Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

" Дързост и Красота " :)

• Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз не съм много много трогващ се тип ,но си спомням като малък че направо ме потресе:"Белият Бим черното ухо"

Сетих се и за The Elephant man на Линч.

Помня, че Джон Хърт беше казал, че ако има човек, който не е плакал или този филм не му е подействал по какъвто и да е емоционален начин, то той не иска да познава този човек.

И дори да не отрони човек сълза, си остава емоционалният ефект от филма - особено при идеята, че е направен и по истински случай.

Сетих се и за The Elephant man на Линч.

Помня, че Джон Хърт беше казал, че ако има човек, който не е плакал или този филм не му е подействал по какъвто и да е емоционален начин, то той не иска да познава този човек.

И дори да не отрони човек сълза, си остава емоционалният ефект от филма - особено при идеята, че е направен и по истински случай.

" Не мога да ти кажа сбогом "- Руски от социализма

И аз като го видя и се разплаквам. Публикувано изображение

Ахам Публикувано изображение

Онзи ден ставам за работа в 6 часа сутринта.Пускам телевизора още сънен, и и по Канал 1 - ще се сетиш ли какво върви ?

Направо се разревах със сълзи, чувайки от екрана страстите Форестърови :P

Ахам Публикувано изображение

Онзи ден ставам за работа в 6 часа сутринта.Пускам телевизора още сънен, и и по Канал 1 - ще се сетиш ли какво върви ?

Направо се разревах със сълзи, чувайки от екрана страстите Форестърови :P

Не мога да разбера защо се подигравате на сапунките? :speak: Някои бабки може и да хлипат през времето, когато ги дават :P

Иначе аз съм плакала и на Ориндж Каунти, когато Мариса почина... Публикувано изображение

Не мога да разбера защо се подигравате на сапунките? :P Някои бабки може и да хлипат през времето, когато ги дават :speak:

Иначе аз съм плакала и на Ориндж Каунти, когато Мариса почина... Публикувано изображение

Неее -не си разбрала - не се подиграваме.

Абсолютно сериозно ти казвам -онзи ден, когато пуснах телевизора -сълзи ми излязоха на очите.....

Неее -не си разбрала - не се подиграваме.

Абсолютно сериозно ти казвам -онзи ден, когато пуснах телевизора -сълзи ми излязоха на очите.....

На майтап или не - напълно те разбирам. Аз не съм го засичала от година-две, но ако случайно плиключи - трябва да обявят ден на национален траур. Дързост и красота е сапунката на нашето детство, а можа да бъде и на нашия живот. Още помня в училище как се коментираше смъртта на Каралайн.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Дързост_и_красота

Аз съм плакала на "Титаник" , "Ледена епоха 1", "Армагедон", "Гладиатор", "Флюк" (за един мъж, който умира в катастрофа и се преражда в куче; отива да търси семейството си и всячески се опитва да им покаже, че се е върнал....няма да го преразказвам, гледайте го, филма си струва), "Цар Лъв 1", "Дух", "Любов и духове" и май не мога да се сетя за друг.Има страхотни филми, над които има за какво да се замислиш.

Каквато съм ревла на почти всички тъжни филми. И Титаник разбира се. На Ефектът на пеперудата задължително си цивря всеки път... Пърл Харбър не го харесвам особено, но е странно, че винаги последните минути на филма ме трогват до сълзи. А Изкуплението Шоушенк е уникален, това не е само филм, а приказка, събитие, не знам как да го опиша, просто история, която те пробожда в сърцето.

На майтап или не - напълно те разбирам. Аз не съм го засичала от година-две, но ако случайно плиключи - трябва да обявят ден на национален траур. Дързост и красота е сапунката на нашето детство, а можа да бъде и на нашия живот. Още помня в училище как се коментираше смъртта на Каралайн.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Дързост_и_красота

И аз бях малка, когато започна великата драма...Не знам дали е сериалът на нашия живот, ама определено някои от актьорите се променяха и остаряваха пред очите ни :yanim: Аз в началото също я харесвах Каралайн, ама после станах привърженичка на Брук Публикувано изображение Сега изобщо не знам какво се случва, но определено не си спомням да съм плакала точно на Дързост и красота

Титаник Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Аз пък на него така и не се разплаках...

Сетих се, че като малка много плаках на Малката русалка :)

Снощи си припомних един от филмите, които са ме трогвали до сълзи, а именно "Тънка червена линия".

Сещам се за три филма. Имаше в тях хора, болни от левкимия - A walk to remember, Keith и The sisterhood of traveling pants. Последният попринцип е комедия (не някоя олиго/френска), но имаше момиченце. болно от левкимия... Публикувано изображение

А, да.. и "Тетрадката" - доста трогателна история...

• 4 седмици по-късно...

Понякога се чудя - в моите ли вени тече лед или просто всички сте до толкова чувствителни, че филми като Тетрадката и Титаник могат да ви разчувстват?

Не съм плакала на: горе споменатите, Гладиатора, Смело сърце, Армагедон, Пърл Харбър и прочие.

Плакала съм на: Танцьорка в мрака, Гатака, Човекът-слон, Моят живот без мен и...Голяма риба. Всъщност не бяха точно сълзи - добре си спомням, че една сълзичка се пророни от лявото ми око на финалната сцена, когато всички дойдоха на погребението.

Може и да има някое и друго филмче, на което съм проронила някоя сълза, но в момента нямам ярки спомени. Но на горе споменатите си признавам, че с пакетчето кърпички съм ги гледала :) (с изключение на Гатака, тогава се разплаках на финалната сцена).

П.П: Любо, ти верно ли си се разплакал на Requiem for a dream? Публикувано изображение

Само аз ли нищо не почувствах, след като го изгледах този филм? :beer:

Филмите, които са ме разплаквали са много. Като малък на село гледах един филм, много го пускаха на БТВ преди foxkids. Не му знам името. Разправя се за едно куче, което в предишния си живот е било мъж с жена и дете, но претърпява катастрофа и се превръща в куче, което в началото е отгледано от една бездомница, а след това намира жена си и детето си и остава при тях.. Най-много плаках, когато започна да вали сняг, а кучето стоя в/у момчето за да го топли и след като майката дойде, кучето си замина.. Филмат, които е пронизвал очите ми е Пърл Харбър и Последният самурай

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.