Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Новооткритият пети корпус (5th corps) са отворили щабквартира в Хама, което може би означава, че се готвят бъдещи операции в региона.
Да припомня, че пети корпус е ново формирование на сирийската армия с модерна екипировка и е подготвяно от руските военни инструктури.

https://southfront.org/syrian-army-5th-corps-open-headquarters-in-hama-countryside-prepare-for-large-scale-advance/

Ситуацията в северна Хама към момента изглежда така:

546.jpg

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 2 часа, Phused написа:

Да припомня, че пети корпус е ново формирование на сирийската армия с модерна екипировка и е подготвяно от руските военни инструктури.

За тези ли говорим :

Spoiler

1040806_800.jpg

1040988_800.jpg

Контраатаката на зелените терористи в Тайбат Алимам се е провалила. Много от мъртвите са джихадисти с чужда националност.

В момента сирийската артилерия и ВКС бомбардират масирано друго градче - Хелфая, намиращо се западно от Тайбат Ал имам. Армията се подготвя за щурм и прогонване на джихадистките "опозиционери".

Кратко видео от вчерашната битка за градчето Тайбат:

РУСКИТЕ ВАРВАРИ ПОДКЛАЖДАТ БЕЖАНСКИЯ ПОТОК КЪМ ЕВРОПА
Дъжд от термобатик бомби над жилищните квартали на ал Латаминах, провинция Хама, Сирия 20.04.2017. Чува се плач на деца.
Руските варвари водят успешни сражения с цивилни жени, деца, добитък!

преди 11 минути, kalansuv написа:

Руските варвари водят успешни сражения с цивилни жени, деца, добитък.

Стига ве! И ти ли беше там?

преди 4 минути, glen написа:

освен чичко Путин и Медведев кои са другите варвари?

В Московска детска градина по Брежнево време пристига партиен агитатор.Той на дълго и широко обяснява на децата колко е хубав и прекрасен е съветският съюз,как навсякъде има всичко и т.н.
По едно време дете от задните редове почва да плаче.Учителката отива при него и го пита защо плаче.
То извисявайки хлипащ глас отговаря
-Искам в Съветския съюз!

преди 4 минути, иноТ написа:

Крави-бежанци ще има ли? 

Питай обединените марсиански и всякакви други войски, който ти публикува вчера. Помниш ли?

Цитат

Руските варвари водят успешни сражения с цивилни жени, деца, добитък!

Питам публикувалият това. Ще има ли крави?

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Сирийската армия в обсадения анклав в Дейр Еззор е отбила атака на "Ислямска държава". Няма промяна в териториалната карта, но за съжаление летището остава отцепено от другата част на армията. Тоест самият анклав си остава разцепен на два микроанклава.

https://southfront.org/syrian-army-repels-isis-attack-on-deir-ezzor-airport/

Леле мале! Тоя (с пингвина) е много зле! Все бях виждал тъп трол, но този счупи тъпомера.:lol6:

Той не е тъп, защото си изпълни нормата.Пусна определения брой теми и постове и отива да прибере парата.Аз друго не мога да разбера, до кога ще го търпят модераторите?

преди 21 минути, Agentpat™ написа:

Леле мале! Тоя (с пингвина) е много зле! Все бях виждал тъп трол, но този счупи тъпомера.:lol6:

не се знае човек се променя!

преди 4 минути, M.Николов написа:

Той не е тъп, защото си изпълни нормата.Пусна определения брой теми и постове и отива да прибере парата.Аз друго не мога да разбера, до кога ще го търпят модераторите?

искаш да кажеш че миро бирагадиро си има вече бригада!:lol6:

преди 10 минути, glen написа:

искаш да кажеш че миро бирагадиро си има вече бригада!:lol6:

Мен бригада не ми трябва. Харесвам хора с инидивидуално , собствено  мислене.

На този мноооого отдавна му бях казал че със десетките си спамерски копи-пейст постове, които сам  май не е дочел изцяло, само отблъсква хората .

И не само това, но и че с такъв спам, дори да казва верни неща, примерно за соца, за наследството, за историята, така той тотално ги опорочава тези ФАКТИ и  документирани истини.

преди 3 минути, miro20 написа:

Мен бригада не ми трябва

Миро мани майтапа но ако сравниш Буш и Доналдчо,според тебе кой е по голем малоумник?

интересно ми е защото оня първия изкара 2 мандата а тоя май ще го надмине!

преди 1 час, glen написа:

Миро мани майтапа но ако сравниш Буш и Доналдчо,според тебе кой е по голем малоумник?

интересно ми е защото оня първия изкара 2 мандата а тоя май ще го надмине!

Засега Буш води категорично, но Тръмп показва много сериозен потенциал... и вкара нов елемент в играта- непредсказуемост. :)

Аз се учудвам, хората за пръв път ли виждат Тръмп, та да не знаят какъв циркаджия е. Ами... очаквайте цирк!

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 7 минути, язе написа:

Аз се учудвам, хората за пръв път ли виждат Тръмп

аз също се подведох,за първи път си помислих че американския народ направи революция,че избра човек който ще изгони фашистите и ще постави ново начало!още не са му минали 100те дни,но до тука е пълен малоумник или гений,нищо не му се разбира какво прави!

Чакайте бре... нали тука повечето се радваха на Тръмп , в унисон с прокремълската пропаганда.

Това което бях казал още преди изборите /и тук предполагам си седи поста/   е - искам да ви го изберат да видим колко от помпозните му глупости ще се сбъднат. :)

И се оказах прав. :)

преди 14 минути, miro20 написа:

Чакайте бре... нали тука повечето се радваха на Тръмп , в унисон с прокремълската пропаганда.

Това което бях казал още преди изборите /и тук предполагам си седи поста/   е - искам да ви го изберат да видим колко от помпозните му глупости ще се сбъднат. :)

И се оказах прав. :)

Покажи ми, кога съм се радвал на Тръмп.

преди 16 минути, glen написа:

аз също се подведох,за първи път си помислих че американския народ направи революция,че избра човек който ще изгони фашистите и ще постави ново начало!още не са му минали 100те дни,но до тука е пълен малоумник или гений,нищо не му се разбира какво прави!

Ми той цял живот, точно тва прави. Шоу.

Тръмп ще е като наш Бойко- на приказки "най- големия".... аз тва, аз онова... На практика- част от прислугата.

Брей, Миро се забави- сигурно търси някоя моя хубава дума за прическата.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Ауч Мирослав тука някакъв обрат настъпи?!?!
Защо така?

Цитат

“Yesterday, our joint proposal that experts of the Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) should visit the scene of the purported incident with the use of chemical weapons was blocked by Western delegations without any clear explanations,” Sergey Lavrov said at the meeting with China’s Foreign Minister Wang Yi.
This showed “a complete fallacy of the stance of our Western colleagues”
who in fact prohibit the OPCW to send their inspectors to the scene of the incident and the Shayrat airfield in the Homs province, which was allegedly the source of chemical attack, Lavrov said.

Повече тук:

https://www.almasdarnews.com/article/lavrov-slams-allegations-damascus-using-chemical-weapons-ploy-regime-change/

преди 4 часа, miro20 написа:

На този мноооого отдавна му бях казал че със десетките си спамерски копи-пейст постове, които сам  май не е дочел изцяло, само отблъсква хората .

И не само това, но и че с такъв спам, дори да казва верни неща, примерно за соца, за наследството, за историята, така той тотално ги опорочава тези ФАКТИ и  документирани истини.

Веднъж да се съглася със Миро.  А тролчето има още бая хляб да яде, докато достигне бат' си Миро.

За това дали са факти е друг въпросът, но дори да са, наистина ги опорочава. Хм, да не би да дава процент от заработеното на модераторите, които му пускат аванта? :huh:

преди 6 часа, иноТ написа:

Питам публикувалият това. Ще има ли крави?

Ще има говеда като него:D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.