Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

Не отричам помощта, дадена в техника. И никога, не съм го правил. Така че, пак греда, в опита за манипулация. :D За разлика, от 'експертите' тук, аз познавам историята. ;)

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не отричам помощта, дадена в техника. И никога, не съм го правил. Така че, пак греда, в опита за манипулация. :D За разлика, от 'експертите' тук, аз познавам историята. ;)

Ще те коригирам малко, не помощ, търговия е, за всичко е платено.... ФАЩ тогава са търгували със всички и всеки , а така наречената помощ за втори фронт са протакали с години докато видят съвсем ясно накъде клони победата, и да могат да извлекат най-много дивиденти.... 

Ще те коригирам малко, не помощ, търговия е, за всичко е платено.... ФАЩ тогава са търгували със всички и всеки , а така наречената помощ за втори фронт са протакали с години докато видят съвсем ясно накъде клони победата, и да могат да извлекат най-много дивиденти.... 

Да, така е. Но не навлизам в подробности, с оглед на опонента. :D 

Ако знаеш (в което нямам съмнение), защо цитираш друго?

Кой манипулира - аз или ти?

Путин, е изпратил съболезнователна телеграма, на семейството и родните на Валентин Распутин. Или е бил двойника му, а може би четворника /ако има четвърти двойник, на двойника/. :D  Това е ирония, за тези дето не схващат. Та спете спокойно.

Стига де, питам сериозно. Защото е важно дали Путин е жив и дали в Русия има преврат.

Как ме коригираш? Аз знам, че е платено и никъде не съм писал безвъзмездна помощ. Това променяли ефекта и факта? Уилисите не са возили, храната е нагарчала?

Нима тази помощ в най-тежкия момент за Русия през 1941 няма огромно значение?

А с германците не търгуват и все пак откриват втори фронт, въпреки че със закъснение.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Стига де, питам сериозно. Защото е важно дали Путин е жив и дали в Русия има преврат.

Като изтрезнееш, ще те осведомя. Аз в разсъхнала се каца, с изпаднало дъно, не ща да наливам.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Я да ви попитам нещо - преди години по "Холмарк" гледах филм за Хенри Форд,  накрая на филма даваха как немският посланик идва у тях и му връчва най - високото отличие  на нацистка Германия за заслуги към Райха. Малко след това Хенри Форд умира. Знаете ли нещо по въпроса и какви са заслугите му към райха?

Шеговита версия - жив е, дезертирал е и се е споразумял със Запада, в момента е в САЩ и все още крият събитието и двете страни, докато се споразумеят за детайлите около новия президент и бъдещата политика на Русия.

@ Том Кланси

Я да ви попитам нещо - преди години по "Холмарк" гледах филм за Хенри Форд, накрая на филма даваха как немският посланик идва у тях и му връчва най - високото отличие на нацистка Германия за заслуги към Райха. Малко след това Хенри Форд умира. Знаете ли нещо по въпроса и какви са заслугите му към райха?

1938г., това отличие - http://en.m.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_German_Eagle, за 75 годишнината на Форд.

Сред декорираните с него е цар Борис III, Форд умира 9 години по-късно.

Предимно ПР.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

И въпреки това, за да получи този кръст, трябва да е имало причина! Искам да знам каква е тя! Какви са му заслугите за райха?

Че и Чарлз Линдбърг го е получил също! Както и човек на "Дненерал Моторс"!

Всички марки и стоки, вземали - давали с нацизма са още живи, баси ужаса! :ohmy:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Как ме коригираш? Аз знам, че е платено и никъде не съм писал безвъзмездна помощ. Това променяли ефекта и факта? Уилисите не са возили, храната е нагарчала?

Нима тази помощ в най-тежкия момент за Русия през 1941 няма огромно значение?

А с германците не търгуват и все пак откриват втори фронт, въпреки че със закъснение.

Абе кьоравия, случайно да съм цитирал теб?? Айде не се вживявай в някаква корекция към себе си... 

И с германците търгуват, до начало на войната, а след това няма как естествено... иначе как биха имали очи да се включат сетне в антихитлеровската коалиция и операция ..... И то пак с измислени поводи като торпилирани уж граждански кораби от немците, а реално пълни с оръжие за бритишките им роднини.. а уж са били неутралитет официално нали така....

9 дена не са малко. От 6ти го няма

Ти си въртиш каквото са ти спуснали от ЦРУ като развалена грамофонна плоча. На тоя въпрос лично аз ти отговарях, посочих ти и медия, която трябва да ти стане настолна. Ма то вероятно ти плащат на брой пост, а не на качество на съдържанието. Вземи си направи една белязка(bookmark) на лентата на браузера, за да имаш прясно инфо за Путин-а:

Владимир Путин выразил глубокие и искренние соболезнования родным и близким писателя Валентина Распутина в связи с его кончиной

15 Март 2015

Обърни внимание на датата. Какви пет дена, какви десет гущера?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Абе кьоравия, случайно да съм цитирал теб?? Айде не се вживявай в някаква корекция към себе си...

И с германците търгуват, до начало на войната, а след това няма как естествено... иначе как биха имали очи да се включат сетне в антихитлеровската коалиция и операция ..... И то пак с измислени поводи като торпилирани уж граждански кораби от немците, а реално пълни с оръжие за бритишките им роднини.. а уж са били неутралитет официално нали така....

Извинявам се - през телефона пиша!

Наистина, не забелязах.

Извинявам се - през телефона пиша!

Наистина, не забелязах.

Ми смени си айфона за нещо по добро и може и да видиш :D 

А самите Киев защо ли как изведнъж замлъкнаха когато руснаците показаха че до боинга е летял техен военен самолет а, и дори 2 ..

Отдавна опровергана руска лъжа.

Публикуваните резултати от черните кутии , и други радарни системи, показаха че наоколо са летели още три граждански самолета, но на разстояние над 30 км  . т.е. наблизо е нямало абсолютно никакви самолети .... :)

Разговорите на пилотите също са публикувани - те сами са поискали отклонение от курса заради атмосферни условия, посъветвани са да не го правят, но накрая те си преценили да се отклонят.

Поразяването с "множество осколки" и т.н.. ако някой не е разбрал, е точно принципа на поразяване от ракета БУК.

- взривява се не в самолета, а на разстояние /около 15 м/ до него , и го поразява със взривените "малки осколки" .Зловещо, но факт... няма шанс да пропусне или да се "Размине" със целта.

Така че за това спор няма.

Останалите откровенни глупости, обиди и спекулации смятам да не обръщам внимание :)

Ето и оригиналния предварителен холандски доклад

http://www.onderzoeksraad.nl/uploads/phase-docs/701/b3923acad0ceprem-rapport-mh-17-en-interactief.pdf

Ми смени си айфона за нещо по добро и може и да видиш :D

Като му дойде времето, ще го мисля. Иначе работи добре с MacOS, и това е още един фактор ;)

Извинявам се за офф-а

Отдавна опровергана руска лъжа.

Публикуваните резултати от черните кутии , и други радарни системи, показаха че наоколо са летели още три граждански самолета, но на разстояние над 30 км  . т.е. наблизо е нямало абсолютно никакви самолети .... :)

Разговорите на пилотите също са публикувани - те сами са поискали отклонение от курса заради атмосферни условия, посъветвани са да не го правят, но накрая те си преценили да се отклонят.

Поразяването с "множество осколки" и т.н.. ако някой не е разбрал, е точно принципа на поразяване от ракета БУК.

- взривява се не в самолета, а на разстояние /около 15 м/ до него , и го поразява със взривените "малки осколки" .Зловещо, но факт... няма шанс да пропусне или да се "Размине" със целта.

Така че за това спор няма.

Останалите откровенни глупости, обиди и спекулации смятам да не обръщам внимание :)

Ето и оригиналния предварителен холандски доклад

http://www.onderzoeksraad.nl/uploads/phase-docs/701/b3923acad0ceprem-rapport-mh-17-en-interactief.pdf

Хахахахам и този изготвен  документ трябва да е достоверен??   :no-no:  :D  :D

Ох  мале..... орповергани били, били летели 3 цивилни смаолета ,просто се чудя да се смея или да плача от напъните на подобни субекти .... 

Я да погледна пак, нем, не виждам нищо като оригинално в този документ.. нито виждам да са споделили записите на черните кутии, които самите хонландци още казват че проучвали, и най рано уж септември 2015-та щели да обявят официално.... мдаам

Я да видим кои са тези от сайта, някакво агенция за разследвания уж.... мдаам , някакви частни шерлок холмовци с уж акредитаци от държавата ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_Safety_Board

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Значи понеже и аз съм православна, и аз съм враг, така ли? Ти, Миро, явно си се отказал от православието, явно не смяташ това за истинска религия. Като си на страната на фанатиците, защо никът ти не е с американско или арабско име? Моя е с немско, но си имам лични причини за това.

Значи не ти пука за избитите невинни православни и за изгорените храмове. Що за човек си ти? За теб православието било враг, тези хора не били хора............зле са ти промили мозъка, зле.............Не знаеш ли, че горенето на храмове е грях? Че убиването на невинни е грях?  Не успяхте да убиете евреите, сега пък се насочихте към православните! Вие само си търсите враг! А това за хора като вас, даже бих казала, че са много по - интелигентни и много по - сърдечни от католиците, които се имат за "арийци"!

Какво чудовище трябва да си, за да подскачаш от радост, че са изгорени храмове, че са избити невинни?

Да, ние ви пречим да узаконите хомосексуализма, хомосексуалните бракове, инцеста, извращения с животни, налагането на ГМО отровите,  съсипването на природата, отричането на холокоста. Искате да възродите концентрационните лагери, да пренапишете историята..........Е, няма да стане! Русия ще ви попречи. Както ви попречи и преди.

Всички вие сте болни фанатици, много болни и много зле. вие сте срам и позор за човечеството.  Не сте хора,  а сте чудовища.

Какъв враг виждате в мен, ми кажете?

Толкова ме ядосахте вече с признанията си, че искате геноцид, че си слагам едни графики на профила. Хайде, да видим смеете ли сега да кажете че не съм човек. Хайде, чакам лъжите ви, как нямало холокост, как дневникът бил фалшив. Хайде, да видим имате ли смелост.

Нещо или не се разбираме, или нещо имаш някакви проблеми ти самата :)

за което съжалявам ртазбира се.

Аз съм православно кръстен, гордея се с това , и не резбирам  откъде такъв анти-християнски плам предизвиквам у теб :)

Подозирам че те дразни факта че истинското православие е в Украйна, а не както медиите промиват мозъците ни че "матушка Русия " е сиконния стожер на религията.

Да , ама не.

Нещо повече - фашистите са в Москва, не са в Украйна.

И политиката, и манталитета, и тоталната цензура, тотална медийна дезинформация, която приемате за аксиома, и диктаторския "рашизъм" както напоследък се говори за режима в РФ говори само за себе си .

Хахахахам и този изготвен в Храбовск , Украйна документ трябва да е достоверен??   :no-no:  :D  :D

Ох  мале..... орповергани били, били летели 3 цивилни смаолета ,просто се чудя да се смея или да плача от напъните на подобни субекти .... 

:) наистина няма какво да ти отговоря :)

Е , все пак се надявам да има и по разумни и образовани хора от теб, които могат да различат холандски сайт и официално публикуван документ. .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Хахахахам и този изготвен в Храбовск , Украйна документ трябва да е достоверен??   :no-no:  :D  :D

Не го мъчи, той бъкел  холански не знае, съответно не е прочел съдържанието. Останалите глупости ги е извадил от нета от публикации на по-достъпни езици.

Не го мъчи, той бъкел  холански не знае, съответно не е прочел съдържанието. Останалите глупости ги е извадил от нета от публикации на по-достъпни езици.

Документа е на английски, Но същите тези смешници в документа обаче само излагат факти, доста от които са очевадни, и същевременно и свои догадки уж по сателитни снимки и радиоконтролни данни ;)

Изводи, няма, но мирчовото се надява никой да не чете докрая документа , позната тактика :D

P.S Обаче най вероятно той не е изчел документа, но нали трябва да се пляска нещо , няма как, тъпото си е тъпо .. предишните анализи които аз бях постнал са къде по пълноценни от този така наречен уж "доказващ" репорт хахахахах

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Хахахахам и този изготвен  документ трябва да е достоверен??   :no-no:  :D  :D

Я да погледна пак, нем, не виждам нищо като оригинално в този документ.. нито виждам да са споделили записите на черните кутии, които самите хонландци още казват че проучвали, и най рано уж септември 2015-та щели да обявят официално.... мдаам

Я да видим кои са тези от сайта, някакво агенция за разследвания уж.... мдаам , някакви частни шерлок холмовци с уж акредитаци от държавата ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_Safety_Board

Ами не знам, всички се позовават на този предварителен доклад-документ... ама тука сте по специалисти, знам :)

Айде ще копна това което "го нямало в доклада" и случайно "не го виждаш " :)

Цитат2.5.3
O
ther traffic
According to information received from the NBAAI, recorded ATC surveillance information
revealed that three other commercial airliners overflew the same restricted airspace as
flight MH17 around the time of the occurrence. Two of those aircraft were cruising
eastbound and one was cruising westbound. All were under control of Dnipro Radar. At
13.20 hrs the distance between MH17 and the closest of the three aircraft wasapproximately 30 kilometres. Analyses is ongoing

и разговорите :
Цитат13:08:00
MH17
DNP
RAD
Dnipro Radar, MALASIAN one seven, flight level 330
DNP
MH17
RAD
MALASIAN one seven, Dnipro Radar, good day, radar contact
MH17
DNP
RAD
MALASIAN one seven
13:19:21
DNP
RST
TEL
Yes
RST
DNP
TEL
So. Dniepr, Rostov one. Can you give a course (direction) for
Malaysian to Rostov to the RND point, we have three of those
there
DNP
RST
TEL
To the Malaysian that is seventeen?
RST
DNP
TEL
Yes, we will return it back then to TIKNA
DNP
RST
TEL
Great (ok)
RST
DNP
TEL
Yes, thanks
13:19:49
DNP
MH17
RAD
MALASIAN one seven, due traffic proceed direct to point
ROMEO NOVEMBER DELTA
13:19:56
MH17
DNP
RAD
ROMEO NOVEMBER DELTA, MALASIAN one seven
13:20:00
DNP
MH17
RAD
MALASIAN one seven, and after point ROMEO NOVEMBER
DELTA expect direct to TIKNA
13:21:10
DNP
MH17
RAD
MALASIAN one seven, how do you read me? MALASIAN one
seven, Dnipro Radar
13:21:36
DNP
MH17
RAD
MALASIAN one seven, Dnipro Radar
13:22:02
DNP
MH17
RAD
MALASIAN one seven, Dnipro Radar
13:22:05
RST
DNP
TEL
Listening (to) you, its Rostov
DNP
RST
TEL
Rostov, do you observe the Malaysian by... by the response?
RST
DNP
TEL
No, it seems that its target started falling apart.
DNP
RST
TEL
Well, its not responding for our calls too
RST
DNP
TEL
And not responding for the calls, yes?
DNP
RST
TEL
Yes. And we don’t see it yet. So you gave them a turn, they
confirmed and...
RST
DNP
TEL
And that’s all, yes?
DNP
RST
TEL
Yes its disappeared
RST
DNP
TEL
Wait, I’ll ask
DNP
RST
TEL
Don’t you observe anything on primary?
RST
DNP
TEL
Yes, yes, yes, nothing. We see nothing
DNP
RST
TEL
Ok then, we are calling them here now

ъъъ... извинявам се но нещо наистина не разбирам истеричните ви смехове , подигравки и обиди.

Опитвам се да ги филтрирам и да извлека нещо полезно от постовете ви , но уви.

Това че сега за пръв път виждате оригиналния документ, публикуван миналата година още, показва само какво ви е нивото и какво всъщност дискутирате ...

"чукча не читатель, чукча писатель... " :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Като му дойде времето, ще го мисля. Иначе работи добре с MacOS, и това е още един фактор ;)

Извинявам се за офф-а

;) И още ще си признаеш ти , така де ... лека полека, лека полека..... 

Разговора е завършил с това, че пилотите не са видели нищо за което да осведомят диспечерите. Това доказателство за какво точно е?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.