Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

Какво има за неразбиране бе !

Ами то само неоспорими факти , при това навързани .

Сиреч вече смелено - какво да му мислиш ?

Язък за неразбиращите.....!  :(

Казах малко, хора ще го разберат. Мога да ти посоча, и тези от форума, дето няма да разберат написаното.  :ph34r:  Един от тях, е служител на СМРАД. :D  Аз, ти и още няколко човека, ясно разбираме написаното. И сме казвали и пак казваме същото. Но си има и хора, с капаци на очите, или спонсорирани да пишат по всички възможно форуми, дето никога няма да проумеят това.

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 220,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

Казах малко, хора ще го разберат. Мога да ти посоча, и тези от форума, дето няма да разберат написаното.  :ph34r:  Един от тях, е служител на СМРАД. :D  Аз, ти и още няколко човека, ясно разбираме написаното. И сме казвали и пак казваме същото. Но си има и хора, с капаци на очите, или спонсорирани да пишат по всички възможно форуми, дето никога няма да проумеят това.

Обратно е !

Малко хора няма да го разберат !

От мен да знаеш (може и да го знаеш де  :) ):

"Само глупостта не може да бъде победена !" :)

Да не дава Господ да се налага !....

.....колко минават и заминават през темата , без да оставят следа , само за информация ? Дето се казва "да подушат въздуха" !  :)

.....мисля си , че са подавляващо мнозинство.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• Автор

И къде видя, някой от нас да защитава външната политика на САЩ?

Останала съм с такова впечатление, може би защото в този подфорум говорим само за политика. :tongue2:

Правете малко разлика, бе хора. Едно е тъпата политика, друго са САЩ.

Точно това и аз се опитвам да кажа през цялото време, но...

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Обратно е !

Малко хора няма да го разберат !

От мен да знаеш (може и да го знаеш де  :) ):

"Само глупостта не може да бъде победена !" :)

Да не дава Господ да се налага !....

.....колко минават и заминават през темата , без да оставят следа , само за информация ?

.....мисля си , че са подавляващо мнозинство.....

Дано си прав, и тези дето само четат, отсяват лъжите и манипулациите, на работещия в СМРАД. Но като гледам, зомбираното общество /не само в нашата страна/, не съм толкова обнадежден. Трябва нещо много кардинално да стане, за да 'светне' на овцете, какво се случва в Европа.  Жалкото е, че тези дето взимат решенията, са като този от СМРАД /работят за едни и същи господари/. Та няма да се реши проблема лесно.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Автор

Тук има, служител на СМРАД. :ph34r:

За тези, които по някакви причини са пропуснали да прочетат страхотния анализ на д-р Пламен Пасков:

"СМРАД* = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Отличителна черта - лъжат, мамят, крият истината. Работят за наша сметка, но в полза на чужди държави."

За тези, които по някакви причини са пропуснали да прочетат страхотния анализ на д-р Пламен Пасков:

"СМРАД* = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Отличителна черта - лъжат, мамят, крият истината. Работят за наша сметка, но в полза на чужди държави."

Също така означава и неприятна миризма. ;)  То си и смърди та се не трае де...

Дано си прав, и тези дето само четат, отсяват лъжите и манипулациите, на работещия в СМРАД. Но като гледам, зомбираното общество /не само в нашата страна/, не съм толкова обнадежден. Трябва нещо много кардинално да стане, за да 'светне' на овцете, какво се случва в Европа.  Жалкото е, че тези дето взимат решенията, са като този от СМРАД /работят за едни и същи господари/. Та няма да се реши проблема лесно.

За това им се плаща !

Пък ние тук си чоплим....

За съжаление към момента тези неща не се решават от нашите - така мисля !

Оня ден американец пак раздаваше ачик директиви по официалните телевизии.....сякаш някой го е канил.....

За това пък може други полезни за държавата неща да направят !

Примерно да спрат да крадат и да направят действащ закон против собствените си кражби !

Ама и това няма как да стане..... :(

За сега остава просвещение ! Все е нещо ! От там се започва....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

О да.. :) много са тук такива :) Често съм ги опровергавал... сами ще се познаят :)

Между другото имам спомен от един Пламен Пасков, който обаче нямаше нищо общо със "атака" дори ги критикуваше.

Тук гледам във фейсбука му  цитати  и клипове на тв Алфа, клипове на терористичните организации ДНР нщюз-фронт , пише за правда.ру и подобни... 

Странна работа... 

Всъщност.. стана ми ясно ... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

В момента има огромна заплаха за националната ни сигурност. Създадената от САЩ, за да сваля правителства Ислямска Държава, генерира вълна от бежанци и вилнее безнаказано. България от своя страна е един "разграден двор" и тук ако влезе терорист и реши да взриви нещо, никой не може да го спре. Същевременно разните там сирийци и всякакви хубаво ще ни обогатят генофонда. Така и последната капка българско ще бъде изтрита, за радост на националните предатели в парламента и не само. Някои тук могат да се познаят сами. Соросоидни издънки и врагове на държавата.

Снимка на младежи, държащи знамето на „Ислямска държава” в България, разпространи чрез Фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки. След фотоса на автомобил, обикалящ пловдивските улици с подобно знаме, той продължава да получава сигнали от свои познати от цялата страна.

„Ето още хубавци, чиито снимки се мотаят из социалните мрежи от известно време. Според либерал-радикалите и разните рожби на българо-арабската дружба, това не са цигани-ислямисти, а майки с деца, а на знамето пише „Пийте само швепс”. На суахили. А вдигнатите нагоре показалци не са копирани от ИД, а показват къде отиват балончетата, когато излязат, след като се изпие швепса”, пояснява Джамбазки.

На упреците, че самият той не прави нищо по въпроса, евродепутатът отговаря: „Сезирам”, съобщавам, ръчкам. Прокуратура, ДАНС, министри - депутати и прочее. И накрая публикувам тук, защото българският чиновник работи само под напрежение и обществен натиск, да не напиша след ритник в задника”

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

И къде видя, някой от нас да защитава външната политика на САЩ?

...

Елементаризъм бе Кака. За съжаление, тук примитивно се мисли, че който каже "избиха интелигенцията веднага след 1944 г." моентално става империалист, предател и подлога на САЩ, а който не вика "Путин Хуйло" веднага се превръща в путлерофашист, терорист и негодяй... Во' такие брат дела...

О да.. :) много са тук такива :) Често съм ги опровергавал... сами ще се познаят :)

Между другото имам спомен от един Пламен Пасков, който обаче нямаше нищо общо със "атака" дори ги критикуваше.

Тук гледам във фейсбука му  цитати  и клипове на тв Алфа, клипове на терористичните организации ДНР нщюз-фронт , пише за правда.ру и подобни... 

Странна работа... 

Всъщност.. стана ми ясно ... :)

Какво ти стана ясно,че това което е написал е истина или , че не е истина? Ако не е вярно това според тебе каква е причината за това преселение на мюсюлмани в Европа? И според тебе какво очаква християнска Европа след такъв наплив на мюсюлмани?

И не ми изкачай за някакви демократични ценности и прочие дрънканици понеже точно на  тия уж бежанци не им пука за тях.

Виж колко са нагли на клиповете все едно гледам нашите цигани...

Елементаризъм бе Кака. За съжаление, тук примитивно се мисли, че който каже "избиха интелигенцията веднага след 1944 г." моентално става империалист, предател и подлога на САЩ, а който не вика "Путин Хуйло" веднага се превръща в путлерофашист, терорист и негодяй... Во' такие брат дела...

И който носи тениска с надпис на руски е сепаратист :D  промити мозъци ей :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Така е... Крайностите никога не са желателни, особенно когато човек не е такъв.

Аз например не ме интресува кой какъв е, и коментирам казаното , без да си измислям епитти и обиди само защото моето мнение не съвпада с другото.

Докато обратното за мен съм чувал какво ли не... по ми е лесно да кажа какво не съм чул тук :)

Това говори за нивото на опонентите, по точно .. липсата на такова.

И който носи тениска с надпис на руски е сепаратист  :D  промити мозъци ей  :D

Ей го още един... философ... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И къде видя, някой от нас....

Още някой ако не е разбрал, има се предвид тролската групичка пишеща положително за САЩ и отрицателно за Русия(уж главно за Путин, но връщност въобще против Русия)...и против България. Против България, такава каквато беше преди вече почти 26 години. Това "нас", е повече от всичко нужно в ролята му на самопризнание за съществуването на  описаната тролска група и самоидентифицирането на колежката в нейният състав.

Елементаризъм бе Кака. За съжаление, тук примитивно се мисли, че който каже "избиха интелигенцията веднага след 1944 г." моентално става империалист, предател и подлога на САЩ

Коя интелигенция са избили ?

99% от тия бяха гнусната буржоа, която е експлоатирала българите и понеже по това време само богатите са имали достъп до образование и айде избили умните.

Богат= Ентелектуалец=красив?   :ohmy:​  Щото аз познавам богати "хора", които са изключително неграмотни, тъпи, с дебели вратове, грозни...

Айде пропагандата е пусната. За мъртвото дете на брега. Ей така, тъпите овце, се вкарват в 'правилния' път. :ph34r:  Искали в Европа, да бъдат приети 200 хил. 'бежанци'. Че те са много повече в момента. И няколко милиона, чакат. :clown:

Айде пропагандата е пусната. За мъртвото дете на брега. Ей така, тъпите овце, се вкарват в 'правилния' път. :ph34r:  Искали в Европа, да бъдат приети 200 хил. 'бежанци'. Че те са много повече в момента. И няколко милиона, чакат. :clown:

СМРАД ;)  Смърди та се не трае.

Ама как така изведнъж се юрнаха тия уж бежанци а? И всичките точно през определен маршут и към определена дестинация.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Май вече беше коментирано по-назад в темата. Имат си информатори трафикантите, следят в интернет новинарски сайтове, социални мрежи и където им падне, за информации за пробиви в сигурността и юрват тълпата.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

СМРАД ;)  Смърди та се не трае.

Ама как така изведнъж се юрнаха тия уж бежанци а? И всичките точно през определен маршут и към определена дестинация.

Организирано. А защо не ходят, в съседните арабски страни? Както пише в статията, тия не са от Сирия. Всякаква паплач, с няколко хиляди евро и долари в джоба, ама без документи. :ph34r:  А сега, с тази снимка на мъртвото дете на плажа, за пуснат овцете по 'правилния' път. Вече се ззадвижи колелото на манипулацията и пропагандата.

Търкам очи...там равни ли са хората?!

Ти...май...малко бъркаш нещата. Да имаш стандарт не е никак равно на това, да има равенство.

Ако не това, то обратното сте го гледали, гледали :)

Не твърдя, че са равни, но твърдя, че там разликата м/у бедни и богати е малка!А по твоите думи човек ще си помисли, че Швейцария е едва ли не бананова република, почти като при нас!

Мдам... освен това в хамерика бият негрите.

Ми бият ги и то много, да ти припомня ли скорошните проблеми с прекалено полицейско насилие над чернокожи!

Не твърдя, че са равни, но твърдя, че там разликата м/у бедни и богати е малка!А по твоите думи човек ще си помисли, че Швейцария е едва ли не бананова република, почти като при нас!

Според това:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_income_equality

Gini index на България и Швейцария е почти идентичен: 34.3 срещу 33.7

Според това:

Аха, даже и "Милка" си имаме...да ни дои. Щото печалбите Сушард си ги носи у швейцарските банки.

Според това:

Веднага ти повярвах, аз сигурно живея на луната! :)

Веднага ти повярвах, аз сигурно живея на луната! :)

Защо на мен? Спори със световната банка или с икономистите, създали концепцията за икдекса или със статистиците, събрали данните.

Смешно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.