Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Що, да не би да е нахлул в Одеса, под предлог, че там живеят американци ?

Не само финансира фашагите в Киев. И само за да свали законното правилество. Признато и доказано. Друг е въпроса то какво е било.

Цвък и млък. Бегай в темите с будизма.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126k
  • Създадено
  • Последен отговор

Оглупяла Украйна къса славянски връзки с Русия и тепърва украинският народ ще понесе последствията за всички недообмислени и недопреценени неща...  Българите си имаме поговорка - Да би мирно седяло... не би чудо видяло...

Да, ще видим кой крив, кой прав, кой на булката брат :)

Тоз екземпляр, верно ли е съчинил подобна мисъл.....Ето за това говоря Дарко, когато липсват аргументи, започват лични обиди и нападки. Същия този, на който не мога да разчета заглавието, дали е дорасъл за демокрация? Дали знае, какво въобще означава тази дума, дали изобщо може да проумее, за какво изобщо става въпрос....Дали случайно не виждам мненията на такива?

Толкова може човека....

Ами аз специално не виждам да обиждам някого. Просто казвам какво ми се набива в очите. Напълно възможно е човек да се пообърка, а и да се побърка. Знам много добре какво значи демокрация, но не съм сигурен дали я разбираме по един и същи начин.

Бе аз не му разбирам много, но според мен Мушкато-то и Благо са един и същи човек от два различни акаунта. Ако някои от модераторите има желание лесно може да го провери. Прекалено много съвпадение като начин на изразяване има в постовете на двата акаунта.

Сещам се за поне два алтернативни начина:

1. Дори от постовете ми тук лесно може да се установи кой съм извън форума.

2. Имал съм удоволствието да се срещна с г-н Карабойчев на живо, та лесно може да се опровергае тезата, че съм форумен фантом :)

Россия и Китай уже имеют договоренность о торговле в рублях и юанях. ...Не им е нужен долара - те са съседи... Няма такава китайска идея за подаръци към оглупялата Украйна!

Смяташ ли за сериозна възможността да търгуват в рубли, при сегашната нестабилност на рублата?

Аз лично се съмнявам китайците да са толкова глупави или в слаба позиция.

Сещам се за поне два алтернативни начина:

1. Дори от постовете ми тук лесно може да се установи кой съм извън форума.

2. Имал съм удоволствието да се срещна с г-н Карабойчев на живо, та лесно може да се опровергае тезата, че съм форумен фантом :)

Смяташ ли за сериозна възможността да търгуват в рубли, при сегашната нестабилност на рублата?

Аз лично се съмнявам китайците да са толкова глупави или в слаба позиция.

Влади здравей. И аз гарантирам, че не си трол. Но друго исках да ти подскажа.Чувам а и гледам, нашите искат 16 милярда лева. Може пък те да са решили да "помогнат" на Путин. Ти как мислиш. Миналия път, бат Бойко се обиди и подаде оставка. Дане би нещо отново да са го засегнали и да е минал от другият лагер?От политика разбирам, но от финанси - умея само да ги харча.

Няма си и идея, не е лесно да бъде разбран бат Бойко :)

А тези пари са строго необходими на България, без тях няма да можем да поемем плащанията си през следващите години.

Аз не бих се притеснявал - дебиторите спечелиха през последните години.

Не се притесняваш, щото ще открадеш страната ни, затуй. Наточил си се да окрадеш обикновените хора, да ги предадеш а после да духнеш с откраднатото към САЩ.

Няма си и идея, не е лесно да бъде разбран бат Бойко :)

А тези пари са строго необходими на България, без тях няма да можем да поемем плащанията си през следващите години.

Аз не бих се притеснявал - дебиторите спечелиха през последните години.

по-голям виц скоро не бях чувала, ако не беше толкова трагично щеше да е смешно

ти такъв наивник ли си че вярваш че тези пари са за България а

:angry:

Не се притесняваш, щото ще открадеш страната ни, затуй. Наточил си се да окрадеш обикновените хора, да ги предадеш а после да духнеш с откраднатото към САЩ.

Анке! Ти хептен си крайна.  Нали вече се разбрахме, че няма да има такива квалификации. Нищо няма да ти открадне господина, че и да му се наложи да бяга.Те тези работи ги свършиха хората отдавна, ама ти тогава не се сети, щото беше луда по онова момче. Успокой се.

Извинявай, при Станишев нямаше кражби. При Борисов имаше, да. Но този външен дълг е пълен цинизъм и заробване! С които аз не съм съгласна!

Извинявай, при Станишев нямаше кражби.  

Раздела "Научна фантастика" е на друго място, ако обичаш.

ЕС призова Киев да не ограничава свободата на словото

22:43  |  25 февруари 2015  / Редактор Мануел Насименто

5e_672pm4.jpg

Европейският съюз призовава за зачитане на свободата на словото в Украйна. ОССЕ отчете двукратно намаляване на нарушенията на прекратяването на огъня. 

Европейският съюз призовава Киев "да съблюдава свободата на словото и пресата", във връзка с подготовката на черен списък с руски медии в Украйна, заяви днес представител на ЕС, цитиран от ТАСС и Агенция "Фокус".

"Подчертаваме важността на зачитането на свободата на словото и пресата", заяви той и допълни, че ЕС настоява "да се прекратят убийствата и похищенията" на журналисти в Източна Украйна.

ОССЕ отчете намаляване на нарушенията на прекратяването на огъня

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) отчете двукратно намаляване на нарушенията на прекратяването на огъня в Източна Украйна през последните два дни, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Специалната мониторингова мисия на ОССЕ освен това е съобщила, че проруските сепаратисти са изтеглили няколко колони тежки оръжия от разделителната линия със силите на Киев.

Провъзгласените от бунтовниците Донецка и Луганска народна република (ДНР и ЛНР) обявиха в съвместно изявление, че са изтеглили 400 единици тежка техника в съответствие с постигнатите споразумения.

Те обвиниха властите в Киев, че се опитват да се отметнат от подписания от тях план за изтегляне на тежките оръжия.

ДНР и ЛНР призоваха украинското ръководство и лидерите на Русия, Франция и Германия да не допуснат провалянето на Минските споразумения.

ЕС и САЩ предупредиха за евентуални нови санкции срещу Русия ако мирното споразумение "Минск-2" се провали.

по-голям виц скоро не бях чувала, ако не беше толкова трагично щеше да е смешно

ти такъв наивник ли си че вярваш че тези пари са за България а

:angry:

Къде е вица?

Къде е вица?

че парите били за България

голям виц

че парите били за България

голям виц

Аз казах за какво са, не за кого са.

Що, ти предпочиташ да не ги вземаме ли?

опетла се като пиле у кълчища

За трета ръка арменски самолети, подшушна ми го радио "Ереван". Ма може и да са се объркали.

Раздела "Научна фантастика" е на друго място, ако обичаш.

Прощавай, ама при Станишев народа не гладуваше и не се самозапалваше от бедност, безизходица  и отчаяние! Народът не беше масово болен и още не рупаше ГМО!

Оглупяла Украйна къса славянски връзки с Русия и тепърва украинският народ ще понесе последствията за всички недообмислени и недопреценени неща...  Българите си имаме поговорка - Да би мирно седяло... не би чудо видяло...

Ако беше жив Нагарджуна, би казал, че това твърдение звучи по същия начин като:

"Поумнялата Украйна къса връзки с оглупялата Русия, и тепърва на руския народ му предстои да разбере, че колкото по бързо последва братския славянски украински народ, толкова по добре за славянството като цяло."

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

За трета ръка арменски самолети, подшушна ми го радио "Ереван". Ма може и да са се объркали.

Те по принцип нали вицове разправяха?

Ако беше жив Нагарджуна, би казал, че това твърдение звучи по същия начин като:

"Поумнялата Украйна къса връзки с оглупялата Русия, и тепърва на руския народ му предстои да разбере, че колкото по бързо последва братския славянски украински народ, толкова по добре за славянството като цяло."

И аз вярвах някога Русия да се присъедини към ЕС - обаче САЩ как ще допуснат това!? Психопатът Турчинов не трябваше да разпорежда антитерористична операция - вместо това украинци и руснаци трябваше да преговарят и да се договарят. Днес пак се обстрелват и убиват край Луганск. А в Мариупол преследват всеки, който говори за спиране на братоубийствената война - това се счита за предателство към Украйна! Според мен тази психопатска истерия в Украйна ще доведе до дълга и продължителна война с много жертви - освен ако не се случи пореден преврат с поредна смяна на властта. Аз вярвам, че скоро украинците ще стигнат до търсене на отговорност от сегашните си управници.

И аз вярвах някога Русия да се присъедини към ЕС - обаче САЩ как ще допуснат това!? Психопатът Турчинов не трябваше да разпорежда антитерористична операция - вместо това украинци и руснаци трябваше да преговарят и да се договарят. Днес пак се обстрелват и убиват край Луганск. А в Мариупол преследват всеки, който говори за спиране на братоубийствената война - това се счита за предателство към Украйна! Според мен тази психопатска истерия в Украйна ще доведе до дълга и продължителна война с много жертви - освен ако не се случи пореден преврат с поредна смяна на властта. Аз вярвам, че скоро украинците ще стигнат до търсене на отговорност от сегашните си управници.

Те от Десен сектор започнаха. Вчера беше само предупредително, с няколко коктеила Молотов. :D  Тия няма кой да ги контролира, поне не от държавата. И ще стане 'весело'.

Очаква се Мариупол да последва Дeбaльцево - само че там ще се пипа по-нежно и за начало да бъде отрязано, изолирано, но в резултат ще си е същия "котел".

Понеже сме писали едновременно: Не е весело, когато умират хора. И страда мирното население заради дебилщината на "управляващи". И някакви фашизоидни елементи.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.