Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 48 минути, miro20 написа:

както и на вас спуснатите "опорни" точки

Миро, не се ли усещаш че тоя дето ти пуска имейли какво да пишеш те прави за смех!айде ние тука те познаваме,но ако и на друго место тропаш същите неща..........!!:lol6:

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Ми продължавате с простотиите за 23-те ракети... как по друг начин да коментирам тези глупости ? :)

преди 15 минути, miro20 написа:

Ми продължавате с простотиите за 23-те ракети... как по друг начин да коментирам тези глупости

Миро нали знаеш че аз не съм бил в Дамаск и пиша каквото съм прочел!в този случай падащите ракети в Средиземно море са ги наблюдвали от кораба от който са изтрелвани!

http://www.veteranstoday.com/2017/04/09/trump-humilated-syria-shoots-down-34-of-59-cruise-missiles-russia-to-upgrade-system-soon/

още никой не говори нищо,пълно затъмнение,но ако ти имаш линк,нещо ако си намерил искам да прочета за завършилата конферинци по сигурноста в Москва!най вероятно се оформят 2 блока които се готвят усилено за война,там доколкото разбрах се обсъжда и руското космическо оръжие чрез което най вероятно са свалени тия ракети!

иначе въобще не ми пука колко ракети са загубили американските евреи от руските такива!нека се трепат!

преди 53 минути, glen написа:

Миро нали знаеш че аз не съм бил в Дамаск и пиша каквото съм прочел!в този случай падащите ракети в Средиземно море са ги наблюдвали от кораба от който са изтрелвани!

http://www.veteranstoday.com/2017/04/09/trump-humilated-syria-shoots-down-34-of-59-cruise-missiles-russia-to-upgrade-system-soon/

още никой не говори нищо,пълно затъмнение,но ако ти имаш линк,нещо ако си намерил искам да прочета за завършилата конферинци по сигурноста в Москва!най вероятно се оформят 2 блока които се готвят усилено за война,там доколкото разбрах се обсъжда и руското космическо оръжие чрез което най вероятно са свалени тия ракети!

иначе въобще не ми пука колко ракети са загубили американските евреи от руските такива!нека се трепат!

Четем доста различни откъм качество материали :)

Оставям на теб да прецениш сам кои са по достоверни

преди 23 минути, miro20 написа:

Оставям на теб да прецениш сам кои са по достоверни

аз се ориентирам от твойте,каквото и да напишеш то не истината!ако некои материали съвпадат с твойте ги прескачам!;)

преди 1 час, glen написа:

аз се ориентирам от твойте,каквото и да напишеш то не истината!ако некои материали съвпадат с твойте ги прескачам!;)

Точно така - да не допускаме фактите да пречат на стройната и толкова красива конструкция от опорни точки. ;) 

преди 1 час, glen написа:

И защо е тази абсолютно безпринципна и беззъба реакция ?  Ми когато не можеш да опонираш на дадено мнение и да водиш дискусия, защо го обръщаш на личностни комплекси ?

А ти докога ще се измъкваш с едни и същи номера за "личностни нападки и комплекси",когато те хванат на тясно?Като не можеш да казваш истината,поне не я обръщай в лъжа"многократно доказвана" ....

преди 13 минути, NIKISHARK написа:

А ти докога ще се измъкваш с едни и същи номера за "личностни нападки и комплекси",когато те хванат на тясно?Като не можеш да казваш истината,поне не я обръщай в лъжа"многократно доказвана" ....

И кой "ме е поставил на тясно" ?? :)  Отговорих съвсем коректно и уважително за източниците и материалите които аз и вие четете.

На теб какъв ти е проблема от това ? Който иска сам ще си направи изводите кое е фейк , кое е спекулация, кой сайт си заслужава, кой не.Аз както виждаш не правя такива изводи. :)

Вчера сирийската армия е отбила голяма атака на ИДИЛ към пътя Ханасир. Целта на миндилите е била да отрежат единствения път за доставки към Алепо. Опита е завършил мизерно - идилите са се разбягали, но пътя остава застрашен. САА може би ще мисли да разшири буферната зона и да си подсигури логистиката към провинцията.

https://southfront.org/syrian-troops-repel-large-isis-attack-on-khansser-road/

на 4/29/2017 в 10:59, miro20 написа:

Потвърдено е унищожаването на един от лидерите на АлКайда от американците при  удара на 23-ти

:wors: един..........
                                             :emoji_symbols-16:

Syrian Air Force obliterates Al-Qaeda base in southern Idlib: video

Цитат

The Syrian Arab Air Force (SYAAF) carried out a strategic airstrike in the southern countryside of Idlib this week, targeting another Al-Qaeda camp with Russian help.

A Russian drone captured footage of the Syrian Air Force attacking this base in southern Idlib, showing the moment the Al-Qaeda camp was destroyed by the airstrike.

преди 35 минути, Вacко написа:

:wors: един..........

Един от лидерите в Йемен,Никой не е казал колко са заличени покрай този "един от лидерите"...

Ти цитираш монтажиран клип Сирия - Идлиб....

И някакви три заличени колиби на фона на метъл музика....

ИЗвиняай, ама винаги съм с "едно наум" когато ми предоставят таквиа кадри с помпозна  фонова музика... :)

Дефакто едно нищо .. ама на звук.. като опера... :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Един от лидерите в Йемен,Никой не е казал колко са заличени покрай този "един от лидерите"...

Ти цитираш монтажиран клип Сирия - Идлиб....

И някакви три заличени колиби на фона на метъл музика....

ИЗвиняай, ама винаги съм с "едно наум" когато ми предоставят таквиа кадри с помпозна  фонова музика... :)

Дефакто едно нищо .. ама на звук.. като опера... :)

Лелеее дроне бе ти четеш ли?!?!?

Цитат

The Syrian Arab Air Force (SYAAF) carried out a strategic airstrike in the southern countryside of Idlib this week, targeting another Al-Qaeda camp with Russian help.

A Russian drone captured footage of the Syrian Air Force attacking this base in southern Idlib, showing the moment the Al-Qaeda camp was destroyed by the airstrike.

Или да взема да праскам линкове на килограм за унищожени лидери и бойци от Ал-Кайда и разклонения от Сирийската армия и Русия?

преди 4 минути, Вacко написа:

Или да взема да праскам линкове на килограм за унищожени лидери и бойци от Ал-Кайда и разклонения от Сирийската армия и Русия?

Ми праскай де...  Изцяло ще си по темата.

Никой , камо ли аз, ще ти перча :)

преди 6 минути, miro20 написа:

избирай си .

За Ал-Кайда ли ставаше въпрос,или Даеш?
Но те разбирам-поради влошеното време получаваш грешни команди от центъра...понякога така се случва с дроновете ;) (нищо лично Мирослав-ъпгрейд на софта и харда е нужен вече)

А ! Че каква е разликата ? Я просветли невежа като мен ?

"центъра" не спи бре.. денонощно се занимава с вас.. това всяко дете го знае :) 

преди 36 минути, miro20 написа:

А ! Че каква е разликата ? Я просветли невежа като мен ?

"центъра" не спи бре.. денонощно се занимава с вас.. това всяко дете го знае :) 

Мирослав сайта има политика която забранява качването на книги заради авторски права-инак с удоволствие бих качил 2 та да ти стане ясно разликата м-у даеш и кайда.
Така и така постави въпроса-та тия твоите "умерени" в по-голямата си част към кое разклонение са?И защо взеха да се избиват помежду си?

И я ми обясни на мен невежата какво е това:
Video: Syrian, Russian jets pummel jihadi groups in northern Hama

Цитат

The heavy Russian airstrikes came to avenge the rebels who fired mortar shells and GRAD missiles on the Syrian Army and local forces in the Christian city of Mahardah.

Below is footage showing FSA rebels firing GRAD missiles at Mahardah

Не че нещо , ама аз съм този който от няколко години обяснява че в Сирия нещата не са чено - бели, че има десетки , да не кажем стотици групировки, които в един момент са против Ид, в друг момент са с тях, в трети момент са самостоятелно  ,  в четвърти  се коалират с подобни  на тях срещу всички , и т.н. и т.н. Отделно от глобалните интереси на съседите им и кюрдския елемент...

Затова именно всичко е прекалено сложно за да се каже - тези са добрите - тези са лошите.

преди 12 минути, miro20 написа:

Не че нещо , ама аз съм този който от няколко години обяснява че в Сирия нещата не са чено - бели, че има десетки , да не кажем стотици групировки, които в един момент са против Ид, в друг момент са с тях, в трети момент са самостоятелно  ,  в четвърти  се коалират с подобни  на тях срещу всички , и т.н. и т.н. Отделно от глобалните интереси на съседите им и кюрдския елемент...

Затова именно всичко е прекалено сложно за да се каже - тези са добрите - тези са лошите.

Точно така-я сега ми кажи колко от тези групировки са спонсорирани и подкряпяни от САЩ?
ПС:Ето ти нещо за четене междувременно:

1983 CIA document reveals plan to destroy Syria, foreshadows current crisis

CIA-document-696x348.jpg

https://www.almasdarnews.com/article/1983-cia-document-reveals-plan-destroy-syria-foreshadows-current-crisis/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Уаауу.. от 1983 та ??? :):)

Дообреее...

Ама прочети го-да не стане като с френския доклад...да трябва да се превежда на човек работещ с Асемблер(трябват ти перфектни познания за английския за да се занимаваш с това както твърдиш)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.