компютъра ви.

Лично аз се възползвах , не всеки ден раздават по 1 ТВ свободно пространство в облак :cheers:

Пламката те изпревари с малко. ;)

http://www.kaldata.com/forums/topic/86003-безплатен-лицензиран-софтуер/?p=2733224

Няма как да ме изпревари , там за където е тръгнал аз вече се връщам.

Пак с главата напред ей...един път не каза да сгреших, не бях използвал търсачката и т.н. Човешко е да се греши...няма значение в случая кой е бил пръв разбира се...подобно мерене само в детските градини, но е факт, че бе пуснал поста преди твоя (дори и да знаеш по-отдавна за промоцията). Толкова. ;)

Хубави празници!

Имайте си едно наум с това "Облако":

Контент, загруженный в «Облако Mail.Ru», может использоваться Mail.Ru по своему усмотрению

Как уже сообщалось, в конце минувшей недели сервис «Облако Mail.Ru» бесплатно предложил всем пользователям по 1 терабайту свободного места в «облачном» хранилище.

Однако некоторые пользователи, прочитавшие лицензионное соглашение на использование сервиса «Облако Mail.Ru», обнаружили там некоторые пункты, вызвавшие широкое обсуждение. В частности, пункт 5.10 гласит следующее:

«Лицензиат, размещая на Сервисе Контент, предоставляет Лицензиару, его партнерам и Конечным пользователям (при условии получения доступа к Персональному дисковому пространству Лицензиата) на условиях безвозмездной, неисключительной лицензии право использования данного Контента в течение всего срока действия исключительного права на соответствующий Контент на территории всего мира любыми способами, включая, но не ограничиваясь, доведение до всеобщего сведения, просмотр, воспроизведение, перевод и переработку.»

Таким образом, загружая свой контент на сервис «Облако Mail.Ru», пользователь дает Mail.Ru право использования этого контента, включая, но не ограничиваясь, доведение до всеобщего сведения, просмотр, воспроизведение, перевод и переработку.

Этот факт прокомментировала в обсуждении на Facebook вице-президент Mail.Ru Group Анна Артамонова: «Я думаю, что этот пункт добавлен нашими юристами для того, чтобы обезопасить нас, если вы положите в Облако какой-то контент, потом создадите на него публичную ссылку, таким образом он окажется как бы "опубликован" на нашем ресурсе, а потом захотите нас обвинить в том, что мы его используем. Но я могу уточнить, если нужно. Поверьте, пользоваться вашими фотографиями и т.п. каким-то другим способом планов нет.»

Източник

Накратко, могат да използват качените файлове по свое усмотрение на територията на целия свят, включително да го възпроизвеждат, превеждат и преработват.

Твърдят, че точката в Потребителското споразумение е сложена само за застраховка и нямат намерение да го правят, но...:

планов нет, но пункт есть..вдруг планы появятся..

"Планове няма, но точката я има; току-виж изведнъж се появят и планове".

• Автор

Ами тогава що трябва да го буташ твоя любим "Пламка" след като никъде не съм предявил претенции , че аз пръв съм открил промоцията ?!

Хубаво нещо си е меренето на ...... още от детската градина , но малко ме обиждаш с това да поставяш прословутия Пламка на нивото ми , за да стане като мен трябва сто години да тичам назад , а той още толкова напред.

Напълно съгласен и добре че го споменаваш. Едно от задължителните ми правила е когато качвам важна информация в нета да бъде криптирана , колкото и да ме убеждават че няма кой да я открадне или използва. Доверие абсолютно на никого и никога.

ДОбре де, защо просто не признаеш че някой друг е публикувал нещо преди теб?

ДОбре де, защо просто не признаеш че някой друг е публикувал нещо преди теб?

Не отричам че го е публикувал преди мен , както съм писал в предния пост нямам претенции и никога не съм имал , но защо трябва да ми го лансира ? Ако иска всеки път когато неговия Пламка публикува нещо си да го предлага и за Нобелова награда.

• Автор

Не отричам че го е публикувал преди мен , както съм писал в предния пост нямам претенции и никога не съм имал , но защо трябва да ми го лансира ? Ако иска всеки път когато неговия Пламка публикува нещо си да го предлага и за Нобелова награда.

Много добро начало. И ако те дразни споменаването на други хора просто го игнорирай, така ще направиш добро най-вече на себе си :)

Много добро начало. И ако те дразни споменаването на други хора просто го игнорирай, така ще направиш добро най-вече на себе си :)

Не ме дразни споменаването на други хора , по-скоро ме дразни това че B-boy[styLe] та включително и ти , сте влезли във филма и пигмейските състезания на невероятния Пламка "Кой пръв публикува новината". Сори ама мен това не може да ме впечатли , а вас щом ви впечатлява предложете го за Нобелова награда.

• Автор

Не ме дразни споменаването на други хора , по-скоро ме дразни това че B-boy[styLe] та включително и ти , сте влезли във филма и пигмейските състезания на невероятния Пламка "Кой пръв публикува новината". Сори ама мен това не може да ме впечатли , а вас щом ви впечатлява предложете го за Нобелова награда.

Ти продължаваш да си го навиваш на пръста. И ако ти кажа че даже не знам кой се крие зад това име Пламен надали ще ми повярваш. И ако ти кажа че за този терабайт именно това че трябва да си инсталираш техен софтуер ме отказа. Имам си 1Т за снимки, имам си 25Г за файлове, стигат ми :)

Ти продължаваш да си го навиваш на пръста. И ако ти кажа че даже не знам кой се крие зад това име Пламен надали ще ми повярваш. И ако ти кажа че за този терабайт именно това че трябва да си инсталираш техен софтуер ме отказа. Имам си 1Т за снимки, имам си 25Г за файлове, стигат ми :)

Вече е късно едва ли ще ти повярвам.

Не си спомням да съм те убеждавал да се възползваш от тази промоция или услуга.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.