Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На прага ли сме на 3-та световна война или 2-ра студена война?

Featured Replies

Свършиха аргументите и почнаха личностните нападки ли ?

А умните ти приказки свършиха ли? Или ще си умничим както винаги?

Не си ли попадал на новини, които имат за източник някой блог ?

А това тук чат ли е?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 126,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

МС внесе законопроект за разполагане на натовски батальон на наша територия

В последните минути на работния ден в петък в деловодството на Народното събрание бе внесен законопроект на Министерския съвет, с който се узаконява разполагането на батальон на НАТО на територията на България. Законопроектът е приет на заседание на правителството на 11 март.

Пълното наименование на документа гласи: "Законопроект за ратифициране на Споразумението за поддържане на гарнизон (GSA) между Република България, представяна от Министерството на отбраната, и Върховното главно командване на обединените въоръжени сили в Европа (SHAPE) относно Базова поддръжка на Модул на КИС със способности за развръщане (DCM), 2-ри Свързочен батальон на НАТО (2NSB).     

източник:  segabg.com (вестник "Сега")

Тия нашите дупадати верно ще ни правят огнева линия. Време е да си отидат. По-добре мирно и тихо, ако не народа да се взема в ръце и да излиза на протести.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

В последните минути на работния ден в петък в деловодството на Народното събрание бе внесен законопроект на Министерския съвет, с който се узаконява разполагането на батальон на НАТО на територията на България. Законопроектът е приет на заседание на правителството на 11 март.

Пълното наименование на документа гласи: "Законопроект за ратифициране на Споразумението за поддържане на гарнизон (GSA) между Република България, представяна от Министерството на отбраната, и Върховното главно командване на обединените въоръжени сили в Европа (SHAPE) относно Базова поддръжка на Модул на КИС със способности за развръщане (DCM), 2-ри Свързочен батальон на НАТО (2NSB).     

източник:  segabg.com (вестник "Сега")

Тия нашите дупадати верно ще ни правят огнева линия. Време е да си отидат. По-добре мирно и тихо, ако не народа да се взема в ръце и да излиза на протести.

Каква огнева линия :) говори се модули и части за комуникации :)

Предложено е да се ратифицира нещо , прието миналата година за разполагане на общ гарнизон :)

Миналата година !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

източник: segabg.com (вестник "Сега")

Аз пък съм ОК - чувствам се по-сигурен и защитен от потенциални агресори.

Свършиха аргументите и почнаха личностните нападки ли ?

Това съм аз наистина, обаче в инвестора има и един друг колега със същия сурат. И с неговите постове да объркат моите, няма да ме е срам. Но виж с повечето от колегите списващи в тази тема, не бих искал да ме бъркат.

Каква огнева линия :) говори се модули и части за комуникации :)

Предложено е да се ратифицира нещо , прието миналата година за разполагане на общ гарнизон :)

Миналата година !

Докато не е било ратифицирано все едно е си е само правене вятър на устата. Сега вече е факт

Не, че не съм съгласна, но обясни ми - как народа ще излезе на протест, като вече при предишния протест се видя как Борисов прати жандармерията срещу народа? Този път и армията ще прати. Взел е страха на всички! Освен това хората не смеят да протестират, защото ще ги уволнят - нали работодателите им са герберасти! Пък и американците пак ще активират ХААП, пак ще има лошо време и ще и саботират. А и хората са гладни, уморени - как да протестират? Ако нямаме подкрепа от Русия,  няма как да стане! :(

Хората биха излезли единствено, ако са застрашени супер сериозно - като да се увеличи твърде много тока,  или ако опитат да ни вземат домовете. Иначе не виждам как ще стане! :(  За съжаление ще бъдем пушечно месо.

Ако руската армия не удари американското посолство и ако не влезе у нас, не виждам как хората ще посмеят да се опълчат на Борисов и компания. :(  Иска ми се да не съм права, но............

Докато не е било ратифицирано все едно е си е само правене вятър на устата. Сега вече е факт

Да, е и ?

Аз се радвам на този факт :)

Чудя се защо обаче е след година, а не още тогава... може би защото червените бяха на власт ?

Не приемам обаче спекулацията - "приемат еди какво си от миналата година  - ставаме огнева линия" :) :) :) това е просто смехорийка :)

Не, че не съм съгласна, но обясни ми - как народа ще излезе на протест, като вече при предишния протест се видя как Борисов прати жандармерията срещу народа?

Какво изкарал ББ че не разбрах ?

Имаше една спукана глава пред НС и той подаде оставка.

Над година ограждения на НС, ежедневни дежурни и народна пара за охрана и жандармерия  и протести срещу наследника му Орешарски какво е тогава ?

Радваш се, че ще ставаш убиец и ще избиваш свои, несъгласни с четвъртия райх ли? За колко продаде България? За колко и срещу какви облаги стана предател?

Аз пък съм ОК - чувствам се по-сигурен и защитен от потенциални агресори.

То сега, ако наистина е станало нещо и турят Жириновски, той може още докато му дадат куфарчето и да натисне копчето.

Ок, са само тия, които при нужда бързо могат да си плюят на петите и да се скрият нейде по другите краища на света. За всички останали ще се налага да го поемат четвъртит, наравно с надупеният НАТО-вски батальон.

Радваш се, че ще ставаш убиец и ще избиваш свои, несъгласни с четвъртия райх ли? За колко продаде България? За колко и срещу какви облаги стана предател?

Нещо съм изпуснал .. кое наричаш четвърти райх ??

Нещо съм изпуснал .. кое наричаш четвърти райх ??

Любимият ти агресор и работодател, приютил нацистите от закона, САЩ! Недей да ми остроумничиш и  опонираш, не ти вярвам и на една дума и не си заслужава. Такива като теб, никой не слуша, такива като теб са само за подбив и подигравка!

...да го поемат четвъртит, наравно с надупеният НАТО-вски батальон.

Чий се готвиш да го поемаш?

Няма ли да чакаш с хляб и сол братушките - барем специално за теб вазелин сложат.

Чий се готвиш да го поемаш?

Няма ли да чакаш с хляб и сол братушките - барем специално за теб вазелин сложат.

Много се надявам, ако нещо стане, да не успееш с бягството. Ако братушките дойдат с навирен щик, ти свалям бермудките и те подавам с гръб към тях, на който ще е написано: Да Ви е Благо :D

Аз се надявам Русия да дойде тук, преди да стане нещо кърваво, може би нещо като в Сребреница. Колко му е да подкокоросат мюсюлманите да ревнат за автономия в Родопите........... Тогава ще стане страшно.

Аз се надявам Русия да дойде тук

И като дойде тук, какво ще донесе ?

Аз не се сещам пример в който да е отишла някъде при съседите си ,  и да донесе нещо друго освен геноцид, разруха, война.

Особенно близките десетилетия

И като дойде тук, какво ще донесе ?

Аз не се сещам пример в който да е отишла някъде при съседите си ,  и да донесе нещо друго освен геноцид, разруха, война.

Особенно близките десетилетия

Дойде ли, едни хорица ще запеят друга песен. Та какво викаш, само разруха. А нещо по-конкретно, или  ей тъй общи приказки?

Предишният път донесе 4 малки и два големи блока за ядрената ни централа и още много, много  други неща. Твоите приятели англичани и американци, донесоха няколко стотици тона самолетни бомби преди това, директна доставка за столицата. А вие и паметник им направихте за което.

Ако Русия дойде, ще видим сметката на предателите и ще си оправим страната. Такива като Борисов или ще избягат о България или ще се самоубият, за да не бъдат убити от гневния народ.

Ако Русия дойде, ще видим сметката на предателите и ще си оправим страната. Такива като Борисов или ще избягат о България или ще се самоубият, за да не бъдат убити от гневния народ.

Истината за нашето съвремие е много простичка...

- Всички страни , от бившия соц лагер, които по бързо и навреме проведоха лустрация на бившите соц кадри, и които овреме се дистанцираха от руската зависимост, в момента са по добре, от тези които успяха в по малка степен.

Ние сме от втората категория.

Истината за нашето съвремие е много простичка...

- Всички страни , от бившия соц лагер, които по бързо и навреме проведоха лустрация на бившите соц кадри, и които овреме се дистанцираха от руската зависимост, в момента са по добре, от тези които успяха в по малка степен.

Ние сме от втората категория.

Какво общо има това с темата? Или набираш брои мнения?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.