Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

27 гласували потребители

1. 1. Място на срещата?

• Пловдив
      14%
      4
    • София
      66%
      18
    • Някаде м/у средата
      18%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Добро утро колеги :-)Искам да Ви , предложа да се съберем колегите от форума. Да седнем на една маса, да боцкаме заедно и да си припомним колко хубави неща стоят отвъд мненията във форума! За мястото на събирането, ще се оточним допълнително.

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Отговори 53
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добро утро колеги :-)Искам да Ви , предложа да се съберем колегите от форума. Да седнем на една маса, да боцкаме заедно и да си припомним колко хубави неща стоят отвъд мненията във форума! За мястото на събирането, ще се оточним допълнително.

Искам да я видя таз маса, колко ще да е голяма ако е една :).Иначе много съм навит за подобна работа.

Тука всеки не се понася с поне двама други. Отделно, че и възрастовата разлика на активните потребители е фрапираща. Дядо ви Стефан ше ви говори за руйното вино, дебелите мезета и любителското радио комуникиране, докато пишлемето от другата ви страна ше ви разправа голфа как бега. Нищо против и двамата. Ама успех.

Страх ме е от подобна среща... Сега си пия тихо и мирно, прибирам се сутринта, пускам някое мнение... Ако стане подобна среща, ще ми забранят постовете м/у 22 и 12 сутринта.

п.п. Аз че съм за, за съм, ама кой ще поеме тази организация, къде ще е и т.н. Предлагам гласуване за заведение, аз имам едно предвид, за което гарантирам.

Тука всеки не се понася с поне двама други. Отделно, че и възрастовата разлика на активните потребители е фрапираща. Дядо ви Стефан ше ви говори за руйното вино, дебелите мезета и любителското радио комуникиране, докато пишлемето от другата ви страна ше ви разправа голфа как бега. Нищо против и двамата. Ама успех.

Абе не е така... Друго си е да седнат тези "двама-трима" на една маса...

п.п. С "дядо" Стефан ще се разберем, аз пък с по-младото поколение... Все пак, нека е +18 срещата, за да няма глупави ситуации...

Редактирано от djagi (преглед на промените)

+25 да е поне, което пак не е гаранция. Ама успех, както казах.

+25 да е поне, което пак не е гаранция. Ама успех, както казах.

Е сега. Желанието за участие е почти гаранция за успех. Отделно, имай предвид че хората малко или много "се знаят" по мнения. Така и така на една маса няма да се хванем, може всеки да реши кой при кой ще е. Само ще помоля, ако някои ми е набрал много, да си каже предварително, да си нося каска. :D

Ако стане подобна среща, ще ми забранят постовете м/у 22 и 12 сутринта.

Я па ти...

ама кой ще поеме тази организация

Е, тоя ще отнесе боя. Винаги така става. Доказано е, че единствения начин да организираш повече от 4 души, е участниците да дадат карт бланш на организатора и съответно никой после да не се сърди на каквото той реши. Иначе става страшно. Напълно невъзможно е да се уточняваш с всеки за всяка непредвидена промяна или пък да съответно да угодиш на всичките едновременно. Само диктатура.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Срещата трябва да е из центъра на България,нейде в Габровският балкан.

За мен е без значение, къде ще е, ако е в почивен ден.

Не знам какво ви е страх. Най-много боцкането да не се ограничи само на масата :D

Ок. Ти си организатор. :D

Айде ние морските колеги да се събираме и да отиваме у Софията и без това, ще е там срещата 100%... Аз ви предлагам пък да си взимате отпуските и да се увъртите към Несебър, Созопол, Китен, Приморско, Царево(за колегите от вътрешността и околностите на столицата).... Аз нямам нищо против никой. Но нали се сещате, че не всеки би могъл да присъства макар, че е проявил огромното желание, я работа, я приятелка, я жена... Най-вероятно да отвориме нова тема "Масата" и да сядаме и да почваме. Па така и някои колеги, ще избегнат конфликта "очи в очи" и няма да се стига до ексцесии, защото покачващите се градуси на питието водят до горещи страстри и мисли, които пък сами по себе си водят до саморазправа, насилие и ексцесии ахахахаххахахаа. Абе, хайде казвайте и да се мятаме някъде.

Хубава идея, ама да я доразвия :) ... Във Фото форума всяка година се прави Фест. Събираме се някъде за 2-3 дена, ядене, пиене, веселба, запознанства, приказки. Има и хубава част - представяне на техника, лекции, и много снимане. Много е яко, последният път 200 места не стигнаха.

Та хубаво ще е да се намери някое местенце, което да приюти повечко хора за ден-два. Хем ще се видим по-добре, хем ще има време и за други неща.

Хубава идея, ама да я доразвия :) ... Във Фото форума всяка година се прави Фест. Събираме се някъде за 2-3 дена, ядене, пиене, веселба, запознанства, приказки. Има и хубава част - представяне на техника, лекции, и много снимане. Много е яко, последният път 200 места не стигнаха.

Та хубаво ще е да се намери някое местенце, което да приюти повечко хора за ден-два. Хем ще се видим по-добре, хем ще има време и за други неща.

Добре звучи. Ще вземе да се регистрирам и при вас, защото обичам фотографията и... купона :) За тук обаче, то ние да вземем да се организираме поне веднъж... Спомням си една форумна среща, беше преди доста години.

... За тук обаче, то ние да вземем да се организираме поне веднъж... Спомням си една форумна среща, беше преди доста години.

И какво се случи тогава,колко хора дойдоха и къде се проведе сбирката?

А Белгиеца идва ли? :D

Хах, смисълът на форум-а, за мен, е да не се познавате с останалите. :)Ама вие си знаете. Най-много после да се псувате - и тук, и там!

• Автор

Колеги предлагам Ви, мястото на срещата да бъде в гр. Пловдив , Но ако желаете може да е на друго за вас, и другите потребители по удобно място. Целта на срещата е да се опознаем малко, или много не е нужно да се псуваме и т.н. Само Ви, предлагам все пак трябва да се реши колективно и да се организираме. Няколко колеги ми писаха на лично, че са съгласни на подобна среща, Но все пак нестава само да се съберем 4-5 човека. ;)

Защо да не става? Хоро ли ще играете, че ви трябват хора ;)  А опита показва, че никой не се псува на срещи. Напротив. Почват едни...

• Автор

RudeBoy , тези други неща нали не включват .....?  Все пак си на години, не трябва да се преуморяваш :D

Защо да не става? Хоро ли ще играете, че ви трябват хора ;)  А опита показва, че никой не се псува на срещи. Напротив. Почват едни...

Мисълта ми беше, че не може да се съберем само 4-5 човека от цял форум. Само екипа на форума, надхвърля 20-30 човека. Моля, ако някой има сериозни намерения за събирането , да пише не само да правим излишни постове в темата. Ще се съберем само сериозни хора, защо трябва да има здразги и на срещата? Каквото си е в форума, остава си в форума. На срещата се събираме да , празнуваме да се веселим. А не да спорим кой/кого/защо и т.н.

Добре де,искате среща,но трябва да се почне от избор на място за това.И е хубаво,ако е консенсусно.За това и предложих да е нейде в средата на държавата,за да не се налага на някои хора да преминават много и много километри.Но не познавам района и не бих могъл да предложа конкретно място или заведение.

RudeBoy , тези други неща нали не включват .....?  Все пак си на години, не трябва да се преуморяваш :D

Мисълта ми беше, че не може да се съберем само 4-5 човека от цял форум. Само екипа на форума, надхвърля 20-30 човека. Моля, ако някой има сериозни намерения за събирането , да пише не само да правим излишни постове в темата. Ще се съберем само сериозни хора, защо трябва да има здразги и на срещата? Каквото си е в форума, остава си в форума. На срещата се събираме да , празнуваме да се веселим. А не да спорим кой/кого/защо и т.н.

Всеки разбира различно нещата. Тук се спомена за различната възраст, което лично за мен не е проблем. Казвай кога да паля Форда и къде да ходя. Нали някой трябва да организира нещата, не само да се лае? Аз за организатор не ставам. И да е до края на другата седмица, че отпуската свършва. 

Ти за мен не бери грижа какво ще правя :) . Мисли си за изпитите по граматика, че с това "някаде м/у средата" , "оточним" и другите бисери се излагаш като кифладжия :lol6:

• Автор

Ти за мен не бери грижа какво ще правя :) . Мисли си за изпитите по граматика, че с това "някаде м/у средата" , "оточним" и другите бисери се излагаш като кифладжия :lol6:

Ичч не ми пука особенно ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.