Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

Титаник, Историята на Пепеляшка, Не се предавай Публикувано изображение

Съгласна съм за "Титаник"!
  • Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор
A walk to remember, If Only, Armageddon i The Passion of the Christ. Тея са единствените, които са ме карали да плача при положение, че рядко може да ме трогне чак до сълзи някой филм. Много хубави филми...

A walk to remember, If Only, Armageddon i The Passion of the Christ. Тея са единствените, които са ме карали да плача при положение, че рядко може да ме трогне чак до сълзи някой филм. Много хубави филми...

Ей най-после някой да напише за If Only... Аз понеже съм фен на Джен още на полвината филм се разцивирх, а иначе редовно на квото ми дойде рева(даже и на финалите на Мюзик Айдъл..)! Карам поред от най-тъжните към на тия дето само съм се просълзявал.. Titanic, If Only, Тя и Той финала на 4 сезон(споменах ли че на какъвто и да е сериал, свърши ли някой сезон ще ревна..? ) като псоменах се сетих за финала на 10 сезон на Приятели, (ох почнах със сериалите.. дай в скобите да ги напиша :Шепот от отвъдното/задължително/, Отчаяни Съпруги, Квартала на богатите), Twilight(а на книгите особено.. въпреки че отстрани може да изглежда тъпо..), Three Days иии... кво още.. а! Естествено.. епизод 45,196,198 и 200 на Сейлър Муун(за пръв път като ги гледах/наведнъж де../ от края на 196 до 200 точа ред сълзи и сополи/да спомна че тва е аниме(японска анимация)). Ох айде стига че много станаха!

П.П. Сега като излезе ХП и нечистокръвния принц може да ревна и Дъмбълдор като умре..

П.П.2 Като споменах идващи филми.. като гледам Twilight:New Moon ще си нося няколко пакета кърпички..

ЕДИТ: jos65 като спомена.. и Бъфи, а за сапунки Жената в огледалото и Трима братя, три сестри са ми най-...така..

Редактирано от 260596 (преглед на промените)

Хм... :rolleyes: Титаник Пърл Харбър Армагедон На брега Тетрадката - The Notebook Ако само - If Only Незабравимата - A Walk to Remember Писмо в бутилка Може ли и сериали? ;) Бъфи, убийцата на вампири Шепот от отвъдното Военни престъпления Сигурна съм, че има още филми, но сега не мога да се сетя. BTW умишлено не съм посочила сапунки ;)

BTW умишлено не съм посочила сапунки :)

То сапунките - няма смисъл и да ги посочваме - рев, рев и само рев! Публикувано изображение

Ко да се правя сега - и аз съм плакала на сапунки, особено на "Розалинда". То май и това е единствения, дето съм гледала от началото до края, де... Публикувано изображение

"Осъдения на смърт идва"-никога няма да го забравя.Той е сред моите фаворити.Сюзан Сарандан и Шон Пен с невероятна актьорска игра!

Изкуплението Шоушенк, Зеленият път........от българските: Време разделно, Бялата стая, Момчето си отива

легенди за страстта

Форест Гъмп

Време Разделно

Пианистът

Оня филм за болния, дето игра Том Ханкс.

Филаделфия. Второстепенната игра на Бандерас и Уошингтън, музиката на Брус Спрингстийн.

Изобщо повечето филми с Том Ханкс.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Последно ми стана гадно, като гледах "A Time to Love and a Time to Die"/"Време да се живее и време да се мре" по Ремарк. Ето го: ТУК Публикувано изображение

Pearl Harbour

Страхотен филм, бих го гледала хиледи пъти!!!

И аз така. Не стига, че вече изгубих броя на пътите, които съм гл гледала, ами и плача всеки път...

На Тетрадката също плаках, на Само ако също :rolleyes:

Толкова са много, че ако започна да ги изреждам... няма да ми стигне времето, но в съзнанието ми и до ден днешен най-силно се е запечатал един филм, който гледах по телевизията. Съжалявам, но не мога да си спомня как точно се казваше. Беше направен по действителен случай и се разказваше за една майка болна от рак. Тя имаше мъж алкохолик, 12 прекрасни деца и никакви средства да ги отгледа, особено пък при наличието на болестта й. За да не я гледат как умира, тя беше принудена да ги даде за осиновяване. Тук вече е същинската част на филма... Просто... толкова рев не съм ревала на филм през живота си!

Трудно се трогвам,това все пак са само филми (може и да не съм емоционален,знам ли),но ще спомена един филм,който не е споменат в тези 12 страници и мен лично ме потресе.Става въпрос за Спасителя с Денис Куейд и Настася Кински - Savior...Гледайте го,стойностен филм,с реален сюжет и просълзяващи моменти.

Съвсем наскоро преди дни си пуснах "Предай нататък"-гледам го за втори път:angry: Сигурно се сещате ....за онова момченце което искаше да промени света,като накара хората да направят по три добрини ,и така всеки по три ....Филма е страхотен и мисля че всеки трябва да го гледа задължително! Това е филма който ме трогна до сълзи..

200 годишен човек, Спирит, Флюк (ама бях малък) и май това е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.