Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 10 часа, NIKISHARK написа:

:offtopic_s:Благо и Миро-модератори!Като награда за 1 май!И да се приключва с форума...

И откъде си мислиш това ? Тези които ламтят за модераторски права и беснеят от това че нямат аргументи да опонират, си личите отдалече :)

Че и се скъсахте да "се самоблокирате" да не четете неудобните мои и на други ,коментари :):)

Което е крайно наивно де.. аз много отдавна ви  споменах - ако не искате аргументирани отговори на глупостите ви и на едностранната субективна пропаганда, ами има по добри места - форума на атака, и червени сайтове бол ... :)

Всъщност , някои като духчето , и до сега имат права да ми бъркат и редактират постовете тук.

Така че какво ревете за права, след като ги имате, че и се правите на "Дисиденти" едва ли не ? не разбирам :)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

:offtopic_s:Благо и Миро-модератори!Като награда за 1 май!И да се приключва с форума...

Не, благодаря. С глупости от години не се занимавам.

Кой с какви транспондери летял, какво значение има. Гледайте какво правят китайците:

imageproxy.php?img=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-BiOJ2TYFi44%2FVeLKvEFo7BI%2FAAAAAAAAr20%2FovMtMiIBUxs%2Fs640%2FProof%252Breading%252Bneeded.png&key=0e00dfffb77945ae9b16f334944194e64bf533e9185ec78476511b0a61955c2c

[emoji4]

Това за първи април ли е?

преди 4 часа, Blago72 написа:

Не, благодаря. С глупости от години не се занимавам.

Това за първи април ли е?

Малко ми прилича на едно друго: http://www.saduseless.com/fun/27-awkward-english-fail-signs-asia/

Абе нещо става и под водата.. между полска и руска подводници

http://www.rbc.ru/rbcfreenews/57220d9e9a79474a9abdfd1a

само че всички отричат.. то ако няма жертви , и всички са се прибрали по живо по здраво в доковете.. нормално е да .. е нищо не е ставало дори :)

на 5/1/2016 at 23:24, AntiAlGor написа:

Да заместват оня другия. :D То се приключи, още когато аптекаря, извика платения.

Кой това?

Тюх ! ти да видиш .. и ква стана тя сега ?

http://www.irishmirror.ie/news/world-news/isis-has-been-secretly-working-7881957

Странно как тукашните специалисти , гледащи по лупа събитията в Сирия са изтървали тази новина :)

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-has-been-secretly-working-7881957

Интересно. Няма как да се провери дали това е достоверно но какво пречи да се твърди,че е така.

Цитат

New letters obtained by Sky News, in addition to the massive haul of 22,000 files handed over last month, appear to confirm this.
The authenticity of the latest documents is impossible to verify, but all previous leaks of material funnelled through this group have proved to be genuine.

Горния цитат е от оригиналния източник - http://news.sky.com/story/1688756/is-files-reveal-assads-deals-with-militants

Един достоверен украински източник също пише за това - http://uinp.info/important_news/sky_news_uznal_o_sotrudnichestve_asada_s_ig

Цитат

Среди других договоренностей, о которых заявляет телеканал со ссылкой на неверифицированные документы, – обмен нефти на удобрения, эвакуация населения из некоторых районов, находящихся под контролем ИГ, перед началом атак сирийской армии.Телеканал утверждает, что предыдущие подобные материалы оказывались подлинными."Перебежчики и гражданские люди, с которыми Sky News говорил на протяжении многих месяцев, утверждают, что речь идет не просто о контактах, а о широком сотрудничестве различных противоборствующих сил, в том числи сирийского и иракского правительств", — говорится в репортаже.

Ето и недостоверен източник - http://ria.ru/syria/20160503/1425692268.html

Цитат

Согласно новым данным, достоверность которых, как признает сам телеканал, не подтверждена, Пальмира была возвращена правительственным войскам в рамках серии договоренностей. Кроме того, Sky News заявил о том, что в числе соглашений значатся обмен нефти на удобрения, эвакуация населения из некоторых районов, находящихся под контролем ИГ, перед началом атак сирийской армии.

Чакам Миро да ни направи поредния си превод с разяснения  - защото не ни стига акъла това сами да си го направим...

Валерий Гергиев дирижира руски симфоници сред руините на Палмира

Нищо общо след американците в Ирак и Либия!

преди 5 часа, Богатир написа:

Валерий Гергиев дирижира руски симфоници сред руините на Палмира

хех... офшорните приятелчета на бога Пу с концерт в Палмира.

Както в Цхинвали.... след руския геноцид над грузинците.

И то в момент когато някой бомбардира бежански лагер и са убити май над 300 бежанци....

Я почетете малко какво говорят хората за това :

http://www.kasparov.ru/material.php?id=572C36185550E

Каспаров далеч не е "хората", а една американска марионетка.

преди 15 минути, язе написа:

Каспаров далеч не е "хората", а една американска марионетка.

Мненията, не Каспаров. На който между другото, насреща да му тичаш , пак няма го стигнеш...

преди 10 часа, miro20 написа:

Мненията, не Каспаров. На който между другото, насреща да му тичаш , пак няма го стигнеш...

Неправилно го считат някои хора за руски шахматист -  

Майка му е арменка, а баща му – потомък на немски евреи.  А той самият е просто антипутинист.   С нулеви шансове в руската политика, защото не е руснак ...

Цитат

С нулеви шансове в руската политика, защото не е руснак

То пък щото в руската политика само руснаци ... ама с едни странни фамилии... :):)

Просто .. смешно е такива като вас да се мерят и квалифицират точно пък Каспаров... айде не се хабете... :)

Както и да е.. визирах и акцентирах на мненията за този срамен концерт в Палмира, които напълно съвпадат с мнението ми .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 22 минути, miro20 написа:

Ти да не би да го стигаш? Путин стигаш ли го?

преди 22 часа, язе написа:

Ти да не би да го стигаш? Путин стигаш ли го?

Не разбира се. Затова и не го неглижирам както ти правиш спрямо далеч по успели и далеч по умни и интелигентни  хора. :) Само си позволявам отвреме на време да ги цитирам.

преди 34 минути, karadzha написа:

Не можое да бъде!!!!! Олигархия! Необяснимо състояние придобито предполагам по осъдителен начин! Не може да има такова нещо сред страните партньори на САЩ и ЕС!  Това е присъщо единствено и само на Путин и на никой друг - абсурд:crying10::lol6:

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 43 минути, miro20 написа:

Не разбира се. Затова и не го неглижирам както ти правиш спрямо далеч по успели и далеч по умни и интелигентни  хора. :) Само си позволявам отвреме на време да ги цитирам.

На Путин обаче се подиграваш дори. Него да не би да си го минал? :)

На бога Пу се възхищавам и винаги съм го казвал.

Да ти цитирам ли колко пъти съм го казвал ? :)

Правиш се на хлъзгав, ама си по- скоро елементарен.;)

Не. Аз искренно му се възхищавам. Наистина е велик стратег и маниупулатор.Достоен ученик на Дзержински , Сталин, Гьобелс, доразвил техните методи до съвършенство в съвременни условия.Военните му акции също са перфектни. - факт. Доказа че дори извън постсъветското пространство , където си прави каквото си иска /Украйна, Грузия, Чечня/  , дори извън това пространство - в Сирия, пак представя провалите си , бомбардировките срещу болници , мирни жители , пазари и т.н.. като велики успехи :)  Дори без никакви РЕАЛНИ успехи срешу ИД.  

Това не всеки го може.

Възхищавам се колкото може да се възхищава човек на такива като Хитлер. с надеждата един ден да се изправят пред международен трибунал.

Не знам, колко ли ще трябва да ми плащат, за да се правя на пълен идиот?

преди 14 минути, miro20 написа:

Не. Аз искренно му се възхищавам. Наистина е велик стратег и маниупулатор.Достоен ученик на Дзержински , Сталин, Гьобелс, доразвил техните методи до съвършенство в съвременни условия.Военните му акции също са перфектни. - факт. Доказа че дори извън постсъветското пространство , където си прави каквото си иска /Украйна, Грузия, Чечня/  , дори извън това пространство - в Сирия, пак представя провалите си , бомбардировките срещу болници , мирни жители , пазари и т.н.. като велики успехи :)  Дори без никакви РЕАЛНИ успехи срешу ИД.  

Това не всеки го може.

Възхищавам се колкото може да се възхищава човек на такива като Хитлер. с надеждата един ден да се изправят пред международен трибунал.

За едни други бомбардировки на болници и сватби мълчеше като насран, въпреки, че те за разлика от тези бяха доказани и признати от извършителя(за грешка де :shock11:). По безочлив наглец от теб не съм срещал през живота си.

преди 14 часа, upili написа:

За едни други бомбардировки на болници и сватби мълчеше като насран, въпреки, че те за разлика от тези бяха доказани и признати от извършителя(за грешка де :shock11:). По безочлив наглец от теб не съм срещал през живота си.

За бомбардировките в Афганистан тези "други" си поеха ясно отговорността. /и това бе еднократен случай/

Аз не съм чул руските велики галактически военнокосмически сили да са поели каквато и да е отговорност или вина за нещо .

Въпреки че ползват неуправляеми бомби за масово унищожение,  многократно бомбардират пазари, жилищни комплекси с мирни жители ,болници също ,  до които най близкия военен пункт на ИД е на 120 км... това не ви прави впечатление...

Извинявай, не съм аз безочлив наглец...

Във връзка с бомбардирането на бежанския лагер,  единствено РФ от всичките 15 държави, блокира резолюция на СБ на ООН , осъждаща това престъпление.

Spoiler

"Россия заблокировала в Совете Безопасности ООН проект заявления для прессы об авиаударах по лагерям беженцев в сирийской провинции Идлиб,

которые произошли 5 мая",— сказали в диппредставительстве.

В документе, представленном делегацией Украины, была подчеркнута обеспокоенность сообщениями о гибели людей в лагерях для беженцев.

Также в проекте заявления содержался призыв ко всем сторонам уважать нормы международного гуманитарного права и прав человека,

избегать неизбирательных атак на гражданское население, а также немедленного начать расследование инцидента.

Издание также отмечает, что во время согласования проекта

Россия была единственной из 15 стран-членов Совета Безопасности, которая не поддержала принятие документа, воспользовавшись правом вето. 

Накануне сирийский центр мониторинга прав человека сообщил, что в результате авиаудара по лагерю беженцев в Сирии у турецкой границы погибли не менее 28 человек.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.