Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Ванка, да беше сложил поне един  заритал от смях емот, че докато стигнах до "Шегувам се", бях вече поставила диагноза на автора. :D

Как разбра за какво става дума, бе човек? :ohmy:  Линка не се отваря(несигурна връзка)

... екстрасенс си явно... :D

Офффф...

"Шегувам се" се отнася за произнасянето от страна на ДАНС. За горното - прокуратура, следствие и съд - е "което, разбира се, няма да се случи".

Линкът се отваря съвсем нормално и в този момент.

ПП. Ти и от поставяне на диагнози ли разбираш, освен от оръжия?

И аз го четох. Даже в други статии пише, че вече започнало разследване, по повод тези манипулации. А онзи ден, в предаването по БНТ, пак доста неща казаха. От 20-та минута започва. Нямам време да гледам другото предаване /а и нещо нета ми е много бавен/, може същият човек, да говори.

http://bnt.bg/predavanyia/oshte-ot-denya/parlamentarni-realnosti-i-vlastovi-osobenosti

Да, общо взето, става дума за същото, и то отново казано от вече трети сириец. Само нашата пропаганда тук твърди, че Асад бил такъв и онакъв. Такъв е, ама по нашите стандарти. Те си го харесват - според същите тези сирийци. И вече трети сириец задава въпроса защо, аджеба, трябва да им налагаме на тях нашите стандарти и нашия начин на живот.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Офффф...

"Шегувам се" се отнася за произнасянето от страна на ДАНС. За горното - прокуратура, следствие и съд - е "което, разбира се, няма да се случи".

Ликът се отваря съвсем нормално и в този момент.

----------------------

Да, общо взето, става дума за същото, и то отново казано от вече трети сириец. Само нашата пропаганда тук твърди, че Асад бил такъв и онакъв. Такъв е, ама по нашите стандарти. Те си го харесват - според същите тези сирийци. И вече трети сириец задава въпроса защо, аджеба, трябва да им налагаме на тях нашите стандарти и нашия начин на живот.

С мозила съм и не се отваря, гарантирано. Защото на мен ми е интересно какво говорят самите сирийци. Чела съм интервюта с такива, които са били на страната на опозицията до момента, в който голяма част от нея се е присъединила към ИД.

Много от тях в момента са емигранти в България и другите европейски държави.

Как разбра за какво става дума, бе човек? :ohmy:  Линка не се отваря(несигурна връзка)

... екстрасенс си явно... :D

Наричаш ме лъжец, предполагам. Какво да ти кажа, всичко си е за твоя сметка. 

https://www.youtube.com/watch?v=vlwv-di5ckY&feature=youtu.be

Извинявам се за качеството, но машината ми е леко претоварена в момента.

kevork-kevorkqn-537x350.jpg

КЕВОРК КЕВОРКЯН: МИТОВ ИСКА ДА БРОИ ПАМПЕРСИ

Може би трябва да поясня, какво означава халтураджия – това е човек на изкуството, който, най-общо казано, произвежда боклук. Сега халтура се произвежда и в политиката – и то в индустриални количества.
Обикновените артистични халтураджии са цвете в сравнение с ония нахалници от политиката, на които Народа заслужено обръща все по-малко внимание – сякаш окончателно се е примирил, че трябва да се превърне в Бежанец в собствената си Съдба.
Оня ден Митов говореше за „руските си колеги“. Митов по някакъв каприз на Великата Случайност е външен министър на България. А иначе си е абсолютен халтураджия, стопроцентов – никакъв човек, когото направиха отвън външен министър и така го запознаха с Бойко, който пък е готов да се запознае с всеки. Руските „колеги“ на нашия случайник трябвало да се съгласят българските власти да проверяват самолетите им с хуманитарна помощ за Сирия – може би въпросният Митов лично ще брои памперсите, това ми се вижда достатъчно отговорно занимание за него. И едва след като на Митов му излязат сметките с памперсите, самолетите ще могат да прелитат над България. Колкото по-случайни са политическите ни халтураджии, толкова по-смело говорят. Митов отлично знае, че е нает единствено да лепи афиши, но това не му пречи да се изживява като някакъв джобен Кисинджър.
Ами другият случайник – военният министър? Той пък щял да сваля руските самолети, ако Митов не преброи навреме памперсите. Вече е повече от очевидно, че след неговите халтураджийски изпълнения българската армия трябва направо да я закрият.
Откъде черпят кураж тия хора, за да произвеждат неспирно глупостите си?

Цялата статия тук http://www.svobodnoslovo.eu/2015/09/10/%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0
%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA%D1%8F%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%BC/

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Наричаш ме лъжец, предполагам. Какво да ти кажа, всичко си е за твоя сметка. 

https://www.youtube.com/watch?v=vlwv-di5ckY&feature=youtu.be

Извинявам се за качеството, но машината ми е леко претоварена в момента.

Благодаря, вече и при мен се отваря.

Екстрасенс лъжец ли означавало? - Не знаех. Винаги съм го приемала като синоним на "гадател".

Стига, де! :D  Не си сериозен!

Точка 1, 2, 4 и 9 са повече от смехотворни. :D

Значи, подигравателното ти отношение е напълно неоснователно, понеже проблемът си е в теб. Ти не падаш по гръб. Както и да е.

Исках да публикувам този клип в горния си пост, но не се получи.

Много точно е представено в клипа, какво целяха фащ - нахлуване на Русия в Украйна и повод за започване на война, но нещата се случиха по друг начин ;)

По 1. също бих казал, че изявленията му нямат никаква стойност, защото за три дни каза три различни неща във връзка с 1 свое действие. Тоя наистина трябва да бъде санкциониран, ама в оня смисъл на глагола, който означава "наказвам". По-горе съм обяснил и защо - не може ти като министър да вземаш решение, което да наложиш на премиера, който се явява пряк твой началник (субординацията е точно обратната), нито пък на президента, който не ти е никакъв, за сметка на това пък яко му уронваш и малкото останали престиж и уважение, нито на армията в лицето на военния министър, който пък ти е равнопоставен по длъжност и просто отговаря за друг ресор, какво да правят - ти като външен министър нямаш нищо общо нито с армията, нито с военния министър, още повече, че служенето в армията за такива като тебе вече го забраниха със закон.

Прекият началник пък, като си дочете том трети от събраните съчинения на Карл Май, би трябвало да те изгони позорно от правителството, само че той явно е твърде зает да чете. Карл Май или чужди директиви, не е ясно.

Дали е противоконституционно, не мога да се произнеса. И да не е, обаче, дори половината от точките да са "сериозни", както ти ги наричаш, случилото се си е грандиозен гаф на нашите подлизурковци. В момента в стремежа си да го замажат тоя гаф продължават да правят още и още други гафове - снощната пропагандна атака, да речем, дето Лавров си бил признал. Пак съм писал по-горе. Или упоритите твърдения за "самостоятелно" взето решение, което дори според американците е взето под техен натиск.

За 9 - естествено, че не е само нейна грижа, и слава Богу. Ама авторът така смята, така го е написал. Лошото в случая е, че са И нейна грижа. За некомпетентността ѝ е ясно на всички.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

С мозила съм и не се отваря, гарантирано. Защото на мен ми е интересно какво говорят самите сирийци. Чела съм интервюта с такива, които са били на страната на опозицията до момента, в който голяма част от нея се е присъединила към ИД.

Да бе. Отваря си се без никакъв проблем. Виж си щайгата,че сигурно нещо те е полазило. :D

post-38162-0-70835000-1441982805_thumb.j

Значи, подигравателното ти отношение е напълно неоснователно, понеже проблемът си е в теб. Ти не падаш по гръб. Както и да е.

Няма жена , която да  пада по гръб освен ако самата тя не го желае. С радио и жена не се спори запомни го.   ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Я каква стана тя. Това ако е истина, нашето гелосано министърче и форумните лакей, ще се припотят три пъти. :ph34r:

http://www.blitz.bg/news/article/360505

Чакай че изпуснах нишката... значи ... цитираш ми блиц, в който вкарваш цитат на "труд" , който пък като отворя линка се цитира ТАСС , които пък цитират БИВШ някакъв от ЦРУ.... 

:) :) :) :) :) 

мммдддоообрееее..... :) :) 

Какво по добро олицетворение на лафа... една жена чула от комшийката , която видяла любовника си да цитира брат'чеда си който пък говорел по телефона с баба си от Павликени че..... 

:) 

А флагмана на руската пета колона Атака и антибългарската им телевизия Алфа просто няма да коментирам.. 

НАТО е заета единствено със заплахи по адрес на Русия и се страхува от терористичната групировка „Ислямска държава“, счита председателят на комитета на Държавната дума на РФ по международните въпроси Алексей Пушков, предаде ТАСС.

Както отбеляза политикът на страницата си в Twitter, „истинският отговор на вълната от мигранти е в отстраняването на причината за бягството им. Но НАТО, която е заета единствено със заплахи по адрес на Русия, се бои от ИД“.

Руският външен министър Сергей Лавров също по-рано заяви, че бюрократичният подход в разрешаването на въпроса с бежанците няма да сработи, тъй като причините за това са политически.

„Справедливостта изисква страните, отговорни за разпалването на конфликтите, да носят по-голяма отговорност за оказването на хуманитарна помощ“, заяви Лавров.

Русия започва морски учения със стрелба край бреговете на Сирия. Авиопревозвачите са получили от Русия уведомление за пилотите, в което се съобщава за провеждането на военноморски учения с ракетна стрелба в Източното Средиземноморие, до бреговете на Сирия.

Авиокомпаниите са предупредени да се въздържат от полети в опасната зона, простираща се от повърхността на морето до ешелон 660 (около 20,1 км) на около 70 км от сирийския град Тартус. В този район е разположен пунктът за материално-техническо осигуряване на ВМФ на Русия. Точната дата на ученията не е указана, те ще се проведат в периода между 8 и 17 септември.

Радиусът на ученията ще обхване 41 километра, като центърът ще е между Сирия и Кипър. Руските моряци ще проведат изпитателни стрелби на ракети.

Освен това, аналогични учения са планирани в този район и от 30 септември до 7 октомври.

По-рано руският външен министър Сергей Лавров съобщи за прехвърлянето в Сирия на руски военни, които са изпратени там с цел да обучат сирийските си колеги от правителствените войски да си служат с доставеното руско оръжие.

Някои международни медии съобщиха, че на пристанище Латакия вече са пристигнали два руски десантни кораба, а в сряда на местното летище са се приземили два военно-транспортни самолета Ан-124.

Експертите предполагат, че самолетите са пренасяли именно технически материали, необходими да създаването на щабен център, а частта от морската пехота, която е взела под охрана този комплекс, е пристигнала от Крим с кораби.

В последно време военно-въздушната база в рекордни срокове бе преоборудвана от руските специалисти до съвременно ниво. Там се появиха сгради и технически системи, наподобяващи система за управление на полетите, нов асфалт и временни щабни модули.

Участието на руските войски във войната срещу ИДИЛ досега не е било предмет на публично политическо обсъждане. И едва в четвъртък, 10 септември, руският външен министър Сергей Лавров заяви, че създаването на глобална коалиция, „суперармия“, както се изрази той, е невъзможно. Той изрази опасение, че САЩ чрез борбата срещу създадената от тях ИДИЛ се опитват да свалят законния режим на Асад.

В тази връзка експертите предполагат, че участието на Москва в борбата с ИДИЛ ще бъде мотивирано именно от загрижеността за запазването на законното правителство. И бъдещите стъпки на Русия в Сирия ще бъдат подчинени на тази цел.

Към момента „Ислямска държава“ контролира една трета от Сирия, но това е само пустиня. Позициите на ИДИЛ се придвижват към гъстонаселените райони източно от Дамаск, от страната на печално опустошения град Палмира, но там сблъсъците придобиват характер на позиционни боеве.

На първо място, предполагат експерти, руснаците се опитват да ликвидират натиска от страна на ИДИЛ на източните предградия на Дамаск. За тази цел може да е достатъчна морската пехота, прехвърлена от Крим. Приемане на пехотата в най-кратки срокове и в голямо количество може да бъде извършено на спешно модернизираното летище. Основното оръжие на ИДИЛ са джипове „Тойота“ с картечници. Те не разполагат с тежко въоръжение, а за стрелби със стрелково оръжие не са обучени. Тяхното предимство се състои единствено в тероризирането на мирното население, посредством което те получавали цели населени места без бой. Натъквайки се на сирийската армия, те ще се спрат. А най-малкият натиск от по-подготвени кадри те няма да издържат. Техният имидж и техните успехи са изцяло плод на пропагандата, включително и американската, която постепенно си създаваше такъв враг.

Междувременно, генералът в оставка Джон Алън, назначен от Белия дом за координатор по въпросите за взаимодействие на САЩ с другите държави в борбата срещу групировката „Ислямска държава“ (ИД), счита, че на територията на Сирия може да има място конфронтацията между руските военни и оглавяваната от Вашингтон коалиция. Това заяви той в четвъртък в интервю за американската телевизия CNN.

Отговаряйки на въпрос, „ще се превърнат ли в проблем“ за Вашингтон „руските военни, ако те действат на страната на (президента Башар) Асад срещу ИД“, Алън отвърна: „През последните няколко дни ние внимателно следим това увеличаване на силите и се опитваме да разберем какво може да говори то“. „Мисля, че това е лошо, – каза той. – Русия използва силите си, за да подкрепя режима на Башар Асад… На практика, това може да доведе до там, че руските сили да встъпят в конфронтация със силите на коалицията“.

В четвъртък руският външен министър Сергей Лавров посочи, че сирийската армия носи основното бреме в борбата срещу тероризма, и ако бъдат необходими допълнителни стъпки за подкрепа на сирийската армия, „ние ще предприемем тези стъпки в пълното съответствие с нашето законодателство, международното право и международните ни задължения“, подчерта министърът.

Който няма какво да каже, троли и с емотикони. Забелязвам, че на Миро вече към 20%+ от "коментарите", се хилят .

Именно че много хора забравят кои сирийци са опозиция, кои са сега в ИД, и какъв беше Асад преди днешните събития и преди смяната на путиснката военна доктрина.

Аз едно забелязах - накъдето се обърне Путин, по същия начин еднозначно и красноречиво, и тукашната му агитка обръща палачинката... Асад става добър, опозицията е ИД. :)

засрамете се малко бре.... то бива набиване на коленки .. ама чак толкова.... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Акад. Георги Марков: Новите варвари завладяват Европа!

2-akad-georgi-markov-l4d9jw8slztsuynmix5

Европа е под заплаха, тя не разбира, че идват новите варвари“, категоричен е акад. Георги Марков и добавя, че трябва да си спомним за Римската империя. Американците така разбутаха ислямския свят, че Европа и днес тегли последиците от тази тяхна грешна стратегия. Според историка нашите политици трябва да си мерят приказките. Великите сили имат интереси във всички части на земното кълбо. Те могат да се споразумеят например за Куба и Венецуела и да ударят тук на Балканите. Затова особено президентът трябва да си затвори устата. Акад. Марков критикува натовското учение на морето, което се прави в сезон, пълен с туристи. „Как може нощно време да бучат изтребителите? Като има планирани учения да си изберат време, когато поне е свършил курортния сезон, а не хората да се озъртат.“

Интервю на epicenter.bg

– Академик Марков, хиляди мигранти буквално превземат Европа, какво всъщност се случва на нашия континент – някои вече го сравниха с цъкаща бомба. Кои са причините това да стане?

– Някои употребяват израза ново велико преселение на народите, тъй като Европа винаги е привличала народи от други континенти. Днес Северна Африка и Близкият Изток са взривени от т.нар Арабска пролет, която беше неблагоразумно разпалена да се превърне в ислямистка зима. Още преди години, когато САЩ нападнаха Ирак, предупреждавах, че Саддам Хюсеин е един светски диктатор, при когото има държава, здравеопазване, просвета, работа. Нищо, че е диктатор, но с него можеше да се преговаря. Същото беше с Кадафи, въпреки неговите особености. Сега вече тези диктатори ги няма.

– На 4 септември страните от Централна Европа или т.нар. Вишеградска четворка се обявиха твърдо против мигрантските квоти и показаха солидарност с Унгария. Не станаха ли твърде много разногласията в ЕС?

– В Европа вече навсякъде ври. Задълбочава се и украинската криза, отвлича се вниманието срещу Русия. Бях на почивка в Балчик и покрай самолетите в Шабла беше пълна психоза. Питам военния министър защо отвличат вниманието срещу Русия, като без Русия и без Китай въпросът с Ислямска държава не може да се реши. Те са безпомощни. Искат да сразят халифата от въздуха. Но как ще стане това?

– На Европа доста й се събра. От една страна е ситуацията в Украйна, от друга – проблема с гръцкия дълг, а сега бежанците. Способни ли са лидерите на ЕС да се справят, или липсата на ясна позиция би направило Съюза още по-безсилен? За съжаление, подобна теза се чува от все повече анализатори.

– И тезата им е вярна. Европейските лидери се събират и си правят снимка за спомен, разни селфита… Германците вече скърцат със зъби, защото ако една бира беше 4 марки, сега тя е е 4 евро. Те си имат проблем с турците и с кюрдите, които общо са няколко милиона.

САЩ забъркаха взривопасен коктейл. След 1989-а Бил Клинтън каза, че те са световният лидер, единствената свръх сила и ще доминират в света. И ето какво се получава – ЕС във военно отношение е зависим пряко от САЩ, защото при тях е военната сила, технологиите.

У нас ако някой повиши глас веднага му лепват етикета, че е националист. Ами няма да оставим само на Волен Сидеров и на Валери Симеонов да говорят. Скачат разни правозащитни организации: „Ние трябва да мислим за бъдещето на България и на Европа – то е застрашено.”

Европа не вижда ли, че идват новите варвари! ЕС пък отново обяви Русия за враг номер 1.

– Не сте ли твърде краен в оценката си, акад. Марков?

– Вижте как идват разни натовци и създават военна психоза. Били изпратили някакви четири танка. Това е смехотворно и тъжно. Издава пълно безсилие. Правят команден център на Алианса с 20 стаи, изправил се президентът ни там и говори. Но какво има зад себе си, какъв върховен главнокомандващ си, с какво разполага? Та ние имаме по-малка армия отколкото след Ньойския диктат. Изкарали на Шабла 12 самолета, за да плашат Путин! Смешно и тъжно.

Цялото интервю с Академик Георги Марков - тук https://slivensega.wordpress.com/2015/09/07/%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B4-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B2/

Който няма какво да каже, троли и с емотикони. Забелязвам, че на Миро вече към 20%+ от "коментарите", се хилят .

Знам че си ми трол-фен :) и нищо друго не те интересува, независимо от темата и дискусията, единственото което правиш  е да се заяждаш и тролиш по какъвто намериш начин за добре 

Както и още няколко такива вманиачени ... във всеки пост или намекват или откровенно пускат някоя обида , и нещо за ... "лъжеца Миро" :) 

Знам че си ми трол-фен :) и нищо друго не те интересува, независимо от темата и дискусията, единственото което правиш  е да се заяждаш и тролиш по какъвто намериш начин за добре 

Както и още няколко такива вманиачени ... във всеки пост или намекват или откровенно пускат някоя обида , и нещо за ... "лъжеца Миро" :)

Не ми слагай думи в устата, които не съм употребил! Ставаш вече нагъл, ама да беше в рамките на нормалното, да те търпя.

Не му обръщайте внимание. Нещата се обръщат и той не издържа. Онзи с феса вече съвсем се отказа.

Германия ще приветства евентуално засилване на руския ангажимент в борбата срещу “Ислямска държава”, каза говорителят на външното министерство Мартин Шефер, цитиран от “Ройтерс” и БТА.

“Мисля, че ще приемем радушно по-активно включване на Руската федерация и руския президент в борбата срещу ИДИЛ (“Ислямска държава”), предвид опасностите, произтичащи от ислямския тероризъм”, каза Шефер на редовна пресконференция в Берлин.

На утрешната среща в Берлин на външните министри от “нормандската четворка” за кризата в Украйна, вероятно ще бъде обсъждана и ситуацията в Сирия, допълни той.

Шефер каза, че информациите за руски военни действия в Сирия са важно развитие по темата, което ще бъде коментирано в кулоарите на срещата.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

А дай сега и учения да не правят! То само на янките е това право по презумция! Да си правят круизчета с Доналд Кук по чужди води.

Добре е да знаете че армията им е в пълна бойна готовност и хич няма да се триумят. Пък ти си пропагандирай за вдигане на бойния дух (както Хитлер) че червената армия е от селяни в рубашки които живеят още в средновековието.

Ти за лиценз на производство чувал ли си?

Международни води. За Доналд Кук.

Пък боеспособната руска армия да си прави където иска маневри, надали ще впечатли някой с нещо невиждано.

Хайде и снимка на рядка и изчезваща птичка ще пусна:

http://theaviationist.com/2015/09/11/tu-160s-intercepted-by-typhoons/

Не ми слагай думи в устата, които не съм употребил! Ставаш вече нагъл, ама да беше в рамките на нормалното, да те търпя.

Кои ? тези думи ли 

"троли и с емотикони. Забелязвам, че на Миро вече към 20%+ от "коментарите", се хилят ." 

не си казал ??

:) :) 

И за твоя радост , ще се повторя 

Знам че си ми трол-фен  :) и нищо друго не те интересува, независимо от темата и дискусията, единственото което правиш  е да се заяждаш и тролиш по какъвто намериш начин за добре 

Както и още няколко такива вманиачени ... във всеки пост или намекват или откровенно пускат някоя обида , и нещо за ... "лъжеца Миро"  :)

Пък боеспособната руска армия да си прави където иска маневри, надали ще впечатли някой с нещо невиждано.

То ако нямаше с какво да впечатли Владо, отдавна да са влезнали янките да строят и там демокрация. Но дядо Иван бие много лошо през пръстите.

Той и Хитлер така мислеше като теб ама като му изкараха едни Т34 и едни катюши и назад до Берлин.

Виж ние няма с какво да впечатлим и може сам да се увериш какво става в татковината ни от гринговско присъствие и налагане на мислене.

То ако нямаше с какво да впечатли Владо, отдавна да са влезнали янките да строят и там демокрация. Но дядо Иван бие много лошо през пръстите.

Той и Хитлер така мислеше като теб ама като му изкараха едни Т34 и едни катюши и назад до Берлин.

Виж ние няма с какво да впечатлим и може сам да се увериш какво става в татковината ни от гринговско присъствие и налагане на мислене.

Кои ? тези думи ли 

"троли и с емотикони. Забелязвам, че на Миро вече към 20%+ от "коментарите", се хилят ." 

не си казал ??

:) :)

И за твоя радост , ще се повторя 

Знам че си ми трол-фен  :) и нищо друго не те интересува, независимо от темата и дискусията, единственото което правиш  е да се заяждаш и тролиш по какъвто намериш начин за добре 

Както и още няколко такива вманиачени ... във всеки пост или намекват или откровенно пускат някоя обида , и нещо за ... "лъжеца Миро"  :)

Къде съм написал "лъжеца Миро" със, или без кавички? Че си трол е ясно на всички. Че пускаш дезинформации, е ясно на всички. Това са дори не модерни, а отдавна изпитани способи, част от политическия арсенал на калохвъргачите. 

Къде съм написал "лъжеца Миро" със, или без кавички? Че си трол е ясно на всички. Че пускаш дезинформации, е ясно на всички. Това са дори не модерни, а отдавна изпитани способи, част от политическия арсенал на калохвъргачите. 

Както и още няколко такива вманиачени ... във всеки пост или намекват или откровенно пускат някоя обида , и нещо за ... "лъжеца Миро"   :)

Да добавя щото се правиш по типично тролски маниер - визирам твоя колега духчето12345678 който е във визираното - един от тези "вманиачени"

Още обяснения трябват ли ти , или ще си ръкопляскаш за предизвиканата умишлено от теб  врътка-спирала от  безсмислени офтопици и обяснения към тях ?

Че пускаш дезинформации, е ясно на всички. 

Както вече  съм казвал - кръв пикаете че нито една лъжа нямам и не съм и казвал .

За ралзика от вашите спекулации , манипулации и откровенни лъжи, оборвани многократно от мен.С цитати и всичко както си му е реда.

Както и още няколко такива вманиачени ... във всеки пост или намекват или откровенно пускат някоя обида , и нещо за ... "лъжеца Миро"   :)

Да добавя щото се правиш по типично тролски маниер - визирам твоя колега духчето12345678 който е във визираното - един от тези "вманиачени"

Още обяснения трябват ли ти , или ще си ръкопляскаш за предизвиканата умишлено от теб  врътка-спирала от  безсмислени офтопици и обяснения към тях ?

Както вече  съм казвал - кръв пикаете че нито една лъжа нямам и не съм и казвал .

За ралзика от вашите спекулации , манипулации и откровенни лъжи, оборвани многократно от мен.С цитати и всичко както си му е реда.

Не съм писал, че ти си ги казал. Но линкваш и понякога цитираш източници, които го правят.  :)

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Че пускаш дезинформации, е ясно на всички. Това са дори не модерни, а отдавна изпитани способи, част от политическия арсенал на калохвъргачите. 

Всъщност, абсолютно си прав.

Така е. Точно това са методите.

С тази разлика че грешиш във първото - че не съм аз този който разпространява дезинформации , а съм този който обикновенно ги оборва.

А разпространителите и калохвъргачите сте ти и твоите колеги тук 

пп

упс.. хвана ме.. сбърках.. ти не влизаш в това число..  Сега забелязах - ти просто не говориш по темите, а само спамиш , провокираш и тролиш.

Извинявай че те включих в числото на калохвъргачите и дезинформаторите :

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.