Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

Ще има ли война между Русия и НАТО?

Някой сполучливо написа във Facebook, че „за война говорят днес дори блондинките в метрото“. Не те напуска чувството на тревога, когато четеш последни новини: "В Чехия започват мащабни учения на 12 членки на НАТО, увеличават се чешките разходи за отбрана“, „Срещата на високо равнище на НАТО в Уелс ще се заеме с модернизиране на алианса“, „Балтия и Полша настояват за постоянно разполагане у себе си на сили на НАТО“.

Няма ли тази истерия да доведе до реален военен конфликт в Европа? Какво да се подразбира под „модернизиране на НАТО“, което ще се обсъжда на срещата на високо равнище в Уелс? Ето как отговаря на тези въпроси в интервю за "Гласът на Русия" генерал-лейтенант от запаса Евгени Бужински, старши вицепрезидент на руския Център за политически изследвания:

- Не мога да кажа точно, какво се има предвид под „модернизиране“, но изглежда алиансът е решил да коригира стратегическата си концепция. Те смятат, че са изпуснали рязкото увеличаване ефикасността на руските Въоръжени сили. Изглежда са решили да увеличат своите сили за бързо реагиране, както и специалните поделения.

КОРЕСПОНДЕНТ: А такова нещо, като създаването на обединена военна бригада Украйна-Полша-Литва, може ли да се обсъжда в Уелс?

Евгени Бужински: Украйна, да си спомним, не е членка на НАТО, така че за никакви „мини-макси“ там няма да става дума. Бригада, разбира се, те могат да създадат, но опитът показва, че подобни съединения са слабо ефикасни, било то немско-френски, полско-немско-френски, сега полско-литовско-украинска. Характерът на такива проекти е по-скоро ритуално-политически, и затова те остават само на хартия.

КОРЕСПОНДЕНТ: Съобщава се, че в навечерието на срещата на високо равнище на НАТО в Чехия започват мащабни военновъздушни учения с участието на 12 страни. Премиерът Соботка съобщи за увеличаване на чешките разходи за отбрана. През октомври САЩ изпращат в Полша и Литва елитни поделения за съвместни учения. Когато Русия провежда такива учения, се вдига страшна шумотевица, че руснаците уж плашели с демонстрация на сила. Ние също ли бихме могли да „пошумим“?

Евгени Бужински: Натовци малко понамалиха равнището и интензивността на бойната подготовка, но виждат, че Русия я увеличава. И решиха да не изостават, което е нещо нормално. Разбира се, може по този повод да се изрази някакво вълнение, да се „пошуми“ в пресата, макар че военен смисъл в тази паника не виждам.

КОРЕСПОНДЕНТ: Вие сте толкова спокоен, а в Европа и в Русия се водят толкова разговори за война. Генералният секретар на НАТО заплашва Москва заради Донецк и Луганск.

Евгени Бужински: Мога да кажа със сигурност, че между Русия и НАТО война няма да има, защото никой не е готов към взаимно унищожаване. Всеки конфликт с Русия на блок, в който членуват САЩ, може да доведе до използване на ядрено оръжие. Заявленията на Андерс Фог Расмусен са безотговорни, но той си отива, и какво можем да му предявим. Сред сериозните политици и военни днес не се наблюдава някакво явно безпокойство.http://bulgarian.ruvr.ru/2014_08_22/SHHe-ima-li-vojna-mezhdu-Rusija-i-NATO-6391/

Дано е така!

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

като не съм защитник на руския монархо-фашизъм не означава че подкрепям финансовия империализъм. много ми е интересно къде видя в България демокрация , в момента сме в преход между социализъм и комунизъм. а освен това медведев, обама и путин получават заповедите от едно място

Не мога да схвана идеята или си боравил неправилно с думите,или представата ти за света е много объркана.Не сме в преход между социализъм и комунизъм ,а в преход към капитализъм или пазарна икономика и прехода е свършил вече.Русия е била монархия много отдавна и термини като "монархо-фашизъм" са много неподходящи,а би трябвало света да благодари на Русия или поне на народа и дал най-много жертви през ВСВ и допринесъл най-много за победата над Хитлер.Комунизма или социализма вече трябва да спре да е оправдание за проблеми и повод за спорове,защото вече е само част от историята,да обвиним за сегашното ни положение цар Борил ,че не продължил възхода на държавата при  Калоян.След това ,ако както си се изразил в България няма демокрация,означава ,че допускаш ,че някъде има ,но ,ако Путин ,Медведев и Обама получават заповеди от едно място ,то тогава къде по света има демокрация?!

Редактирано от Андрей Георгиев (преглед на промените)

• Автор

става доста интересно - санкции путин спира газта и вноса от сащ и з. европа, ние ще студуваме а руснаците какво ще ядат.  

Не мислете руснаците какво ще ядат, а мислете как ще се спасим от студа през зимата и как ще се справим ъс скока на цените!

100% е сигурно, че ще бъдем в пъти по - зле от руснаците. (Не ,че сега не сме)

Явно мозъците на някои политици не "увират"

Моят живот премина във вечна икономическа криза, но като гледам това ще се случи и с децата ни, и техние също! Защо ли????

Ние вече сме във Студена война с Русия а паради "голямата уста" на нашият президент и "умниците" от временното правителство, то ние сме сред едни от първите страни отнесли ответни санкции!

За руснаците отдавна вече не сме "братушки" и сега ше си кусаме попарата, която сами си надробихме, но вместо захар по погрешки и сложихме сол!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Не мога да схвана идеята или си боравил неправилно с думите,или представата ти за света е много объркана.Не сме в преход между социализъм и комунизъм ,а в преход към капитализъм или пазарна икономика и прехода е свършил вече.Русия е била монархия много отдавна и термини като "монархо-фашизъм" са много неподходящи,а би трябвало света да благодари на Русия или поне на народа и дал най-много жертви през ВСВ и допринесъл най-много за победата над Хитлер.Комунизма или социализма вече трябва да спре да е оправдание за проблеми и повод за спорове,защото вече е само част от историята,да обвиним за сегашното ни положение цар Борил ,че не продължил възхода на държавата при  Калоян.След това ,ако както си се изразил в България няма демокрация,означава ,че допускаш ,че някъде има ,но ,ако Путин ,Медведев и Обама получават заповеди от едно място ,то тогава къде по света има демокрация?!

къде има демокрация - няма предпоставки за демокрация, това е отминал етап като форма на управление при робовладелското  общество справка апулей " жените в народното събрание".

за всв , ами сталин е избил с пъти повече юдеи от хитлер. когато бях ученик в учебника по история пишеше , че дадено общество не може да прескочи даден обществен строй , а путин се изживява като царя-батушка

наредено му беше да каже така, все пак е потомствен член на ордена на тамплиерите

като не съм защитник на руския монархо-фашизъм не означава че подкрепям финансовия империализъм. много ми е интересно къде видя в България демокрация , в момента сме в преход между социализъм и комунизъм. а освен това медведев, обама и путин получават заповедите от едно място

Я пак прочети книжките. Че доста си смесил понятията, и разбиранията. :)  Принципно, Русия си е самодостатъчна. И не се тревожи какво ще ядът. Имат си всичко, а това което нямат, ще си го вземат то Бразилия, Аржентина, Куба, Иран или някоя друга близка политически държава. ;)   Помисли, че ние ще ядем 'дебелия' и че сме от страната на булката. Ако ме разбираш. ;)

Я пак прочети книжките. Че доста си смесил понятията, и разбиранията. :)  Принципно, Русия си е самодостатъчна. И не се тревожи какво ще ядът. Имат си всичко, а това което нямат, ще си го вземат то Бразилия, Аржентина, Куба, Иран или някоя друга близка политически държава. ;)   Помисли, че ние ще ядем 'дебелия' и че сме от страната на булката. Ако ме разбираш. ;)

къде в поста който цитираш съм писал че няма да хапнем дебелия, а и темата е друга . като връх на всичко се изказваш неподготвен, какво произвежда куба - захар, пури и ром. като вземем цената на транспорта на храните от латинска америка до русия , може би се удвоява ако не утроява цената на храната. колкото до иран те предпочитат да търгуват с китай . не знам дали знаеш но руската провинция изпитва недостиг на храна още преди ембаргото.

не съм против русия, но и не ритам срещу фактите

къде в поста който цитираш съм писал че няма да хапнем дебелия, а и темата е друга . като връх на всичко се изказваш неподготвен, какво произвежда куба - захар, пури и ром. като вземем цената на транспорта на храните от латинска америка до русия , може би се удвоява ако не утроява цената на храната. колкото до иран те предпочитат да търгуват с китай . не знам дали знаеш но руската провинция изпитва недостиг на храна още преди ембаргото.

не съм против русия, но и не ритам срещу фактите

Пак говориш щуротии. Няма недостиг на храни. В някой далечен край, може би. То все едно, в забравено от бога село в България, без път до него, да няма проблеми с храните.  И както казах, пак си прочети книгите или източниците дето четеш. Иран търгува с Китай и Русия. С Русия имат подписан договор, за 20 милиарда долара. Руснаците ще взимат нефт, и ще го продават, а ще дават стоки /какви ще са стоките не се знае може и оръжия/ И това са само официалните неща, дето стигат до нас.  Ако Куба, произвеждаше само, захар,  пури и ром, щяха ли да издържат, над 50 години ембарго на САЩ? Преди да пишеш, мисли. :wink12:  

===. не знам дали знаеш но руската провинция изпитва недостиг на храна още преди ембаргото.

Това къде го прочете в българската преса ли? Изобщо знаеш ли какво говориш? Да изпитват недостиг на храни и да гладуват това е направо смешно.

Гледам тука пишете какво сте прочели я в българската преса, я пък в руската такава. Аз говоря това което знам от лични разговори с хора от Украйна,Русия,Беларус,Литва. Хората там се страхуват,че ще ги пратят да стрелят по своите братя и т.н. а да недоимъкът...ми нека си видим  европейското си канче дали е пълно или е обратното!

Впрочем в отдалечените райони на Русия не са и чували за стоки от Европейският съюз не и трябва Лидъл или пък нещо подобно  :ph34r:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Това къде го прочете в българската преса ли? Изобщо знаеш ли какво говориш? Да изпитват недостиг на храни и да гладуват това е направо смешно.

Гледам тука пишете какво сте прочели я в българската преса, я пък в руската такава. Аз говоря това което знам от лични разговори с хора от Украйна,Русия,Беларус,Литва. Хората там се страхуват,че ще ги пратят да стрелят по своите братя и т.н. а да недоимъкът...ми нека си видим  европейското си канче дали е пълно или е обратното!

Впрочем в отдалечените райони на Русия не са и чували за стоки от Европейският съюз не и трябва Лидъл или пък нещо подобно  :ph34r:

http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2014/08/24/105976.shtml

http://forum.comments.ua/index.php?showtopic=101985

Ако Куба, произвеждаше само, захар,  пури и ром, щяха ли да издържат, над 50 години ембарго на САЩ? Преди да пишеш, мисли. :wink12:

всяка седмица пристигаше български кораб с безвъзмездни помощи , всеки ден пристигаше съветски кораб,  кораби на полша и гдр също участваха

Седем държави от НАТО отговарят на Русия с дивизия за бързо реагиране

Великобритания и още 6 държави от НАТО ще създадат нов съвместен експедиционен корпус от поне 10 000 души, с който да подсилят НАТО в отговор на руската агресия в Украйна, съобщи "Файненшъл таймс".

Броени дни преди в четвъртък да се открие срещата на върха на алианса в Уелс източници на изданието казват, че тази най-решителна досега стъпка, предприемана от група партньори в НАТО, цели създаването на напълно боеспособна част с размерите на дивизия за бързо реагиране, която да провежда чести учения и да има капацитет да се увеличава по численост.

Тази сила ще разполага с военновъздушни и военноморски сили, както и ядро от сухопътни части. Тя ще е под британско командване, като останалите държави ще се включат с различни специализирани отряди.

Участващите засега са балтийски държави - трите бивши съветски републики, Норвегия, Дания и традиционния британски съюзник Холандия. Интерес е заявила и Канада.

Официалното обявяване на плана ще стане следващата седмица от премиера Дейвид Камерън. Съвместната част е по модела на британско-френския експедиционен корпус, който от години се подготвя и трябваше да е годен за действия до 2016г.

Едно от посланията, които цели да изпрати към Кремал подобен корпус, е че трябва да се сложи край на идеята, че в Европа има различни зони на сигурност и че държавите от Източна Европа, не са някаква втора категория членове на НАТО.

Източник: http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/08/30/2371317_sedem_durjavi_ot_nato_otgovariat_na_rusiia_s_diviziia/

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

• Автор

Стоби, човече - много глупости изписа!

То бива предразсъдъци и промит мозък, но товоето излиза в повече!

В днешно време на информационни технологии трудно ще се вкарат хората в заблуди чрез пропагандни съобщения и публикации измислени от ЕС и САЩ.

Целта е една:

- Елиминиране на Русия като фактор и пълно готсподство на САЩ над целият свят! Да, да - ама,не!

ЕС и САЩ си гонят там някакви свои цели ,като се опитват да насъскат целия свят срещу Русия.

На Русия пък не и дреме защото никога не е зависяла от ЕС и САЩ

Един нов съюз с азиатските и необвързани страни ще компенсира Русия така, че да не усети никакви притеснения изкуствено и нарочно породени от ЕС и САЩ 

САЩ също нищо няма да усетят, но Европа " дупе да и е яко"

Седем държави от НАТО отговарят на Русия с дивизия за бързо реагиране

Великобритания и още 6 държави от НАТО ще създадат нов съвместен експедиционен корпус от поне 10 000 души, с който да подсилят НАТО в отговор на руската агресия в Украйна, съобщи "Файненшъл таймс".

Това пък са едни от първите стъпки доближаващани до 3-та Световна война, която ако продължават да да се развиват нещата по този изумително идиотски начин, ще избухне в съсвсем обозримо бъдеще! Избухне ли - Армагедон!!!!

Руснаците няма да се поколебаят дори за миг дали да използват ядрено оръжие!

Идеята за конвеционална война с идеята разума да натделее, че да не се използва ядрено оръжие е пълна глупост и най вече поради факта, че тук противника няма да е кой и да е!

Стоби, човече - много глупости изпи

явно си търсиш безплатен курс по полит-икономия. е няма да го получиш от мен.

а сащ от години не е заплаха за русия, но китай?? на дали си прочел изявлението на китайския президент , цитирам по памет - сащ вече нямат финансовата и военна мощ за да изпълняват ролята на световен жандарм, идва времето китай да поеме тази роля. една любопитна информация в китай милионерите са приблизително колкото населението на европа.

съжалявам че не ползваш руски щеше да си по-информиран

а сащ от години не е заплаха за русия, но китай?? на дали си прочел изявлението на китайския президент , цитирам по памет - сащ вече нямат финансовата и военна мощ за да изпълняват ролята на световен жандарм, идва времето китай да поеме тази роля. една любопитна информация в китай милионерите са приблизително колкото населението на европа.

При положение, че Европа като население е около 700 млн, Да приемем, че без Русия е около 550млн. Ти твърдиш, ве милионерите в китай са 1/3 от населението на страната, т.е. всеки трети китаец е милионер. Сигурен ли си в това си твърдение?

И са милионери в какво- юани, долари, евро?

• Автор

съжалявам че не ползваш руски 

Грешиш! Някага руският език беше задължителен и доста дабре се изучаваше. За сметка на това допълнително изучавания език при мен френски и немски не стигна до никъде по ред причини.

Та, чета, чета, но не се връзвам и на всичко. 

Особенно ми харесва това с "притичването" до Финландия, но това си е стара традиция, че и филм комедийни има правени за това.

В нашите погранични зони също има медусъседски "притичвания" с цел покупка хранителни продукти според цената, но това не означава, че е поради умиране от глад!

П.П. Странно, Барозу взе да дава заден ход с изказване от преди минути излъчено по TV7, че новит икономически санкци няма да са от полза за никого и най - вече за ЕС

Живееш в някакъв странен свят. САЩ не били заплаха за Русия. Това е вица на деня. :)  За това, всички 'революции' от последните години, и всички войни, са дело на САЩ. С една едничка цел, отслабване и обкръжаване на Русия. Русия, е единствената страна с реална военна възможност, да унищожат САЩ. Ако успея, да разбият Русия, или да я поставят под контрол, всички останали са обречени. За това, се създава ПРО, и се разполага близо до Русия. Потърси в нета, колко бази по света имат САЩ, и ще си отговориш на доста въпроси. САЩ са в основата, на събитията в Украйна. И целта е, максимална близост до границите на Русия, да има нестабилност и евентуални войски на НАТО/САЩ. Целта им беше и Крим, и базите там. Ако си бил войник, или разбираш малко ще знаеш, че който контролира Крим, контролира цялото Черно море. Освен това, американски войски в Крим, правят черноморския флот на Русия безсилен.

Те и китайците едно време бяха на границата с Русия и си бяха помислили, че могат да си вземат остров Даманск все едно си взимат сирене от магазина, но къде и с какво свърхсекретно оръжие се изпариха 100 хиляди и до ден днешен никой знае така че нато ако искат да заповядат до границите с Русия  :P

• Автор

"Войните на САЩ:

За 65г.- 34 войни!

Китай-1945

Корея-1950

Китай-1950

Гватемала-1954

Индонезия-1958

Куба-1959

Белгийско Конго-1964

Гватемала-1964

Доминик.република-1965

Перу-1965

Лаос-1964

Виетнам-1961

Камбоджа-1969

Гватемала-1967

Ливан-1982

Гренада-1983

Либия-1986

Ел Салвадор-1981

Никарагуа-1981

Иран-1987

Либия-1989

Панама-1989

Ирак-1991

Кувейт-1991

Сомалия-1992

Босна-1995

Иран-1998

Судан-1998

Афганистан-1998

Сърбия-1999

Авганистан-2001

Ирак-2003

Либия-2011

Украйна-2014"

Това не е мое - намерих го в БЛИЦ, но ми хареса и реших да го постна!

Питам се аз, Русия ли е заплахата!?

Европа заплашва Русия с нови санкции!

Лидерите на някой страни от ЕС вече не могат да прогнозират до какво ще ескалира напрежението.

Б.Борисов предупреждава за газова криза и тежки последствия породени от контрасанкциите!

"Войните на САЩ:

За 65г.- 34 войни!

Китай-1945

Корея-1950

Китай-1950

Гватемала-1954

Индонезия-1958

Куба-1959

Белгийско Конго-1964

Гватемала-1964

Доминик.република-1965

Перу-1965

Лаос-1964

Виетнам-1961

Камбоджа-1969

Гватемала-1967

Ливан-1982

Гренада-1983

Либия-1986

Ел Салвадор-1981

Никарагуа-1981

Иран-1987

Либия-1989

Панама-1989

Ирак-1991

Кувейт-1991

Сомалия-1992

Босна-1995

Иран-1998

Судан-1998

Афганистан-1998

Сърбия-1999

Авганистан-2001

Ирак-2003

Либия-2011

Украйна-2014"

Това не е мое - намерих го в БЛИЦ, но ми хареса и реших да го постна!

Питам се аз, Русия ли е заплахата!?

Европа заплашва Русия с нови санкции!

Лидерите на някой страни от ЕС вече не могат да прогнозират до какво ще ескалира напрежението.

Б.Борисов предупреждава за газова криза и тежки последствия породени от контрасанкциите!

Дай войните и на Русия. Аз не се сещам за нито една, с изключение  на вътрешните конфликти или пограничните райони. Ама дай и войните на другите държави, подкрепящи Щатите или водещи самостоятелно войни. Сещам се само за Франция при последната война в Либия, когато тя бе главния виновник за падането на Кадафи. Щатите тогава май си траеха или поне не участваха видимо. Германия е една от най-миролюбивите държави, колкото и да е странно. Церберите в света като че ли са само Щатите и Великобритания.  Изключвам чалмите, щото те винаги са в центъра на вниманието. Покрай тях и Израел. Аборигените в Африка се колят, ама и те главно заради Мохамед. Ако трябва да се взема нечия страна, доста ще е трудно с оглед черното минало и настояще на много държави. Но от гореспоменатото аз бих казал - по-далече от чалмите, евреите, американците, англичаните, французите.

• Автор

Та в отговор на горният пост:

- Освен така наречените вътрешни конфликти, то Русия е водила една единствена война като агресор т.е. във Афганистан и една негласна "война" - Виетнам

Ето и още нещо което не е в полаз за американците:

- САЩ са единствената страна употребила ядрено оръжие срещу цивилно население и не биха се поколебали да го сторят пак!

Всъщност, и Русия е участвала във войни. Войната в Афганистан (1979-1989 г., тогава като СССР), Първа (1991 г.) и Втора (1999 г.) чеченска война (тия по-скоро спадат към това, което наричаш "вътрешни войни"), войната в Южна Осетия (2008 г.). Към държавите бих добавил и Холандия - тя в общи линии винаги е действала заедно с Франция и Англия.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Всъщност, и Русия е участвала във войни. Войната в Афганистан (1979-1989 г., тогава като СССР), Първа (1991 г.) и Втора (1999 г.) чеченска война (тия по-скоро спадат към това, което наричаш "вътрешни войни"), войната в Южна Осетия (2008 г.). Към държавите бих добавил и Холандия - тя в общи линии винаги е действала заедно с Франция и Англия.

Южна Осетия, е след нападение на грузинците, над цивилните и руските миротворци. И това е доказано, че Грузия предизвиква войната.

Южна Осетия, е след нападение на грузинците, над цивилните и руските миротворци. И това е доказано, че Грузия предизвиква войната.

Отбелязвам го просто като факт. Иначе аз също съм на мнение, че Русия (беш)е принудена да реагира (и тогава, и сега в Украйна) на инвазия срещу нея - хамериканосите искат контрол над Черно море, барабар с газта отдолу, както и да получат право на добив на шистов газ, и това са само част от причините за цялата врява. Светът ще стане едно по-добро място, когато Америка най-после фалира окончателно и се разпадне. Но дотогава душа да му е яка...

Отбелязвам го просто като факт. Иначе аз също съм на мнение, че Русия (беш)е принудена да реагира (и тогава, и сега в Украйна) на инвазия срещу нея - хамериканосите искат контрол над Черно море, барабар с газта отдолу, както и да получат право на добив на шистов газ, и това са само част от причините за цялата врява. Светът ще стане едно по-добро място, когато Америка най-после фалира окончателно и се разпадне. Но дотогава душа да му е яка...

Чул те господ. И аз чакам това, ама не знам дали ще го доживея.

Не разбирам как хората още смятат, че американците или американските политици дърпат конците... Конците се дърпат от старият континен + 3-4 еврейски фамилии държащи Световната банка + Федералният резерв.
Всички други са пионки, кои по - незначителни, кои по - значителни... Докато на Русия абсолютно никой освен местните олигарси не дърпа конците - никой не може да й се намеси отвън и това побърква някои хора страдащи от мания за господство.
Медиите се вижда, че обслужват само американските интереси, Европа вече страда от санкциите, които сама наложи, в Германия вече изчисляват млрд. годишни загуби от износ за Русия - не забравяйте всички олигарси какво карат, какво имат от къде пазаруват, къде почиват, къде си харчат парите ако щете и за дрехи... Жокер не се разхождат по Московските улици да си пазаруват.

Не забравяйте ама никога, че най - големият съдържател на външният дълг на САЩ е Китай и след него Русия, а двете държави заедно могат да направят долара по - евтин от тапети точно за 1 ден!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.