Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

Светъл лъч надежда лястовичката да доведе още лястовички и Пролетта след себе си !

На нас не ни трябва лястовичка. Трябва на "Гарванът", който да очисти стадото от управляващата го мърша. Напълно.

Ае, Владо, ти да не си оня Vvlado на държавната работа от хардуербг, колегата на уискито. Ако е така те разбирам напълно, що не ти отърва чистка в администрацията и властта. Но пък и защо ти утърва сегашният курс на политиката. Също и ако си на достатъчно висока позиция, евентуалният достъп до вътрешна информация, позволяващ ти по-успешно инвестиране, от останалите хора на борсата...Което малко по на запад, се преследва истински и  дори се лежи зад решетките...

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 213,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

Но и нямаш желание да направиш нещо, та това да се промени, макар че сигурно ще ти бъде още по-добре, ако то се промени?

Ето пак - вас ... и нас.

Не, не вдяваш, че сме от една и съща страна на барикадата. И ти ходиш/караш по същите разбити улици, и ти слушаш същите тикви по телевизията, и ти работиш със същите алчни и мързеливи бюрократи и т.н.

Много добре вдявам всичко, Ванка, това, което се опитвам да ти кажа е, че човек се уморява да опитва и да вижда нулев ефект.

За това и съм стигнал до мнение, че отново ще трябва някой отвън да ни оправя. Дано не стигнете и Вие до това заключение и да ме опровергаете.

Животът, уви, не спира да ни изчака.

На нас не ни трябва лястовичка. Трябва на "Гарванът", който да очисти стадото от управляващата го мърша. Напълно.

Ае, Владо, ти да не си оня Vvlado на държавната работа от хардуербг, колегата на уискито. Ако е така те разбирам напълно, що не ти отърва чистка в администрацията и властта. Но пък и защо ти утърва сегашният курс на политиката. Също и ако си на достатъчно висока позиция, евентуалният достъп до вътрешна информация, позволяващ ти по-успешно инвестиране, от останалите хора на борсата...Което малко по на запад, се преследва истински и дори се лежи зад решетките...

Ако визираш мен, казвам се Благовест, разбирай ника ми като Благо.

Не, не работя на държавна работа - последната ми и единствена подобна заетост беше за три месеца през 1996 в Български Пощи.

Не знам какво значи висока позиция, предполагам, че по-скоро те интересува имам ли достъп до вътрешна информация. Да, имам достъп до такава (не е свързана с борсови и спекулативни операции), до момента не съм изкарвал парите си с нея, за което има много доказателства под формата на доверие от хората, предоставящи ми достъп до нея по повод изпълняваните от мен роли в техните проекти.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Не е бил само Сидеров - днес са ги натиснали и други:

Посланиците на САЩ и ЕС - на пух и прах в парламента

В случая са прави да протестират, че им се месят. Посланиците пък протестират, че някой е на път да задмине техните страни по корупция. :D

Най-накрая да покажем и ние характер. Не съм очаквал. За ГЕРБ и сбирщината реформатори си очаквах да мрънкат и подсмърчат.

Имигрант бе убит в центъра на София минути преди 13 часа, други двама са намушкани и откарани в болница.
Кървавият инцидент стана на ъгъла на улиците "Княз Борис" и "Цар Симеон", предаде БГНЕС.

Мъжът е сириец, казаха разследващи, които пристигнаха на мястото на инцидента.

Минути, след като мъжът бе смъртоностно намушкан, на няколко стотин метра стана друг инцидент – още двама души бяха наръгани с нож. Те са откарани в болница. Били са нападнати до Централната софийска синагога.

На ъгъла на улиците "Княз Борис" и "Цар Симеон" имаше десетки нелегални имигранти и засилено полицейско присъствие. Имаше и линейка.

Свидетели разказаха, че жертвата е била преследвана от двама души, които са го наръгали. Мъжът е починал на място.

Работещи и живеещи в района разказаха, че ежедневно са свидетели на скандали между чужди граждани от арабски произход. Точно в този периметър има много трафиканти на хора.

Охранителни камери вероятно са заснели тежките криминални престъпления, които станаха малко преди 13.00 часа в централната част на София.

Убийството на арабския гражданин, което стана на 50 метра от “Женския пазар” на пресечките на улиците “Цар Симеон” и “Княз Борис”, най-вероятно е заснето от камерите на магазин.

Трупът на чужденеца е на по-малко от два метра от охранителната камера. Полицията установява дали камерите са записвали в момента на престъплението.

Инцидентът на улица “Екзарх Йосиф” пред Синагогата , при който, по първоначална информация, има двама пострадали най-вероятно е заснет от охранителните камери на намиращия се в непосредствена близост Национален институт по правосъдието, който се охранява от служители на “Съдебна охрана” при Министерство на правосъдието.

Най-накрая да покажем и ние характер. Не съм очаквал. За ГЕРБ и сбирщината реформатори си очаквах да мрънкат и подсмърчат.

Много странно...

Малко след това посланиците от ЕС у нас излязоха с общо становище, в което изразиха разочарованието си от липсата на желание за борба с корупцията.  

Вместо да получат възможност да защитят позицията си и в парламента обаче, дипломатите бяха засипани с критики и обвинения от депутатите от повечето партии.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/09/11/poslanicite-na-sasht-i-es-na-puh-i-prah-v-parlamenta.276258

радвате се на това че не е приет закона за корупцията ???? И на справедливите забележки /пък било то и от външни наблюдатели/  че това не може да е нормално ???

И се радвате че няма желание за борба с корупцията  и че мафията се е окопала в парламента и си брани подкупите да не ги разбутат случайно някои "лоши хора" ?? ?

мдаааааа..... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Много странно...

Малко след това посланиците от ЕС у нас излязоха с общо становище, в което изразиха разочарованието си от липсата на желание за борба с корупцията.  

Вместо да получат възможност да защитят позицията си и в парламента обаче, дипломатите бяха засипани с критики и обвинения от депутатите от повечето партии.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/09/11/poslanicite-na-sasht-i-es-na-puh-i-prah-v-parlamenta.276258

радвате се на това че не е приет закона за корупцията ???? И на справедливите забележки /пък било то и от външни наблюдатели/  че това не може да е нормално ???

И се радвате че няма желание за борба с корупцията  и че мафията се е окопала в парламента и си брани подкупите да не ги разбутат случайно някои "лоши хора" ?? ?

мдаааааа..... 

В дадения случай всички посланници са персона нон грата за намесване във вътрешните работи на суверенна държава. А пък точно Меглена Кунева да се бори с корупцията...мдаамм добрееее брависимо :angry:

Абе, по-важно е да се дръвчим на посланиците, ако и да защитават нашата кауза (май няма някой, който да харесва корупцията и да вижда ползи от нея, нито пък се съмнява с прекомерното й наличие в България).

Но не, може и да искат точно това, което и ние, ще ги оплюем.

Toчно на посланиците ще разчитаме да ни оправят. Защитавали били нашата кауза.  :)

Въпросът е принципен. Посланик или не, дали защитава нашата кауза или не - няма право да ни се бърка във вътрешните работи. Едно е да си каже личното мнение, друго е да иска и настоява в качеството си на официално лице. Имаше една посланичка, наскоро я отзоваха заради изтичане на информация за пряка намеса и участие в оръжейни сделки:

Скандалите, които последваха у нас след всичко това, нарушиха правилата на американските власти за тиха дипломация, обясниха разузнавачи с опит. На шефовете на посланичката не се понравил и факта, че посещенията на премиера Бойко Борисов и на хора от властта като Даниел Митов и Николай Ненчев при нея, са станали публично достояние. Американските лидери не искали да се знае, че страната им се намесва толкова активно в управлението на България, особено когато отношенията с Русия са обтегнати до краен предел.

http://frognews.bg/news_94131/Samo-vav-Frog-Poslanichkata-na-SASHT-si-tragva-zaradi-tech-na-informatsiia/?utm_source=flip.bg

Та... дали искат това, което искаме и ние, или нещо друго?

В дадения случай всички посланници са персона нон грата за намесване във вътрешните работи на суверенна държава. А пък точно Меглена Кунева да се бори с корупцията...мдаамм добрееее брависимо :angry:

да изразиш разочароание от липсата на напредък в борбата с корупция е... заслужаващо изгонване "персонанон грата" ???

еха

:)

За другарката Кунева съм съгласен, може би не  е най подходяща, но въпроса е принципно да се прави нещо с тази "борба".

Никой не дискутира КАКВО аджеба е предложила Кунева или другите, но бързаме да плюем.

И то посланниците.... щото какъв по удобен момент да "се извърти темата" от съществото си.

И какъв по удобен момент руския националист - товаришч Сидерович да се изяви с проруската си позиция и възможност да оплюе "злия запад и ЕС ".

Toчно на посланиците ще разчитаме да ни оправят. Защитавали били нашата кауза.  :)

Всъщност - да. Последен пример - монополния  антибългарски мафиотски руски проект ЮП

Посланиците ли го спряха? Тия посланици какво, да не са на власт у нас? Аз до колкото си спомням Джонката Маккейн го спря. А когато някой небългарин решава български въпроси, това вече напълно се вписва в темата. 

да изразиш разочароание от липсата на напредък в борбата с корупция е... заслужаващо изгонване "персонанон грата" ???

еха

:)

Посланниците на чужди държави нямат право да се месят във вътрешните работи на суверенна държава. За такава намеса в "белите държави" биха получили персона нон грата. И откога посланниците на чужда държава защитават интересите на държавата, в която са посланници а не интересите на държавата, която представляват? Това е положението. Да си налягат на парцалите и да не се месят по такъв груб начин.

Въпроса е принципен. Капиш?

Toя Миро още малко ще иска да ни управляват разни посланици. Благо мечтае да сме американски щат. Миро откъсва части от България и мечтае чужденци да го управляват. Кво да ти кажа.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Toя Миро още малко ще иска да ни управляват разни посланици. Благо мечтае да сме американски щат. Миро откъсва части от България и мечтае чужденци да го управляват. Кво да ти кажа.

Не разни. Определени.  ;)  

Посланиците ли го спряха? Тия посланици какво, да не са на власт у нас? Аз до колкото си спомням Джонката Маккейн го спря. А когато някой небългарин решава български въпроси, това вече напълно се вписва в темата. 

Спря го настояването на ЕК за спазване на европейското законодателство.

И не, не са на власт посланниците. Надувате и копирате по познат начин пропагандата, която пак споменавам бе раздухана от същите ваши  любими , но и антибългарски медии, целта на което бе да отвлекат вниманието от същността на обсъжданото - скандала не е посланниците драги ми, а е скандалното бягане от каквито и да е поправки, бягане дори от намек за борба с корупцията.

И вие се вързахте с познатите атакистки простотии за колониалното робство, как "посланниците ни управлявали" и .. всичко това в услига на .. корупцията.

Честито .

НЕ, не откъсвам части от България, а показвам вашата сепаратискта античовешка логика от едни други теми с конкретни примери .

Още чакам реакция на въпроса с онова изказване за автономия на  един етнос в Кърджали и др региони.

https://frognews.bg/news_97478/Avtonomiia-v-smesenite-raioni-Da-ima-takav-serial

Що мълчите като... ?

Къде останаха призивите ви за "автонмия на новоосмания" ? пардон.. "новоРУСИЯ" разбира се... 

Къде останаха призивите ви за "автонмия на новоосмания" ?

Ти си ненормален, кво да ти кажа.  :)  В главата ти са тези призиви . Като гледам колко е щастлив Бойко, като нищо ще даде цялата държава.

В главата на някои хора не призиви, ами нищо си няма, буквално. Само радиоприемник, прехващащ сигнала от Фашингтон. Радиоприемника малко компютъризиран, та си превежда на български и си го набира на клавиатурата, за да го публикува във форума.

Миро на тебе само пропаганда ти е в устата! Защо ли? И не някой лично на мене ми е повлиял ,а факта,че посланниците на всичките тия държави направиха групов гаф. Подведени от нашите мекерета. :D и  корупцията ако се спазват законите няма да е на това ниво.

Ама кой спазва законите? Дребните граждани или както тука ги нарекоха "плебса" , а разните му там Пръмови,Костови и прочие още се правят на интересни.

Пък за оня линк то си пише,ама ти пак пропусна да го кажеш това. Защо ли?

Турският дипломат е предупреден недвусмислено, че никой няма да търпи подобни действия в суверенна държава.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ти си ненормален, кво да ти кажа.  :)  В главата ти са тези призиви . Като гледам колко е щастлив Бойко, като нищо ще даде цялата държава.

Не разбра ли че всяка обида която ръсиш към мен е камък във вашия "отбор" , който отбор съсипа по типично тролски начин 5 теми в които аз почти единствен бях опозиция на вашите сепаратисткотерористични простотии.

Радвам се че реагираш така. Защото точно това показва точно несъстоятелността на глупостите които ръсехте и там и на много други места.

Миро на тебе само пропаганда ти е в устата! Защо ли? И не някой лично на мене ми е повлиял ,а факта,че посланниците на всичките тия държави направиха групов гаф. Подведени от нашите мекерета. :D и  корупцията ако се спазват законите няма да е на това ниво.

Ама кой спазва законите? Дребните граждани или както тука ги нарекоха "плебса" , а разните му там Пръмови,Костови и прочие още се правят на интересни.

Пък за оня линк то си пише,ама ти пак пропусна да го кажеш това. Защо ли?

Удебелих как в едно изречение не осъзнаваш как ти е повлияла пропагандата.

В същия стил в който представиха ремонтиращи детска градина хамерикански военни  , като мачкащи деца танкове.

Това е успеха на една пропаганда - жертвата да се кълне че не е повлияна от нея :)

Та... в случая какъв "огромен гаф" е станало ? 

В това че дипломатите са "изразили разочарование от липсата на стъпки в борбата с корупцията" ?

Можеш ли да кажеш със ръка на сърцето че НЕ СА ПРАВИ ? ма фона че дупетатите не дават гък да се повдигне темата ? 

Би ли казал с ръка на сърцето  че ние се борим с корупцията че чак пушек се вдига ??

След като си отговориш на тези риторични въпроси, пак заповядай да кажеш някоя атакистка простотия как "ни управляват посланницте" .

пп

Турският дипломат е предупреден недвусмислено, че никой няма да търпи подобни действия в суверенна държава.

Относно това - Ами драги , и украинците почнаха ТОЧНО с това прословутата АТО .

Именно защото недувсмислено казаха че такава руска агресия и цепене на територия няма да търпи никой.

За съжаление Турц.. пардон РФ сеоказа по силна. Особенно и с пропагандата.

Да не стане така и ние да си останем с категоричните недвусмислени предупреждения , а аскера да си върти спец операциите по анексиране и цепене на наши земи ?

А ?

Пак ли ще зейнете колко принципно и категорично Турция защитава своите етнически братя и исконните си земи накоито има над 500 г  право по владеене ? 

То между другото , и сега един турски представител на мероприятие на ДПС се изказал за 600 г право ... днес беше в новините.

Виждам че единствен аз само , както и  в другите теми, осъждам това и всякакви подобни сепаратистки терористични методи.

За разлика от вас.

Не разбра ли че всяка обида която ръсиш към мен е камък във вашия "отбор" , който отбор съсипа по типично тролски начин 5 теми в които аз почти единствен бях опозиция на вашите сепаратисткотерористични простотии.

Радвам се че реагираш така. Защото точно това показва точно несъстоятелността на глупостите които ръсехте и там и на много други места.

Удебелих как в едно изречение не осъзнаваш как ти е повлияла пропагандата.

В същия стил в който представиха ремонтиращи детска градина хамерикански военни  , като мачкащи деца танкове.

Това е успеха на една пропаганда - жертвата да се кълне че не е повлияна от нея :)

Та... в случая какъв "огромен гаф" е станало ? 

В това че дипломатите са "изразили разочарование от липсата на стъпки в борбата с корупцията" ?

Можеш ли да кажеш със ръка на сърцето че НЕ СА ПРАВИ ? ма фона че дупетатите не дават гък да се повдигне темата ? 

Би ли казал с ръка на сърцето  че ние се борим с корупцията че чак пушек се вдига ??

След като си отговориш на тези риторични въпроси, пак заповядай да кажеш някоя атакистка простотия как "ни управляват посланницте" .

Каква пропаганда бре? И много логично заключение си ми подчертал. Значи като мисля,че всички вкупом са се осрали ми влияе пропагандата.

Коя пропаганда бре Миро? На Атака ли? :D  Бе ти верно не си наред. Сори ама си го изпроси сам.

За корупцията - ти цитирам част от поста си. Не се спазват законите затова сме на това дередже.

А пък с Пръмовица и Цеци направо сме за смях.

и  корупцията ако се спазват законите няма да е на това ниво. Ама кой спазва законите? Дребните граждани или както тука ги нарекоха "плебса"

И каква детска градина бре? Да съм коментирал някаква детска градина?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Каква пропаганда бре? И много логично заключение си ми подчертал. Значи като мисля,че всички вкупом са се осрали ми влияе пропагандата.

Коя пропаганда бре Миро? На Атака ли? :D  Бе ти верно не си наред. Сори ама си го изпроси сам.

Току що описа :

Това е успеха на една пропаганда - жертвата да се кълне че не е повлияна от нея  :)

И как неосъзнаването на този факт  води до обвиняване на всички други колко са слепи и глупави :)

Пак те питам - какъв е всъщност гафа ? За мен гафа е че ти и други грам не коментирате съществото - липсата на борба с корупцията.

И защитавате именно това мафиотско лоби, което развъртя този скандал в съвсем друга посока.

И каква детска градина бре? Да съм коментирал някаква детска градина?

Описах и сравних методите на пропагандата.

Как едно нещо може да се представи на 180 ' , в съвсем друг смисъл, да се развърти в медиите и  хората да повтарят тази лъжлива изкривяваща нещата, информация.

Та.. какво точно са казали посланницте, и какво толкова те "възмути" ? Какви са поправките и предложените стъпки в борбата с корупцията ? 

Знам че не знаеш, просто защото проипагандата си свърши работата - акцента вече е как "посланниците ни управляват" и колко възмутени са всички от това .

Браво.

Аплодисменти за жертвите на тази успешна манипулация. - ние сме без поправки в законите против корупцията , а посланниците  от злия ЕС - насрани. 

Красота.

Обяснете на трола, че в дипломацията трудно може да се случи по-голям гаф от това да се намесиш открито във вътрешните работи на суверенна държава и да те наритат за това. И няма никакво значение прав ли си по принцип или не. По същия начин действаха кретените в Украйна, Сирия, Либия, Египет... Искрено се съмнявам, че ще стане, ама може да се пробвате - аз отдавна съм се отказал да говоря с него. Това му пращат, това пише по над 20 форуми и сайтове, к'во да прави. Загуба на време си е...

Току що описа :

Това е успеха на една пропаганда - жертвата да се кълне че не е повлияна от нея  :)

И как неосъзнаването на този факт  води до обвиняване на всички други колко са слепи и глупави :)

Пак те питам - какъв е всъщност гафа ? За мен гафа е че ти и други грам не коментирате съществото - липсата на борба с корупцията.

И защитавате именно това мафиотско лоби, което развъртя този скандал в съвсем друга посока.

Какво къде кога? Мяташ някакви изсмукани обвинения,защитаваш някакви опорни точки и не виждаш,че ставаш смешен. Затова те наричат с трол и аз ще го кажа ми тролоподобно ти е поведението. Такива маскари и спамери ме дразнят много. Пишете глупости и после докладчета...фашкии.

И да не ми се правиш на жертва ще се опитам да ти обясня белким разбереш.

- Имаме ли закони? Имаме. Спазват ли се? И мислиш ли,че подобен антикорупционен закон ще има някакъв ефект? Ефект ще има когато почнат да се спазват законите от всички в това число и от законотворците и силните на деня. Не само от "плебса", както някой тук от вашата клика нарече суверена.

Обяснете на трола, че в дипломацията трудно може да се случи по-голям гаф от това да се намесиш открито във вътрешните работи на суверенна държава и да те наритат за това. И няма никакво значение прав ли си по принцип или не. По същия начин действаха кретените в Украйна, Сирия, Либия, Египет... Искрено се съмнявам, че ще стане, ама може да се пробвате - аз отдавна съм се отказал да говоря с него. Това му пращат, това пише по над 20 форуми и сайтове, к'во да прави. Загуба на време си е...

въпроса е и към теб - какво всъщност са казали  посланниците ? 

По ли си доволен че дори малки стъпки в борбата с корупцията се замаскираха и неглижираха с този изфабрикуван "посланнически скандал" ?

- Имаме ли закони? Имаме. Спазват ли се? И мислиш ли,че подобен антикорупционен закон ще има някакъв ефект? Ефект ще има когато почнат да се спазват законите от всички в това число и от законотворците и силните на деня. Не само от "плебса", както някой тук от вашата клика нарече суверена.

Мисля че трябва да има стъпки в тази насока. дали ще има ефект, във всички случаи МОЖЕ БИ ще е ПО ДОБРЕ отколкото запазване на сатутквото.

същия въпрос и към теб 

По ли си доволен че дори малки стъпки в борбата с корупцията се замаскираха и неглижираха с този изфабрикуван "посланнически скандал" ?

Мяташ някакви изсмукани обвинения,защитаваш някакви опорни точки и не виждаш,че ставаш смешен. Затова те наричат с трол и аз ще го кажа ми тролоподобно ти е поведението. Такива маскари и спамери ме дразнят много. Пишете глупости и после докладчета...фашкии.

Напротив - смятам че това е част от сигурността на държавата - корупцията е в корена на това също.

Активните ченгесарски мероприятия , които вие подхващате с такова удоволствие , заемайки активна страна във фабрикувани скандали с "диктуващи посланници"  също .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.