Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

Ами :wors: "Титаник" :blink: и :blink: "Смело сърце" :P

• Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами,като гледах "Секс Игри" бях пияна и ревах като луда,ама после като го гледах пак си ме натъжи края.

"Малена" ме сдуха много,тцтц,как тормозиха Моника Белучи....

А филмите с Хилари Суонк-"Момиче за милион долара"(той добре),ама"Момчетата не плачат"по-скоро ме погнуси.

А,как можах да забравя-"Ножицоръкият Едуард" Публикувано изображение:(Публикувано изображение

Сега се сещам за "Секс Игри" и "Титаник" :clap:

Тиатник този филм така ме трогна

1.Гладиатор- десет пъти съм го гледал.

2.Цар Лъв- разбира се.

3.Титаник

Никога не съм ревал на филм. Сигурно звуча като адското дърво, но момчетата не плачат.

освен споменатите сума ти пъти Красив ум, Едуард Ножиците, Изкуствен Интелект, Страстите Христови , Усещане за жена и прочие......в момента се сещам за един по-стар, но невероятен филм - Роден на 4ти юли , филм, след който погледнах на Том Круз с други очи.

Публикувано изображение

oще един - Телма и Луис ..... ама като знам каква съм ревлива, трябва да пиша по-скоро в тема "На кой филм не сте ревали като магаре" Публикувано изображение

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

1. Artificial Intelligence

2. On the Beach

3. Planet of the Apes - и двете версии , но за по-новата не успях да намеря нещо линк :P

Какъвто съм мечтател и романтик почти на всеки по-драматичен филм се разревавам ( всички филми написани преди моя топик са ме просълзявали - освен тези който не съм гледал) , по-горните три са изключение - освен че ме разплакаха и ме депресираха за по ден-два

Като малък голям рев дръпнах на ”E.T” на Steven Spielberg и филма за Тарзан с Кристоф Ламбер ;)

P.S. Пиши ми едно ЛС - какво те разплака точно във филма - вчера го гледах - даже и края е щастлив...

P.P.S. Има и едно изключение - на този филм беше от радост Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

Редактирано от Enei (преглед на промените)

Ооооооо,да, "Цар Лъв"!!! Как можах да забравя!3 пъти съм го гледала като малка и няма такова циврене! ;)

Аз попринцип обичам да си поплаквам на филми обаче на един единствен съм плакала почти от началото та чак до самия край и това са Страстите Христови

• 1 месец по-късно...

51 пЪрви срещи

Има много филми, на които съм плакала. Сред тях са "Предай нататък", "Титаник", "Цар лъв" и "Форест Гъмп"

"Пърл Харбър"

"Страстите Христови"

"Грийн Стриит Хулиганс"

Не мога да кажа че сам плакал на тези филми.Рядко плача и когато това стане е предизвикано от нещо доста по фрапиращо от някой филм.Но определено мога да кажа ,че при гледането им винаги се разтройвам на тежките моменти.Особенно на последния.Иначе когато гледам "Завръщането на Краля" винаги има моменти когато настръхвам от екстаз.Най-ясни примери са речта на Арагорн пред портите на Мордор и кадъра на конниците от Рохан врязващи се в редиците орки.Блаженство за сетивата и сърцето. ;););)

Абе... аз ако седна да гледам драма ..винаги рева :wors: Незнам защо ... почти на всеки тъжен филм реева

"Белия Бим черното ухо"

Това е един руски филм за едно кученце.Много се разтроих когато го гледах.Пуснах доста сълзички Публикувано изображение

Гладиатор, Зеленият път и Осем герой ( последния по действителен случай). Все филми които са ме карали да се замслям.

"Красив ум" неусетно ме разплака.

Други които са ме разчувствали така са:

"Армагедон" и "Детско сърце".

Хей, потсети ме за "Детско сърце". Мнооооого отдавна не съм го гледала. Наистина много тъжен и гаден филм.

"Предай нататък" - на финала няма как да не се разплаче човек. ( Ако не се лъжа, защото пак отдавна го бях гледала, участват: Х. Дж. Осмънт, Кевин Спейси и Хелън Хънт).

И въпреки всичко най-много досега съм плакала на Брулени хълмове. Единственият филм, на който е нямало момент, в който да се усмихна. (Между другото прави ми впечатление, че много хора в първия моментобъркват заглавията и сюжета на Брулени хълмове с Отнесени от вихъра; Осъдени души с Птиците умират сами. Наскоро пак ми се беше случило да говоря с колежка за Осъдени души и тя да си мисли за отец Ралф Публикувано изображение )

Последно, за сега, успя да ме разплаче "If Only". Според една мисъл, човек би умрял за приятелите си, но живее заради човека, когото обича. А ако знаеш, че човека, когото обичаш ще умре и твоята смърт би го спасила... - би ли умрял, за да го спасиш...?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.