Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

"Момиче за милион долара" не ме разрева, но ми докара ужасна депресия. Не бих го гледала повторно. Малко филми са ми въздействали така...

• Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор

White Squall A Walk Remember има и много други, като.. Титаник(винаги плача), даже и на Цар лъв..бих казала че на 2/3 от филмите които гледам ги придружавам със сълзи..

Редактирано от TaRantuJ|kA (преглед на промените)

1.Страстите Христови(странно ми е,че никой друг не го е посочил, но както и да е;) 2.Красив Ум 3.Гладиатор 4.Смело Сърце 5.Цар лъв 1, ледена епоха 1 6.Армагедон 7.Патриот 8.Време Разделно 9.Титаник 10.Троя 11.Взвод 12.Бяхме Войници 13.Рейнмен 14.Пърл Харбър 15.Междузвездни войни(отмъщението на ситите) 16.Рей

Редактирано от mulatasabrosa (преглед на промените)

Сега се сетих за най-тъжния филм на всички времена.

Don't move/Non ti muovere

А Пенелопе Круз е и се вижда за пръв път,че не е бездарна кифла.

Препоръчвам ви го,особено на жените.

Редактирано от trapped79 (преглед на промените)

Принципно много трудно да се трогна чак до сълзи но: Време разделно (но тук чувствата са смесени) Смело сърце Джон Кю Легенди за страстта Може да има и други но в момента не се сещам

• 3 седмици по-късно...

Не съм много по разчувстванията, но когато бях малък плаках доста на Бетховен.

Иначе съм се просълзявал на Смело сърце и Пръстена на Нуберунгите.

"Красив ум" неусетно ме разплака. Други които са ме разчувствали така са: "Армагедон" и "Детско сърце".

Май никой не е споменал за филмите на които аз рева. Това са "Форест Гъмп" (Forrest Gump) и "200 годишен чивек" (Bicentennial Man). Тези два филма ме съсипват всеки път когато ги гледам.

Армагедон...особено накрая на филма,а и обожавам песента,трогва ме до сълзи. Сърцето ми се обръща и на време разделно,но там съм буквално вцепенена всеки един път...

На плажа-не знам дали така се казва точно.Става въпрос за един филм,в който слдествие на атомни бомби целия свят загива.Много се разстроих,особено на сцените,които показваха различните начини,по които хората решават да умрат.

Списъкът на Шиндлер Коментарите са излишни

Дух Само като чуя песента и очите ми се насълзяват

Всичко за майка ми. Най-добрия филм на испанския режисьор Педро Алмодовар

Морето в мен

Смело сърце

Брулени хълмове

сигурно има и още,за които не се сещам в момента

Редактирано от yurka (преглед на промените)

Публикувано изображение Мостовете на Медисън

и един филм на който не се сещам за заглавието Майкъл Кийтън,болен от рак баща.Записва нещата от и за живота на нероденото си дете на касета Публикувано изображение Много разтърсващо

My life се казва. С Кийтън и Кидман.

''Титаник''......Колкото и пъти да го гледам и да знам какво ще стане....пак ме натъжава и плача....

Друг.........Не се сещам.Обикновено след като свършат сериалите ми става мъчно,ама те ги дават по друга телевизия,така че.....

Знам само че за едни сериал няма да ми стане мъчно,когато свърши-''Дързост и красота'' Публикувано изображение

За мен един от най-трогващите филми е "Къщата на духовете" (The House of the Spirits). Той показва фанатизма, като същевременно е изпълнен с вяра. Показва омразата, като същевременно е изпълнен с любов. Показва страданието, като същевременно е изпълнен с надежда.

Лолита от 1997 е уникален, накрая последната реплика на Джеръми Айрънс много лошо ме разрева:sobbing: Естествено Гладиатор, Смело сърце и още някои други имат много силен финал, а на Титаник накрая ми костваше усилия определено да не пролея сълза за бедния Лео, ама той целенасочено е направен така филма, малко е самоцелна там драмата.

Аз съм много чувствителен човек и плача почти на всеки филм,в който да са вложени някакви чувства.В момента се сещам за два много трогателни "Титаник" и "Тhe day after tomorow" :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.