Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 3 минути, M.Николов написа:

Изпепелило ти е слънцето мозъка.

Знаех си че нищо по умно не можеш да съчиниш :)

Виждам как за пореден път се потвърждава една велика сентенция, /приписвана на Сталин/ ... убийството или страданието на един е трагедия и медийна сензация, избиването на милиони  е... статистика...

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Първо тази информация не е потвърдена от никой друг освен от всеизвестната  Сирийската обсерватория за правата на човека в Лондон , второ дори в тяхното съобщение се говори за потвърдени 23 жертви!Но за теб явно разликата между 23 и 250 е никаква, така, че ти пък имаш най-малко основание да ни обвиняваш в бездушие и липса на състрадание.Направо си жалък в опитите си да се правиш на хуманист.

Добре, не 23 , 2-ма убити  да са.

Това оправдава ли пропагандния репортаж за 10г момиченце ?

Това е огромния цинизъм в цялата ситуация - тези които избиват безогледно мирно население, да показват как момиченце отива на лечение със транспортния самолет на същите тези вомбардиращи

преди 15 минути, M.Николов написа:

Но за теб явно разликата между 23 и 250 е никаква

И каква е разликата ? за теб това е статистика. Отново доказа сталинския лаф.. за статистиката и милионите...

преди 12 часа, M.Николов написа:

Първо тази информация не е потвърдена от никой друг освен от всеизвестната  Сирийската обсерватория за правата на човека в Лондон , второ дори в тяхното съобщение се говори за потвърдени 23 жертви!Но за теб явно разликата между 23 и 250 е никаква, така, че ти пък имаш най-малко основание да ни обвиняваш в бездушие и липса на състрадание.Направо си жалък в опитите си да се правиш на хуманист.

За това му плащат. Не знам защо изобщо, му обръщаш внимание.

Дано съдбата на това сирийче бъде поне както на това 15 г момиче :

http://testore.me/2015/5/27/devochku-15-let-prikovannuyu-k-kolyaske-i-poprosivshuyu-trenazher-u-putina-nemcy-nauchili-hodit-za-tri-dnya/

За разлика от орките които изцеляват с бомби, в "злия запад" могат да лекуват :)

преди 20 минути, AntiAlGor написа:

И аз не знам защо въобще пишеш спам и тролиш ? И това го казва "бореца с платени форумни тролове и техните началници" :):)

Доста неуспешно се бориш сам със себе си :) 

преди 9 часа, miro20 написа:

Дано съдбата на това сирийче бъде поне както на това 15 г момиче :

http://testore.me/2015/5/27/devochku-15-let-prikovannuyu-k-kolyaske-i-poprosivshuyu-trenazher-u-putina-nemcy-nauchili-hodit-za-tri-dnya/

За разлика от орките които изцеляват с бомби, в "злия запад" могат да лекуват :)

Как да коментирам поредния ти пропаганден пост?Какво се опитваш да внушиш, че руските лекари са некадърници или не желаят да лекуват своите сънародници?Мислиш, че на запад всеки болен получава необходимото лечение и бива излекуван?Не, в много случай, ако не можеш да си платиш си умираш демократично.Дори най-богатите страни не могат да осигурят необходимото лечение за всеки от своите болни.Жалко, но факт!

преди 9 часа, AntiAlGor написа:

Когато прекали с лъжите, не мога да си затварям очите.

преди 13 часа, M.Николов написа:

Как да коментирам поредния ти пропаганден пост?Какво се опитваш да внушиш, че руските лекари са некадърници или не желаят да лекуват своите сънародници?Мислиш, че на запад всеки болен получава необходимото лечение и бива излекуван?Не, в много случай, ако не можеш да си платиш си умираш демократично.Дори най-богатите страни не могат да осигурят необходимото лечение за всеки от своите болни.Жалко, но факт!

Виж как сам се уещаш :) Говорейки това за мен важи на 200 % за рвоя пост със това сирийско момиченце. Аз ти намекнах за сталинския лаф.. еденичния случай е трагедия, милионите са статистика, ти не разбра.

Дадох ти реципрочен пример, как хората помагат на инвалиди , ти ревна /благодаря за което/ че било пропаганда, и т.н. :):)

Внушения , ако има такива е да покажа колко си неадекватен с тази пропаганда, и ти сам го каза дори. Благодаря ти .

За момичето лекувано в Германия е просто пример, как германци и гърци безкористно помагат извън всякакви шенгенски бариери и санкции.

Ти не видя позитивното, видя някакви глупави "внушения" за пропаганда.

Проблема си е твой :)

преди 13 часа, M.Николов написа:

Когато прекали с лъжите, не мога да си затварям очите.

Кръв пикаете , начело с оня спамер-борец със форумни тролове, който участва в темите САМО за да се заяжда и троли, че.... нямам нито една лъжа казана. :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Кръв пикаете , начело с оня спамер-борец със форумни тролове, който участва в темите САМО за да се заяжда и троли, че.... нямам нито една лъжа казана. :)

Това ти е мотото. Вече го знаем наизуст от безкрайно повтаряне. Е, понякога казваш и истина, не отричам:)

преди 1 минута, karadzha написа:

Това ти е мотото. Вече го знаем наизуст от безкрайно повтаряне.

Не е мото , а факт. и е отговор на постоянните лъжи към мен . Ако моето е "безкрайно" , то какво би казал за повтарянето на тези на които отговарям ?

Дори не  винаги им отговарям.. но .. моето било "безкрайно " :):)

преди 24 минути, miro20 написа:

Не е мото , а факт. и е отговор на постоянните лъжи към мен . Ако моето е "безкрайно" , то какво би казал за повтарянето на тези на които отговарям ?

Дори не  винаги им отговарям.. но .. моето било "безкрайно " :):)

То "кръв пикаете" и "нямам казана нито една лъжа" го имаш казано поне 100 (сто) пъти:D И това не е преувеличаване:)

преди 3 часа, karadzha написа:

То "кръв пикаете" и "нямам казана нито една лъжа" го имаш казано поне 100 (сто) пъти:D И това не е преувеличаване:)

Цитираш ме, а не четеш какво цитираш - пак да попитам - ако моето е "безкрайно" ? то защо не обръщаш  внимание НА какво е отговор тези мои думи ?Да броя ли колко пъти любезни опоненти с какви епитети са ме наричали, при това без грам цитат, основание или аргумент затова ?? :)

Бих конкретизирал, понеже не винаги съм отговарял - безкрайно на квадрат :)

Ми да ти припомня тогава предната ти лъжа.Написа, че жертвите били 250, пък в цитираната статия пише 23!

А ето и последната ти лъжа:

преди 7 часа, miro20 написа:

За момичето лекувано в Германия е просто пример, как германци и гърци безкористно помагат извън всякакви шенгенски бариери и санкции.

Няма безплатен обяд, Мирко!Няма нищо безкористно в действията на германци и гърци, всичко е платено, пише го в самата статия:

" Звонили из крупной страховой компании, пригласили в офис. Там сказали, что готовы взять на себя все расходы — по перелету, пребыванию в заграничной клинике. Собрала документы: медкарта из поликлиники, история болезни — стандартный набор. Фирма оформила шенген, купила билеты. 3 мая мы с Соней уже были Германии — в гамбургской клинике «Асклепиос». Потом немецкие врачи порекомендовали нам продолжить лечение в Греции. Благотворители оплатили нам и его "

Ама трябва да четеш цялата статия, не само да погледнеш и да видиш, че в нея пише нещо срещу Русия и Путин, и веднага да го копираш тук!:hush:

току що, M.Николов написа:

Ми да ти припомня тогава предната ти лъжа.Написа, че жертвите били 250, пък в цитираната статия пише 23!

А ето и последната ти лъжа:

Няма безплатен обяд, Мирко!Няма нищо безкористно в действията на германци и гърци, всичко е платено, пише го в самата статия:

" Звонили из крупной страховой компании, пригласили в офис. Там сказали, что готовы взять на себя все расходы — по перелету, пребыванию в заграничной клинике. Собрала документы: медкарта из поликлиники, история болезни — стандартный набор. Фирма оформила шенген, купила билеты. 3 мая мы с Соней уже были Германии — в гамбургской клинике «Асклепиос». Потом немецкие врачи порекомендовали нам продолжить лечение в Греции. Благотворители оплатили нам и его "

Ама трябва да четеш цялата статия, не само да погледнеш и да видиш, че в нея пише нещо срещу Русия и Путин, и веднага да го копираш тук!:hush:

Пак ще има "кръв пикаете" и прочие:) Миро лъжи не пише:) Най-много да измисли някоя опашата:D

То бива изкривяване на думите ми , ама съвсем се оляхте, и то за сметка на дете инвалид.

Статията много добре съм я прочел, и казах какъв е акцента.

Но хейтъри като вас, които търсят какво да плюят само , не обръщат на това внимание.

Акцент който ще го повторя :

Виж как сам се уещаш :) Говорейки това за мен важи на 200 % за рвоя пост със това сирийско момиченце. Аз ти намекнах за сталинския лаф.. еденичния случай е трагедия, милионите са статистика, ти не разбра.

Дадох ти реципрочен пример, как хората помагат на инвалиди , ти ревна /благодаря за което/ че било пропаганда, и т.н. :):)

преди 9 минути, karadzha написа:

Пак ще има "кръв пикаете" и прочие:) Миро лъжи не пише:) Най-много да измисли някоя опашата:D

Така е. - отново кръв пикаете. Демонстрирате го красноречиво. :)

За вас не е важна темата, важното е да спамите и плюете.

Бах мааму, руснаците си умират да трепят деца в Сирия! Миро, колко си евтин, не е истина!

Евтино е момчето. Не само 'трепат деца' в Сирия, ми и Путин им пие и кръвта. :ph34r: Какво очакваш, от такива като тоя? Евтина и тъпа пропаганда.

Интересно е как разбраха кой пусна бомбите,след като

Цитат

Пока не ясно, кто нанес авиаудары по подконтрольным повстанцам районам Алеппо.

А за болниците

Цитат

Больницы - это к штатам. Обсерватория - это один человек, который живет в Лондоне, англосакский проект под красивым названием.

Пентагонът става все по-опасен...

Цитат

Два американски бойни самолета Ф-16 се сблъскаха във въздуха и паднаха в Джеферсън каунти, Джорджия, съобщиха от Националната гвардия в Южна Каролина, цитирана от местни медии.

Когато чуете звук на самолет,за всеки случай се огледайте-току виж някои новозакупен ви тресне...а ако сте в болница,тогава жизнено важно е да не се намирате в сградата...

Тия се смляха да падат...миналата седмица май паднаха 3 за ден...Така както е тръгнало "супер бързите" няма да има с какво да отговорят,ако Русия нападне Полша(според последните изявленията на дрогираните пълководци ,за евентуална 3-та световна война)

Цитат

Китайски изтребител е извършил „опасно“ прихващане на американски разузнавателен самолет в международното пространство над Източнокитайско море, пише The Japan Times, цитирани от агенция „Фокус”

На тия не им ли омръзна да ги прихващат по цялото земно кълбо и да реват като .....!?Както написаха в един коментар-време е за отворено,протестно писмо до президента на Русия и китайския ръководител-да спрат с тези прехващания,че краварите напълниха моретата с памперси и осраха планетата....

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Сори за офтопика, ма много ма кефи на miro20  подписа. Aз тъй са ухилвам задоволно като видя някоя Мис-ка без гащи.

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Приятно прекарване ви пожелавам...

преди 6 минути, NIKISHARK написа:

Само гледай, как след седмица две, ще се окаже че краварите са бомбили. Ама пуста пропаганда, все Путин и руснаците им виновни.

преди 35 минути, AntiAlGor написа:

Ама изобщо няма да се учудя като гледам кой,къде се цели..и какво улучва....

Цитат

104 бойци от "Ислямска държава" са били убити при въздушни удари на водената от САЩ коалиция и обстрел от турската артилерия в Сирия.

Това съобщи Анадолската агенция, като цитира турски военни източници. Агенцията уточни, че ударите са извършени късно снощи, часове след като ракети, изстреляни от Сирия, са попаднали в югоизточния турски град Килис и са ранили 5 души.

Въздушните удари и артилерийският обстрел са унищожили и 7 сгради, използвани от "Ислямска държава". Тези данни не са потвърдени от независим източник, а Турция не е обяснила как е изчислила загубите в Сирия, отбелязва Асошиейтед прес.

При обстрел от сирийска територия в Килис тази година са загинали 21 души и са ранени десетки други. Турските власти обвиняват за нападенията "Ислямска държава" и в отговор обстрелват позиции на групировката в Сирия.

източник

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Да де.. нищо ново .. дори непрочели дадена новина, знам какво ще кажете - Абсурд, това не може да са бомби на руските военокосмически галактически сили :)

Те са добри бомби, дори да падат по пазари , в жилищни  райони или пекарни дето на 100 км наблизо няма военни. :)

А краварите пък бият негри.

Още едни данни за жертвите

Цитат

Накануне SOHR опубликовал статистику жертв России за восемь месяцев, прошедших с 30 сентября 2015 года – дня открытого вмешательства Москвы в сирийскую войну. Общее число жертв российских ракетных и бомбовых ударов составило, по данным правозащитников, 6340 человек. Из этого числа 2099 – гражданские лица, причем 500 – дети и подростки до 18 лет и еще 318 – женщины старше 18 лет.

Еще 2270 погибших – боевики «Исламского государства». Остальные 1971 – члены всех других вооруженных структур, участвующих в войне.

Ако така ще се привежда информация,ето малко такава с обратен знак

https://www.google.bg/#q=жертвите+на+ислямска+държава&tbs=qdr:y

и  любимия на някои Клуб Z

http://clubz.bg/22431-islqmska_dyrjava_s_novi_metodi_za_ekzekuciq

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.