Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Цацата така и не може да разбере че тук не става въпрос за надпревара в ужасии , а това кой как воюва в Сирия, и че жертви са цивилни хора.

Не е въпрос на надпревара кой колко жертви ще цитира, а това че са жертва цивилни , и то жертви на съвсем нелогични удари.

Ако в този дух  приравняваме избиването на цивилни от страна на терористите в Европа, със избиването на цивилни в Сирия от руснаците, да разбирам ли че признаваш руснаците за терористи в Сирия ?

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Сериозно ? аз си мислех че тук всички твърдят че руските галактически сили бомбардират само военни терористични образувания , и се скъсват да доказват това, а твърденията на сирийски наблюдатели , оценяващи цивилните жертви от тези удари , се неглижират и представят като лъжи.

Последно  има ли цивилни или няма ?

току що, ncl написа:

Много ясно, че жертвите ще са цивилни хора. При война е така.

Още повече,че никой няма информация кои са терористите. Жени , деца също могат да са такива. Защо някои тука (нямам предвид тебе) си въобразяват,че терористите непременно са мъже и непременно са с отличителни знаци на определена терористична групировка.

Също така знае се (да не търся пак цитати) ,че деца и жени се ползват като жив щит от чалмите! Също така цитирам:

Цитат

Иракският ген. Мохамед Абдулрахман съобщи, че “Ислямска държава” подготвя деца камикадзета, въоръжени с химическо оръжие, които може да атакуват Европа. 

Как да разбереш кой кой е?! И жените и децата може да са терористи.

преди 1 минута, ncl написа:

Значи твърдиш, че нарочно бомбардират цивилни цели?!

Твърдя,че терористи може да са всякакви. Като пол и възраст.

Що се отнася до спора тука не мога да го коментирам понеже не съм чел нищо по темата от доста време. Гледам тука някои само това правят нека те си спорят и твърдят каквото им е спуснато или са си въобразили. Аз просто минавам.

преди 5 минути, ncl написа:

Може ли цитат където съм казал такова нещо? Или ще си измисляме мнения.

току що, ncl написа:

Това беше към Миро, не към теб. Коментарът ти се появи когато вече бях постнал.

Благодаря. Лека вечер. Тук е ужасно скучно и предвидимо. Все едно и също. Тук там някоя нова регистрация и това е...

Поздрави

преди 9 минути, ncl написа:

Ти ми кажи . Да бомбардираш болници, пазари, пекарни до които в радиус десетки , стотици километри няма военни , какво е ?

твърденията че всеки може да е терорист - жена дете... теоретично да, но тогава дай да сринем с напалм всички сирийски градове ?

Що за простотия ?

Ей това,според някои е лъжа...американските бомби заобикалят болници и цивилни....

Цитат

Генералът съобщил, че двата А-10 вчера в 13:55 ч. долетели от територията на Турция и бомбардирали Алепо. Официалният представител на Пентагона полковник Стивън Уорън съобщил от Ирак, че руски самолети са бомбардирали две болници и сега 50 хиляди сирийци остават без болнични услуги.

Само че между авиациите на САЩ и Русия има споразумение за съгласуване на полетните планове и това споразумение се спазва с цел избягване на инциденти. От тях ясно се вижда кой вчера е работил над Алепо.

Генерал Конашенков заявил, че вчера най-близката руска цел се намирала на над 20 км от Алепо. Над града летяла само оглавяваната от САЩ коалиция и техни ударни безпилотни самолети. Ситуацията наподобявала атакуваната болница в афганистанския Кундуз.

„Първото, което се прави, е да се хвърлят голословни обвинения по наш адрес, за да отклонят подозренията от себе си. Ако така продължава и занапред, скоро ще ни се наложи да даваме два брифинга: отначало един за нас, а после за момчетата от коалицията, които се считат за професионалисти” – обобщил Конашенков

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

И с какво прилича сотуацията с афганистанската болница ?

Аз даже виждам какви са разликите

- че американците веднага си признаха , докато руските военокосмически галактически сили, винаги отричат, дори с абсурдни аргументи и употребявайки дори преки лъжи на най високо ниво от техния генщаб /визирам руските фейковете за  сваления малайзийски боинг/

Сега не знам кой е крив кой прав, но имам огромни съмнения в искренността на руското командване., а и споменатите 20 км. не  е никак "далечна" позиция за една авиация

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Това,че първо ще търсиш "разликите" ми бе ясно,преди още да го напишеш..даже преди да си го помислиш....А пък в твоите "огромни съмнения" даже не съм се и съмнявал.....А че ще "визираш руски фейкове и преки лъжи" извън темата, беше въпрос на време,да измислиш нещо......Така става когато си неподготвен.......а щом 20 км. за професионалистите "не са никак далечна позиция за една авиация"(при положение че,имат цел)-какво да кажем за безпилотните....

преди 5 минути, NIKISHARK написа:

Това,че първо ще търсиш "разликите" ми бе ясно,преди още да го напишеш..даже преди да си го помислиш....А пък в твоите "огромни съмнения" даже не съм се и съмнявал.....А че ще "визираш руски фейкове и преки лъжи" извън темата, беше въпрос на време,да измислиш нещо......Така става когато си неподготвен.......а щом 20 км. за професионалистите "не са никак далечна позиция за една авиация"(при положение че,имат цел)-какво да кажем за безпилотните....

Какво всъщност каза по темата ?

преди 19 часа, miro20 написа:

Какво всъщност каза по темата ?

Че акаш в неподходящо време, на неподходящо място...

Поласкан съм че съм обект на внимание от ваша страна, но спама ви си  е спам, обидите са си обиди , и абсолютно нищо повече :)

Не видях нито една обида, о обидени мой. И грам спам, с изключение на твоите изяви.

преди 12 минути, веселия Роджър написа:

Не видях нито една обида, о обидени мой. И грам спам, с изключение на твоите изяви.

Цитираш ми отговор на спама ви, и питаш къде е спама ? :)

За "акането" няма да говоря... то си личи кой го прави :)

на 10.06.2016 г. в 12:43, miro20 написа:

И с какво прилича сотуацията с афганистанската болница ?

Аз даже виждам какви са разликите

- че американците веднага си признаха , докато руските военокосмически галактически сили, винаги отричат, дори с абсурдни аргументи и употребявайки дори преки лъжи на най високо ниво от техния генщаб /визирам руските фейковете за  сваления малайзийски боинг/

Сега не знам кой е крив кой прав, но имам огромни съмнения в искренността на руското командване., а и споменатите 20 км. не  е никак "далечна" позиция за една авиация

Ето ти малко спам. Едва ли е важно за темата, какви съмнения имаш ти и дали 20 км са далечна дистанция, според теб.

преди 1 минута, веселия Роджър написа:

Ето ти малко спам. Едва ли е важно за темата, какви съмнения имаш ти и дали 20 км са далечна дистанция, според теб.

Не си ти този който ще преценява до колко е "важно за темата". Аз коментирам пряко по темата, докато  цялата ваша помия след това е личностни нападки и типичен христоматиен спам нямащо абсолютно нищо общо с темата.

Благодаря за примера.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.