Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

Последно си поплаках на "Дамата с камелиите"

Публикувано изображение

• Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 5 седмици по-късно...

"P.S.I Love You" - наистина хубав филм, аз последно плаках филма "Споделен Живот"(My Sister's keeper"). Не очаквах да е толкова силен наистина...Препоръчаха ми го,но определено не бях подготвена за това, което видях!

• 1 година по-късно...

The Green Mile Schindler's List Gran Torino The Pianist The Shawnshawk Redemption Това са уникални филми и ви ги препоръчвам да ги отгледате :P

Няколко са филмите, които са ме трогвали, но фаворита ми е "Съдбата на човека (Судьба человека)". Ако не сте го гледали - има го в Замунда със субс, руски е. Колкото и пъти да го гледам винаги мога да се разплача въпреки че съм момче..

Браво пич, имаш отличен вкус.

"Съдбата на човека" е много силен филм. А така също си струва да се видят филмите "Сибирския бръснар" и "Сёстры".

мисля, че филма, който гледах преди поне 10 години се казваше "случки в метрото", но не съм много сигурна. Ставаше въпрос за странни случки-едната беше за едни деца, които си играеха с премихаващите влакове,като едното държеше ръката си изправена колкото може по-дълго и като я свалеше другото дете трябваше да се махне от релсите...незнам..имаше и едно момиченце с някакъв обръч...ако някой се сеща за кой филм говоря, ще бъда много благодарна ако го качите:)

Малко ми трябваше за да прелее чашата...Доста си поплаках на :

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Когато бях малък на Титаник(очевидно защо) и Армагедон, ако не се лъжа. А преди 2-3 години Changeling(Подмяната с Анджелина Джоли) по истински случай. Като я тормозеха беше ужасно и с лудницата също.

„200 годишен човек” – Крис Кълъмбъс „Пач Адамс” – Том Шедиак „Жива плът” – Педро Алмодовар „Ах, този джаз” – Боб Фос „Последната крепост” – Род Лури

• 2 седмици по-късно...

Хмм интересна тема,за жалост не мога да си спомня първия но ще кажа за последния,иначе филмите които са ме разчувствали са много http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Последният е анимация Lost and Found 2008 "Изгубен и Намерен" там има много неща върху които си заслужава да се замисли човек!!!

Някой може ли да ми каже някой филм по-романтичен така... за истински влюбени - там винаги се плаче...

1. Brave heart 2. Gladiator 3. Ghost 4. Meet Joe Black 5. Avatar 6. A moment to remember - тук полудях от рев

• 2 седмици по-късно...

Кой филми са ме трогвали до сълзи,толкова са много че ще ми е трудно да ги изброя всичките,но пък мога да ти кажа на кой филми съм плакала от началото до края.Ето ги 1.P.S. I Love You / Послепис: Обичам те (2007) :whist: 2.A Walk to Remember / Незабравимата (2002) :sobbing: 3.Hachiko A Dog's Story / Хачико (2009) :sobbing: и ако си търсите филм на който добре да си поплачете, е горещо ви ги препоръчвам

Ами много са..Сега се сещам само за Титаник.. А, и Птиците умират сами. Разбира се и моите братя- Свръхестествено.. :yanim: Ако сте го гледали ще разберете за какво говоря..

Чак да съм плакал незнам, но много ме трогна ''The man from nowhere''.

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Хари Потър и нечистокръвния принц! Сцената е, когато убиха Дъмбълдор, е разбира се, ако не бе направена, толкова реалистично, най-вероятно нямаше толкова да ме заинтригува, защото това си е като да гледаш как един страец пада от високо! :nono: Но не!Англичанните надминаха себе си, сцената беше толкова реална и особено, когато даваха погледа и реакцията на Хари, няма начин да не те трогне! :hush::wors::baby:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.