Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на фамилното име на дете

Featured Replies

• Автор

Modedit : Още една реплика като тази, срещи izabel1  и пак ще се наложи да си починем от теб !

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 78
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

............................................

А Изабелски ако ..................................................

Честно, вече не знам дали да ти се смея, или да те съжалявам. Ако така продължаваш, да се бъркаш в личното пространство, може като нищо човека да прилети при теб и да ти смачка фасона.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Не ми се мисли Виктор какъв срам изпитва като казва че баща му ...

Не ставаш за врачка и това си е. Не познавам никакъв Виктор.

Един от министрите на Царо се хвали че си е кръстил сина Виктор, по същите причини по които сме избрали името на моя син.

Ама ти като не си европеец по душа и не познаваш общата европейска история на кралете от векове наред, до ден днешен, та пробваш по-случайност да налучкаш нещо.

Сега като си решил да ги пращаш децата ти в Белгия, вземи та провери ето на този сайт какви са цените на колибите тука:

http://www.immoweb.be/fr/immo-a-vendre.cfm?

та да си прецениш дали ще ги мъчиш с френския или с холандския.

Аз мисля че ако продадеш всичко което си купил, парите може да не ти стигнат за една къща в Брюксел. Гледай из обявите такава къща подобна на твоята за колко пари се продава.

В моя бизнес аз не съм зависим от белгийците, защото те са ми клиенти. От тях си зависим когато си търсиш работа при тях да те назначат на заплатка. А като си млад и безпаричен обикновено си търсиш работа, за да спестиш някой лев преди да можеш да почнеш собствен бизнес. Та заради това е по-добре децата да са с по-подходяща фамилия, за да не им е трудно както ми е било на мен. Ако не беше баща й на жена ми, да ме назначи на държавна служба, щеше да е кофти в началото. От държавната служба, аз сам по собствено желание преминах на собствен бизнес, с цел по-високи доходи и да нямам началници. Ама от държавната работа можах да спестя пари, да има с какво да започна. А я ми накарай някой 23 годишен дипломиран, да направи от нищо нещо, ако баща му няма пари да му даде да ги заложи рисково. Когато си младок е трудно да почнеш собствен бизнес веднага, щото клиентите по-трудно ти се доверяват. 

Да бе, от името зависи много !!!

На моето дете всички му запомнят веднага името, представи си. А моето собстено славянско име почти никой не го запомня спонтанно. Един колега един път ми каза даже ( на майтап ):

"абе ти не можа ли да се казваш както всички хора, например Жан"

майтап, майтап ама си е прав човека.

Между другото, ако някой е наистина стойностен, изключително кадърен специалист в областта си, то не би му се налагало да прави разни врътки като Белж. Имам предвид, че ако е висококвалифициран учен, инженер, мениджър, лекар, музикант, художник, фотограф, писател и подобни, то няма да има нужда да се прави на местен, за да си намери място под слънцето. Ако, обаче, е посредствен и нискоквалифициран, то мимикрията може и да му помогне.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

А Изабелски ако се беше посъветвал с мен преди години, е щял да се радва на друг вид деца и булки.

Нямам думи! Докладвах го. Това е прекалено дори за този циркаджия. Всяко нещо си има граници, а тук вече отдавна се премина границата на добрия тон. Какво още очаквате от тази тема всъщност?! Просто питам.

Нямам думи! Докладвах го. Това е прекалено дори за този циркаджия. Всяко нещо си има граници, а тук вече отдавна се премина границата на добрия тон. Какво още очаквате от тази тема всъщност?! Просто питам.

файда никаква -

някои тук са толерирани да обиждат

Абе "белгето" що не се хвалиш в белгийски форуми ами ръсиш мозъци  тука, ни ти щем жената, децата апа още повече "деда ти" и къщата ти. На всеки рано или късно му стигат два квадрата.

Редактирано от georgi6 (преглед на промените)

файда никаква -

някои тук са толерирани да обиждат

За към всеки си има граници на търпимост, така че вярвам, че ще последва реакция.

Аз даже не го чета, т.е. прочетох му само първия пост. Следващите са ясни. Само се чудя защо умен човек като BMW му се връзва и му отговаря...

Аз даже не го чета, т.е. прочетох му само първия пост. Следващите са ясни. Само се чудя защо умен човек като BMW му се връзва и му отговаря...

И какво чудно има в това, Скепс, като и самия ти си го правил милион пъти. Човек влиза да пише в дадена тема. Пише си мнението и становището принципно. И изведнъж някакъв простак започва да нищи семейството му, децата му и битието му... Извинявай, но дори и мафиотите си имат кодекс на честта и имат неприкосновености, до които нямат право да се докосват. Целият свят може да се държи нормално и дисциплинирано, само тук е пълно с хора, които си мислят, че най-важното е да имат последната дума, да изплуват отгоре като каймак и да затапят някого, без значение, че начините, по които го правят, излагат единствено и само тях.

Та, да, човек се връзва, защото е човек. И ти си се връзвал милион пъти. Това, че сме във виртуала, не означава, че нямаме достойнство и не сме длъжни да го браним! И точно за това има хора, които да слагат спирачки според правилата. Според правилата!

Честно, вече не знам дали да ти се смея, или да те съжалявам. Ако така продължаваш, да се бъркаш в личното пространство, може като нищо човека да прилети при теб и да ти смачка фасона.

Не. Не ме познаваш явно добре. Той наистина истински ме забавлява. Живота добре го е наказал да е заврян зет между расисти и да го карат да се чувства нищожество и да се срамуват с него.

Само се чудя дали да не лепна некой път и една снимка да скивате в каква колиба съм, ама пусто кварталче много лесно се разпознава, та се въздържам понеже не ми трябват неканени гости ( имам предвид разни познати извън този форум че може да ми отгатнат лесно адреса ). 

А Изабелски ако се беше посъветвал с мен преди години, е щял да се радва на друг вид деца и булки.

Лепни ни моля ти се дядовата къща. Къде направи такава саможертва с белгийката и от няма на къде те приеха заврян зет.

Дай да видим на какви булки щях да се радвам ако се бях посъветвал с теб че да открия 100те разлики със сегашните.  Така ме държиш на сляпо и не ми отваряш очите за царството на красавиците (Белгия).

Децата ти казах 1000 пъти не ги мисли, няма да са нито в твоя тежест нито на някоя социална програма за издръжка в западния ти свят.

Били мургави, какви били още ... там им е чара. Не си го и мисли че може да ме убедиш че твоите са някаква извън земна раса а моите са отпадъци. Радвам им се всеки ден такива каквито са. И нямам намерение да ги правя по хора сменяйки им имената.

И какво чудно има в това, Скепс, като и самия ти си го правил милион пъти.

Вярно е отчасти. Реагирам само в една тема, защото така съм избрал да постъпвам така на този етап. Гледам, че мненията ми там се споделят като авторитетни от разни неуравновесени люде в други форуми, което е много смешно. Все пак, темата, в която кзваш, че се "връзвам" е тема, на която съм посветил много време. Тази тук е започната от Белж и единствената разумна политика е да не му се реагира или да му се реагира, както го направи Profuit. Сериозен и смислен разговор с хейтъри е невъзможен. Той цели да дразни, а вашите реакции му доставят някаква извратена наслада. Няма смисъл от всичко това, според мен, но всеки сам си решава.

Вярно е отчасти. Реагирам само в една тема, защото така съм избрал да постъпвам така на този етап. Гледам, че мненията ми там се споделят като авторитетни от разни неуравновесени люде в други форуми, което е много смешно. Все пак, темата, в която кзваш, че се "връзвам" е тема, на която съм посветил много време. Тази тук е започната от Белж и единствената разумна политика е да не му се реагира или да му се реагира, както го направи Profuit. Сериозен и смислен разговор с хейтъри е невъзможен. Той цели да дразни, а вашите реакции му доставят някаква извратена наслада. Няма смисъл от всичко това, според мен, но всеки сам си решава.

Искаш ли да не продължаваме. Не, че ще сме офтопик. В тази тема, каквото и да се напише, ще онагледи българският манталитет, който не може да се скрие под никакво чуждо име или броня. То все си изплува...

Та... Този ти пост е точното доказателство на думите ми. Връзваш се и то как! Защо не го подминеш като си по-зрял?! Браниш се! А аз дори не те нападам! С нищо "твоята" тема не е по-специална от "неговата" тема, погледнато реално. Само в твоя поглед тя изглежда така...

Замисли се.

И не, не искам последната дума. Аз млъквам. Просто онагледих и аз Байганювщината! Публикувано изображение

Аз предпочитам да давам последната дума и да взимам последното действие!

Въпрос на приоритети.

Искаш ли да не продължаваме. Не, че ще сме офтопик. В тази тема, каквото и да се напише, ще онагледи българският манталитет, който не може да се скрие под никакво чуждо име или броня. То все си изплува...

Та... Този ти пост е точното доказателство на думите ми. Връзваш се и то как! Защо не го подминеш като си по-зрял?! Браниш се! А аз дори не те нападам! С нищо "твоята" тема не е по-специална от "неговата" тема, погледнато реално. Само в твоя поглед тя изглежда така...

Защо го докладва ! Белгиеца ми е тръпка и след неговите теми наистина си лекувам стреса . Действа ми успокоително всеки негов пост.  За това му се вързвам и отговарям с надеждата някой ден всички ние да видим белгийката. Като си помисля че и мен Господ е можел да ме накаже така да чакам дядо ми да ме уреди на работа и цял живот да ми повтаря "хубаво че е бил той".

Не може да ме засегне мен той на расизъм колкото и да ми намеква. Черна е колата ми ама аз имам и бяла за расисти като него и някой ден ако ми дойде на гости ще го посрещна с бялата понеже му знам вкусовете.

Защо го докладва ! Белгиеца ми е тръпка и след неговите теми наистина си лекувам стреса . Действа ми успокоително всеки негов пост.

Белгиеца може да си пише всичко, без да говори за ничии деца, защото ако ми беше под ръка, както не съм мъж, щях да го смачкам! Извинявай, че съм попречила на стресолечението ти, Публикувано изображение но има неща, с които трябва да се съобразява дори той. Никога не съм казвала нищо за роднините му, най-малкото, защото винаги съм считала, че те са ощетени с роднина като него...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Изабел, той дразни всички с това си изказване, нищо че на теб говори. Така че вероятно и аз ще пусна доклад, ако не се вземат мерки.

Изабел, той дразни всички с това си изказване, нищо че на теб говори. Така че вероятно и аз ще пусна доклад, ако не се вземат мерки.

Ей ще провалите всичко. Така се отдалечаваме от възможността да видим някога тази прехвалена белгийска красавица за която бай Ганьо се е прежалил за келепир.

хаха ти пък ако си мислиш че взимат мерки като докладваш

Ей ще провалите всичко. Така се отдалечаваме от възможността да видим някога тази прехвалена белгийска красавица за която бай Ганьо се е прежалил за келепир.

Тях(белгийските краставици) си ги показва по фотографските теми Публикувано изображение А неговата дама, май я беше пуснал преди(доста) време, и ако не се е затрил файла от/или самият сървър, на който е бил качен, с повече упоритост може и да я намерите.

П.П. Упс, "неговата" дама да се чете така: "дамата, която го притежава".

За протокола - мисля, че е Филип... [emoji41]

хаха ти пък ако си мислиш че взимат мерки като докладваш

Естествено че вземат мерки. Не наливайте масло в огъня. Веднъж го наказаха човека толкова време без интернет и сега таман се появи ... 

Дано да мине сега само с предупреждение на Л.С. той заслужава шанс понеже наистина не осъзнава какво говори в действителност.

Тях(белгийските краставици) си ги показва по фотографските теми Публикувано изображение А неговата дама, май я беше пуснал преди(доста) време, и ако не се е затрил файла от/или самият сървър, на който е бил качен, с повече упоритост може и да я намерите.

П.П. Упс, "неговата" дама да се чете така: "дамата, която го притежава".

Как съм пропуснал тоя момент !!! Помогни ми с някои ключови думи. Той отвори навремето една тема за деца ама не помня защо му я затвориха.

За дамата до която се събужда всекидневно изгарям от любопитство да я видя.

Как съм пропуснал тоя момент !!! Помогни ми с някои ключови думи. Той отвори навремето една тема за деца ама не помня защо му я затвориха.

Споменът ми е твърде мъжделив, щото вероятно никога не ми е пукало достатъчно. При такова положение дълговременната ми памет не сработва въобще.

Единственото което помня е, че по онова време беше, или с първият си никнейм, или да го беше един път само сменил?! Нещо такова, което значи доста отдавна.

И аз навремето. Всъщност това беше моя идея – да ни я покаже, за да се насладим, макар и само виртуално на нейния чар. Но не би... Мисля, че Слайд бърка. Никога не сме били удостоявани с честта да видим г-жа Белж. Защо ли?

Никога не сме били удостоявани с честта да видим г-жа Белж. Защо ли?

Защото приказката му ще свърши с лош край.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.