Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

KING KONG TITANIC BRAVEHEART ARMAGEDDON

Редактирано от unique (преглед на промените)

• Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много ме сцепи "Армагедон" с Уилис.Трябваше да има друг завършек.Но уви ако Брус зе спасяваше филма нямаше да е същия.

..."200 годишен чивек" (Bicentennial Man)...

Единственият филм след който съм плакал... ама може би беше заради моментното ми състояние
  • 2 седмици по-късно...

Плакала съм на много филми-"Гладиатор" "Титаник" "Градски момичета" и на един много,много стар филм с Джон Войт-"Шампионът" Публикувано изображение

Ето я моята тема! На мен честно казано хич не ми е трудно да се разплача на филм! Когато гледах "Титаник" захлипах още на веселата част. Хората в киното се спукваха от смях, а аз почти не ги удавих със сълзите си! Сигурно са се смяли повече на мен, отколкото на филма. И като изключим вече споменатия "Титаник", другите филми, на които съм циврила са "Предай нататък", "Дворец на илюзиите", "Призрак", "Спасителят", "Отмъщение", "Армагедон", "Моето момиче", "В клопка", "Пианистът" ооооох, колко са много... Май ще ми е по-лесно да изброя филмите, на които не съм плакала!

Имаше едно филмче, мисля, че се казваше "Летящият Бъд". Разказваше се за едно куче, което принадлежеше на един клоун, но клоуна биеше животинчето и затова Бъд избяга от него! И така едно дете го намери и го подслони, но майката на дедето го накара да заведе кученцето на един остров и да го остави там! И като се разделяха беше много тъжно!Винаги плача там...

А иначе рядко ме трогва толкова някой филм, но съм плакала на "Армагедон" Публикувано изображение

Предполагам че "Титаник" е филма който ме е трогвал значително но не и да плачкам де.Май неми се отдава да плача често.И все пак по лесно е да плачеш от чувства от колкото от физическа болка ама??? :)

Последния филм на който плаках беше "Английският пациент".Много тежък филм,но и много романтичен.

Има само един филм на който съм плакала и то не еднократно,Колкото пъти след това го гледах толкова пъти ми се насълзяваха очите.Филмът е "Цар лъв". :)

• 2 седмици по-късно...

Много са филмите, които са ме трогвали до сълзи. НПонеже съм по-романтична и чувствителна личност. Не мога да се сетя на кой филм плаках със сълзи наскоро го гледах. Иначе филмът, който води класациите е "Предай наратък". Направо ме трогна....ужасно много. Горе бяха спомеати и Армагедон (също не може да бъде изпуснат), "пианистът" (няма нужда от представяне, прекалено тежък филм, след като свърши стоях като потресена. Може би три дни ме държа:)

"Мостовете на Медисън". Един от най-силните филми, които съм гледала. След края му стоях дълго онемяла и плачеща...

"Усещане за жена"...не съм плакала, но този филм изключително много ме трогна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.