Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

А за видеото - май въобще не си го гледал, камо ли трите части  :) нито разбрал :)

Няма как да се доверя на такива свободни съчинения във видеоформат! :D

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

....

Бе аз един прост въпрос имам , ама никой нищо не казва !

Какво търсят американски бойни кораби в Черно море и защо в Mисури няма руски подводници....?

И втори прост въпрос имам , но за него отговор не искам :

Какви национални интереси защитава САЩ в Сибир?

На простите въпроси отговор нямаме.

Пък ти с такива сложни постановки....то ясно мислене иска...  :)

Естествено следват фантасмагории и никакъв смислен аргумент тук не важи...... 

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Какво търсят американски бойни кораби в Черно море и защо в мисури няма руски подводници....?

Питай Благо какви интереси ще защитава, като призовава да вдигнем оръжие срещу руснаците, ако евентуално решат да дойдат насам да изгонят американските бази. Директно си признава в прав текст, че иска българите да умираме за американските интереси."

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Какво търсят американски бойни кораби в Черно море и защо в Mисури няма руски подводници....?

Този наистина прост въпрос може да получи отговор, когато Черно море стане вътрешно за Русия.

Ако ще говорим за реални доказателства за руски сили на територията на Украйна,то такива няма.

Това го знаем :) а нещо по сериозно няма ли да кажеш ?

Реални доказателства има стотици хиляди, няма ОФИЦИАЛНИ такива.

"Официално" разбирай обявяване на война.

Чакате Путин да обяви война ли ? Че за какво му е.. така е най удобно. Проблема е че потъват едни милиарди за т.нар. "доброволци" - наемници от Кавказ, и кадрова руска армия - последните пратени момчета бяха буряти. https://www.kaldata.com/forums/topic/227354-положението-в-украйна/?p=3082140

Както вече споменах, руснаците дори не се крият и се гордеят със спецоперацията в Крим, Путин в нов трейлър пък се хвали как операцията по изтегляне на Янукович също била прецизно проведена руска спец операция. https://www.kaldata.com/forums/topic/224075-на-прага-ли-сме-на-3-та-световна-война-или-2-ра-студе/?p=3082271

Навсякъде са руски спец операции, но за пропагандата видиш ли , в Украйна ръководели САЩ и НАТО :) :) :)

Този наистина прост въпрос може да получи отговор, когато Черно море стане вътрешно за Русия.

Т;е. простият въпрос остава без отговор..... :)

Как тогава можш да си въобразяваш .че на сложните въпроси имаш отговор?Смешно е! :lol6:

Е, може малко да съм се изсилил , ама то е за по-облите , без гънки и ръбове в устройството....

Във всеки случай , за Мексиканския залив такива данни няма .

А имаше преди доста години.........Куба , Карибската криза....размина се!

За Черно море също няма данни да е вътрешно за Русия! За САЩ пък - съвсем....няма как и да стане.... :)

Така , че американците вън от Черно море !......и от Европа също ! Никой не ги е канил....пък и къде ли другаде по света са ги канили , ама те все напират...."защитавайки" собствените си "национални" интереси.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Т;е. простият въпрос остава без отговор..... :)

Как тогава можш да си въобразяваш .че на сложните въпроси имаш отговор?Смешно е! :lol6:

Е, може малко да съм се изсилил , ама то е за по-облите , без гънки и ръбове в устройството....

Във всеки случай , за Мексиканския залив такива данни няма .

А имаше преди доста години.........Куба , Карибската криза....размина се!

За Черно море също няма данни да е вътрешно за Русия....няма как и да стане.... :)

Така , че американците вън от Черно море !......и от Европа също ! Никой не ги е канил....пък и къде ли другаде по света са ги канили , ама те все напират...."защитавайки" собствените си "национални" интереси.....

Аз ти казах, кога твоят прост въпрос може да получи отговор.

Аз знам, с какво не съм се хвалил.

Ти какво си въобразяваш, че си прочел си остава за твоя сметка.

Важно е, форумните тролове, да правят брои постове. :D  За Черно море, си има конвенция. А и, руснаците доказаха, че могат да се справят, с натовски кораби /Дуналд Кук и памперсите/. :D  За руската подводница, в мексиканския залив, говори лошо за американската армия. Цял месец, не са я открили. Та явно, на руският капитан му е станало скучно. :D  По повод, 'реалните' доказателства за руски редовни войски в Украйна, де са? Снимки, видео клипове? Но в този форум, има последователи на Джен Псаки. Ако ме разбирате. ;)  Та тези дето са си направили олтар на Джен Псаки, и вървят по 'великите' й стъпки и мисли, нищо смислено няма да кажат.

П.П Дали пак, ще видим двоен стандарт във форума?

По повод, 'реалните' доказателства за руски редовни войски в Украйна, де са? Снимки, видео клипове?

За трети път :) :)

https://www.kaldata.com/forums/topic/227354-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0/page-80#entry3082140

И това само последните... мога да покажа и предишни разследвания и клипове и хвалби на руски войници в Украйна :)

А и, руснаците доказаха, че могат да се справят, с натовски кораби /Дуналд Кук и памперсите/

Отдавна опровергана руска лъжа и фейк :) :) :)

http://www.stopfake.org/lozh-ekipazh-amerikanskogo-esmintsa-ispugalsya-rossijskogo-istrebitelya/

пс

Абе тука има ли сериозни хора , а не евтини пропагандатори  разказващи вицове ??  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Тук от 'експертите' знаят ли, какво означава редовна войска? ;)  Ако не знаят, да питат идола си Джен Псаки. :D  Доброволци има. Това си го казаха, още преди, да ви се роди в главата. :D  Е редовна войска, и доброволци е различно. Обяснение трябва ли? Или може би, войниците от Полша, Швеция или частната американска компания, са натурализирани украинци?  :D  Та доводите на 'експертите' , отново издишат.

Договора за Украйна, подписан 1994, може да се намери. И да се прочете. А не само, да се пишат, опорните точки, дадени от НПО-то.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

А нещо за англоговорящите войници на украинска страна да има коментар. Клипчето е доста по-популярно :D  Ама хората си защитават Американските интереси в района и никои няма думата, нали.

А нещо за англоговорящите войници на украинска страна да има коментар. Клипчето е доста по-популярно :D  Ама хората си защитават Американските интереси в района и никои няма думата, нали.

Това са 'украинци', Говорещи на чист майчин език. :D 

На някои много им се искаше май това да стане майчиния език в Украйна, ама не ги огря нещо :D

На някои много им се искаше май това да стане майчиния език в Украйна, ама не ги огря нещо :D

И много други неща им се искат. Ама сънища и мечти, са безплатни. Жалкото е, че за мечтите на евро-гейовете и оня в бялата къща, ще плащаме ние.

Ех големи напъни в тоя форум. Ама не се напъвайте толкова, че ще излезе нещо. Но няма да е мисъл. :D  Били 12 хиляди, руските войски. :D  Кой го казва,  Псаки или някой натовски момък? :D  И как ги преброиха, поименно или? :D  И де са снимките? Нещо спътници, безпилотници, журналя? В днешно време,  всеки с камера в ръка, и едно доказателство няма. :D И защото говорят на руски, и са отслужили наборната армия, са редовна руска войска. Достойно за наследниците на Псаки.

И нещо интересно. За НАТО.

Немското издание „Дойче Веле“ започна интересно разследване – кой финансира наемниците, провизиите и оръжията на стойност милиони долари, които редовно, натоварени в камиони, навлизат в Сирия от територията на Турция, която е държава-член на НАТО, и най-вероятно попадат в ръцете на „Ислямска Държава“

Публична тайна е, че Турция подкрепя наемниците в Сирия, които се бият за свалянето на Башар ал-Асад и не спря да го прави дори когато, временно, американския президент Барак Обама реши да прекрати помощта за наемниците (изразяваща се в парична и военна помощ плюс обучаване) тъй като често тя попада в ръцете на „грешните бунтовници“.

Разследващите журналисти в немското "Дойче веле" се опитват да проследят кой финансира камионите, натоварени с бойци, оръжия и всякакъв тип провизии, най-вероятно стигащи право в ръцете на джихадистите, които навлизат в Сирия през турски канали.

https://alterinformation.wordpress.com/2014/12/20/9049215/

За кое клипче говорим все пак ?

А иначе руските войски в Украйна се преценяват на около 12 хил.

http://www.mediapool.bg/ruski-voinitsi-naistina-se-biyat-v-ukraina-news231327.html

"Ден след публикуването на интервюто американският генерал Бен Ходж обяви в Берлин, че американските военни преценяват руското военно присъствие в Източна Украйна на около 12 хиляди души"- наистина сериозни данни. За съжаление обаче колкото извадиха доказателства за сваления самолет, толкова и доказателства за руските военни части. Въпроса е само- защо като имат доказателствата за самолета отказват да ги покажат на света като вдигнаха толкова шум как руснаците го били свалили :D  А не признават руските доказателства.

"Ден след публикуването на интервюто американският генерал Бен Ходж обяви в Берлин, че американските военни преценяват руското военно присъствие в Източна Украйна на около 12 хиляди души"- наистина сериозни данни. За съжаление обаче колкото извадиха доказателства за сваления самолет, толкова и доказателства за руските военни части. Въпроса е само- защо като имат доказателствата за самолета отказват да ги покажат на света като вдигнаха толкова шум как руснаците го били свалили :D  А не признават руските доказателства.

'Доказателствата' им за самолета, ще покажат че Киев носи вина. И те са го свалили. Тоест, косвено и САЩ е виновна. За това, няма да излезе истината. А за руските войници, събират доказателства от фейсбук. :no-no:  Щото са гении. И сами правят реклама, на руската армия. Всички знаем, че са добри, ама вече знаем, че могат да са невидими. Не знам, как спят 'демократите'. Не се ли страхуват, че като отворят 'демократични' очички, и ще видят вежливи зелени хора. ;)

Разследването за Боинга се води все още,  и официално ще има резултати края на тази година или другата.

КАк да се крие нещо, което официално не еприключило ?

Не че не знаем какви ще са изводите...

А не признават руските доказателства.

Кои са руските доказателства за Боинга,  че нещо ми се губят такива :) :)

Дето е свален от украински изтребители ли  ? :)

Айде пос ериозно .. това същоотдавна е опровергано :)

В днешно време,  всеки с камера в ръка, и едно доказателство няма. :D

Няма да повтарям за 4-ти или повече пъти, те руските войски сами се хвалят и снимат :)

Попитах за клипчето за което толкова говорите ?

Аз намирам примерно такива клипове :

https://www.youtube.com/watch?v=Pr7qgP7ED9I

дори от миналата година http://vbox7.com/play:cb798f7a5f

Все "доброволци опълченци"  и руски туристи, дошли на танковете си и с оръдията си :)

То в РФ всеки уважаващ се мъж си има танк, с който ходи на море :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Руски модел техника, значи е от руската армия. Гениално, и същевременно толкова просто. :D  Да, достойни за Псаки. Сигурно, в украинските военни складове, е имало комбайни. :D 

Руски модел техника, значи е от руската армия. Гениално, и същевременно толкова просто. :D  Да, достойни за Псаки. Сигурно, в украинските военни складове, е имало комбайни. :D

Пич, много я споменаваш тази Псаки. Сигурно я и сънуваш нощем.

Влюбен ли си в нея, какво ли ?

Версията за неизчерпаемите украински казарми със неизчерпаеми ресурси които "опълченците" са превзели и позлват,  вече и децата не вЕрват :)

Но което е по важно - снимана е техника и танкове , които никога украинската армия не е имала :) примерно танкове Т 72Б и други, които са единствено и само в руската армия.

Те откъде ли са "поникнали" ?? :)

Сигурно вежливи зелени марсианцчета са им я спуснали от космоса :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.