Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

Филмите на Чарли Чаплин: Хлапето, Светлините на града, Светлините на рампата, Модерни времена, Цирк, Треска за злато и много други.

• Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз съм плакала на много филми и едни от тях са: Титаник - разбира се Пърл Харбур - няма такъв трогателен филм Незабравимата - много е тъжен Секс игри - 1 част е невероятна Разбити сърца - на този филм няма човек който да не е плакал. Невероятен филм. Смело сърце - прекрасен е Тристан и Изолда - неверотна и въздействаща любовна история Легенди за страстта - думи нямам Гледайте ги няма да сгрешите!!!!

• 2 седмици по-късно...

Old School каква романтика какво нещо всеки път плача на него като малко дете Публикувано изображение

Цар лъв. Когато гогледах за първи път не бях малак, но плаках много. Когато умираше таткото лъв ...и ... малкото ... там ...

"Пианистът" на Роман Полански. Невероятно добрата игра на Ейдриън Броди и историята доста силно ме докоснаха.

A walk to remember (Незабравимата) Публикувано изображениеПубликувано изображение - Невероятен филм, който ме разрева (това е рядкост). Страхотна игра, въздействащ сюжет, а и ако има някой идея как се казва книгата, по която е правен, ще помоля да свирне на едно ЛС, защото много искам да я прочета.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аз по принцип гледам само военни екшъни , за втората световна и комедий ама не ми се е налагало да плача.

• 1 година по-късно...

Тетрадката Титаник Джон Кю Осем изоставени Защо тъгува Гилберт Грейп Първороден грях За други имена в момента не се сещам.

• 5 месеца по-късно...

Много си падам по този тип филми.Прегледох темата и повечето филми, които са споменати,съм ги гледала и са наистина трогващи! Но... не мога да не спомена и аз някои,които допълват списъка :)

*Шесто чувство - страхотен филм с много неочакван край http://######/details.php?id=78279&hit=1

*Неспокойни духове -гледала съм го по Hallmark ... и не мога да го намеря никъде за да го имам в колекцията си, но ако някой има възможност ДА ГО ГЛЕДА много ме просълзи...

*Мулен Руж -просто нямам думи !!! обсебена бях цяла седмица

*Да срещнеш Джо Блек -(Брад Пит и Антъни Хопкинс) наистина силен филм

*Пътят към Невърленд -(Джони Деп) доста тежък е Публикувано изображение Тогава разбрах че мога да бъда голяма ревла...

*Мост до Терабития -ооох знам че е на Walt Disney ама така ревах че сигурно съм се дехидратирала...иначе този ми е един от любимите Публикувано изображение обладана съм от него

*Мъглата (the mist) - Публикувано изображение признавам че филма е ужаси,но накрая стоях и гледах екрана като застреляна и не можех да повярвам как свърши...много хора се оплакват от начина по който свърши...но ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! авторът е Стивън Кинг (който е гледал "Зеленият път" знае какво имам предвид)

*Август Ръш (august rush) -филм за ценители и макар да има хубав край доста въздейства

Ами то май всички сме гледали това, което си струва да бъде гледано, та ще ще посоча няколко заглавия, които надали ще изненадат някого, но са оставили дълбоки следи в съзнанието ми:

- Мостовете на Медисън - не мисля, че играта на Мерил Стрийп и Клинт Ийстууд подлежи на какъвто и да е коментар в този шедьовър

- Защо тъгува Гилбърт Грейп -

- Зеленият път и Изкуплението Шоушенк - посочвам ги заедно заради Стивън Кинг, тия филми трябва да се видят, те не могат да се опишат

- If Only (така и не разбрах как се превежда този филм на български) - каква е цената на любовта и има ли изобщо такава?

- Армагедон - уникален филм с невероятно актьорско присъствие и музиката на Аеросмит

- Пърл Харбър - и войната не е пречка пред любовта

- Форест Гъмп - никога няма да забравя края на филма и монолога пред гроба на Джени, на неговата Джени

- Легенди за страстта - филм-размисъл за идеи, любов, принципи, саможертвата и мястото й

- Широко затворени очи (започва след малко по Нова) - потресаващ филм-словесна престрелка

Зеленият път .... Пърл Харбър също ... Арамагедон ми е любим ... Абе общо взето голяма ревла съм Публикувано изображение

"Животът е прекрасен" (La Vita e Bella) на Роберто Бенини... Особено в частите, където бащата се правеше на шут, само и само детето да не разбере сериозността на нещата...

По принцип не плача толкова лесно, когато гледам филм, обаче, когато гледах филма "Зеленият път" нещата коренно се промениха... В стаята бяхме 3-ма души и всички плачехме, макар и като се опитвахме да го прикрием... Наистина много страхотен и уникален филм...

"Животът е прекрасен"- Колкота съм се смяла, толкова и съм плакала! "Камерата" е на този филм се скъсах да рева, но бях доста малка:blow out candles: Абе има доста филми...

"Животът е прекрасен"- Колкота съм се смяла, толкова и съм плакала!

Роберто Бенини е невероятен. А филмът е уникален - първата половина се хилиш като луд, втората ревеш...

Да добавя и "Когато един мъж обича една жена" - къде такива мъже :) :) :)

Титаник, Историята на Пепеляшка, Не се предавай Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.